Belek Soho Beach Club hv1– Atsauksmes

73
Novērtējums 5.710
№57 viesnīcas reitingā Belek
5.8 Numurs
6.9 apkalpošana
5.7 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2012. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā (sabiedriskās telpas). Tas sastāv no vienas 2 stāvu galvenās ēkas un 1 un 2 stāvu ēku kompleksa. Sakopta teritorija, komfortablas istabas. Plaša smilšu pludmale ar ērtu ieeju jūrā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар z.irina1976
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Skumjas bija apmetnē . Skaitlis prasa ieguldī jumus. Ja telpa joprojā m ir pieļ aujama, neskatoties uz netī rajā m tapetē m. Vai nu vannasistaba sapelē jusi, sarū sē jusi. . . nepiecieš ama restaurā cija. Viesnī cā s ir labā ki numuriņ i. … Tomēr ▾ Skumjas bija apmetnē . Skaitlis prasa ieguldī jumus. Ja telpa joprojā m ir pieļ aujama, neskatoties uz netī rajā m tapetē m. Vai nu vannasistaba sapelē jusi, sarū sē jusi. . . nepiecieš ama restaurā cija. Viesnī cā s ir labā ki numuriņ i. Mē s prasī jā m pā rģ ē rbties - viņ i atteicā s. Ja jū s nevarat kaut ko mainī t, mainiet savu attieksmi. Arī mā jturī ba klibo. Ja es tā darī tu savu darbu, mani atlaistu. . .
Tā mē s tur pavadā m lielā ko daļ u sava laika. Teritorija skaista, daudz izklaides bē rniem, virtuve laba, katru dienu ir zivis, ja kā dam interesē . Importē tie un vietē jie dzē rieni. Iespē jams, koronavī russ ir radī jis savas problē mas. Novē lu viesnī cas vadī bai uzlabot to telpu stā vokli, kurā m tas nepiecieš ams. Un viņ i zina, kuras, jo viņ iem vienmē r tiek lū gts mainī t. Pā rē jā brī vdienu daļ a ir lieliska. Smiltis pludmalē...Mazs oļ u. . . Personā ls draudzī gs. . .
аватар Dar1109
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā bijā m 2018. , 2019. gadā un 2021. gadā augustā no 22. lī dz 30. dzī vojā m 2332. un 2404. istabiņ ā s. Š ogad viesnī ca ir kļ uvusi labā ka, proti: parā dī jā s mini akvaparks bē rniem - akvaparka formā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m 2018. , 2019. gadā un 2021. gadā augustā no 22. lī dz 30. dzī vojā m 2332. un 2404. istabiņ ā s. Š ogad viesnī ca ir kļ uvusi labā ka, proti: parā dī jā s mini akvaparks bē rniem - akvaparka formā . Pirā tu kuģ is - 3 slidkalniņ i , bezmaksas batuts bē rniem, brokastī s iekļ auta svaigi spiesta apelsī nu sula, bezmaksas seifs un Wi-Fi visā teritorijā gandrī z vienmē r bija labs. Pā rtika un alkohols (ir ievests) augstā lī menī : daudz gaļ as - vairā ki veidi, vienmē r ir zivis, ja ē diens beidzas uzreiz izņ em jaunu, viss ir ā tri. Jauks sarkanvī ns un konjaks, tekila, martini, viskijs, labs alus un kokteiļ i. Viņ i ieradā s pludmalē pē c brokastī m, pulksten 9, bez problē mā m atrada bezmaksas sauļ oš anā s krē slus.
Gribam pateikties Ahmedam, kurš daudzus gadus strā dā reģ istratū rā , ā tri mū s iekā rtoja, numuriņ os ar svaigu remontu un ē rtu atraš anā s vietu - viņ š atrada mums istabas tuvu vienu otrai, pastā stī ja par izmaiņ ā m viesnī cā , ļ oti kompetents, uzmanī gs un patī kams cilvē ks! Pludmales bā rā bija diskotē ka no 22-24, vakara mini diskotē ka un š ovi pieauguš ajiem. Vakarā ir kur pastaigā ties pa promenā di. Ir bē rnu klubs, kur jū s varat atstā t bē rnu zem paraksta un mierī gi doties savā s darī š anā s.
Viesnī ca ir ģ imene, gandrī z visi ar bē rniem, lai gan bija pā ri, jaunieš u nav daudz. Redzams, ka visi darbinieki ir centī gi un pieklā jī gi pret atpū tniekiem. Pā rē jais mums ļ oti patika, nā ksim vē l un visiem pateiksim, manuprā t š ī ir labā kā viesnī ca Belekā pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas, arī tuvu lidostai, svarī gi, kas ceļ o ar bē rniem.
аватар Anna2520
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m jū lijā ar bē rniem, kopumā apmierinā ti. Ē diens ir normā ls, katru dienu uz grila ir zivis (dorado, sarkanā , forele), gaļ a, piedevas, dā rzeņ i - neviens nebū s izsalcis. Bē rnu pā rtikas nav, restorā nā ir blenderis, mikroviļ ņ u krā sns, atseviš ķ i krē sli bē rniem. … Tomēr ▾ Bijā m jū lijā ar bē rniem, kopumā apmierinā ti. Ē diens ir normā ls, katru dienu uz grila ir zivis (dorado, sarkanā , forele), gaļ a, piedevas, dā rzeņ i - neviens nebū s izsalcis. Bē rnu pā rtikas nav, restorā nā ir blenderis, mikroviļ ņ u krā sns, atseviš ķ i krē sli bē rniem. Alkohols ir labs, uzkodas arī . Pludmales smiltis, saulrieta oļ i un atkal smiltis. Lī dz 10:00 sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem - pē c tam viss ir aizņ emts. Personā ls ir draudzī gs un ā tri reaģ ē uz katru pieprasī jumu.
Tagad par mī nusiem - tī rī ba: tī rī š anu jā prasa katru dienu, katru otro reizi labi iztī ra. Nav animā cijas - meitenes staigā ar tā dā m sejā m, ka pieauguš ais negrib nā kt klajā , nevis kā bē rns. Ī paš i animatore Katja, viņ a nekad nesmaida, viņ a strā dā kā maš ī na.
аватар _987574
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca patika par iztē rē to naudu. 1. Pludmale laba, vietu pietiek, ū dens tī rs, bet daž reiz smiltis paceļ as) 2. Ē diens ir lielisks. Ī paš i garš ī ga ir daž ā da veida gaļ a, grilē ta, zivis ikdienā un sarkanā grilē ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca patika par iztē rē to naudu.
1. Pludmale laba, vietu pietiek, ū dens tī rs, bet daž reiz smiltis paceļ as)
2. Ē diens ir lielisks. Ī paš i garš ī ga ir daž ā da veida gaļ a, grilē ta, zivis ikdienā un sarkanā grilē ta. Dā rzeņ i, sieri, salā ti, daž ā das uzkodas) augļ i bija persiki, vī nogas, arbū zi, ā boli utt. Arī smalkmaizī tes ir lieliskas. Ī paš i patika profitrolli ar olu krē mu un š okolā des glazū ru. Medus spolē s! ! ! Ir daudz vkusnyakov) saldē jums ir arī ļ oti forš s) es nezinu alkoholu, neesmu to mē ģ inā jis) vā rdu sakot, virtuve mani ļ oti patī kami pā rsteidza par š o cenu.
3. Istaba ir diezgan laba. Regulā ri tī rī ju, mainī ju dvieļ us un gultas veļ u, lai gan bijā m tikai 6 naktis.
4. Teritorija apzaļ umota, kopta.
5. Ī paš s cienasts spa) maksā par masā ž u, hammam un skrubi 5 procedū rā m. Masā ž a ir bumba! Ļ oti iesaku tiem, kas strā dā pie datora un brauc ilgi! Tieš ā m nenož ē loju.
6. Animā cija ir ļ oti neuzkrī toš a, bet puiš i vienmē r kaut ko piedā vā .
Pā rē jie bija apmierinā ti. Paldies viesnī cai un personā lam! Par š o cenu viss bija lieliski!
аватар glenysik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies 2019. gada augusta beigā s ar manu vī ru un dē lu 7 gadus vecu. Viss, kas nepiecieš ams ģ imenes brī vdienā m. Man ļ oti patika. Baseini, slidkalniņ i, jū ra - vienkā rš i super. Bē rns ir sajū smā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2019. gada augusta beigā s ar manu vī ru un dē lu 7 gadus vecu. Viss, kas nepiecieš ams ģ imenes brī vdienā m. Man ļ oti patika.

Baseini, slidkalniņ i, jū ra - vienkā rš i super. Bē rns ir sajū smā . Slikti, ka slaidi strā dā laikā . Jū ra ir ļ oti silta, bet ļ oti sā ļ a. Ieeja nav gluž i smilš aina, gar krasta lī niju ir akmeņ i, ne visur ir ē rti iebraukt. Bet tie ir sī kumi. Agri no rī ta ir nepiecieš ams aizņ emties sauļ oš anā s krē slus, ja vē laties zem nojumes.

Ē diens ir daudzveidī gs, un ē dienu ir daudz. Bet vietu ne vienmē r ir pietiekami daudz. Bā ri ir atvē rti, dzē rieni ir nedaudz atš ķ aidī ti, bet neviens negribē ja piedzerties, tā pē c viss bija kā rtī bā.

Pie baseina bija daž as izklaides, bet mē s bijā m jū rā . Vakarā interesantas dejas bē rniem, pē c tam izrā de visiem.

Telpā s ir veikali.

Numuri ir tī ri, uzkopti katru dienu. No mī nusiem - duš as kabī ne tecē ja, tā pē c, protams, 5 zvaigznes nevelk.

Atseviš ķ i vē los atzī mē t maksas zivju restorā nu. Par 25 eiro mē s trijatā paē dā m pie sā ta.
Patī kams bonuss no viesnī cas par dzimš anas dienu istabā tika atrasta pastkarte, vī na pudele un neliela torte ar svecē m.

Personā ls ir ļ oti draudzī gs, un viens dolā rs dara brī numus)

Kopumā pienā cī ga uzturē š anā s par vidē jo cenu.

Liels paldies tū risma aģ entū rai "Braucam lī dzi" par viesnī cas izvē li. Par lidojumu bez kavē š anā s abos virzienos pateicamies Azur Air, tū roperators arī ir augstā lī menī (Anex Tour).

Pā rē jais man ļ oti patika. Noteikti atgriezī simies un iesakā m visiem!
аватар alinapalinchak_gmail_com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru nokļ uvā m š ajā viesnī cā tikai uz 4 dienā m, tā pē c nolē mā m vienkā rš i aizbē gt uz pludmali bez bē rniem. Pirmais iespaids, protams, ir negatī vs, es domā ju ieeju viesnī cā zem izkaltuš ā m palmā m un mini uzņ emš anas ē ku (esmu pieradis pie pompozā m centrā lajā m ē kā m un domā ju, ka tā ir visur). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru nokļ uvā m š ajā viesnī cā tikai uz 4 dienā m, tā pē c nolē mā m vienkā rš i aizbē gt uz pludmali bez bē rniem. Pirmais iespaids, protams, ir negatī vs, es domā ju ieeju viesnī cā zem izkaltuš ā m palmā m un mini uzņ emš anas ē ku (esmu pieradis pie pompozā m centrā lajā m ē kā m un domā ju, ka tā ir visur). Teica, lai atstā j koferus uz ielas lī dz apmetnei (ierada 8.30, iekā rtojā s 14.00), pā rģ ē rbjas spa centra ģ ē rbtuvē un var iet tusē t. Mē s to izdarī jā m un tad devā mies brokastī s.
Brokastis ir diezgan sliktas, bet tā kā man ļ oti garš o olu kultenis, tad š eit ir daudz olu: olu kultenis un ceptas olas, un vā rī tas trī s minū tes, un piecas minū tes...Ir arī graudaugi, graudaugi utt. Bet...muš as : ( Muš as stulbi rā po pa sieriem un griezumiem. Tā pē c es nekad neko atklā ti neņ ē mu. Mums ar vī ru garastā voklis nekur nekrita zemā k un neapmierinā ti traucā mies uz pludmali.
Jū ra mū s sagaidī ja ar mega siltiem ū deņ iem, jo ​ ​ ā rā bija kā di 38 grā di un beidzot paņ ē mā m dvē seli.
Pusstundu pirms apmetnes negribī gi un strī doties nolē mā m iestā ties pusdienā s, negaidot, ka tur neko garš ī gu ieraudzī sim, un...pirmais, kas iekrita acī s, bija grilē ta forele. Vispā r pā rē jie spē lē jā s ar koš ā m krā sā m. Ē dienu bija daudz un viss, sasodī ts, ir ļ oti garš ī gs: liellopu gaļ a, teļ a gaļ a, tī tara gaļ a, vista, zivis, bija pat garneles, mī dijas, kalmā ru gredzeni. Mmm. No rī tiem vienmē r bija ā boli un apelsī ni. Pusdienā s un vakariņ ā s + melone, arbū zs, vī nogas, aprikozes. Daudz kū ku, saldē jums bā rā .
Personā ls ir ļ oti atsaucī gs, visi pieprasī jumi tika iemiesoti, nevis ignorē ti. Mums iedeva istabiņ u ē kā blakus baseinam, bet ar pieeju veikalam. Viņ š mums noorganizē ja (pievienoš u foto).
Kopumā rezultā ts ir š ā ds: ē diens garš ī gs, personā ls lielisks, š ova programma (gā jā m tikai uz vienu) deja izskatī jā s ar lielu prieku, es pat personī gi pateicos dejotā jiem; palmas vajadzē tu apgriezt, jo ir daudz sausu lapu un tas sabojā koka izskatu, un pludmale - puiš i, vajadzē tu rū pī gā k sakopt un kaut kā atrisinā t problē mu ar muš ā m restorā nā . Tieš i par muš ā m, kokiem un pludmali es savā vē rtē jumā noņ ē mu zvaigznī ti.
Secinā jums: Atgriezī š os š eit ar bē rniem, jo ​ ​ cena man ļ oti atbilst un kvalitā te ir vairā k nekā nemainī ga.
аватар mykytyukov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā kš u ar pozitī vo – š ī ir animā cijas komanda, kas izstrā dā ta lī dz galam. Tagad negatī vais pazudī s, un tas varē tu bū t labā k: Reģ istrē š anā s notiks pulksten 14:00 neatkarī gi no jū su ieraš anā s, proti, ierodoties pulksten 3 no rī ta, jums bū s jā pavada stunda uz reģ istratū ras dī vā niem, kur ir vairā ki gaisa dzesē tā ji bez kondicioniera. … Tomēr ▾ Sā kš u ar pozitī vo – š ī ir animā cijas komanda, kas izstrā dā ta lī dz galam.
Tagad negatī vais pazudī s, un tas varē tu bū t labā k:
Reģ istrē š anā s notiks pulksten 14:00 neatkarī gi no jū su ieraš anā s, proti, ierodoties pulksten 3 no rī ta, jums bū s jā pavada stunda uz reģ istratū ras dī vā niem, kur ir vairā ki gaisa dzesē tā ji bez kondicioniera. , kas nevar tikt galā ar nosmakš anu. Priekš rocī ba ir iespē ja izmantot pā rtiku un pludmali bez norē ķ iniem. Internets gan reģ istratū rā , gan maksā ja ā rpus tā s ir drausmī gs (savā stundā.3G bija ā trā ks).
Iekā rtojoties istabiņ ā , vē rš uzmanī bu uz standarta istabiņ as minimā lismu – kopmī tnē nedaudz vairā k vietas studentiem. Viena no gultā m atrodas 40-50 cm attā lumā no tualetes durvī m, no kurā m atpū tas laikā nā ca (maigi izsakoties) notekū deņ u smaka no viesnī cas viesiem, daž reiz lī dz nelabumam.
guļ ot uz dī vā na pamanī ju slikti "izsmē rē tu" pelē jumu uz istabas griestiem, sienā m daudzviet uzpū sts apmetums, duš as durvis neaizveras cieš i, nā cā s nepā rtraukti nodroš inā t, lai ū dens plū sma neizš ļ akstī tos uz grī das . Starp citu, pirmo reizi 9 gadu laikā ceļ ojot uz daž ā dā m valstī m un viesnī cā m tualete bez pā rsega. Televizora atraš anā s vieta sienas malā , ir ļ oti neē rti pā rsteigt.
Ja runā jam par tī rī š anu, tad tā sastā vē ja no gultu saklā š anas un dvieļ u maiņ as un grī das noslaucī š anas duš ā . Putekļ i, ko pamanī jā m, iekā rtojoties zem viena naktsskapī š a, tika glabā ti lī dz mū su izlikš anai. Tualetes papī rs, visticamā k, netiek nomainī ts vai vienkā rš i nepievē rš uzmanī bu tā esamī bai vai neesamī bai.
Ē diens: uzturs labs, sū dzī bu nebija.
Vienī gais, kas krī t acī s, ir kalsns pavā rs ar breketē m, kurš centā s pē c iespē jas vairā k apkalpot sievietes (tas ir, ja smuka meitene stā vē ja rindā aiz olas, viņ š sā ka rū pī gi slaucī t pannas utt. tā ka vī rieti aizveda kolē ģ is). Tajā paš ā laikā viņ š par ļ oti oriģ inā lu uzskata iemest, piemē ram, siera porciju, kas pā rsniedz visu pā rē jo sastā vdaļ u (arī sakultu olu) apjomu. Vai arī iemetiet porciju maltu sarkano piparu, kuru daudzums, piemē ram, pā rsniedza sē ņ u skaitu. Parasti viņ a ē dieni pē c brokastī m palika maz ietekmē ti.
Jū ra bija dubļ aina augš upejoš o smilš u dē ļ , reiz viļ ņ i bija nedaudz lielā ki nekā parasti un radī ja gruveš us, kuras nā kamajā rī tā rū pī gi sakrā va un pē cpusdienā izveda.
Rezumē jot kopumā - ir pietiekami smagi jā strā dā , lai viesnī cu pietuvinā tu 5 zvaigznē m, kas sevi pozicionē.
Tikai darbinieki un ē diens bija apmierinā ti, izņ emot vienu pavā ru
стіна в кімнаті номера стеля із замазаною пліснявою плитка в душевій
аватар Ms.burkov43
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā tad. Es gribu pateikt patiesī bu par š o viesnī cu. Un arī par tū roperatoru Anex un Azureir. 1 lidojums. Lidojiet ar Azur. Rezervē jot bija norā dī ts izbraukš anas laiks 03:15. No rī ta vajadzē ja bū t viesnī cā . 4 dienas pirms izlidoš anas lidojums tika pā rcelts uz 14-20. … Tomēr ▾ Tā tad. Es gribu pateikt patiesī bu par š o viesnī cu. Un arī par tū roperatoru Anex un Azureir.
1 lidojums. Lidojiet ar Azur. Rezervē jot bija norā dī ts izbraukš anas laiks 03:15. No rī ta vajadzē ja bū t viesnī cā . 4 dienas pirms izlidoš anas lidojums tika pā rcelts uz 14-20. Mē s sapratā m, ka zaudē jā m dienu. Ierodoties lidostā , viņ i teica, ka vē l ir kavē š anā s lī dz 18-20. Rezultā tā viesnī cā nokļ uvā m 23:00. Dabiski, ka nebija ko ē st, lai gan viesnī cā ir vē lā s vakariņ as. Bet tas ir tik nabadzī gs, ka viņ i nevarē ja pabarot bē rnu. Es dzē ru tē ju ar banā nu. Atpakaļ lidojā m ar Turkish Airlines. Bez kavē š anā s. Ē dinā š ana lidmaš ī nā . Azurs kopš.1. jū lija pinas bez ē diena. Pā rmaksā ts par regulā ru lidojumu 7000 uz trim.
2. Izmitinā š ana viesnī cā . Ā tri iekā rtojā s. Mē s paskatī jā mies uz numuru. Pirmais, kas iekrita acī s, bija telpas nabadzī ba un tā s lielums. 18-20 metri ir maksimums. Istabā ir gulta un saliekams krē sls. Gaisa kondicionē tā js virs sē dekļ a. Pū t tieš i pa bē rna gultiņ u. Kaut kā nav iespē jams pā rkā rtot, jo skaits ir ļ oti mazs. Lū gts mainī t istabu - atteicā s niķ ī gā formā . Santehnika ir ļ oti veca, klā ta kaļ ķ akmens. Duš as kabī ne plū st. Visu atpū tas laiku neviens neslaucī ja peļ ķ i no sū coš ā s kabī nes. Kabī nes durvis neaizveras. Saplī susi izlietne. Atkritumu tvertne ir sarū sē jusi. Istaba iztī rī ta, bet viduvē ja. Dvieļ i ne vienmē r tiek mainī ti. Veļ a mainī ta 2 reizes 12 dienu laikā . Gelu, š ampū nu, ziepes, tualetes papī ru ne vienmē r liek, jā prasa.
3. Uzturs. Ē diens ir labs. Ir izvē le. Un gaļ a un dā rzeņ i un augļ i.
Divas reizes bija ķ irš i. Noslaukā m ar salveti, rezultā tā salvete ir melna. Viņ i neē da ((. Arbū zi, ā boli, apelsī ni katru dienu.
4. Alkohols. Vidē ja kvalitā te. Sievai patika vī ns. Kokteiļ i nav slikti. Viskijs, degvī ns, rums - ne tik daudz. Pē c gida teiktā , visi dzē rieni tiek raž oti Turcijā . Pat Red Label un Captain Morgan.
5. Pludmale. Labs smilš ains. Bet ir akmeņ i, jā ieiet uzmanī gi. Pludmalē vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli.
6. Baseini. Patika. Bet sauļ oš anā s krē slus vajag aizņ emties 7-30. Ja ieradī sities pulksten 9, jū s neatradī sit sauļ oš anā s krē slu pie baseina.
Tagad es gribē tu teikt par viesnī cas koncepciju. Manuprā t, š ī s ir 3 zvaigznes, nu, nevis kā.5. Ir ar ko salī dzinā t. Ja viss ir iekļ auts, tad tā arī jā bū t, nevis tā , ka internets ir maksas, seifs ir samaksā ts, gludeklis netiek dots (savu mantas piedā vā nodot istabenei gludinā š anai, protams, par naudu). Visas dienas garumā vestibilā pū lis cilvē ku meklē bezmaksas internetu. Gaisa kondicionē tā js vestibilā ne vienmē r darbojas. Nu un pats galvenais: sieva 4 dienas pirms atvaļ inā juma beigā m pamodā s 5 no rī ta no tā , ka viņ ai pa plecu rā po RAKETE. Milzī gs turku tarakā ns. Asarā m nebija robež u. Nevarē ju vairs aizmigt. Nā kamajā dienā agri no rī ta devā mies ekskursijā , tā pē c 18.00 ieradā mies risinā t š o jautā jumu.
Viņ i rā dī ja video ar tarakā nu. Viņ i paskaidroja situā ciju. Prasī ja citu istabu, varbū t otrajā stā vā . Atkal než ē lī gā formā atteicā s. Nav skaitļ u. Viesnī ca ir pilna. Nosū tī ts viesu attiecī bu nodaļ ai. Š ajā servisā vienī gais, ko viņ i piedā vā ja, bija telpas dezinfekcija. Es tieš ā m nezinu, cik tas ir droš i cilvē kiem. Devos atrisinā t problē mu ar Anex iesniedzē ju. Arī bez rezultā tiem. Viņ u vienī gā atbilde ir "rakstiet pretenziju, tā tiks izskatī ta 2 dienu laikā . " Rezultā tā viņ i uzrakstī ja pretenziju, nodroš inā ja fotoattē lu un video, kurā redzamas telpā esoš ā s dzī vā s radī bas. Pagaidā m atbildes nav. Rodas iespaids, ka pastā v abpusē ja atbildī ba. Rezultā tā nebija ko darī t, piekrita dezinfekcijai. Vakarā viņ i ieradā s istabā pa nakti. Cerī bā , ka mē s š os radī jumus neredzē sim. Nakti pavadī jā m labi. Neviens nerā poja pa gultu, bet uz grī das atrada pā ris miruš us. Nolē mā m, ka dezinfekcija darbojā s. Pē cpusdienā , kā parasti, devā mies peldē ties, atgriezā mies Un...lū k, viņ š ir mū su rudmatainais draugs ((((rā po pa grī du. Nogalinā t nebija iespē jams, viņ š ielī da zem plintes. Tā lā k jautrā k. Vakarā pē c peldes aizgā ju uz balkona pakā rt dvieli. gulta. Ieskatī jos, nevienu neredzē ju. Domā ju tā likā s. Gā jā m atpū sties. Rezultā tā sievai atkal nepaveicā s. Ieraudzī ja vē l vienu sarkanu -matains draugs. Atkal asaras, histē rija. Atkal skrē ja uz vestibilu pie administrā cijas. Atnesa tarakā nu uz salvetes. Parā dī ja. Teica, ka ar tarakā niem istabā negulē sim. Brī niš ķ ī ga "skaistī ba" ar balti mati un krā sotas uzacis reģ istratū rā atkal rupji atsū tī ja ar vā rdu bez istabā m. Viesu attiecī bas piedā vā ja dezinfekciju))) Teica, ka tev lido tarakā ns, neveriet logus vaļ ā un vispā r tā du dzī vu radī bu klā tbū tne ir normā la. . ((((. Nolē mā m gulē t viesnī cas vestibilā . Sā ku filmē t, kā bē rns guļ , situā cija vestibilā . Pamatojoties uz to, es noš auju visu, ka viņ a vē rsī sies pret mums tiesā , un sā ku saukt policiju. Atbrauca policija. Viņ i jautā ja, kas par problē mu. Varē ja paskaidrot. Viesnī cas policijas administrā cija un Lū cija paskaidroja, ka vestibilā var š aut. Vienī gais, ko mums teica – nevajag gulē t uz dī vā niem un nerunā t skaļ i.
Puiš i. Š o daž u dienu laikā mē s runā jā m ar daudziem apmeklē tā jiem. Daž iem bija arī prusaki un citi dzī vnieki. Daž iem bija noplū da kanalizā cija. Iedomā jieties, ka esat piecē lies no rī ta, jū su vannas istabā ir kanā ls un atbilstoš a smaka.
Jū s to nevarat izdarī t š ā dā veidā . 5 zvaigž ņ u viesnī cā nevajadzē tu ielaist prusaku istabā s, nemaz nerunā jot par to izņ emš anu un atraš anu gultā .
Pā rskatam pievienotas daž as bildes. Pē c pieprasī juma sniegš u video.
Padomā jiet, pirms dodaties uz š o viesnī cu. Daž iem, iespē jams, tie ir sī kumi, bet lī dz tam laikam, kad dzī vā s radī bas rā po pā r jums.
Киндер дует прямо на ребёнка. Таракан, которого поймали на себе Таракан. Принесли на reception Спали в лобби
аватар doctoreva1975
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabas ir š ausmī gas! Daudzskaitlī , jo nevienu neskatī jos. Mazs, sasmē rē jis, mū su duš ā pietrū kst vienas durvis, kaut kas jau bija miskastē , Viesnī ca sena! Ē damistabā ir nereā li atrast tī ru galdu, ja neesi pirmais, ē diens ir ē dnī ca. … Tomēr ▾ Istabas ir š ausmī gas! Daudzskaitlī , jo nevienu neskatī jos. Mazs, sasmē rē jis, mū su duš ā pietrū kst vienas durvis, kaut kas jau bija miskastē , Viesnī ca sena! Ē damistabā ir nereā li atrast tī ru galdu, ja neesi pirmais, ē diens ir ē dnī ca. Sū dī gi!! ! ! Bū s jā mē ģ ina agri aizbraukt. Neiesaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
аватар madamlara1828
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezos no Armas Belek viesnī cas. Brī niš ķ ī gi atpū tā mies. Laiks nelika vilties. Bija silts, bet saule nespī dē ja, kā vasarā . Sirsnī gi silta jū ra, mā jī ga istabiņ a netā lu no pludmales, Bagā tī gs, garš ī gs ē diens restorā nā . … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no Armas Belek viesnī cas. Brī niš ķ ī gi atpū tā mies. Laiks nelika vilties. Bija silts, bet saule nespī dē ja, kā vasarā . Sirsnī gi silta jū ra, mā jī ga istabiņ a netā lu no pludmales, Bagā tī gs, garš ī gs ē diens restorā nā . Ī paš s paldies š efpavā ram par brī niš ķ ī gajiem konditorejas izstrā dā jumiem un desertiem. Man patika tortiljas pludmales bā rā un jaukā dā ma, kas tā s pagatavoja. Mā jī ga viesnī cas zona. Baseini ir skaisti noformē ti. No deju kolektī va priekš nesumiem interesantā kie bija nacionā lā mū zika un dejas. Neskatoties uz sezonas beigā m. viesnī cā ir daudz viesu. Tas rada zinā mas neē rtī bas, tač u personā la pieklā jī ba un rū pī ba tā s samazina. Daudz bē rnu. Nav atbilstoš u viesu. . . Bet mums paveicā s ar kaimiņ iem. Vairā kas reizes bijā m uz Beleku. Tū ristus uz viesnī cā m nogā dā neparasts autobuss bez brillē m, bet ar jautriem š oferiem ar vē smiņ u, bet vispā r, lai labi pavadī tu brī vdienas, ir ļ oti svarī gi paņ emt lī dzi kā du laimes gabaliņ u!
Parādīt vairāk »


iemiesojums sungaleon1
Steidzami nepieciešama informācija: vai šajā viesnīcā ir naktsklubs? Vai jaunajam pārim būs garlaicīgi?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums krupnik11
SEPTEMBRĪ MASĀŽAS CENAS PĀRSTEIGTA...
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Tatiana_71
Un kurš dosies uz šo viesnīcu? Man ir lūgums (pavisam vienkāršs). Man tas ir svarīgi, ļoti svarīgi.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Helen-Rostov
Uz Turciju braucam pirmo reizi, divi pieaugušie. Kas bija šajā viesnīcā, lūdzu, dalieties iespaidos.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
iemiesojums dim.poa2011
10 dienas
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 2012 году, последняя реновация проведена в 2019 году (общественные места). Состоит из одного 2-х этажного основного здания и комплекса 1- и 2-х этажных корпусов. Ухоженная территория, комфортабельные номера. Широкий песчаный пляж с удобным входом в море. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 35 км от аэропорта и в 45 км от центра г. Анталья, в 3 км от поселка Белек, на берегу моря.
Pludmales apraksts Отель расположен у моря на первой линии и имеет частный песчаный пляж длиной 500 метров. Вход в море: песчано-галечный. Пляжные полотенца — бесплатно. Бар на пляже (10.00-18.00/22.00-01.00 / бесплатно). Павильоны на пляже (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно в лобби (в номере — платно), услуги фотографа, room service: круглосуточно (платно), 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева — главный плавательный бассейн (450 м2), бассейн с горками (350 м2), 3 водные горки. Кресло-коляска для людей с ограниченными возможностями — платно.

Главный ресторан — завтрак (шведский стол) / 07.00-10.00, поздний завтрак 10.00-11.00, обед 12.30-14.30, ужин 19.00-21.00, ночной буфет 23.00-01.00.

2 ресторана a la carte — морепродукты и турецкая кухня, 19.00-23.00 / платно.

Лобби-Бар — 08.00-22.00 / бесплатно.

Бар у бассейна — 10.00-18.00 / бесплатно

Пляжный Бар — 10.00-18.00/22.00-01.00 / бесплатно.

Cнэк Бар — 10.00-24.00 / бесплатно.

Бар в главном ресторане — бесплатно.

Диско Бар — 22.00-00.00 / бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, мини-диско, детская анимация на русском языке, игровая комната, игрушки для детей с ограниченными физическими возможностями, батут, детская коляска (платно, по резервации), 2 детских бассейна с пресной водой, без подогрева (260 — бассейн мини-клуба и 18 м2), в детском бассейне мини-клуба есть 1 пиратский корабль и детские горки, детский уголок в ресторане с оборудованием для приготовления детского питания, детский горшок (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 2 водные горки, работают 10:00-12:00/14:00-16:30. В команде аниматоров есть русскоговорящие.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 385 номеров.

Istabās

Индивидуальный кондиционер (бесплатно), мини-бар (софт-напитки — пополнение в день заезда, далее только вода), LCD-телевизор и спутниковое ТВ, ванная комната с душевой кабиной, фен (бесплатно), сейф (платно), телефон (платно), Wi-Fi (платно), французский балкон или балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 1 раз в 2 дня, смена полотенец: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Çamlık Mahallesi Günübirlik Cad. No: 6, Mevkii, Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 715-19-12
Fax: +90 (242) 715-19-21
Колл-центр +90(242) 745-04-83
Tīmekļa vietne: Belek Soho Beach Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.