Laba viesnīca ģimenēm ar bērniem vecumā no 4-5 gadiem

Rakstīts: 1 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 23 — 30 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, izskatī jā m daž ā das iespē jas Sidē un Belekā . Iepriekš viņ i vienmē r atpū tuš ies Kemerā , kur ir akmeņ u pludmale un akmeņ u dibens. Š oreiz nolē mā m doties uz smilš u pludmalē m, lai bē rnam (2 gadi) bū tu ē rti. Ar bē rnu mē s pirmo reizi devā mies uz jū ru. Es gribē ju, lai viņ am bū tu daudz interaktī vu (labi, lai mē s, savtī gie vecā ki))), jū s varē tu mierī gi sē dē t, kamē r viņ š rotaļ ā jas uz slidkalniņ iem / rotaļ u laukumā / spē ļ u istabā ). Rezultā tā bē rns nenovē rtē ja ne gludo smilš aino ieeju jū rā , ne bē rnu izklaidi, ne spē lē š anos smiltī s pludmalē , ne bē rnu baseinus.
Mē s ieradā mies no lidostas 10:00 no rī ta. Tas ir patieš ā m tuvu lidostai, ko es arī gribē ju. Istaba vē l nebija gatava. Gaidot savu istabu, mums piedā vā ja vē lā s brokastis. Atgriezā mies 10:50 reģ istratū rā , mums palū dza pagaidī t 10 minū tes un 11:00 jau bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā .
Istaba atradā s galvenā s ē kas 1. stā vā ar skatu uz jū ru, gaiteņ a galā (#4034) . Neskatoties uz to, ka pie logiem bija amfiteā tris, tas bija patieš ā m kluss. Telpā ir laba trokš ņ a izolā cija, bet blakus istabā s dzirdama bē rnu raudā š ana. Bet mē s paš i bijā m ar mazuli - tas mū s nekaitinā ja. Nesen atjaunota viesnī ca, plaš a, moderns dizains, pū kains gaiš i pelē ks paklā js uz grī das, liela vannasistaba, daudz duš as kosmē tikas (atjaunots katru dienu), balta gultas veļ a un dvieļ i, viss regulā ri mainī ts, daudz vietas glabā š anai, bezmaksas mini bā rs , kas tiek atjauninā ts katru dienu, TV. Reiz pat prasī ja otrreiz nomainī t visus dvieļ us, jo lija lietus un pē c dvieļ u lietoš anas tie nemaz neizž uva. Un divas reizes bija apmulsums - bē rns sapnī saslapinā ja gultu. Viņ i lū dza nomaiņ u, un viņ i to izdarī ja bez problē mā m.

Uzturs tika pilnī bā novē rtē ts tikai pirmajā s 2 dienā s, jo treš ā s dienas beigā s mē s visi pē c kā rtas saslimā m ar rotavī rusa infekciju: vispirms vī rs, tad es un beigā s bē rns. Ar to mū su pilnī gā brī vdiena beidzā s.
Ā rpus viesnī cas neko neē dā m un nedzē rā m, pati viesnī ca tieš ā m tī ra, visur koplietoš anas telpā s ir roku dezinfekcijas lī dzekļ i, kurus vienmē r lietojā m. Pieņ emam, ka vī rs nejauš i iedzē ra malku ū dens baseinā ar bē rnu slidkalniņ iem (atgū lā s uz muguras, gribē ja saslapinā t galvu un nejauš i iekrita ū denī pilnī bā ), bet mē s, savukā rt, ar bē rnu jau paņ ē mā m no viņ a, kad viņ am vē l nebija acī mredzamu slimī bas simptomu. Viņ š bija vē trains konkrē ti: temperatū ra virs 39, slikta dū š a, apetī tes trū kums un caureja (bez vemš anas), ar bē rnu viss tā pat, tikai temperatū ra lī dz 38.
Bijā m pie ā rsta pē c apdroš inā š anas, izrakstī ja ā rstē š anu. Slimī ba mums izmaksā ja 100€ ar visiem izdevumiem, ņ emot vē rā to, ka apdroš inā š anas paš risku maksā jā m tikai par bē rnu. Tas ir, ja jū s ceļ ojat ar bē rnu uz viesnī cu, kur parasti ir daudz bē rnu, es ļ oti iesaku jums ņ emt naudu ar rezervi š ā diem gadī jumiem. Un tas neskatoties uz to, ka mums bija liela aptieciņ a ar 3 veidu antibiotikā m, pretdrudž a lī dzekļ iem, visā diem sorbentiem, pretsā pju lī dzekļ iem utt.
Kas attiecas uz pā rtiku (tas mums bija ļ oti svarī gi): ē dienkarte ir ļ oti daudzveidī ga, daudz desertu, ir vesels bē rnu restorā ns, daudzas vietas ar uzkodā m: gozleme, pica, saldē jums, konditoreja ar kafiju. profesionā ls kafijas automā ts, ko sagatavojusi jauka barista meitene. Kopumā badā noteikti nepaliksi, galvenais nesaslimt kā mē s un tad neē st tikai rī sus un tad staigā t ar ellī gā m vē dera sā pē m no viena apē sta deserta!

Animā cija netika ī paš i novē rtē ta: mums nebija laika pieauguš ajam (redzē jā m, kā mums bija fitnesa nodarbī bas, joga uz skatuves, spē lē ja š autriņ as, ū dens polo, virpuļ oja velosipē dus ū denī - vispā r kaut kas bija), mē s redzē jā m bē rni vairā kas reizes: ar lielā kiem bē rniem viņ i dejoja bē rnu baseinā , brauca ar vilcienu, kliedza daž as dziesmas, kopā pā rvietojā s pa viesnī cas takā m, bija bē rnu diskotē ka, bē rnu klubā krā soja T-kreklus, cepa cepumus, krā soja, utt. Mū sē jie to visu neizmē ģ inā ja, jo visa animā cija ir paredzē ta bē rniem no 4 gadu vecuma. Bē rniem vecumā no 1 lī dz 3 gadiem bē rnu klubā ir tikai neliela rotaļ u istaba un guļ amtelpa ar gultiņ ā m (š o es vē l neesmu redzē jis). Pat tā diem kā mums nebija aizliegts iet uz bē rnu kino, uz lego istabu (bet lego tur ir mazs - jā skatā s, lai bē rns nebā z mutē ))), uz istabu ar visu daž ā das noderī gas lietas, piemē ram, krā sojamā s grā matas, grā matas, zī muļ i / flomā stera pildspalvas, galda spē les utt. Ir arī istaba ar Sony Play Station: ja mums bū tu laiks un iespē ja, mē s dotos spē lē t ar manu vī ru, Dievs))))
Mū su alkohols nebija ī paš i svarī gs, jo mē s esam "nemaz dzē rā ji", bet pirmajā s dienā s pirms slimī bas paspē jā m izdzert daž us kokteiļ us (man personī gi tas vispā r nepatika), vakariņ ā s sauso sarkanvī nu. (parasts parasts sausais vī ns), un nedaudz pacienā ja ar Baileys ar ledu (tas ir, viņ iem ir arī elitā rais alkohols bez maksas).
No tā , kas man kategoriski nepatika - š ā ds ir attā lums no viesnī cas lī dz tuvā kajai pā rpildī tajai vietai ar iepirkš anos: 6-6.5 kilometri lī dz Kadriye centram, 7-8 kilometri lī dz Belekas centram. Tas ir, vai nu doties ar autobusu uz Kadriye, vai ar pā rsē š anos ar 2 autobusiem uz Beleku, vai ar taksometru (10 € vienā virzienā ). Ar autobusu var aiziet arī uz Legend pastaigā ties, arī Belekā bijā m 2 reizes iepirkties, un konstatē jā m, ka pilsē tiņ a ir ļ oti smuka! Tā pē c iesaku doties paš iem, jo ​ ​ nez kā pē c viesnī cu gidi iesaka doties uz Kadriye un stingri izvairī ties no Belekas. Lai gan Belekā ir liels Migros, veikalu un Waikiki ir daudz vairā k, un tā pē c ir, kur pastaigā ties!
Pat salī dzinot ar Kemeru, pati jū ra man nepatika: tā gandrī z vienmē r ir nedaudz dubļ aina, nav tik kristā ldzidra ū dens, kā pludmalē s ar akmens dibenu. Parasti smiltis nosē ž as ā tri, bet š eit, pludmalē , š ķ iet, ka vienmē r ū denī ir putekļ i. Es domā ju, ka š ī ir akmens drupatas smiltī s, kaut kas lī dzī gs pumekam, kas ir vieglā ks par smiltī m, kuru dē ļ ū denī vienmē r ir duļ ķ ainī ba. Tā lu no tā , ko gaidī jā m no Vidusjū ras.

Pamatojoties uz atvaļ inā juma rezultā tiem, mē s ar vī ru nonā cā m pie viena secinā juma, ka turpmā k viesnī cas un nakš ņ oš anas vietas vienmē r izvē lē simies tikai un vienī gi sev: tas ir, 1. tā noteikti bū s akmeņ u pludmale un akmens dibens. (vai lieli oļ i, kā to pareizi saukt! ? ). 2) viesnī ca atradī sies tū ristu vietā un nebū s no civilizā cijas norobež ota ar golfa laukumiem, piemē ram, Papillon. 3. Izvē lē simies viesnī cu, kur nav daudz bē rnu, jo vienmē r ir liels risks saslimt ar kā du infekciju, jo bē rni to visu izplata daudz aktī vā k. Mē s sapratā m, ka bē rns lī dz 4-5 gadiem ir dziļ i violets bē rnu viesnī cai, viņ am ir svarī gā k, lai mamma un tē tis bū tu dzī vespriecī gi un blakus)
Lai laba un ē rta atpū ta bez negatī vā m pā rslē gš anā s!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu