Briesmīga viesnīca! Ja vēlaties sabojāt atvaļinājumu - laipni lūdzam

Rakstīts: 16 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 27 septembris — 7 oktobris 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Briesmī ga, pretī ga, netī ra viesnī ca, neko tā du neesam redzē juš i! Atpū tā mies kā ģ imene ar bē rniem 1 un 4 gadu vecumā , jaunā kais saslima 3. uzturē š anā s dienā , vemš ana, caureja, drudzis, tad pē c vakariņ ā m saslima mans vī rs un vecā kais dē ls, bet viņ i saņ ē ma saindē š anos. tā maigi, nu! Jaunā kie panī ka mū su acu priekš ā , viņ i vē rsā s slimnī cā pē c palī dzī bas, 2 dienas nogulē ja zem pilinā tā ja, tad vē l prieks! Ģ imeni satikā m savā viesnī cā , abi pieauguš ie pē c saindē š anā s atradā s zem pilinā tā jiem, bē rns cieta vieglā formā !
Istabas netī ras, uzkopš ana pretī ga, aizbraucot bija spiesti maksā t 271 € par gadu veca bē rna sabojā to veļ u (nemā cī ja uz tualeti skriet), autiņ biksī tes nenē sā ja, jo caureja saē dinā ja dupsi lī dz asinī m, ne viena vien mā te savam bē rnam nekaitē s! Cenas un bojā ti palagi, neviens nesniedza, viss ir tikai vā rdos! Tiek padomā ts arī par palagu un dvieļ u izmaksā m.
Restorā nā nav blendera mazuļ u baroš anai! Ē diens vienmuļ š un bezgarš ī gs (bet par garš ā m nestrī das), jū ras velš u nav, no vā rda vispā r nav, reizi nedē ļ ā no tiem dod vienu nosaukumu, rī si ar burkā niem! Neviens š ajā viesnī cā nav dzirdē jis par Covid-19 profilakses pasā kumiem, pat virtuvē visi iztiek bez cimdiem, skaistumam karā jas antiseptiķ i. Lietoti prezervatī vi pusdienu guļ pludmalē un g. . . skaidri! Neviens neko netī ra pat pē c pieprasī juma! Trauki ir netī ri, ī paš i glā zes. Viņ i maldina viesnī cas ā rstu, piesakieties tikai savai apdroš inā š anai, neviens jums neatdos iztē rē tos 90 €.

Daudz atsauksmju no š ī gada septembra par ē š anas traucē jumiem š ajā viesnī cā , es ceru, ka viņ iem tas neizdosies! Elementā ra mitrā tī rī š ana un slaucī š ana netika veikta. Un uz ilgu laiku, spriež ot pē c netī rumu un putekļ u daudzuma.
Interneta piekļ uve bija ierobež ota, tī kls strā dā ja ar pastā vī giem pā rtraukumiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu