Laba viesnīca, lieliski pavadīju laiku

Rakstīts: 29 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 21 — 28 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s, 3 meiteņ u paaudzes (: )): vecmā miņ a, meita un mazmeita 10 gadi no Nī derlandes, atpū tā mies 2020. gada februā rī Spice Hotel & SPA 5*. Uzreiz gribu teikt, ka mē s ceļ ojam daudz, biež i un pa pasauli. Š ī nav pirmā reize Turcijā , bet Spice ir tā viesnī ca, kas paliks atmiņ ā ! Un tas paliks atmiņ ā ne tikai ar savu stilu, apkā rtni un lielisko atraš anā s vietu. To atcerē sies apkalpojoš ais personā ls, kurš , š ķ iet, paredz jū su vē lmes.

Ē rta telpu atraš anā s vieta (attiecī bā pret spa, restorā nu un vestibilu), pietiekams veikalu skaits ar labu sortimentu, ē rtas mī kstā s mē beles vestibilā un visā viesnī cā , skaistas terases, iekopta zaļ ā zona, rotaļ laukums, ar laba droš ī bas sistē ma. Peldbaseini, labsajū tas spa, hammam ir vienkā rš i lieliski! Pē c baseina vai hammam tur var arī iedzert zā ļ u tē ju, savukā rt, atgriež oties istabā , ieskatī ties kafejnī cā un izdzert tasi kafijas ar kū kā m vai š okolā di.

Un vakarā vestibilā katru vakaru ir dzī vā mū zika, animā cijas programma.

Nepiespiestā gaisotne ļ auj atpū sties (pats rakstī ju un smaidī ju “atslā bt”, bet neko citu tur nedarī jā m un noteikti nesasprindzinā jā m : )), kas vē las, var dejot, dziedā t un piedalī ties konkursos. Ko mē s izdarī jā m un laimē jā m pudeli vī na. Jauki! Viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa, un dzē rieni bā rā apmierinā s visprasī gā kos viesus. Konjaka kurvotā js, viskija chivas, koktel mohito, Bloody Mary un daudz kas cits. Tiek pasniegti rieksti, č ipsi, augļ i, kā arī karstais saleps (kurš esot labs afrozodiaks).

Bē rniem tiek gatavoti gardi kokteiļ i. Darbinieki tos uztver nopietni un ļ oti uzmanī gi. Pavadiet savas brī vdienas Spice Hotel & SPA 5* un nenož ē losiet!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu