Tas nav piecinieks, tas ir trīs!

Rakstīts: 17 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 14 — 21 oktobris 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 2.0
Tas ir pilnī gs murgs!! !
Piecas zvaigznes viesnī cai, ī paš i ultra, tagad tas nemaz nevelk !! !
Atņ em viņ iem divas zvaigznes!! !
Viesnī cas Ē ģ iptē bū s vē l labā kas!! !
Kur ir visu mī ļ ā kā ultra un turku viesmī lī ba??? ?
Ierodoties reģ istratū rā viesu tikš anā s nenotiek, attieksme ir nolaidī ga. Reģ istratū ras darbinieki tik tikko runā krieviski vai izliekas, ka nerunā , ar angļ u valodu tas pats.
Viesnī ca nevar izturē t pilnu kravu!
Deklarē to SPA nav iespē jams apmeklē t: tikai pusstundu un tad pē c pieraksta! ! ! Tas pats attiecas uz dž akuzi un iekš telpu baseinu!! !

Istabas ir vecas! Viss noslaucī ts! A4 lokš ņ u TV! Nav gaisa kondicionē š anas! Telpas apgaismojums ir slikts! Ja sapņ ojat iekļ ū t turku pasakā un iegū t baldahī na gultu, varat par to arī aizmirst, vienkā rš i karā sies sarū sē jis nojumes rā mis! Santehnika ir veca un tikko funkcionē još a. Nav skaņ as izolā cijas. Ledusskapis - mini bā rs nedarbojas! Lū dzam labot ceturto dienu - ik pē c pusstundas melo, ka salabojuš i ! ! ! Š ausmas!! !
Vispā r viesnī cas vadī bas darbinieki nemitī gi melo!
Wifi ir briesmī gs visā viesnī cā .
Viesu apkalpoš ana ir tukš a vieta, neko neatrisina, melo, nekam neder ! ! ! Viņ i vienkā rš i aizņ em vietu!
Ē dienkartē nav norā dī ti importē tie alkoholiskie dzē rieni! ! ! Tikai vietē jais alkohols! ! ! Tiklī dz kaut ko prasā s no importa - viņ iem nekā nav, viss ir beidzies! Reizi dienā pie bā ra (un tad tikai vestibilā ) izliek vienu vai divas pudeles importa alkohola, un tas ir tikai pē c pusstundas skandā la ar menedž eriem ! ! ! Par tiem atseviš ķ i: neko neatrisina, priekš tam tā du ir desmitiem - viens par otru skaistā ks ! ! ! Piemē ram, sazinoties ar bā ra un restorā na vadī tā ju par deklarē tā alkohola trū kumu ē dienkartē , viņ š atbild, ka ē dienkartes paš ā s beigā s turku valodā ir rakstī ts sī kā drukā , ja kaut kas pietrū kst, viņ iem ir tiesī bas aizstā t to ar jebko. Tajā paš ā laikā viņ i turku valodā kliedz arī viens uz otru un viesnī cas viesiem! Par elites alkoholu vispā r var aizmirst – tā tur nav!
Kad kaut ko pieprasi, personā ls var klusī bā apgriezties un aiziet! Ē diens trū cī gs un vienmuļ š ! Normā lu zivju nav! Pat ne jē ra! Aizmirstiet par jū ras veltē m! Nav pat lokuma. Ē diens kā Ē ģ iptē pirmajā č etriniekā : vista un kotlete ar rī siem un tomā tu, bezgarš ī gi augļ i un biskvī ta pī rā gi. Bē rnu ē dienkarti vispā r neredzē ju!
Animā cija pretī ga: Nav normā lu š ovu, nav dzī vā s mū zikas!

Pludmale ir slikti attī rī ta no aļ ģ ē m, pusdemontē ts pontons bez nolaiš anā s jū rā , nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Dvieļ u maiņ a tikai spa.
Viesnī ca ir izpostī ta! ! ! Pirms pandē mijas bija lī menī -tagad nož ē lojama parodija!! ! Te neiet! ! ! Netē rē jiet savu naudu - par š ā du cenu jū s saņ emsiet daudz vairā k jebkurā citā š ī s kategorijas viesnī cā !
No labā :
Personā ls (tī rī š ana, bā rs, restorā ns) ir ļ oti jauks un uzmanī gs. Skaista un sakopta viesnī cas teritorija. Lielisks uzkodu bā rs pludmalē . Saldē jums pā rpilnī bā . Labs dī dž ejs bā rā . Milzī gi baseini!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu