Rixos Premium Belek 5*– Atsauksmes

60
Novērtējums 6.410
№49 viesnīcas reitingā Belek
6.9 Numurs
6.3 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.6 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Rixos Premium Belek ir luksusa viesnīca prasīgākiem klientiem. Atrodas Belekā, jūras krastā, blakus savai smilšu pludmalei. Atvērts 2005. gadā, pēdējo reizi renovēts 2017. gadā. Viesiem tiek piedāvāti dažādi restorāni, bāri, peldbaseini un konferenču telpas, milzīgs izklaides un aktivitāšu daudzums pieaugušajiem un bērniem, kā arī bezmaksas ieeja un transfērs vairākas reizes dienā uz unikālo tematisko parku The Land of Legends Theme Park. viesnīcas viesiem. Viesnīca ir ideāli piemērota ekskluzīvai ģimenei un aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар Romanaaa
Plusi: - ā tri reģ istrē jā s -viņ i mums iedeva asistentu, kuram vajadzē ja mū s informē t par viesnī cu. Viss pozitī vais ir pazudis. Pirmie mī nusi: -viesnī ca ir veca un prasa remontu, nobruž ā tas sienas, durvis, mē beles. … Tomēr ▾ Plusi:
- ā tri reģ istrē jā s
-viņ i mums iedeva asistentu, kuram vajadzē ja mū s informē t par viesnī cu.

Viss pozitī vais ir pazudis.
Pirmie mī nusi:
-viesnī ca ir veca un prasa remontu, nobruž ā tas sienas, durvis, mē beles.
Renovā cija nav nekā da greznī ba vai augstā kā s kvalitā tes.
Uzturs:
-restorā nā pastā vī gā s rindas, daudzi cilvē ki nā ca uz konferenci un nevarē ja tikt cauri. Labi, ziniet, ka viesnī cā ir daudz cilvē ku, automatizē jiet darbu, lai cilvē ki nestā vē tu rindā s pē c vistas utt.
- pats ē diens, kur te smarž o pē c gardē ž u ē diena, es vispā r nesaprotu (varbū t nav garš ī gi suš i vakariņ ā s? )
-Alya carte restorā ns, kas ir atvē rts 24/7, viens nosaukums, jā stā v arī rindā , lai iekļ ū tu, viesmī ļ i nav cienī jami, ilgi jā gaida, Cē zara salā ti ir tikai lapas, vista, mē rce.
-kafija ir atseviš ķ a sā pe, kā pē c tik "š ikā un dā rgā " viesnī cā nevar bū t vismaz 1 kafijas automā ts ar baristu, visur ir tā di aparā ti, kas vā ra pretī gu kafiju.
Pat Starbucks — jū s nospiež at pogu — š eit ir jū su kafija.
Visā s viesnī cā s, arī vienkā rš ā kajā s, jau ir normā li kafejnī cas.
-konditoreja vienmē r ir pā rpildī ta, sē dvietu nav, uz lū gumu atnest papildus krē slus, paraustī ja plecus un aizgā ja. Ok, jums ir pilna viesnī ca, bet organizē jiet to tā , lai viesiem bū tu ē rti un ē rti.

Apkopot:
-viesnī ca prot radī t pompas iespaidu, bet, runā jot par ciemiņ u, nā ksies vilties
-Es nekad vairs š eit nenā kš u, viesnī ca nemaz nav tā s naudas vē rta
аватар Ys1210
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti reti rakstu atsauksmes par viesnī cā m, bet pē c apmeš anā s š ajā viesnī cā (pirmo reizi tajā atpū tā mies), vē los uzrakstī t daudz siltu vā rdu viesnī cas vadī bai un jo ī paš i personā lam !! ! Viss noritē ja visaugstā kajā lī menī , sā kot no reģ istrē š anā s lī dz individuā lam transfē ram (kompliments no viesnī cas) Personā ls strā dā. … Tomēr ▾ Ļ oti reti rakstu atsauksmes par viesnī cā m, bet pē c apmeš anā s š ajā viesnī cā (pirmo reizi tajā atpū tā mies), vē los uzrakstī t daudz siltu vā rdu viesnī cas vadī bai un jo ī paš i personā lam !! ! Viss noritē ja visaugstā kajā lī menī , sā kot no reģ istrē š anā s lī dz individuā lam transfē ram (kompliments no viesnī cas)
Personā ls strā dā.100% vienmē r visi draudzī gi, palī dz atrisinā t jebkuru jautā jumu.
Teritorija š ika pie viesnī cas, baseini tī ri, neviens viesnī cā neslimoja un tas priecē!
Apkalpoš ana pludmalē ir cits stā sts, pasū tot dzē rienus pē c koda un pē c 5 minū tē m viss ir! ! vienkā rš i krā š ņ s!
Gribu pateikt paldies asistentei Š ahnozai par uzmanī go attieksmi un ā tru visu jautā jumu risinā š anu! Ī paš s paldies Zuhri Getin par gardā kajā m brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, par ē dienu un dzē rienu daudzveidī bu un skaisto prezentā ciju, par tik uzmanī gu attieksmi pret viesiem un uzklausī š anu visā s vē lmē s. Citā s viesnī cā s š ā du cilvē ku trū kst ((
Vienī gais, kas man ī sti nepatika, bija tas, ka bija daudz dzī vā s mū zikas (uzstā jā s ansambļ i), gribē jā s vairā k deju mū zikas (nā cu ar diviem bē rniem, bet visi grib izklaidē ties)! Un jū s vismaz daž reiz varat sarī kot daž as ballī tes dienas laikā . Š ī ir ģ imenes viesnī ca, nevis pansionā ts )))))) Ģ imenes ir jaunas un visi gribē ja izklaidē ties, pat bē rni! ! )) citā di 10 no 10 ballē m!! ! Paldies Rixos par š iem lieliskajiem svē tkiem! ! Atgriezī sies vē lreiz 100%
аватар tilemissovaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir mū su pirmā iepazī š anā s ar Rixos un diezgan patī kama. Mums vissvarī gā kā ir izklaide mazulim. Un mē s to atradā m š eit. Ļ oti labas bē rnu krū zes, š ika mini diskotē ka. Jauks mini klubs bē rniem. … Tomēr ▾ Š ī ir mū su pirmā iepazī š anā s ar Rixos un diezgan patī kama. Mums vissvarī gā kā ir izklaide mazulim. Un mē s to atradā m š eit. Ļ oti labas bē rnu krū zes, š ika mini diskotē ka. Jauks mini klubs bē rniem. Istabas uzkopš ana ir ļ oti laba. Labs serviss, visi ļ oti draudzī gi. Garš ī gs a la carte restorā ns. Lieliska kafija Starbucks. Viņ i mums sarī koja labu dzimš anas dienu, iekā rtoja istabu, vē si apsveica mū s restorā nā , sirsnī gi. Mums viss patika un mē s noteikti atgriezī simies! ! !
аватар oriel1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem. Š eit viss ir ļ oti ē rti. Skaista, labiekā rtota teritorija. Garš ī gi ē dieni galvenajā restorā nā , a la carte augstā kā s klases grieķ u un itā ļ u restorā ni. … Tomēr ▾ Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem. Š eit viss ir ļ oti ē rti. Skaista, labiekā rtota teritorija. Garš ī gi ē dieni galvenajā restorā nā , a la carte augstā kā s klases grieķ u un itā ļ u restorā ni. Bē rniem patika rikš u klubs, jauki, tī ri, lieli baseini. Vispā r super atvaļ inā jums! Mē s atgriezī simies vē lreiz.
аватар gataullinadr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nebraucam pirmo reizi, viesu attiecī bu nodaļ a, atsaucī gā patī kamā Alija, vienmē r palī dzē s iekā rtoties ļ oti ī sā laikā , neskatoties uz to, ka esam nedaudz kaitī gi klienti)) Kopumā viss ir virsū . Animatori un visas dienas sporta aktivitā tes. … Tomēr ▾ Nebraucam pirmo reizi, viesu attiecī bu nodaļ a, atsaucī gā patī kamā Alija, vienmē r palī dzē s iekā rtoties ļ oti ī sā laikā , neskatoties uz to, ka esam nedaudz kaitī gi klienti)) Kopumā viss ir virsū . Animatori un visas dienas sporta aktivitā tes.
аватар yevgeniy.platonov.70
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums visiem ļ oti patika. Skaista vieta, viesnī ca sakopta, apkā rtne acij tī kama. Ļ oti draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni, bē rniem patī k pavadī t laiku Rixos Kid Club, mē s lieliski pavadī jā m laiku. Ļ oti apmierinā ts ar plaš o zivju un jū ras velš u klā stu pusdienā s un vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Mums visiem ļ oti patika. Skaista vieta, viesnī ca sakopta, apkā rtne acij tī kama. Ļ oti draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni, bē rniem patī k pavadī t laiku Rixos Kid Club, mē s lieliski pavadī jā m laiku. Ļ oti apmierinā ts ar plaš o zivju un jū ras velš u klā stu pusdienā s un vakariņ ā s. Pozitī vā kie iespaidi bija no Ā zijas restorā na apmeklē juma, darbinieki sevi parā dī ja kā augsti profesionā lus, virtuve restorā nā ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga.
аватар Antuaneto4ka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Februā rī paliku pie vī ra 1 nedē ļ u. Lieliska viesnī ca ar profesionā lu personā lu. Viesu stafetes meitenes palī dzē ja visu atpū tu un ļ oti kompetenti atbildē ja pat uz vissarež ģ ī tā kajiem jautā jumiem. Neviens pieprasī jums nepalika bez atbildes. … Tomēr ▾ Februā rī paliku pie vī ra 1 nedē ļ u. Lieliska viesnī ca ar profesionā lu personā lu. Viesu stafetes meitenes palī dzē ja visu atpū tu un ļ oti kompetenti atbildē ja pat uz vissarež ģ ī tā kajiem jautā jumiem. Neviens pieprasī jums nepalika bez atbildes. Liels paldies viņ iem! No ieraš anā s lī dz izlidoš anai lī dz lidostai viss bija lieliski. Bā ros, kvalitatī vus dzē rienus un gardus kokteiļ us, viesmī ļ i un bā rmeņ i vienmē r nā ks klā t un pajautā s, ko mē s vē lamies dzert, un uzreiz atnesī s pasū tī jumus. Arī galvenajā restorā nā vienmē r palī dz un uzreiz atnes pasū tī tos dzē rienus. Par ē dienu teikš u atseviš ķ i: ir viss un lielos daudzumos, izsalcis noteikti nepaliksi. Katru dienu izmē ģ inā jā m jaunus ē dienus, salā tus un desertus. Tagad viesnī cā tiek veikts remonts, tā pē c gaidā m, kad tas beigsies un nā ksim š urp atkal pirmajā s vasaras sezonas dienā s, gribam redzē t, kas bū s, bet esam pā rliecinā ti, ka mums bū s tikpat lieliska atpū ta! Noteikti iesaku visiem!
аватар helloyakov_s
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Piedodiet, ka neuzrakstī ju savu atsauksmi uzreiz, bet tagad tas ir aktuā lā ks nekā atbraucot. Tā kā ziemā daudzi saskaras ar brī vdienu vietu izvē li, nolē mu dalī ties ar jums savos iespaidos. Bijā m š ajā viesnī cā no 16.01. … Tomēr ▾ Piedodiet, ka neuzrakstī ju savu atsauksmi uzreiz, bet tagad tas ir aktuā lā ks nekā atbraucot. Tā kā ziemā daudzi saskaras ar brī vdienu vietu izvē li, nolē mu dalī ties ar jums savos iespaidos. Bijā m š ajā viesnī cā no 16.01. 2021 lī dz 23.01. 2021, nolē mā m š ā di nosvinē t laulā tā DR.
Mū s sagaidī ja ar š ampanieti, nevienam nelika gaidī t. . . Un esam viesnī cā ! Kuram tas interesē , es ievietoju visus pā rskatus, fotoattē lus un video savā Instagram lapā (Svetlana__Y), es mē ģ inā ju parā dī t viesnī cu, nevis sevi), sā ciet š eit: https://www.instagram.com/p/CKHMNIHgEea/? utm_medium=copy_link vai meklē jiet pē c datuma c 16/01/2021.
Internets viesnī cā ir brī niš ķ ī gs, ā trdarbī gs, ar ģ imeni sarunā jā mies caur WhatsApp bez traucē jumiem. Wi-fi antenas ik pē c 10 m visā teritorijā . Pludmalē teltis visiem ir bez maksas - ziemas priekš rocī ba. Pludmales bā rā ir skapī š i ar sī krī ku kodiem, jū s varat to iztī rī t, atrodoties jū rā , un jū s varat to uzlā dē t. Vē sā dienā , un viņ š bija viens mū su nedē ļ ā +11, pie bā ra tiek piedā vā tas segas. Siltā kā diena bija +22. Cilvē ki sauļ ojā s un drosminieki peldē jā s, jū ra bija mierī ga. 19. janvā rī mans vī rs arī plungoja, viņ š saka, ka jū rā ū dens liekas 19 grā du.
Par ē dieniem un dzē rieniem nerakstī š u, viss ir virsū ! Gribu uzrakstī t kaut ko tā du, ko citā s viesnī cā s neredzē ju, bet te nu tas ir. Mū sdienī ga pieeja ē dienu nosaukumiem restorā nā , katram ē dienam ir skā rienjutī gie ekrā ni ar nosaukumiem daž ā dā s valodā s, bet var arī noklikš ķ inā t uz ekrā na, lai uzzinā tu ē diena sastā vdaļ as un kaloriju saturu.
Visus nomocī juš ā s pandē mijas sezonā ļ oti vē rī ga pieeja aizsarglī dzekļ iem, papildus perfektai tī rī š anai visur ir stendi ar dezinfekcijas lī dzekļ iem, maskā m un cimdiem. Viesnī cu mitrā s salvetes, un ļ oti laba kvalitā te visur, un restorā nā uz galdiņ iem, un katrā bā rā , un istabā s, kā arī antibakteriā lais gels mini tū biņ ā s. Protams, visi darbinieki valkā maskas. Produkti aiz stikla, tiek pasniegti pē c pieprasī juma.
Mū su uzturē š anā s laikā iekš telpu diskotē kā notika remonts, bet katru dienu uzstā jā s viesmā kslinieki, ļ oti aizdedzinoš i, cilvē ki pat dejoja. Veranda ir aprī kota ar gā zes degļ iem un no tā s paveras brī niš ķ ī gs skats uz muzikā lajā m strū klakā m!
Pirmo reizi atvaļ inā juma laikā es redzē ju vairā k vī rieš u nekā sievieš u, tač u tā pē c, ka š ajā laikā viesnī cā notiek futbola komandu sacensī bas. Meitenes bija uz ruļ ļ a))
Teritorija ir milzī ga, es neesmu pā rliecinā ts, ka mē s visi staigā jā m apkā rt mū su uzturē š anā s dienā s!
Atseviš ķ a tē ma ir bē rnu pilsē tiņ a, bē rnus vē ro, saderinā s no 10 lī dz 23. Sī kā ka informā cija ir manos video instagramā , es palū dzu meitenei pastā stī t par niansē m...Un es uztaisī ju video no katras izklaides telpas...Bū s interesanti visu vecumu bē rniem, tiem, kam patī k lī mē t uz spē ļ u konsolē m - un tā ir!
Siltais baseins teritorijā mums bija prioritā te, tas ir super, deklarē tā ū dens temperatū ra bija 28-29 grā di noteikti! Visi dvieļ i ir atseviš ķ i iesaiņ oti, un tiem nav ierobež ojumu. Apkā rt ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tuvumā ir ģ ē rbtuves, un nav nepiecieš ams iet slapjā s drē bē s pa visu teritoriju. Starp citu, cilvē kiem ar ierobež otā m pā rvietoš anā s spē jā m ir automatizē ta nolaiš anā s baseinā , un visi celiņ i ir pielā goti kustī bai bez traucē jumiem.
Hamam ir karalisks! Es arī izveidoju daudz videoklipu jū su apskatam. Vairā kas daž ā das pirtis, no vieglas lī dz karstai. kontrastam ir pat sniega ledus. Tas viss bez papildu maksas.
Bet par naudu varat apmeklē t spē ļ u istabu, kurā ir viss, no kā izvē lē ties: sacī kstes, basketbols un pat BOULINGS. Lai gan man pieprasī jumā rakstī ja, ka viņ š nav viesnī cā . Tas atrodas ē kā , kur atrodas SPA. Instagramā ir pā rskats (Svetlana__Y)...Viesnī cas teritorijā ir daudz veikalu.
Ļ oti skaista franč u iela ar nepā rspē jamā m tē jā m, kafijā m un uzkodā m. Bistro-Snack bā rā no pulksten 12 lī dz 17 iespē jams pusdienot kā restorā nā , ē dienkarte pē c QR koda uz galdiņ iem, pavē rt telefonu un doties uz valodas un ē dienkartes izvē les lapu. Arī ļ oti ē rti! Vakarā tajā ir A la carte restorā ns, kurā viņ i svinē ja dzī vesbiedra dzimš anas dienu. Pa dienu istabā tika atnests skaists puš ķ is, bet vakarā restorā nā uz galda tika nolikts liels rož u puš ķ is un pē c tam pasniegta kū ka ar salū tu un apsveikumiem visam iestā des kolektī vam. Milzī gs paldies visiem par to!
Nopirkā m biļ eti ar lidojumu no Maskavas, maksā ja ap 110 tū kstoš iem uz 7 naktī m, esmu pā rliecinā ts, ka cenu ietekmē ja sezona un pandē mija. Es labprā t tur apmeklē tu vē l un vē l!
Ja izdosies, ievietoš u YouTube video apskatu par ziemas viesnī cu, pievienoju komentā ros saiti. . . Lai burvī gas brī vdienas un daudz iespaidu!
Array Array Array Array
аватар Nastyusha84
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta kopā ar visu ģ imeni Jaungada brī vdienā s. Viesnī cā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Pandē mijas dē ļ bija daž i ierobež ojumi, jo ī paš i Leģ endu parks nedarbojā s, diskotē ka tika slē gta, un mū zika un š ovi tika atcelti jaunajam gadam. … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar visu ģ imeni Jaungada brī vdienā s. Viesnī cā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Pandē mijas dē ļ bija daž i ierobež ojumi, jo ī paš i Leģ endu parks nedarbojā s, diskotē ka tika slē gta, un mū zika un š ovi tika atcelti jaunajam gadam. Tiesa, to visu kompensē ja eleganta ē dienu izvē le galvenajā restorā nā (kalns jū ras velš u, grila, gaļ as, milzī ga uzkodu izvē le un daudz kas cits, jū s nevarat saskaitī t). Vakarā bā rā notika jaunā gada sagaidī š ana. Kopumā bija jautri un svinī gi. Bē rnu klubs piedā vā ja bē rniem Jū ras š ovu, bē rnus priecē ja Ziemassvē tku vecī tis un Sniega meitene, katru dienu bē rniem notika konkursi, priekš nesumi un citas lietas. Apsildā mais ā ra baseins ir vē l viens liels pluss! Ikvienam iesaku Rixos Premium Belek!
аватар VikaT1981
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imene 2+1 (9 gadi). Lidojā m ar Anex tū ri - viss kā rtī bā , kā pulkstenis. Kā das viesnī cas bija iepriekš : Gloria, Delphin Be grand, Prince Turan, Selectum utt. Vispā rī ga informā cija un iespaidi: viesnī ca ģ imenē m, jaunieš iem bū s garlaicī gi, nav kur tusē t. … Tomēr ▾ Ģ imene 2+1 (9 gadi). Lidojā m ar Anex tū ri - viss kā rtī bā , kā pulkstenis. Kā das viesnī cas bija iepriekš : Gloria, Delphin Be grand, Prince Turan, Selectum utt.
Vispā rī ga informā cija un iespaidi: viesnī ca ģ imenē m, jaunieš iem bū s garlaicī gi, nav kur tusē t. 90 procenti krievu atpū š as. . . Š ķ iet, ka bijā m Krievijā , nevis Turcijā...(viesnī ca klusa, dizains cienī jams, ir atvaļ inā jums, saproti, ka esi labā viesnī cā . Gandrī z neviens no viesiem nevalkā maskas (bē das. . . Bet viss personā ls, gudrinieki, vienmē r un visur ir maskā s. Vā jā s puses: pludmales mē beles, tualetes tī rī š ana pludmalē (tas, protams, nav labi! ) Mē s negā ju uz sporta zā li, spa, a la carte; Mē s nelietojam alkoholu, tā pē c es par to nerakstu.
Viesu sagaidī š ana, iebraukš ana, darbs ar viesiem, telpa: ā tri norē ķ inā jos, kopā aizpildiet 1 lapu. Bagā ž a uz istabu tika atnesta pā ris minū š u laikā , viss ā tri. Risepsh ir ļ oti skaists, uzreiz saproti, ka esi labā viesnī cā .
Mē s kaut kā aizmirsā m somu kafejnī cā , atbraucā m jau vakarā , mums ļ oti palī dzē ja, atrada, visu atdeva. Paldies darbiniekiem! Numurs bija luksusa numurs ar skatu uz dā rzu. No mū su istabas 2345 paveras skats uz futbola laukumu un sā nskats uz jū ru. Telpā valdī ja klusums, izņ emot 13:00, kad no skatuves atskanē ja troksnis, bet ne kritiski, vienkā rš i dariet.
Istaba lieliska, 34 kv. m, liels, elegants balkons-terase, ir veļ as ž ā vē tā js. Istabā viss ir ē rti, visur ir vieta, viss ir pa rokai, rozetes pietiek, usb ir izeja. TV spogulī . Mini bā rs pilns: kola, alus, ū dens, č ipsi, salmiņ i, dzē rieni. Š okolā de, vī ns, piens un sulas nav iekļ autas. Telpā ir masku komplekts, dezinfekcijas lī dzeklis, salvetes. Atseviš ķ i tika pieprasī ti 2 peldmē teļ i, bē rnu halā ts un č ī bas, visas atnesa. Vannas istaba ir pilna ar kosmē tiku, viss ir labas kvalitā tes. ir zobu birstes, nagu vī les, skuveklis utt. . Man ļ oti patika pati vannas istaba dizaina un ē rtī bas ziņ ā . Aizkari biezi, saule nelaiž cauri, matrač i un spilveni ļ oti ē rti, labi izgulē jā mies. Bē rnu dī vā ns ir liels, paredzē ts 2 bē rniem. Kaimiņ us ī sti nedzirdē ja.
Uzkopš ana: visas dienas, izņ emot vienu, bija labas. Vienā dienā nekas netika izņ emts, izņ emot gultu, atkritumi netika aizvesti, nekas netika papildinā ts. Viesu attiecī bas sū dzē jā s - nā kamajā dienā istaba tika nolaizī ta. Patī kami, ka ā tri atbildē ja, man nebija jā atgā dina.
Bija nepatī kams atgadī jums, kad pulksten 12 naktī mū su istabā nejauš i ienā ca apkopē ja. Par to ziņ ojā m Viesu attiecī bu nodaļ ai. Uzraudze Irina vē rsā s ar lū gumu apsardzes dienestam, viņ i visus atrada, mums 100 reizes atvainojā s un kā atvainoš anos pagarinā ja mū su istabu lī dz izbraukš anai bez maksas. Protams, lieta ir nepatī kama, bet! Tas, kā viņ i uz to reaģ ē ja un kā viņ i izlē ma, mū su iespaidus nesabojā ja, gluž i otrā di, attiecī bas ar klientiem darbojas lieliski.
Teritorija: viesnī cu ieskauj apstā dī jumi. Viss skaisti, kopts, gaumī gs. Pastaigā jieties pa villu un Club Prive teritoriju - tur ir vienkā rš i neticami. Kā ds rakstī ja, ka teritorija nav sakopta - neticiet, visi zā lieni ideā li, daba tur lieliska.
Animā cija Izklaide: neredzē ju un nedzirdē ju, neviens nekur nevienam nezvanī ja. Redzē jā m, ka ir sporta aktivitā tes, bet nebija grafiku un paziņ ojumu. Vakara š ovi kā tā di nebija. Arī par tiem informā cijas nav. Tie, kas meklē pā rvedē ju - ne š eit.
Bē rnu klubs: es runā ju tikai sava bē rna vā rdā (meitene 9 gadi). Gā jā m 3 reizes, neviens nepievē rsa uzmanī bu, tikai Berna visu stā stī ja par klubu un notikumiem. Viņ i atnā ca nā kamajā dienā - bija aktivitā tes, bet manam bē rnam viss bija lē ni un garlaicī gi. Man patika mū zikas stunda - vienkā rš i prieks. Meitenes-animatores pie mums nemaz neieradā s, bet, dī vainā kā rtā , puiš i forš i aizdedzinā ja minidiskotē ku! Nezinu vā rdus, kurš vadī ja minidiskotē ku un kurš dejoja, bet viņ i ir super! Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Pusdienas klubā nav, kā teikts viesnī cas atsauksmē s, nestrā dā ja virvju parks, nenotika baleta nodarbī bas (tā bija teikts sludinā jumā ).
Ē diens: š eit ir jautā jumi. Protams, to ir daudz, izsalcis neviens neaizies, bet viss ir skopi un vienmuļ i. Gaļ ai ir ļ oti maza izvē le, ī paš i tiem, kas neē d jē ra gaļ u. Pusdienā s un vakariņ ā s ir pieejams bē rnu galds. Augļ i ir lieliski: arbū zi, ananā si, persiki, vī nogas, melones, apelsī ni utt. Ir maz sieru, bez pelē juma. Konditorejas izstrā dā jumi pā rsvarā ļ oti garš ī gi, kruasā ni super. Pica ir garš ī ga. Ē diens bez volā niem. Zupas nekad neņ em! Tas ir vienkā rš i š ausmī gi))
Apkalpoš ana: viesmī ļ i č aukst, gudrinieki! Tiklī dz viņ i apsē dā s, viņ i uzreiz skrē ja, ļ oti izpalī dzī gi, labi darī ts. Bet pludmalē , kur ir smiltis, servisa nav vispā r, uz zā les vai nu ir vai nav.
Internets ir normā ls, gandrī z visur, mums pietika strā dā t un skatī ties video.
Pludmale: viesnī cas vā jā vieta. Sauļ oš anā s krē sli ir veci, biedē još i, pirmajā rindā nav normā lu nojumju, jū s nevarat paslē pties no saules. Dvieļ i jau sen jā maina.
Uzkodas un kafejnī ca: kafija ir laba, kafejnī ca un konditoreja franč u ielā ir ļ oti forš a! Citronu kū ka, medus kū ka, siera kū kas - viss ir garš ī gi. Viesmī ļ i ir ļ oti gudri. Uzkodas no 12 lī dz 18: burgeri, frī kartupeļ i, salā ti, augļ i, kartupeļ i ar pildī jumu, pica - viss ir ļ oti garš ī gs.
Leģ endu zeme: sagaidī š ana viesnī cā.4 reizes dienā . Neiet 10:00, tur ir tū ristu pū ļ i. 14.30 vai 17.00, tad vismaz ir iespē ja braukt. Un tā . . Rindas visur . . Braucieni ir forš i, bet akvaparks darbojā s puslī dz...Tas bija nomā kta. Jū s stā vat rindā uz 1 slidkalniņ u pusstundu. , Tā ds. . Bet pats komplekss ir vienkā rš i grandiozs, mums ir jā izsaka cieņ u. Cenas veikalos zirgs.
Secinā jums: mums tas patika. Vienmē r ir kā ds "cilvē ciskais faktors", arī viņ š te bija. Tač u administrā cija paveica labu darbu – tas ir svarī gi. Es lasī ju tik daudz sliktu atsauksmju, man bija bail tur iet. Patiesī bā tā du š ausmu stā stu nav. Ja viss iepriekš minē tais jū s nebiedē (š ķ iet, ka nevajadzē tu), tad jū s lieliski atpū š aties.
P. S. Paldies, ka izlasī jā t, daudz vē stuļ u)
Parādīt vairāk »


iemiesojums kamila.sadbaeva
Mums ir 3 bērni (10 gadi, 8 gadi, 2 gadi) Vai man tur doties?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums mary.iochis
Sveiki, mēs dosimies pie jums 2014. gada marta beigās. Vai ūdens atrakciju parks būs atvērts?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Andrey_343
Uz Troju gribam aizbraukt paši (mūsu viesnīca atrodas 200 metrus no šī akvaparka). Pastāsti man, kurā laikā labāk doties, viņi saka, ka no rīta ir daudz cilvēku. Kāda ir seguma maksa?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums mikka2010
Lūdzu kliedēt (vai apstiprināt) mītu, ka ziemā (interesējos februāra beigās-marta sākumā) viesnīcā Rixos Premium Belek notecina mākslīgo upi, kas stiepjas pa visu viesnīcas teritoriju.. Atradu ziemas bildes no viesnīcas 2006-2007 internetā gadi ar nosusinātu upi, godīgi sakot, neizskatās īpaši jauki.. Varbūt tagad viss ir mainījies, un upe vairs nav nosusināta)) vai kāds ir bijis Rixos Premium decembrī-martā pēdējos gados ...? Un kā ir ar ēdienu starpsezonā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Shtern
‹ Viesnīca Rixos Premium Belek 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Rixos Premium Belek – элитный отель для взыскательных клиентов. Раположен в Белеке, на берегу моря, рядом с собственным песчаным пляжем. Открыт в 2005 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Гостям предлагаются множество ресторанов, баров, бассейнов и конференц-залов, огромное количество развлечений и мероприятий для взрослых и детей, также для гостей отеля бесплатный вход и трансфер несколько раз в день в уникальный тематический парк The Land of Legends Theme Park. Отель идеально подойдёт для эксклюзивного семейного и активного отдыха.

Atrašanās vieta 35 км от аэропорта Анталии. 45 км от центра Анталии.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 700 м – самый длинный частный пляж в регионе Белек. 2 пирса. Павильоны – платно (гостям Queen Suite, Royal Premium Suite – бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан Turqouise – основной зал и терраса, вместимость 900 человек.

4 A’la Carte ресторана: La Rosetta итальянский, A La Turca турецкий, Rinna рыбный (все по предварительной резервации (при проживании минимум 4 ночи); стейк-хаус Meat & Love – платно.

10 баров, включая кафе-кондитерскую La Patisserie (с обновленным концептом).

3 бассейна на открытом воздухе (1 открытый плавательный бассейн 16+ (часы работы: 08:00-00.00) – 1905 кв.м, 1 открытый плавательный бассейн – 2002 кв.м, 1 бассейн для номера Legendary Suite), 2 крытых подогреваемых бассейна (1 для взрослых и 1 для детей).

4 workshop салона и один конференц-зал площадью 1248 кв.м, вмещает до 1400 человек при театральной рассадке.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Крытый бассейн с подогревом 60 кв.м (глубина 35 см), 1 открытый бассейн с горками 153 кв.м (глубина 50 см). В летний сезон мини-клуб для детей разных возрастов: Rixy Mini: 4-7 лет, Rixy Maxi : 8-11 лет, часы работы клубов: с 10:00 до 22:00. Club R: 12-16 лет. Мягкие игрушки и комната для сна. Аренда детских колясок (при наличии, необходим депозит). В Rixy Club имеется детский ресторан-шведский стол – детский ресторан Yummy (работает в летний сезон). Антибактериальное покрытие пола в Клубе Rixy. Детский поезд Rixy (бесплатно, работает в зависимости от погодных условий). Мини-дискотека. Парк развлечений для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports SPA & Wellness (зона релаксации, хамам, 2 паровые комнаты, 4 сауны (новинка! только для дам), одна из саун ультракрасная, имеются детокс программы и омолаживающие процедуры за дополнительную плату). Спортивная академия с профессиональными тренерами и следующими видами спорта: кроссфит, аквабайк, TRX, кангу джамп, зумба, йога, пилатес, медитация, тай чи, чи кунг, муай тай кикбокс, джиу джитсу, тэбо, табата, аква джампинг, велосипедный тур, степ аэробика, йога в гамаках, тверк данс. Бесплатно: пляжный волейбол, баскетбол, аэробика, водная гимнастика, йога, дартс, бочча, фитнес-программы, катамаран, шоу «Поющие фонтаны», профессиональные вечерние шоу, живая музыка, вечеринки, концерты, пользование тематическим парком The Land of Legends и бесплатный трансфер в парк несколько раз в день. Платно: американский, русский бильярд и карамполь, уроки тенниса, освещение, боулинг, школа подводного плавания, моторные виды водного спорта, павильоны на пляже (для гостей Queen Suite и Royal Premium Suite – бесплатно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • sērfošanu
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 700 номеров (на 1700 человек). Отель состоит из одного 7-этажных зданий (5 этажей жилых) и 2 двухэтажных корпусов Legendary Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Belek Mahallesi, Kongre Caddesi No:18/A, Belek-Serik, ANTALYA
Tālruņi: Phone: +90 242 710 20 00 Fax: +90 242 710 19 19
Tīmekļa vietne: Rixos Premium Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга, виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).