Neiesaku sabojāt labu atpūtu

Rakstīts: 28 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 23 septembris — 6 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī ca patiks tiem, kas Turcijā ieradā s pirmo reizi, vai vecmā miņ ā m, kuras nav lutinā tas ar kā du pakalpojumu. Man atpū ta Turcijā sastā v no sī kumiem. Piemē ram, brokastis ir olu kultenis un kafija ar kruasā niem. Man nepaveicā s, ļ oti slinks un dusmī gs onkulis taisa olu kulteni, un viņ am blakus ir puika, kas atbild par kruasā niem. Ne viens, ne otrs, kamē r neesi sū dzē jies, negaidi!
Sauļ oš anā s krē slu ir ļ oti maz, sezonas kulminā cijā pat nevaru iedomā ties, kur visus noliek, lietussargu vispā r nav (viens uz 10 cilvē kiem). Uz zā les nav sauļ oš anā s krē slu! Tikai elkonis lī dz elkonim pie baseina, vai pie jū ras arī ir ļ oti briest! Vestibila bā ram atseviš ķ a dziesma! Nav importē to dzē rienu! Zem pazī stamā m etiķ etē m neizprotams dzē riens! Pat darbinieki neslē pj, ka vadī tā ji aizstā j dzē rienus!
Beidzot nogalinā ja pludmales puiku, kurš VIP zonā piegā ja pie mums ar matraci, no kura lija ū dens, un lika celties no sauļ oš anā s krē sla, jo. viņ am jā uzliek matracis! Pateicā mies, bet teicā m, ka negribam gulē t uz slapjiem un netī riem matrač iem. Atbilde: Nu nedaudz tek, bet tie visi ir netī ri! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu