Papillon Belvil 5*– Atsauksmes

58
Novērtējums 8.510
№6 viesnīcas reitingā Belek
8.8 Numurs
9.0 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.2 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca ir orientēta uz ģimenes brīvdienām, arī ar bērniem: ir peldbaseini, ūdens slidkalniņi un aktīva animācijas programma. Relaksējošai laika pavadīšanai teritorijā ir daudz mājīgu stūrīšu un atsevišķa zona pludmalē. Draudzīgs personāls, kvalitatīvs serviss. Uzcelta 1995. gadā, pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Tas sastāv no vienas 4 stāvu galvenās ēkas un trīsdesmit sešiem bungalo (1-3 stāvi). Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар dagets
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem. Viņ i bija pirmo reizi Turcijā (no bezcerī bas. Marta ceļ ojums uz Meksiku izkrita un nauda karā jā s Pegazā , un viņ iem nebija citu iespē ju, izņ emot Turciju). Atvaļ inā jumā ar sievu. Mē s meklē jā m relaksē još u un ē rtu uzturē š anos. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Viņ i bija pirmo reizi Turcijā (no bezcerī bas. Marta ceļ ojums uz Meksiku izkrita un nauda karā jā s Pegazā , un viņ iem nebija citu iespē ju, izņ emot Turciju). Atvaļ inā jumā ar sievu. Mē s meklē jā m relaksē još u un ē rtu uzturē š anos. Mums vajadzē ja labu pludmali, dzidru jū ru, sauli, garš ī gus ē dienus, kvalitatī vus dzē rienus un komfortu. Tas viss tika saņ emts Papillon Belvile. Tū lī t precizē š u - mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija pā rpildī ta!

NORĒ Ķ INĀ JUMS. Standarta no 14:00, bet ieradā mies 12 un tikā m nokā rtoti 15 minū š u laikā . Un ne tikai mē s, bet arī visi, kas ieradā s ar mums vienā transfē rā . Ierodoties mū s sagaidī ja ar bezmaksas pudeli auksta š ampanieš a. Bija ļ oti parocī gs pē c karstuma. ))) Izbraucot istabiņ a tika nodota 12:00, pā rsē š anā s bija 15:00. Vestibilā nā cā s noturē ties 3 stundas, bet patī kams pluss bija tas, ka visu š o laiku varē ja turpinā t bez maksas izmantot visu viesnī cas infrastruktū ru un gaidī š ana izvē rtā s ļ oti ē rta (pusdienas, kokteiļ i vestibilā ) .

ISTABA.
Mē s paņ ē mā m visparastā ko istabu. Apmetā s bungalo 3. stā vā ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu. Vakarā bija ballī tes un bija skaļ š , bet labie stikla pakeš u logi novē rsa š o problē mu. Istaba nav liela. Bet tas viss ir izdarī ts pareizi. Salons var bū t nedaudz noguris, bet viss sā kotnē ji tika darī ts tā , lai "nogurums" nebū tu manā ms. Ja jū s nemeklē jat kaut ko, lai tiktu lī dz apakš ai, tad istaba ir lieliska. Viss nepiecieš amais ir (lī dz pludmales somā m), viss darbojas. Viņ i neatrada tikai zobu birstes un zobu pastu (iespē jams, ka tā s varē ja pieprasī t reģ istratū rā , bet mums bija sava). Numurā bija divas gultas (divvietī ga un vienvietī ga). Pā rcē la tos un ieguva milzī gu gultu. Spilveni, manuprā t, ir "š ķ idri", bet tas ir normā li viesnī cai un ortopē disko spilvenu ē dienkarti te neviens nesolī ja. )

TĪ RĪ Š ANA. Tī rī ts katru dienu.
Nevar teikt, ka viņ i katru dienu veica ģ enerā ltī rī š anu un visu iztī rī ja lī dz sā kotnē jam stā voklim (kā tas bija reģ istrē š anā s brī dī ), tač u arī istabā tas nebija netī rs. Speciā lie apkopē ji var atrast sū dzī bas par tī rī š anas kvalitā ti, bet mums nebija nekā du sū dzī bu. Noņ emts normā li. Ja apkopē ja mū s atrada istabā , tad jebkurš mū su pieprasī jums/vē lē jums/komentā rs par uzkopš anu tika izpildī ts nekavē joties.

PERSONĀ LS UN APKALPOŠ ANA. Patika pakalpojums. Personā ls ir apmā cī ts un ļ oti smagi strā dā . Pat nav ī paš as vajadzī bas "ieeļ ļ ot" galu. Galvenajā restorā nā galdi tiek ā tri notī rī ti. Viņ i ā tri tuvojas, ielej ū deni un prasa, kā du dzē rienu atnest. Un viņ i atnes. Bet, ja jums ir nepiecieš ams dzē rienu piedeva, tad jau ir paveicies ...tie var vairs nesanā kt. Bet tam nav nekā da sakara ar tū ristu tautī bu. Vienkā rš i pie maksimā lā s viesnī cas piepildī juma puiš iem fiziski nebija laika, lai gan viņ i centā s.
Nebija slinkums paš iem noiet 3 soļ us un paņ emt sev papildus dzē rienus. Ī paš i izveicī gi cilvē ki vienmē r varē ja vienkā rš i piezvanī t viesmī lim un veikt papildu pasū tī jumu. Galvenajā restorā nā ī paš i gribē tos atzī mē t oficianti Suru un melnmataino skaistuli brillē s. Viņ i ne tikai ā tri un efektī vi paveica savu darbu, bet arī darī ja to ar burvī giem smaidiem, uzlā dē jot visus ar savu pozitī vo attieksmi. To ī paš i novē rtē ja bē rni. Daudzi vienkā rš i sekoja viņ iem ar astē m un pat centā s palī dzē t viņ iem darbā ))))))

Bā ros un vakara š ovos arī apkalpoš ana ir normā la ar atlaidi no maksimā lā s viesnī cas noslogojuma. Kad apsē ž as pie galdiņ a, viesmī lis ļ oti ā tri pieiet/paņ em/atnes pasū tī jumu. Tā lā k - kā paveicies. Parasti viesmī ļ i, ieraugot tukš as glā zes, ā tri tā s atņ em un jautā , vai nevar atnest vē l ko. Jebkurā gadī jumā jū s vienmē r varat piezvanī t viesmī lim vai pats doties uz bā ru pē c dzē rieniem.
Dzeramnauda 1-2 USD š eit nevienam neuzliek par pienā kumu un tiek uztverta vienkā rš i kā "paldies". Lai kaut kā atš ķ irtos no kopē jā atpū tnieku pū ļ a, kā teica mans kolē ģ is, kurš arī atpū tā s š ajā viesnī cā , jā iedod vismaz 10 USD un tad glā ze nekad nebū s tukš a pat pie baseina vai pludmalē . ))))

Kopumā pakalpojums man patika. Pat bez dzeramnaudas ir labā k nekā.5 * Dominikā nas Republikā , Ē ģ iptē un Vjetnamā , kur mē s kā dreiz bijā m.

Ē DIENS. Ē diens ir visur, daudz, gandrī z visu diennakti (ir pat bā rs ar non-stop uzkodā m). Mē s nogulē jā m vakariņ as pirmajā dienā pē c ceļ a...un devā mies vē lā s vakariņ ā s (no 23:00 lī dz 2:00). Viņ i negā ja prom izsalkuš i. Ē dienu sortiments bija kā ē ģ iptieš u 5 * galvenajā s vakariņ ā s))))) Augļ i (ķ irsis, arbū zs, melone, aprikozes, persiki, bumbieri, ā boli, plū mes utt. ), Saldē jums, svaigas sulas (es personī gi neē du arbū zus. slinkums. dzē ru arbū zu svaigas sulas)))), gozleme, zivis (jū ras plaudis/jū rasass) uz grila-visu dienu, bez až iotā ž as, rindā m un pā rpilnī bā.
Ī sā k sakot, ē diens nav 5 * Michelin, bet daudz, daudzveidī gs un katrai gaumei.

DZĒ RIENI Nesatur pulverveida sulas. Visas sulas no iepakojumiem vai svaigas. Alkohols ir labas kvalitā tes. Milzī gs kokteiļ u saraksts. Papildus saviem ī paš ajiem kokteiļ iem bā rmeņ i (ne visi) zina gandrī z visus labi zinā mos kokteiļ us un var tos pagatavot. Pludmales bā rā Remzi var pagatavot jebkuru kokteili. Bagā tā kais bā rs, kura vestibilā ir pieejams viss dzē rienu klā sts. Tur vienmē r ir mazā k cilvē ku, un viss ir un tiek liets kvalitatī vi, bez steigas (pludmalē ir nepā rtraukta straume un tur puiš i daž reiz kļ ū dā s ar proporcijā m un sastā vdaļ ā m)))) Krieviski runā još ie puiš i plkst. batoniņ i man labprā t ielē ja uzreiz pusglā zi Chivas un atseviš ķ i ledu un sulu, lai ne man, ne man kā rtē jo reizi ciemos pie viņ iem)))))) Stingri 5+ par dzē rieniem!

A-LA KARTS Bija zivs un Vidusjr. Zivī s viņ i dod visu tā pat kā galvenajā restikā . Tikai astoņ kā ji un garneles par papildus. maksa (un ē dnī cā bez maksas)))).
Man patika melnais asari. Patī kami pā rsteigts. Izņ emot to, es neredzu lielu jē gu turp doties. Vidusjū rā bija ē dieni, kurus jū s neatradī sit galvenajā restorā nā . Jū s varat doties uz pā rmaiņ ā m.

JŪ RA UN PLUDMA Pludmale ir smilš aina. Sauļ oš anā s krē sli 5 rindā s ar nojumē m. Daudz zviļ ņ u. Jū s vienmē r varat atrast vietas pat ar maksimā lu viesnī cas piepildī jumu. Jū rā pie ieejas ū dens smiltis ar maziem oļ iem. No dziļ uma "lī dz jostasvietai" smiltis. Neskatoties uz smiltī m, jū ra ir tī ra. Pludmales kreisajā pusē ir ū dens izklaides bā ze. Cenas ir 2 reizes augstā kas nekā Krievijas Federā cijā Kubanā.

BASEINI Ir galvenais lielais peldbaseins, bē rnu baseins, ir akvaparks (karstā kajā s dienā s nedarbojas). Mums milzī gs pluss bija atseviš ķ a relaksā cijas baseina klā tbū tne 18+. Tas ir paredzē ts tikai pieauguš ajiem. Cilvē kus ar bē rniem pieklā jī gi, bet neatlaidī gi no turienes izraida apsargs. Ir klusums, vē sums un miers. Bez skaļ as mū zikas, bē rnu kliedzieniem un animatoriem.

IZKLAIDE Ir daudz animatoru. Bē rniem ir nemitī gi konkursi, spē les un citas jautras.
Pieauguš ajiem sporta sacensī bas, spē les. Animā cija ir neuzkrī toš a. Kas gribē s - atradī s, kur piedalī ties. Kas negrib, tie neaiztiek. Mē s negribē jā m, tā pē c nevaru pastā stī t vairā k par animā ciju.

Pieauguš ajiem vakaros kino pludmalē , š ovprogrammas, diskotē ka. Kā saprotu no citu atsauksmē m, tad viesnī cā ir lieliska animā cija bē rniem, miera gribē tā jiem ir ē rti, bet pieauguš ajiem, kuri meklē ballī tes, š eit nav ī paš i labi...Jaunieš i, kuri pieņ em, ka viņ u atvaļ inā jums bū s nebeidzamu ballī ti labā k apskatī t citus variantus.

ATRAŠ ANĀ S VIETA Ā rpus viesnī cas nav ko darī t. Pastaigas attā lumā nekas nav. Kadriye centrs atrodas 5 km attā lumā . (taksometrs turp un atpakaļ $20) Tur var iegā dā ties vietē jā s turku lietas. Daž i pamatī gi viltojumi zī moliem, bet audumu kvalitā te ir laba. Spī tī gi pā rdevē ji, ilgi un drū mi kaulē ties, lai cena kļ ū st adekvā ta...
Normā la iepirkš anā s ar normā liem veikaliem un normā lā m cenā m ir Antā lijas iepirkš anā s centri. Uz turieni jā brauc ar ī rē tu auto vai taksometru (ap 80$ vienā virzienā ) vai arī var pasū tī t bezmaksas transfē ru, bet ar obligā tu pieturu ā das veikalā vai juvelierizstrā dā jumu veikalā , kur uzmā cī gi pā rdos...Bet ja vajag ā das jaku, tad tur var kaut ko dabū t. tad ​ ​ kaulē ties pieklā jī ga kvalitā te par adekvā tu cenu.

Kopumā viesnī ca mums patika. Viņ š ir savas naudas vē rts. Atpū ta bija veiksmī ga. Nekad nenož ē loju. Ieteiksim draugiem. Mē s š eit atgriezī simies vē lreiz.

P. S. ATTIEKSME PRET KRIEVIEM Ņ emot vē rā nesenos notikumus, bijā m nedaudz nobaž ī juš ies, ka mū su atvaļ inā jumu varē tu aizē not darbinieku vai citu atpū tnieku negatī vā attieksme pret mums. Nekā tā da nebija! Lielā kā daļ a atpū tnieku ir ģ imenes ar bē rniem. Ikviens novē rtē komfortu un mieru. Neviens nevē las konfliktus bē rnu priekš ā . Viss ir kulturā ls un cieņ pilns.
Vai varbū t tā pē c, ka tur atpū š as daudz krievu, un pat spī tī gie kritiķ i saprata, ka ar viņ iem sazinā ties bū s dā rgā k))))) Arī no personā la puses nebija nekā das diskriminā cijas. Ja smaidī siet, bū siet pozitī vs un izturē sities pret personā lu nevis kā pret vergiem, bet kā pret viesus uzņ emoš iem saimniekiem, tad pret jums izturē sies labi un ar prieku apkalposiet neatkarī gi no tautī bas.

P. P. S. Muš a ziedē...A-La Card restorā nos vienmē r skan dzī vā mū zika. Meitene uz vijoles ģ itā ras pavadī jumā mē ģ ina kaut ko izpildī t...Tas ir š ausmī gi. Vijole nespē lē , pat nevaid, bet č ī kst un rū c elliš ķ ī gā s mokā s. Pat man ar pilnī gu muzikā lā s auss trū kumu bija skaidri redzams, ka viņ a nemaz neprot spē lē t vijoli, nedzirdē ja sevi, nav ne jausmas par ritmu, notī m un vijoles spē les tehniku. Un manai sievai ar perfektu ausi un klavierspē li beigusi mū zikas skolu tā bija vienkā rš i elliš ķ ī ga spī dzinā š ana.
Viņ a ā tri sabā za sevī ē dienu un vienkā rš i aizbē ga no turienes!!! ! Lū dzā m viesmī ļ us "ļ aut" mū ziķ iem ieturē t pauzi vismaz uz 10-15 minū tē m, tač u viesmī ļ i, lī dzjū tī gi smaidot, atvainojā s un teica, ka saskaņ ā ar lī guma noteikumiem mū ziķ iem ir aizliegts traucē t ( (((Pat visi viesmī ļ i saprata, cik slikti vijolnieks sajaucas. . Nabaga biedri, viņ i nevarē ja no turienes aizbē gt un katru vakaru bija jā pā rcieš š ī s spī dzinā š anas .. .
аватар ra_savchuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka un ē rta viesnī ca! Bē rniem vienkā rš i paradī ze, animā cija visaugstā kajā lī menī . Ļ oti jauki darbinieki, kuri nemaz neprasa dzeramnaudu. skaista pludmale, garš ī gs ē diens. Viņ i ļ oti labi uzņ em. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka un ē rta viesnī ca! Bē rniem vienkā rš i paradī ze, animā cija visaugstā kajā lī menī . Ļ oti jauki darbinieki, kuri nemaz neprasa dzeramnaudu. skaista pludmale, garš ī gs ē diens. Viņ i ļ oti labi uzņ em. Viesnī cas teritorijā dzī vo bruņ urupuč i, kas bē rniem ļ oti patī k, tos var pabarot. Viesnī cas teritorijā ir fotogrā fs, ļ oti labi fotografē , ir vē rts nobildē t. Iesaku kā rtī gi pā rdomā t sī kumus, piemē ram, bē rnu smilš u rotaļ lietas, higiē nas preces, piepū š amos apļ us un rotaļ lietas, jo ir tirgus ar Ļ OTI pā rcenotā m cenā m, kur ir vienkā rš i Š AUSMĪ GI NEpatī kama pā rdevē ja, kas nekaulē jas, bet ņ em. bē rnu kliedzienu priekš rocī ba un pā rdod par traku naudu! Cena pieaug ar katru apmeklē jumu.
Mī nusus vispā r neatradu, tikai tirgu, bet tur nav jā iet, lai nesabojā tu garastā vokli.
аватар yayana1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī voja 2 dienas sludinā jumā . Viesnī ca atstā ja bē rnu valstī bas sajū tu, ja plā nojat klusi un mierī gi atpū sties vakarā klausoties dzī vo mū ziku pie labas kafijas, tad jū s š eit neesat. Bet, protams, ir dzī vā mū zika un laba kafija. … Tomēr ▾ Dzī voja 2 dienas sludinā jumā . Viesnī ca atstā ja bē rnu valstī bas sajū tu, ja plā nojat klusi un mierī gi atpū sties vakarā klausoties dzī vo mū ziku pie labas kafijas, tad jū s š eit neesat. Bet, protams, ir dzī vā mū zika un laba kafija.
Un diennakts mirā ž as bā rs arī ļ aus jums izbaudī t privā tumu.

Darbojas uz uai sistē mu 24 stundas, importē tais alkohols ir iekļ auts Ballantine's uz bā ra tiek liets; ) starp citu, kopš š ī gada visu bā ru ē dienkarte ir vienā da un dzē rieni pludmalē un vestibila bā rā ir vienā di!

Uztura ziņ ā arī viss ir lieliski gan ar daž ā dī bu, gan ar garš u; ) Atseviš ķ i atzī mē ju, ka ē dieni nav asi, lai bē rni varē tu droš i ē st galvenajā restorā nā . Ē dienkarte restorā nos š osezon ir jaunums. Viņ i pat solī ja mū s pacienā t ar sezonas augļ iem.

Viesnī cas teritorija ir viesnī cas lepnums, var droš i teikt, ka villas atrodas parkā , viss ir ļ oti zaļ š un skaists, plus vē l lieliskā Turcijas daba, kad blakus priedē m aug palmas.
Plaš s un labi izplā nots, bet tumsā var apmaldī ties; ) Wi-Fi nozvejas priekš rocī bas visur un Google karte tiks parā dī ta; )
Teritorijā ir 6 peldbaseini, no kuriem 5 ir apsildā mi.
Un š o skaistumu papildina lieliska smilš u pludmale.

Un tagad jauninā jumi, kas mums tika solī ti š ogad:
Ledus kastes ar degvī nu pludmalē pie sauļ oš anā s krē sliem
Viesmī ļ i pludmalē
Poga, lai piezvanī tu viesmī lim pludmalē
Kabī nes pludmalē ar servisu par papildus samaksu
Atpū tas telpa viesiem, kur var atpū sties un uzkost pirms reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s (ir pieejama duš a un seifs)
Bē rnu sporta akadē mija: teniss, futbols, peldē š ana - bezmaksas grupu nodarbī bas
Arī š ajā sezonā esam papildinā juš i ģ imenes istabas gan galvenajā ē kā , gan bungalo, tagad tiksim lutinā ti ar divā m guļ amistabā m
аватар tangryt
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Parasti mē s ar ģ imeni atpū š amies augstā kas cenu kategorijas viesnī cā s. Š ajā ceļ ojumā aģ entū ra piedā vā ja viesnī cu izvē li no mū su cenu segmenta un Papillon Belvil 5 *, kas ir par 30% lē tā ka un ļ oti ieteicama. … Tomēr ▾ Parasti mē s ar ģ imeni atpū š amies augstā kas cenu kategorijas viesnī cā s. Š ajā ceļ ojumā aģ entū ra piedā vā ja viesnī cu izvē li no mū su cenu segmenta un Papillon Belvil 5 *, kas ir par 30% lē tā ka un ļ oti ieteicama. Mē s nolē mā m izmantot iespē ju un bijā m ļ oti apmierinā ti. Jauki izremontē ti numuriņ i ar svaigu remontu (uzņ emts galvenajā ē kā , telpas izmē rs 40 m) un brī niš ķ ī gu smilš u pludmali un vakara š ovus un ē dienu - viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Bijā m ar bē rnu divus gadus - rotaļ u istaba, rotaļ u laukums, bē rnu baseini ar slidkalniņ iem, bē rnu ē dienkarte - bē rns un bijā m apmierinā ti ar visu. Mū su ieraš anā s sā kumā viesnī ca bija pilna par 50% un serviss ļ oti labs, pā rē jā vidū noslogojums pieauga lī dz 80% un restorā nā nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un galdiņ u, bet ne kritiski. Viesnī ca ir ļ oti ieteicama ģ imenē m ar bē rniem.
аватар ninykla1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, izskatī jā m daž ā das iespē jas Sidē un Belekā . Iepriekš viņ i vienmē r atpū tuš ies Kemerā , kur ir akmeņ u pludmale un akmeņ u dibens. Š oreiz nolē mā m doties uz smilš u pludmalē m, lai bē rnam (2 gadi) bū tu ē rti. … Tomēr ▾ Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, izskatī jā m daž ā das iespē jas Sidē un Belekā . Iepriekš viņ i vienmē r atpū tuš ies Kemerā , kur ir akmeņ u pludmale un akmeņ u dibens. Š oreiz nolē mā m doties uz smilš u pludmalē m, lai bē rnam (2 gadi) bū tu ē rti. Ar bē rnu mē s pirmo reizi devā mies uz jū ru. Es gribē ju, lai viņ am bū tu daudz interaktī vu (labi, lai mē s, savtī gie vecā ki))), jū s varē tu mierī gi sē dē t, kamē r viņ š rotaļ ā jas uz slidkalniņ iem / rotaļ u laukumā / spē ļ u istabā ). Rezultā tā bē rns nenovē rtē ja ne gludo smilš aino ieeju jū rā , ne bē rnu izklaidi, ne spē lē š anos smiltī s pludmalē , ne bē rnu baseinus.
Mē s ieradā mies no lidostas 10:00 no rī ta. Tas ir patieš ā m tuvu lidostai, ko es arī gribē ju. Istaba vē l nebija gatava. Gaidot savu istabu, mums piedā vā ja vē lā s brokastis. Atgriezā mies 10:50 reģ istratū rā , mums palū dza pagaidī t 10 minū tes un 11:00 jau bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā .
Istaba atradā s galvenā s ē kas 1. stā vā ar skatu uz jū ru, gaiteņ a galā (#4034). Neskatoties uz to, ka pie logiem bija amfiteā tris, tas bija patieš ā m kluss. Telpā ir laba trokš ņ a izolā cija, bet blakus istabā s dzirdama bē rnu raudā š ana. Bet mē s paš i bijā m ar mazuli - tas mū s nekaitinā ja. Nesen atjaunota viesnī ca, plaš a, moderns dizains, pū kains gaiš i pelē ks paklā js uz grī das, liela vannasistaba, daudz duš as kosmē tikas (atjaunots katru dienu), balta gultas veļ a un dvieļ i, viss regulā ri mainī ts, daudz vietas glabā š anai, bezmaksas mini bā rs , kas tiek atjauninā ts katru dienu, TV. Reiz pat prasī ja otrreiz nomainī t visus dvieļ us, jo lija lietus un pē c dvieļ u lietoš anas tie nemaz neizž uva. Un divas reizes bija apmulsums - bē rns sapnī saslapinā ja gultu. Viņ i lū dza nomaiņ u, un viņ i to izdarī ja bez problē mā m.
Uzturs tika pilnī bā novē rtē ts tikai pirmajā s 2 dienā s, jo treš ā s dienas beigā s mē s visi pē c kā rtas saslimā m ar rotavī rusa infekciju: vispirms vī rs, tad es un beigā s bē rns. Ar to mū su pilnī gā brī vdiena beidzā s.
Ā rpus viesnī cas neko neē dā m un nedzē rā m, pati viesnī ca tieš ā m tī ra, visur koplietoš anas telpā s ir roku dezinfekcijas lī dzekļ i, kurus vienmē r lietojā m. Pieņ emam, ka vī rs nejauš i iedzē ra malku ū dens baseinā ar bē rnu slidkalniņ iem (atgū lā s uz muguras, gribē ja saslapinā t galvu un nejauš i iekrita ū denī pilnī bā ), bet mē s, savukā rt, ar bē rnu jau paņ ē mā m no viņ a, kad viņ am vē l nebija acī mredzamu slimī bas simptomu. Viņ š bija vē trains konkrē ti: temperatū ra virs 39, slikta dū š a, apetī tes trū kums un caureja (bez vemš anas), ar bē rnu viss tā pat, tikai temperatū ra lī dz 38.
Bijā m pie ā rsta pē c apdroš inā š anas, izrakstī ja ā rstē š anu. Slimī ba mums izmaksā ja 100€ ar visiem izdevumiem, ņ emot vē rā to, ka apdroš inā š anas paš risku maksā jā m tikai par bē rnu. Tas ir, ja jū s ceļ ojat ar bē rnu uz viesnī cu, kur parasti ir daudz bē rnu, es ļ oti iesaku jums ņ emt naudu ar rezervi š ā diem gadī jumiem. Un tas neskatoties uz to, ka mums bija liela aptieciņ a ar 3 veidu antibiotikā m, pretdrudž a lī dzekļ iem, visā diem sorbentiem, pretsā pju lī dzekļ iem utt.
Kas attiecas uz pā rtiku (tas mums bija ļ oti svarī gi): ē dienkarte ir ļ oti daudzveidī ga, daudz desertu, ir vesels bē rnu restorā ns, daudzas vietas ar uzkodā m: gozleme, pica, saldē jums, konditoreja ar kafiju. profesionā ls kafijas automā ts, ko sagatavojusi jauka barista meitene. Kopumā badā noteikti nepaliksi, galvenais nesaslimt kā mē s un tad neē st tikai rī sus un tad staigā t ar ellī gā m vē dera sā pē m no viena apē sta deserta!
Animā cija netika ī paš i novē rtē ta: mums nebija laika pieauguš ajam (redzē jā m, kā mums bija fitnesa nodarbī bas, joga uz skatuves, spē lē ja š autriņ as, ū dens polo, virpuļ oja velosipē dus ū denī - vispā r kaut kas bija), mē s redzē jā m bē rni vairā kas reizes: ar lielā kiem bē rniem viņ i dejoja bē rnu baseinā , brauca ar vilcienu, kliedza daž as dziesmas, kopā pā rvietojā s pa viesnī cas takā m, bija bē rnu diskotē ka, bē rnu klubā krā soja T-kreklus, cepa cepumus, krā soja, utt. Mū sē jie to visu neizmē ģ inā ja, jo visa animā cija ir paredzē ta bē rniem no 4 gadu vecuma. Bē rniem vecumā no 1 lī dz 3 gadiem bē rnu klubā ir tikai neliela rotaļ u istaba un guļ amtelpa ar gultiņ ā m (š o es vē l neesmu redzē jis). Pat tā diem kā mums nebija aizliegts iet uz bē rnu kino, uz lego istabu (bet lego tur ir mazs - jā skatā s, lai bē rns nebā z mutē ))), uz istabu ar visu daž ā das noderī gas lietas, piemē ram, krā sojamā s grā matas, grā matas, zī muļ i / flomā stera pildspalvas, galda spē les utt. Ir arī istaba ar Sony Play Station: ja mums bū tu laiks un iespē ja, mē s dotos spē lē t ar manu vī ru, Dievs))))
Mū su alkohols nebija ī paš i svarī gs, jo mē s esam "nemaz dzē rā ji", bet pirmajā s dienā s pirms slimī bas paspē jā m izdzert daž us kokteiļ us (man personī gi tas vispā r nepatika), vakariņ ā s sauso sarkanvī nu. (parasts parasts sausais vī ns), un nedaudz pacienā ja ar Baileys ar ledu (tas ir, viņ iem ir arī elitā rais alkohols bez maksas).
No tā , kas man kategoriski nepatika - š ā ds ir attā lums no viesnī cas lī dz tuvā kajai pā rpildī tajai vietai ar iepirkš anos: 6-6.5 kilometri lī dz Kadriye centram, 7-8 kilometri lī dz Belekas centram. Tas ir, vai nu doties ar autobusu uz Kadriye, vai ar pā rsē š anos ar 2 autobusiem uz Beleku, vai ar taksometru (10 € vienā virzienā ). Ar autobusu var aiziet arī uz Legend pastaigā ties, arī Belekā bijā m 2 reizes iepirkties, un konstatē jā m, ka pilsē tiņ a ir ļ oti smuka! Tā pē c iesaku doties paš iem, jo ​ ​ nez kā pē c viesnī cu gidi iesaka doties uz Kadriye un stingri izvairī ties no Belekas. Lai gan Belekā ir liels Migros, veikalu un Waikiki ir daudz vairā k, un tā pē c ir, kur pastaigā ties!
Pat salī dzinot ar Kemeru, pati jū ra man nepatika: tā gandrī z vienmē r ir nedaudz dubļ aina, nav tik kristā ldzidra ū dens, kā pludmalē s ar akmens dibenu. Parasti smiltis nosē ž as ā tri, bet š eit, pludmalē , š ķ iet, ka vienmē r ū denī ir putekļ i. Es domā ju, ka š ī ir akmens drupatas smiltī s, kaut kas lī dzī gs pumekam, kas ir vieglā ks par smiltī m, kuru dē ļ ū denī vienmē r ir duļ ķ ainī ba. Tā lu no tā , ko gaidī jā m no Vidusjū ras.
Pamatojoties uz atvaļ inā juma rezultā tiem, mē s ar vī ru nonā cā m pie viena secinā juma, ka turpmā k viesnī cas un nakš ņ oš anas vietas vienmē r izvē lē simies tikai un vienī gi sev: tas ir, 1. tā noteikti bū s akmeņ u pludmale un akmens dibens. (vai lieli oļ i, kā to pareizi saukt! ? ). 2) viesnī ca atradī sies tū ristu vietā un nebū s no civilizā cijas norobež ota ar golfa laukumiem, piemē ram, Papillon. 3. Izvē lē simies viesnī cu, kur nav daudz bē rnu, jo vienmē r ir liels risks saslimt ar kā du infekciju, jo bē rni to visu izplata daudz aktī vā k. Mē s sapratā m, ka bē rns lī dz 4-5 gadiem ir dziļ i violets bē rnu viesnī cai, viņ am ir svarī gā k, lai mamma un tē tis bū tu dzī vespriecī gi un blakus)
Lai laba un ē rta atpū ta bez negatī vā m pā rslē gš anā s!
Панорама територии отеля с площадки для спуска с самой высокой горки аквапарка Море Бассейны
аватар CamaroGT
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms doš anā s uz š o viesnī cu izlasī ju daudz atsauksmju un nolē mu š eit doties kopā ar savu draudzeni. Ierodoties, mū s sirsnī gi sagaidī ja, izstā stī ja visas nianses, parā dī ja, kur atrodas mū su istabas, palī dzē ja atnest mantas. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s uz š o viesnī cu izlasī ju daudz atsauksmju un nolē mu š eit doties kopā ar savu draudzeni.
Ierodoties, mū s sirsnī gi sagaidī ja, izstā stī ja visas nianses, parā dī ja, kur atrodas mū su istabas, palī dzē ja atnest mantas. Viesnī ca vienmē r ir tī ra, un, ja uzliksiet dzeramnaudu gultā , viņ i jums uzdā vinā s arī jauku dā vanu pē c atgrieš anā s.
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Nebija nekas, kas mums nepatiktu, viss mū su novadam ir pazī stams. Visi darbinieki bija pieklā jī gi.
Mani iepriecinā ja tas, ka vannasistabā vienmē r ir tualetes papī rs, ziepes un nevajag tos atkal tē rē t.
Gandrī z aizmirsu pateikt par gardajiem virtuļ iem, kurus varat ē st pē c vakariņ ā m pie baseina bā ra, nenož ē losiet.
Kopumā mums bija labi svē tki, tā pē c iesaku visiem!
аватар nova1990
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies nedē ļ u 2019. gada jū lijā . Trī s pieauguš ie un viens bē rns 11 gadus vecs. Viesnī cas priekš rocī ba ir tā s tuvums lidostai. Nakts lidojums, viesnī ca bija jau 7:00. Agrā s reģ istrē š anā s pieprasī jums tika noraidī ts. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies nedē ļ u 2019. gada jū lijā . Trī s pieauguš ie un viens bē rns 11 gadus vecs. Viesnī cas priekš rocī ba ir tā s tuvums lidostai. Nakts lidojums, viesnī ca bija jau 7:00. Agrā s reģ istrē š anā s pieprasī jums tika noraidī ts. Viņ i lū dza mani ierasties pē c pusotras stundas, tad vē l pē c 20 minū tē m, un tad viņ i teica, ka reģ istrē sies pulksten 14.00.
Bungalo istaba pirmajā stā vā dziļ umā , kur bija kluss tikai bija dzirdama cikā ž u dū koņ a, neliels balkoniņ š , logi pavē rā s tieš i uz celiņ iem. Ne tā , ko solī ja, viena divguļ amā gulta, viena vienguļ amā gulta un saliekamais krē sls, ne pā rā k ē rti, nolē mā m netaisī t traci un atstā t visu kā ir. Tī rī š ana katru dienu un dvieļ i tajā paš ā laikā mainī ti, gulta, ik pē c divā m dienā m. Vienmē r atstā jā m vienu vai divus dolā rus tī rī š anai.
Ē diens nav slikts, izvē le ir pietiekama, un, ja katru dienu pamē ģ ini vienu jaunu ē dienu un nemē ģ ini visu uzreiz sabā zt savā š ķ ī vī , tad vari ē st daudzveidī gi. Brokastis un pusdienas nav sliktas pusdienā m, ir divas zupas, no kurā m izvē lē ties, vakariņ as ir labas, bija arī tematiskā s - zivju, turku, aziā tu. Itā ļ u a la carte restorā ns bija ļ oti labs. Ķ ī nieš i nepiedalī jā s. No rī ta un pusdienlaikā restorā nā bija daudz muš u, neviens nereaģ ē ja uz mū su sū dzī bā m, muš as kā pj visur gan uz ē dienu, gan uz galdiņ iem.
Teritorija nav liela zaļ a, nav kur staigā t. Viss personā ls ir draudzī gs, viņ i sveicina, visi smaidot, tas noteikti ir ļ oti labvē lī gi. Jū ra lieliska, ja nav viļ ņ u, ū dens dzidrs, ļ oti sekla ilgu laiku, manuprā t ir ē rti, ja kā ds no ģ imenes nepeld, lielas nojumes un daudz sauļ oš anā s krē slu. Labs akvaparks, viss droš i (tas mums ir svarī gi), bet vairā k laika pavadī jā m jū rā . Kafijas bā rs ar kū kā m un turku kafiju Mini bā rs ar alu, fantu, kolu, ū deni, mazā m š okolā des konfektē m tiek papildinā ta gandrī z katru dienu.
Izbraukš anas dienā ļ oti apbē dinā ja, ka bagā ž a stā vē ja uz ielas (nav noliktavas), š veicars to apkā ra ar elektronisko kanteri un acī mredzot nepareizi, paņ ē ma naudu par katru koferi svē rš anai, kā rezultā tā no nepatikš anā m lidostā , bija pā rpalikums, kā izrā dī jā s, arī svaru nav. Vai tieš ā m nav iespē jams uzlikt svarus kā parastā s viesnī cā s? Atpū ta principā gā ja labi, bet ir trū kumi pirmajā pieciniekā nevelk (((
аватар viktiriapiat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, ja meklē jat iespē ju atpū sties kopā ar bē rnu un par labu cenu, tad š ī viesnī ca bū s labs variants. Viesnī ca ir vē rsta uz ģ imenē m ar bē rniem. Pa dienu visur trokš ņ o bē rni. Ir daudz atpū tnieku no NVS valstī m un daudz krieviski runā još u darbinieku. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ja meklē jat iespē ju atpū sties kopā ar bē rnu un par labu cenu, tad š ī viesnī ca bū s labs variants. Viesnī ca ir vē rsta uz ģ imenē m ar bē rniem. Pa dienu visur trokš ņ o bē rni. Ir daudz atpū tnieku no NVS valstī m un daudz krieviski runā još u darbinieku. Pludmale ir lieliska. Ieieš ana ū denī ir ļ oti maiga, pie ieejas jū rā ir diezgan daudz mazu oļ u. Paš ā pludmalē ir tī ras smiltis. Pati pludmale ir plaš a ar jaukiem ļ oti platiem saulessargiem un tie atrodas tuvu ū denim. Ja paņ emat sauļ oš anā s krē slus tieš i pirmajā rindā no jū ras, varat droš i vē rot bē rnu. Ir labs akvaparks pieauguš ajiem un labs akvaparks bē rniem. Nu vai akvazona, tā teikt. Daudz duš u un slaidu. Teritorija ir ļ oti zaļ a un patī kama. Daudz daž ā du augu. Telpā m ir jā bū t komfortablā m, tā s ir nesen atjaunotas. Uzreiz istabiņ ā ir č ī bas, ja nepiecieš ami peldmē teļ i, lū gums sazinā ties ar reģ istratū ru paš ā istabā , tā s uzreiz nav pieejamas. Viss nepiecieš amais ir istabā . Tē jkanna, seifs mini bā rs ar ikdienas papildinā š anu. Forš a bē rnu zona bē rnu klubā . Daudz daž ā du istabu pē c vecuma. Animā cija bē rnam ir ļ oti interesanta, plus krievvalodī gie animatori. Konkursi, aktieru uzvedumi, daž ā di meklē jumi, piemē ram, dinozauru olu atraš ana utt. Vispā r bē rniem ir plaš ums, plus labs bē rnu akvaparks un interesanti slidkalniņ i pieauguš ajiem. Ir bē rnu restorā ns, tas ir kā rzs pie galvenā . Laba bē rnu ē dienkarte bē rnu galdi un krē sli. Pavisam maziem mā kslī gajiem maisī jumiem zī daiņ iem un to pagatavoš anas vietā m. Ē diens ir labs, bet kopumā vidē js. Zivju gaļ a vienmē r ir pieejama un daž ā dā s variā cijā s. Daudz uzkodu visas dienas garumā . Tas ir tikai, ka svaigi spiestas sulas nav pieejamas par brī vu, bet jū s varat iegā dā ties par naudu. Interesanta ir arī animā cija pieauguš ajiem. Dienas laikā liela daļ a no grafika ir aizņ emta, bet neviens netiek uzspiests. Animatori ir forš i, smieklī gi puiš i. Bet š eit ir tikai vakara izrā des, kad bija ļ oti maz viesu un daž i animatori paš i, bet man š ķ iet, ka tas joprojā m nav pareizi. Bet kopumā viss patika, galvenais, ka bē rnam bija interese. Principā savas vē lmes izteicā m savam ceļ ojumu aģ entam.
аватар pil18
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, jo mū su 10 mē neš us vecajai meitiņ ai š is ir pirmais brauciens uz jū ru. Mē s izvē lē jā mies starp Grieķ iju un Turciju, un Turcija mums tika ieteikta kā "bē rnu" virziens. Precī zā k, viesnī ca Papillon Belvil 5 *, jo tā ir "izcils viesnī cas lī menis un nevainojams serviss". … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, jo mū su 10 mē neš us vecajai meitiņ ai š is ir pirmais brauciens uz jū ru.
Mē s izvē lē jā mies starp Grieķ iju un Turciju, un Turcija mums tika ieteikta kā "bē rnu" virziens. Precī zā k, viesnī ca Papillon Belvil 5 *, jo tā ir "izcils viesnī cas lī menis un nevainojams serviss".

Attiecī gi PEGAS Touristik pā rdod š o viesnī cu kā.5 * - nav nekā du papildinā jumu par HV-1 vai 3 * -4 *. Vismaz es to neatradu viesnī cas kuponā un vietnē.

Viesnī cai ir augsti reitingi, un es joprojā m ī sti nesaprotu, no kurienes tie nā kuš i, vismaz no tiem, kas palika bungalo.
Palasot pozitī vā s atsauksmes par Papillon Belvil 5*, š ķ iet, ka bijā m citā viesnī cā : )
Vienkā rš i atveriet manas fotogrā fijas.

Izbraukš ana bija no 28.09 - 13.10 istabiņ a bungalo.
Turp no Vnukovas izlido Turkish Airlines - nav sū dzī bu. Ē rts izkā rtojums 2-4-2.

Transfē rs no lidostas – mū s sagaidī ja autobuss ļ oti sliktā stā voklī . Netī rs, vecs un ar salauztiem roku balstiem.

Reģ istrē š anā s notiek ā tri un bez problē mā m.
Numurs — š eit sā kas jautrī ba:

Pirmais numurs:
Ar mazuli bijā m iekā rtojuš ies ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas ž ogu, kur atradā s akvaparks. Attiecī gi mē s tajā nepalikā m.
Istaba, starp citu, ir ļ oti nogurusi. Mē beles ir nobruž ā tas, paklā ji netī ri utt. Bet mē s tam garā mejot pievē rsā m uzmanī bu.

Numura maiņ a 1:
Viņ i lū dza pā rcelt uz citu istabu - viņ i iedeva numuru 905.
Te domā ju, ka sievai uznā ks dusmu lē kmes - tā du krahu pat vā jos trī spunktniekos neesmu redzē jis.
Bez pā rspī lē jumiem - visu varē ja fotografē t un filmē t - tur viss ir miris un briesmī gi!
Paskatieties tikai uz fotogrā fijā m!

Viesnī cas oficiā lajā tī mekļ a vietnē kluba istabas fotoattē ls nav pat nekas.
Tiesa, ir piebilde, ka š ā di cipari izskatī sies tikai 2019. gadā un arī tad ne visi : )

Un tas PEGAS Touristik pā rdod kā.5*?? ? Vietnē Pegasus tū roperators nerunā par 3*-4* vai HV-1.
Telpa ir mitra, auksta - saule tajā neiekļ ū st. Vannas istaba ir maza un netī ra.
No apgaismojuma - pā ris izdeguš as spuldzes.
Mē beles izskatā s kā no poligona.
Jū s izklā jat segu - zem tā s ir mitrums.
Mē s vienkā rš i baidī jā mies saslimt š ajā istabā.

Vai viesnī ca mē ģ inā ja atrisinā t mū su problē mu?
Ļ oti gausa, jo problē ma ir milzī ga. Mū su skrē jienā vien mums bija zinā mi 6 pā rmitinā š anas gadī jumi!
Bijā m gatavi piemaksā t par normā lu istabiņ u, bet tā das nebija (galvenajā ē kā ).
“Mē s zinā m, ka ir š ā da problē ma, tā pē c 2019. gadā remontē sim pusi bungalo” – tā ir atbilde.

Vai Pegasus pā rstā vis viesnī cā mē ģ inā ja atrisinā t mū su problē mu?
Nē . Un uz mū su paziņ ojumu - “Lidosim mā jā s un iesū dzē sim Pegazu par viesnī cas neatbilstī bu deklarē tajam lī menim! »
Atbilde bija apmē ram š ā da: “Pasniedz. Pegasus 25 gadi tirgū . Jū s zaudē sit lietu"
Pē c mū su paziņ ojuma Papillon Belvil 5* fotogrā fijas Pegas vietnē vairs netika rā dī tas. Sakritī ba, iespē jams
Domā ju, ka Pegaza attieksmi pret problē mā m vairā k komentē t nevajag?

Vai mū su aģ ents mē ģ inā ja novē rst problē mu?
Jā.
Pastā vī gi rakstī ju Kvalitā tes kontrolei, rakstī ju viesnī cai utt. Un mē s par to esam ļ oti pateicī gi.

Numura maiņ a 2:
Pē c kā da laika mums pateica, ka var pā rcelties uz 3531. istabu - gaiš ā ku un ar duš u, nevis vannu. Protams, pā rcelš anā s no istabas uz istabu nav kaut kas tā ds, ko vē laties darī t atvaļ inā juma laikā . Bet manas sievas iesnas 905. telpas mitruma un tumsas dē ļ piespieda mū s pā rcelties uz citu istabu.
Arī š ī istaba ir nogurusi, bet vismaz bija saule un nebija tik vē ss.
Tomē r ratu vilkš ana uz 3. stā vu, protams, vienalga ir prieks.
Un balož i, kas uzkā pa uz jumta virs balkona, nepā rtraukti bombardē ja. Balkons vienmē r ir bijis viņ u atkritumos. Droš i vien bagā tī ba.

Numura maiņ a 3:
5 dienas pirms ceļ ojuma beigā m radā s iespē ja pā rcelties uz galveno ē ku.
Lielas istabas, izskatā s labi.
Bet nez kā pē c viņ i visi ir arī nobruž ā ti, lai gan Papillon Belvil 5 * savā s broš ū rā s raksta, ka remonts nesen pabeigts.

Animā cija:
Kā ds slavē . Bet vakara š ovi, neskaitot importē to animā ciju, ir vā ji.
Puiš i dejo un paver muti mū zikai (piemē ram, mū zikls Mama Mia) senā s dekorā cijā s - vairā k kā amatieru priekš nesumi, nevis nopietna izrā de.
Spē le "Bingo" protams diezgan blā va : (

Bē rnu klubs, ū dens atrakciju parks: viss ir labi. Viņ i strā dā ar bē rniem. Akvaparks ir jautrs. Bē rniem ir sava "pilsē ta". Nav brī nums, ka viesnī ca tiek uzskatī ta par bē rnu viesnī cu.

Teritorija: Liela un zaļ a, kā gribē jā m. Tiesa, teritorijā vietā m ir atkritumi. Daž i ainavu gabali ir izkaisī ti, vecas mē beles utt.

Jū ra: maiga ieeja. Vispirms akmeņ i, tad smiltis. Jū ra ir kā jū ra

Baseini: Vispā r normā li, vietas pietiek visiem. Apsildā mais iekš telpu baseins ir slē gts.

Virtuve un dzē rieni: viss ir kā rtī bā . Laba ē dienu un apkalpoš anas izvē le. Draudzī gs personā ls.
Lidojums turp un atpakaļ Nord Wind (aviokompā nija Pegasus)
Baigā s rindas - daž as stā vē ja, pē c tā m - 1.5h. Rindas, visticamā k, raduš ā s piemaksas dē ļ par bagā ž u ar lieko svaru.
Kopumā neviens nestrī das, ja ir iespē jami 20 kg, viņ š ir gatavs maksā t 25 USD par lieko svaru.
Bet maksā t var tikai SKAIDRĀ . Draugi, š ī s, protams, ir beigas : (
Jā , starp citu, viņ i savos lidojumos neē d - tas ir par maksu.
Č arterreisos (nevis zemo izmaksu aviosabiedrī bā s) mē s to sastopam pirmo reizi.

Kā ds ir rezultā ts?
Mana sieva saslima, un es arī . Mana meita saslima pē dē jā atvaļ inā juma dienā.
Puse cilvē ku viesnī cā , man š ķ iet, tieš i š o bungalo istabu dē ļ viņ i saslimst.
Biež i bija rinda pie viesnī cas ā rsta. Visi puņ ķ i un klepo.

Slimī ba, briesmī gais skaits un neziņ a no Pegaza, protams, sabojā ja ilgi gaidī to atvaļ inā jumu.
Mē s ā rstē jam savu meitu un atveseļ ojamies paš i. Otupska, kas paņ ē ma daudz spē ka : (

Padoms:
1. Ja dodaties uz Papillon Belvil - tikai uz galveno ē ku.

2.
Zā les, un, visticamā k, jums tā s bū s nepiecieš amas, var pasū tī t aptiekā ar piegā di. Jū s varat lū gt piezvanī t uz aptieku reģ istratū rā . Tur tas ir populā rs pakalpojums.

3. Lidojiet Pegasus – esiet gatavi parū pē ties par sevi patstā vī gi. Visticamā k, viņ i jums nepalī dzē s, izņ emot to, ka "aizvedī s jū s iepirkties".

Mē s uzskatā m, ka Pegasus maldina savus klientus, sniedzot nepatiesu informā ciju par pā rdoto preci.

Vai viņ š mē ģ inā ja kaut kā palī dzē t labot situā ciju, piedā vā t kompensā ciju utt.?
Nē . Nevar bū t. Pavisam.

Mē s plā nojam turpinā t runā t par savu pieredzi ar Pegasus un Papillon Belvil 5 * viesnī cu, un mē s pieprasī sim kompensā ciju. Varē tu tikt cauri.

Ja ir kā di jautā jumi - jautā jiet
аватар engtanya85
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar bē rniem, ļ oti apmierinā ta ar viesnī cu. Personā ls atsaucī gs un pieklā jī gs, programma bē rniem laba...slidkalniņ i, rotaļ u laukums, apsildā ms baseins) Vispā r bē rniem ir viss. Patika arī ē diens, atseviš ķ a bē rnu istaba. … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rniem, ļ oti apmierinā ta ar viesnī cu. Personā ls atsaucī gs un pieklā jī gs, programma bē rniem laba...slidkalniņ i, rotaļ u laukums, apsildā ms baseins) Vispā r bē rniem ir viss. Patika arī ē diens, atseviš ķ a bē rnu istaba. ES iesaku!! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums tetyana-roman
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums dp080790ovi
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Emand
Hotim sami smotret razvaliny hramov Apollona utt.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Emand
Ja smotrela, chto u nih besplatny bus ezdit, vozit iz Lara...A kak iz Papilon v Laru ehat? ILi samostojatelno ehat v Deepo? Kā detmi proshe putechestvovat v Deepo?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель ориентирован на семейный отдых, в том числе и с детьми: есть бассейны, водные горки, активная анимационная программа. Для спокойного времяпровождения имеется множество уютных уголков на территории и отдельная зона на пляже. Приветливый персонал, качественный сервис. Построен в 1995 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Состоит из одного 4-этажного главного корпуса и тридцати шести Bungalow (1–3 этажа). Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 35 км от аэропорта, в 40 км от центра г. Анталья, в 4 км от поселка Кадрие, на берегу моря.
Pludmales apraksts Длина пляжа — 250 метров. Вход в море: песчаный. Пляж поделен на зоны: общая, для некурящих и для взрослых. Бар на пляже: бесплатно, пляжные полотенца: бесплатно. Резервирование шезлонгов не разрешается. Вещи, оставленные с данной целью, будут изъяты и отнесены на ресепшн.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), интернет-кафе (платно, часы работы с 10:00-23:00, компьютерные игры платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), 3 конференц-зала (на 35-500 чел.), магазины.

Открытый бассейн для взрослых с пресной водой 1566 кв м, глубиной 1,35-1,65 м.

Открытый бассейн для взрослых с детской секцией с пресной водой площадью 550 кв м, глубиной 1,40 м.

Открытый бассейн для взрослых (12+) (с подогревом в холодное время года) с пресной водой 926 кв м , глубиной 1,20-1,50 м.

Крытый подогреваемый бассейн с пресной водой площадью 228 кв м, глубиной 1,40 м (работает только в зимний сезон).

У бассейнов: шезлонги, матрасы, пляжные полотенца и зонтики — бесплатно.

Главный ресторан Aspendos — шведский стол, завтрак и поздний завтрак с 07:00-10:30, обед с 12:30-14:30, ужин с 18:30-21:00, поздний ужин с 23:00-00:00. С 00:00 до 07:00 в главном ресторане открыт ночной буфет. Диетическое меню и вегетарианское питание (бесплатно).

Dolce Vita — итальянский A la Carte ресторан (с 01.05 до 31.10).

Dragon — китайский A la Carte ресторан (с 01.05 до 31.10).

Часы работы ресторанов с 19:00-21:00. Посещение ресторанов по предварительной резервации. Каждый ресторан можно посетить один раз за период отдыха.

Lobby Бар: 08:00-00:00.

Аспендос Бар: 00:00-07:00 (только безалкогольные напитки).

Pool Бар: 10:00-00:00.

Бар на пляже: 10:00-17:00.

Диско Бар: 23:00-02:00.

Аqua Бар: 10:00-17:00 (работает в период с 01.05 до 15.10).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский подогреваемый бассейн площадью 24 кв. м, глубиной 0,35 м. Крытый подогреваемый детский бассейн площадью 10 кв м, глубиной 0,40 м (работает только в зимний сезон). Aqua Tower: детский открытый бассейн площадью 534 кв. м, глубиной 0,45 м и водные горки для детей. Детское шоу раз в неделю, мероприятия для детей после шоу, мини-диско, вечеринки в саду, вечеринки на пляже, мини-боулинг, мини-дартс, детский футбол. Клуб для малышей от 0 до 3 лет (присутствие одного из родителей обязательно), мини-клуб для детей с 4 до 12 лет, клуб для подростков с 13 до 16 лет (высокий сезон). Аренда детских колясок — платно (при наличии свободных), детские горшки (бесплатно), детский ресторан «Papy Kids» — шведский стол: завтрак (07:00-10:00), обед (12:30-14:30), ужин (18:30-21:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Wellness & Spa (общая площадь 590 м² — 1 турецкая баня (бесплатно), 1 финская сауна (бесплатно), 1 парная комната, 2 душевые, 2 зоны для отдыха, 1 Tea & Relax Бар, 11 массажных и лечебных кабинетов, платные услуги: массаж, пилинг, уход за кожей и телом, 1 зона VIP, SPA Suit. Баскетбол (бесплатно), мини-футбол (бесплатно), 2 теннисных корта с жестким покрытием (бесплатно), прокат теннисных ракеток и мячей (бесплатно), освещение теннисного корта (бесплатно), уроки тенниса (платно), пляжный волейбол (бесплатно), безмоторные водные виды спорта (бесплатно), моторные водные виды спорта (платно), катамаран (платно), аквааэробика (бесплатно), стрельба из пневморужья (бесплатно), стрельба из лука (бесплатно), дартс (бесплатно), бочче (бесплатно), водное поло (бесплатно), живая музыка (бесплатно), игровые автоматы (платно). Аквапарк (6 водных горок) (для детей с 6 до 10 лет только с разрешения родителей, 2 горки только для детей старше 10 лет: Space Hole, Black Hole, Freefall, Multislide, Tunnel Freefall, Rafting Slide). Спорт Центр Papillon с футбольными полями (в 3 км от отеля) платно — футбольное поле I - 45 м x 70 м, дренажная система, натуральное покрытие, футбольное поле II - 65 м x 95 м, дренажная система, натуральное покрытие, футбольное поле III - 68 м x 105 м, дренажная система, натуральное покрытие, футбольное поле IV - 68 м x 105 м, дренажная система, натуральное покрытие, футбольное поле V - 68 м x 105 м, дренажная система, натуральное покрытие, футбольное поле VI - 68 м x 105 м, дренажная система, натуральное покрытие.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 496 номеров.

Superior Room: 130 однокомнатных номеров площадью 40 кв м (максимальное размещение 3 взрослых и 1 ребенок) расположены в главном здании. В номере: 1 двуспальная и 1 односпальная кровати, 1 диван, ванная комната с душевой кабинкой

Comfort Club Room: 192 реновированных однокомнатных номеров площадью 27 кв м (максимальное размещение 3 взрослых и 1 ребенок) расположены в одно-, двух- и трехэтажных зданиях. В номере, 1 двуспальная и 1 односпальная кровати, ванная комната с душевой кабиной.

Club Room: 164 однокомнатных номеров площадью 27 кв м (максимальное размещение 3 взрослых и 1 ребенок) расположены в одно-, двух- и трехэтажных зданиях. В номере: 1 двуспальная и 1 односпальная кровати, 1 кресло-кровать, ванная комната с душевой кабинкой либо ванной.

Номер для людей с ограниченными возможностями: 7 однокомнатных номеров площадью (максимальное размещение 3 взрослых и 1 ребенок) находятся в бунгало на первом этаже и находятся в главном здании. В номере: 1 двуспальная и 1 односпальная кровать, 1 кресло кровать, ванная комната с ванной. Входная дверь, дверь на балкон и в ванную комнату шире, ванная комната

специально оборудована.

King Suite: 3 номера площадью 80 кв м (максимальное размещение 5 человек) расположены в главном здании:

Номер «Орхидея»: 1 спальня с 1 двуспальной кроватью king size и с межкомнатной дверью, 1 спальня с 1 двуспальной и 1 односпальной кроватями, гостиная, ванная комната с душевой кабиной.

Номер «Гвоздика»: 1 спальня с 1 двуспальной кроватью и с межкомнатной дверью, 1 спальня с 1 двуспальной и 1 односпальной кроватями, гостиная, ванная комната с душевой кабиной.

Номер «Роза»: 1 спальня с 1 двуспальной кроватью king size и с межкомнатной дверью, гостиная с диваном и креслом-кроватью, ванная комната с душевой кабиной.

Istabās

Кондиционер: центральный (Main Building); индивидуальный (Bungalow), сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), LCD телевизор, спутниковое телевидение, мини-бар бесплатно (прохладительные напитки и пиво — ежедневно), электрический чайник и набор для приготовления чая/кофе, ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принаддежности, тапочки, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, oбслуживание в номерах не предусмотрено.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Taşlıburun Mevkii, Belek Turizm Merkezi, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 710 09 00 Fax: +90 242 710 09 30
Tīmekļa vietne: Papillon Belvil
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.