Viesnīca ar tūkstoš detaļām

Rakstīts: 12 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 29 oktobris — 3 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Nesezonas laikā palika viesnī cā . Oktobra beigas - novembra sā kums. Lija lietus un apmā cies.
Kas mums patika:
1. Istabas (mums bija Swim Up istaba ar izeju uz baseinu (neapsildā ms baseins) š ajā gadalaikā bija ļ oti auksts. Nepeldē jā mies. Pati telpa plaš a, stilī ga, man ļ oti patika .
2. Ē dinā š ana – nekā du sū dzī bu vai jautā jumu.
3. Animā cija ir lieliska. Lieliskas ballī tes katru vakaru. Noķ erts Helovī na ballī tē — apburoš i. Bet daudz cilvē ku.
4. Teritorija - š ika.
5. Serviss 50/50. Kaut kas izcils, kur atpalika no viesnī cas lī meņ a.
6. Baltas smiltis pludmalē , kas nesildā s saulē .
Kas nepatika:

1. Centrā lais apsildā mais baseins. Ir daudz baseinu, bet tikai viens ir apsildā ms. Visi atpū tnieki, vienuviet - vietu uz baseina nepietika. Tikai vienu reizi izdevā s paņ emt sauļ oš anā s krē slus tajā dienā , kad lija : )
2. Pludmale. Pati pludmale ir laba. Vietas pietiek visiem. Bet krē sli ir plastmasas ar sietu, jo tas neatbilst viesnī cas lī menim.
3. Aukstie baseini bē rnu slidkalniņ u zonā . dī vaini, ka baseins bē rniem nav apsildā ms. Attiecī gi š ajā gadalaikā to nebija iespē jams izmantot.
Kopumā viesnī ca ir iespaidī ga. Neticami skaista teritorija, ar labu apkalpoš anu un nevainojamu ē dienu. Labprā t nā ktu vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu