Atpūta prusaku sabiedrībā

Rakstīts: 18 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 16 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Tā tad. Es gribu pateikt patiesī bu par š o viesnī cu. Un arī par tū roperatoru Anex un Azureir.
1 lidojums. Lidojiet ar Azur. Rezervē jot bija norā dī ts izbraukš anas laiks 03:15. No rī ta vajadzē ja bū t viesnī cā . 4 dienas pirms izlidoš anas lidojums tika pā rcelts uz 14-20. Mē s sapratā m, ka zaudē jā m dienu. Ierodoties lidostā , viņ i teica, ka vē l ir kavē š anā s lī dz 18-20. Rezultā tā viesnī cā nokļ uvā m 23:00. Dabiski, ka nebija ko ē st, lai gan viesnī cā ir vē lā s vakariņ as. Bet tas ir tik nabadzī gs, ka viņ i nevarē ja pabarot bē rnu. Es dzē ru tē ju ar banā nu. Atpakaļ lidojā m ar Turkish Airlines. Bez kavē š anā s. Ē dinā š ana lidmaš ī nā . Azurs kopš.1. jū lija pinas bez ē diena. Pā rmaksā ts par regulā ru lidojumu 7000 uz trim.
2. Izmitinā š ana viesnī cā . Ā tri iekā rtojā s. Mē s paskatī jā mies uz numuru. Pirmais, kas iekrita acī s, bija telpas nabadzī ba un tā s lielums. 18-20 metri ir maksimums. Istabā ir gulta un saliekams krē sls. Gaisa kondicionē tā js virs sē dekļ a. Pū t tieš i pa bē rna gultiņ u. Kaut kā nav iespē jams pā rkā rtot, jo skaits ir ļ oti mazs. Lū gts mainī t istabu - atteicā s niķ ī gā formā . Santehnika ir ļ oti veca, klā ta kaļ ķ akmens. Duš as kabī ne plū st. Visu atpū tas laiku neviens neslaucī ja peļ ķ i no sū coš ā s kabī nes. Kabī nes durvis neaizveras. Saplī susi izlietne. Atkritumu tvertne ir sarū sē jusi. Istaba iztī rī ta, bet viduvē ja. Dvieļ i ne vienmē r tiek mainī ti. Veļ a mainī ta 2 reizes 12 dienu laikā . Gelu, š ampū nu, ziepes, tualetes papī ru ne vienmē r liek, jā prasa.

3. Uzturs. Ē diens ir labs. Ir izvē le. Un gaļ a un dā rzeņ i un augļ i.
Divas reizes bija ķ irš i. Noslaukā m ar salveti, rezultā tā salvete ir melna. Viņ i neē da ((. Arbū zi, ā boli, apelsī ni katru dienu.
4. Alkohols. Vidē ja kvalitā te. Sievai patika vī ns. Kokteiļ i nav slikti. Viskijs, degvī ns, rums - ne tik daudz. Pē c gida teiktā , visi dzē rieni tiek raž oti Turcijā . Pat Red Label un Captain Morgan.
5. Pludmale. Labs smilš ains. Bet ir akmeņ i, jā ieiet uzmanī gi. Pludmalē vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli.
6. Baseini. Patika. Bet sauļ oš anā s krē slus vajag aizņ emties 7-30. Ja ieradī sities pulksten 9, jū s neatradī sit sauļ oš anā s krē slu pie baseina.
Tagad es gribē tu teikt par viesnī cas koncepciju. Manuprā t, š ī s ir 3 zvaigznes, nu, nevis kā.5. Ir ar ko salī dzinā t. Ja viss ir iekļ auts, tad tā arī jā bū t, nevis tā , ka internets ir maksas, seifs ir samaksā ts, gludeklis netiek dots (savu mantas piedā vā nodot istabenei gludinā š anai, protams, par naudu). Visas dienas garumā vestibilā pū lis cilvē ku meklē bezmaksas internetu. Gaisa kondicionē tā js vestibilā ne vienmē r darbojas. Nu un pats galvenais: sieva 4 dienas pirms atvaļ inā juma beigā m pamodā s 5 no rī ta no tā , ka viņ ai pa plecu rā po RAKETE. Milzī gs turku tarakā ns. Asarā m nebija robež u. Nevarē ju vairs aizmigt. Nā kamajā dienā agri no rī ta devā mies ekskursijā , tā pē c 18.00 ieradā mies risinā t š o jautā jumu.

Viņ i rā dī ja video ar tarakā nu. Viņ i paskaidroja situā ciju. Prasī ja citu istabu, varbū t otrajā stā vā . Atkal než ē lī gā formā atteicā s. Nav skaitļ u. Viesnī ca ir pilna. Nosū tī ts viesu attiecī bu nodaļ ai. Š ajā servisā vienī gais, ko viņ i piedā vā ja, bija telpas dezinfekcija. Es tieš ā m nezinu, cik tas ir droš i cilvē kiem. Devos atrisinā t problē mu ar Anex iesniedzē ju. Arī bez rezultā tiem. Viņ u vienī gā atbilde ir "rakstiet pretenziju, tā tiks izskatī ta 2 dienu laikā . " Rezultā tā viņ i uzrakstī ja pretenziju, nodroš inā ja fotoattē lu un video, kurā redzamas telpā esoš ā s dzī vā s radī bas. Pagaidā m atbildes nav. Rodas iespaids, ka pastā v abpusē ja atbildī ba. Rezultā tā nebija ko darī t, piekrita dezinfekcijai. Vakarā viņ i ieradā s istabā pa nakti. Cerī bā , ka mē s š os radī jumus neredzē sim. Nakti pavadī jā m labi. Neviens nerā poja pa gultu, bet uz grī das atrada pā ris miruš us. Nolē mā m, ka dezinfekcija darbojā s. Pē cpusdienā , kā parasti, devā mies peldē ties, atgriezā mies Un...lū k, viņ š ir mū su rudmatainais draugs ((((rā po pa grī du. Nogalinā t nebija iespē jams, viņ š ielī da zem plintes. Tā lā k jautrā k. Vakarā pē c peldes aizgā ju uz balkona pakā rt dvieli. gulta. Ieskatī jos, nevienu neredzē ju. Domā ju tā likā s. Gā jā m atpū sties. Rezultā tā sievai atkal nepaveicā s. Ieraudzī ja vē l vienu sarkanu -matains draugs. Atkal asaras, histē rija. Atkal skrē ja uz vestibilu pie administrā cijas. Atnesa tarakā nu uz salvetes. Parā dī ja. Teica, ka ar tarakā niem istabā negulē sim. Brī niš ķ ī ga "skaistī ba" ar balti mati un krā sotas uzacis reģ istratū rā atkal rupji atsū tī ja ar vā rdu bez istabā m. Viesu attiecī bas piedā vā ja dezinfekciju))) Teica, ka tev lido tarakā ns, neveriet logus vaļ ā un vispā r tā du dzī vu radī bu klā tbū tne ir normā la. . ((((. Nolē mā m gulē t viesnī cas vestibilā . Sā ku filmē t, kā bē rns guļ , situā cija vestibilā . Pamatojoties uz to, es noš auju visu, ka viņ a vē rsī sies pret mums tiesā , un sā ku saukt policiju. Atbrauca policija. Viņ i jautā ja, kas par problē mu. Varē ja paskaidrot. Viesnī cas policijas administrā cija un Lū cija paskaidroja, ka vestibilā var š aut. Vienī gais, ko mums teica – nevajag gulē t uz dī vā niem un nerunā t skaļ i.
Puiš i. Š o daž u dienu laikā mē s runā jā m ar daudziem apmeklē tā jiem. Daž iem bija arī prusaki un citi dzī vnieki. Daž iem bija noplū da kanalizā cija. Iedomā jieties, ka esat piecē lies no rī ta, jū su vannas istabā ir kanā ls un atbilstoš a smaka.
Jū s to nevarat izdarī t š ā dā veidā . 5 zvaigž ņ u viesnī cā nevajadzē tu ielaist prusaku istabā s, nemaz nerunā jot par to izņ emš anu un atraš anu gultā .
Pā rskatam pievienotas daž as bildes. Pē c pieprasī juma sniegš u video.
Padomā jiet, pirms dodaties uz š o viesnī cu. Daž iem, iespē jams, tie ir sī kumi, bet lī dz tam laikam, kad dzī vā s radī bas rā po pā r jums.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu