Papillon Ayscha 5*– Atsauksmes

32
Novērtējums 6.610
№51 viesnīcas reitingā Belek
8.3 Numurs
8.1 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.9 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Papillon Ayscha Hotel tika uzcelta 2001. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2014. gadā. Belekas veikali un kafejnīcas atrodas 4 km attālumā no kūrorta. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар haappymic
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi ar ģ imeni biju Turcijā , meitai ir 1 gads, viss bija kā rtī bā - apkalpoš ana, virtuve, bā ri, pat laiks paveicā s - 30 C visu nedē ļ u (man parasti nepaveicas), bet dienā no izbraukš anas notika incidents - tika nozagts portatī vais dators. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ar ģ imeni biju Turcijā , meitai ir 1 gads, viss bija kā rtī bā - apkalpoš ana, virtuve, bā ri, pat laiks paveicā s - 30 C visu nedē ļ u (man parasti nepaveicas), bet dienā no izbraukš anas notika incidents - tika nozagts portatī vais dators. Apceļ oju pasauli jau 35 gadus un š ī ir pirmā reize, pati neticu, arī uzņ emš anu izturē jā s bez uzticī bas...ar portatī vo datoru neizgā ju no istabas, strā dā ju istabā . Rezultā ts - atbrauca ar datoru, palika bez. Man bija apdroš inā š ana visam, bet man bija jā dodas prom izbraukš anas dienā - nebija laika lemt par apdroš inā š anu policijā ...vispā r, ž ē l. Man arī ļ oti patika viesnī ca Turcija, bet es tur vairs neieš u.. .
аватар graguzina222
Labdien visiem! Š is ir mans 25. atvaļ inā jums Turcijā . Es nekad neesmu rakstī jis atsauksmes par savu atvaļ inā jumu (un tas biež ā k bija veiksmī gs, retā k - ne pā rā k veiksmī gs). Pē dē jos gados biež i dodos uz viesnī cā m, kas man iepatikā s agrā k un kurā s jau esmu atpū tusies. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Š is ir mans 25. atvaļ inā jums Turcijā . Es nekad neesmu rakstī jis atsauksmes par savu atvaļ inā jumu (un tas biež ā k bija veiksmī gs, retā k - ne pā rā k veiksmī gs). Pē dē jos gados biež i dodos uz viesnī cā m, kas man iepatikā s agrā k un kurā s jau esmu atpū tusies. Kā pē c nolē mā t rakstī t? Š ogad, izvē loties viesnī cu ar draugu, izvē lē jā mies 3 daž ā dus variantus. Viena no tā m ir Papillon Aisha, kurā mans draugs nebija, un es pirmo reizi biju 2020.  gada oktobrī . UN ES BIJA Ļ OTI APMIERINĀ TA! Izvē los ne lē tas brī vdienas, pē c paziņ u, tū roperatoru atsauksmē m internetam mū su laikos grū ti noticē t, ka neticē t. Atpū tai un veselī bai tē rē ju pieklā jī gas summas, nekad neuzkrā ju! Tā pē c varu teikt, ka ir ar ko salī dzinā t!
___________________________________________________________________________ ___________
Tad pirmo reizi mani pā rsteidza augstas klases uzņ emš anas dienesta darbs: strā dā.247 pat naktī , gatavi palī dzē t viesiem absolū ti jebkurā jautā jumā ! Tā tad: es nolē mu pirms š ī ceļ ojuma izlasī t atsauksmes, ko cilvē ki raksta.
Un ko es redzu! Kā ds rakstī ja, ka viesnī ca š ogad nolaidusi lī meni (slikta istabu uzkopš ana, viesmī ļ i nevar sagaidī t dzē rienus restorā nos) Biju tik pā rsteigts! Es lū dzu palasī t sava tū roperatora atsauksmes daž ā dā s vietnē s, atbildē ju, ka viss kā rtī bā .
Beigā s mans draugs no 3 viesnī cā m izvē lē jā s Papillon Aisha. Es, protams, biju noraizē jies pē c daž u atsauksmju izlasī š anas. Kā bū tu, ja viņ i uzrakstī tu patiesī bu? Galu galā balva, Covid, un vesels gads ir pagā jis kopš mana pē dē jā ceļ ojuma!
___________________________________________________________________________ _______________
Tā pē c es steidzos kliedē t visas jū su š aubas! Viss izrā dī jā s LABI!
TĪ RĪ Š ANA: Uzkopš anas personā ls jauns, tī rs, dvieļ i tiek mainī ti pat biež ā k nekā norā dī ts.
RESTORĀ NS: Viesmī ļ i pieklā jī gi, arī jauni, visu ā tri atnes, nā k biež i. Manas bailes tika kliedē tas jau pirmajā dienā .
GESTRELEISHEN: Viesu uzņ emš anas pakalpojums ir visaugstā kajā lī menī un nepazemina š o lī meni, kas nozī mē kompetentu vadī tā ju un profesionā lu komandu!
PLUDMA: Un mē s arī zinā m, kā pieprasī t, un mē s nezinā m, kā lasī t! Pludmales tualetē viena izlietne nedarbojas. Kā da man nepazī stama sieviete sū dzas, ka izlietne nestrā dā jau treš o dienu! Es devos runā t par š o apkopē ju, un tur bija zī me 3 valodā s (! ! ): nedarbojas! ievē ro Covid! noteikumus (pē c distances veida). Mē s ar to sievieti ilgi smē jā mies par sevi. Vai varbū t viņ a uzrakstī s negatī vu atsauksmi.
___________________________________________________________________________ ___________
Rezumē jot, es vē los uzrunā t atpū tniekus: viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Ja kaut kas jū s aizkustinā ja / neapmierinā ja / satrauca - lū dzu, sazinieties ar administrā ciju un viesnī cas personā lu. Viesnī ca ir draugs saviem viesiem! Un viņ š cenš as mū su labu atpū tu! Vē lreiz paldies par atpū tu un atmosfē ru mums visiem tik grū tajā laikā .
Dr Gaļ ina, Maskava. 2021.  gads.
аватар dimoose88
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki. Atsauksmes parasti nerakstu, bet š ī man sā pē ja, jo brauciens uz š o "viesnī cu" bija unikā lā kā pieredze visos 12 gados notikuš ajos uzbrukumos Turcijas piekrastē . Pirmkā rt, sā kotnē ji mē s (pieauguš o kompā nija, 4 cilvē ki) NErezervē jā m, jo ​ ​ iepriekš izlasī jā m, ka Aisha un Belleville ir bē rnudā rzs (starp citu), un nolē mā m ietaupī t biļ etei uz prestiž ā ks un mierī gā ks Zeugmu (relakseru lī menis - kas zin, tas sapratī s). … Tomēr ▾ Sveiki. Atsauksmes parasti nerakstu, bet š ī man sā pē ja, jo brauciens uz š o "viesnī cu" bija unikā lā kā pieredze visos 12 gados notikuš ajos uzbrukumos Turcijas piekrastē . Pirmkā rt, sā kotnē ji mē s (pieauguš o kompā nija, 4 cilvē ki) NErezervē jā m, jo ​ ​ iepriekš izlasī jā m, ka Aisha un Belleville ir bē rnudā rzs (starp citu), un nolē mā m ietaupī t biļ etei uz prestiž ā ks un mierī gā ks Zeugmu (relakseru lī menis - kas zin, tas sapratī s). Tas ir, sā kotnē ji, jau ceļ ā uz Seriku, mū su atvaļ inā jumu pilnī bā aizē noja fakts, ka viesnī cas administrā cija, pieprasot vietu apstiprinā jumu, klaji meloja, ka Zeugma ir atvē rta, un tā pē c, ka pē c ieraš anā s viņ i sā ka mū s pā rkā rtot. uz lē tā ku vienkā rš u Papillon Aisha. Labi, labi, viesnī cu vadī ba ir stulbi, stulbi piepilda savas budž eta viesnī cas ar cilvē kiem, kuri dodas uz relaksē još u atpū tu, tieš ā m labi un trekni 5k. Labi. BET! Pē c ieraš anā s gidi netā lu no reģ istratū ras, noguruš i un dusmī gi no visā m š ī m ziņ ā m, visos iespē jamos veidos centā s mū s nomierinā t, pā rliecinā t, ka mē s nejutī sim atš ķ irī bu salī dzinā jumā ar Zeugmu, viņ i saka, ka viesnī cas joprojā m ir tas pats tī kls. un viņ iem ir viss kopī gs, piemē ram, apkalpoš ana, ē diens utt. . d. Lai gan lī dz viesnī cai, kuru ar tā du mī lestī bu esam izvē lē juš ies pē dē jā mē neš a laikā , mē s tā arī nenonā cā m, esmu 300% pā rliecinā ta, ka tajā s ir atš ķ irī ba, un tas ir kolosā li. Un par š iem plaš i izplatī tajiem meliem un viesnī cu vadī tā ju mē ģ inā jumiem sagrā bt budž eta lī dzekļ us atpū tas atvaļ inā jumam - tas tieš ā m rada dusmas, un tā pē c mē s vairs nepirksim talonus uz NEKO ar prefiksu "Papillon". Jo vadī ba banā li muļ ķ o cilvē kus un ar jebkuriem lī dzekļ iem, arī tā diem netī riem, cenš as atgū t sezonu pē c iespē jas labā k.
Kas tev Aishā ī paš i nepatika? Pati viesnī ca, es neapgalvoju, visticamā k ir ideā ls variants trokš ņ ainā m, trokš ņ ainā m un jautrā m brī vdienā m ar maziem bē rniem vecumā no 4-7 gadiem, BET (! ) Ne č etru cilvē ku kompā nijai tā ir piemē rota pieauguš ajiem (vidē ji vecums ir virs 40), reizi gadā godī gi, kas vē lē jā s pavadī t lolotā s 7 dienas prom no jauno mā miņ u pū ļ iem ar saviem bē rniem, bē rnu raudā m un visa š itā da kņ ada.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet sezonā , kad visi nā k ar bē rniem, jo ​ ​ viņ iem ir brī vdienas - noslogojums ir kā nevis 100, bet visi 110%, un š ķ iet, ka bē rni burtiski skraida pā ri galvā m - tā nav Pludmalē tā nejū tos, bet pie baseiniem un restorā nā ir ļ oti labi. Visā tā saucamā "atpū tas" laikā , jo neizdevā s un pilnī bā neizdevā s, mums bija skaidra sajū ta, ka esam nokļ uvuš i kaut kā dā dā rgā privā tā pionieru nometnē Krievijas dienvidos (jo lielā kā daļ a viesu ir krievvalodī gie).
Bet labi - sezonā ir daudz bē rnu. Cits jautā jums, ka ne visur, tā du ir TIK daudz. Tomē r, jā , mē s to izdarī jā m. . .
Vē l viena lieta, kas mū s ir piebeigusi, ir pakalpojums. Tas ir tik nož ē lojami, ka neviļ us radā s asociā cijas ar Ē ģ iptes viesnī cā m, no kurā m darbiniekiem palika tikai nepatī kamas sajū tas. Turcija nekad nav piedzī vojusi š ā du diskomfortu. Bet nē – bija viesnī ca, kurai izdevā s mū s pā rliecinā t, ka Anatolijā viss var bū t ļ oti slikti. Es nerunā ju par atš ķ irī bā m starp daž ā du etnisko grupu darbiniekiem (izņ emot turkus, es š eit pirmo reizi redzē ju vai nu kazahus, vai kirgī zus, ī si sakot, acī mredzot, cilvē kus, kas mums bija tuvā ki kultū ras un valodas ziņ ā vide tika ī paš i nolī gta, lai sazinā tos ar krievvalodī gajiem viesiem). Es runā ju par VISU personā lu pā rdomā ti pē c izvē les, gan apkalpoš anu numurā (tī rī š ana), gan restorā na apkalpoš anu (viesmī ļ i). Š ī iemesla dē ļ galveno restorā nu nemaz nevar saukt par restorā nu - ē dnī ca ir ē dnī ca: vai nu 15 minū tes gaidi tehniku, vai arī centies uz tikpat ilgu laiku noķ ert vismaz kā du, kas atnes kafiju, tē ju, sula vai vī ns. Bū tī bā dzē rienus vajadzē ja dabū t paš am - aiziet pie speciā las letes un pajautā t tieš i uz vietas, nekur neizejot.
"Pretcovid pasā kumi"! Puiš i, es saprotu, ka visa š ī pandē mija joprojā m ir aktuā la tagad, citā di nesaukš u, psihozei un vadī tā jiem ir jā saglabā atbilstī ba PVO (vai jebkura cita) prasī bā m, BET ir lietas, kurā m nepiecieš ama nopietna koncepcijas pā rskatī š ana . Pirmkā rt, ja jums tik ļ oti rū p droš ī ba, tad kā pē c pie velna jums netiek prasī ts COVID testa rezultā ts jeb t. s. HES kods? Otrkā rt, vai tas ir labi, ka neviens neievē ro 1.5m distances normu, ī paš i sastrē gumstundā s restorā nā rindā s? Treš kā rt, vai tas ir labi, ka, cī noties ar vī rusa izplatī bas novē rš anu, pie ē dienu izdalī š anas sakrā jas tā das rindas, kuras gribas vai negribas, bet vienalga riskē kaut ko noķ ert no aizmugures, elpojot. tas pats covids pakausī ? Tomē r es saprotu: visas š ī s pretcovidu muļ ķ ī bas tagad ir tik smieklī gas un tā lā s, ka rada neē rtī bas visiem - atliek tikai gaidī t, kamē r psihoze beidzot norims, un pusdienā s restorā nā bū s reā li plkst. vismaz atrast salveš u turē tā ju ar daž iem (kā higiē nas apsvē rumu dē ļ tam vajadzē tu bū t), nevis ar vienu sausu salveti, kā viņ i tagad dod. Un, lai neē stu visus ē dienus, arī desertu, ar to paš u galda piederumu komplektu, kas tev sā kotnē ji dā vinā ts. . .
Vardā . Viesnī cai, protams, ir savas priekš rocī bas, tač u mums bija nereā li tā s atpazī t aiz daudzā m negatī visma, kas nā k cauri burtiski no visur (un nekā dā gadī jumā no nulles). Izbraucā m ar sajū tu, ka nemaz neesam atpū tuš ies. Tas izsaka visu.
аватар schuler1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca laba, atpū tā mies no 15.06. 21. lī dz 22.06. 21, viss patika, Bet! ja nebū tu izlutinā tā izlikš ana, uzrā dī ja rē ķ inu par apkalpoš anu numurā par 25 eiro, un mū s gaidī ja autobuss, nebija laika un vē lmes to izdomā t, izrā dā s tas ir par vī na pudeli mums piedā vā ja a la carte restorā nā , turku un sliktu angļ u valodu runā još s vī rietis, kurš neko neteica, ka tas ir maksas pakalpojums! (viņ š restorā nā ripina ratus ar vī nu, esiet uzmanī gi) turku vī ns, kas veikalā maksā. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, atpū tā mies no 15.06. 21. lī dz 22.06. 21, viss patika, Bet! ja nebū tu izlutinā tā izlikš ana, uzrā dī ja rē ķ inu par apkalpoš anu numurā par 25 eiro, un mū s gaidī ja autobuss, nebija laika un vē lmes to izdomā t, izrā dā s tas ir par vī na pudeli mums piedā vā ja a la carte restorā nā , turku un sliktu angļ u valodu runā još s vī rietis, kurš neko neteica, ka tas ir maksas pakalpojums! (viņ š restorā nā ripina ratus ar vī nu, esiet uzmanī gi) turku vī ns, kas veikalā maksā.3 eiro! garš a ir tik un tā , turku serviss)).
Arī turki, kas visur smē ķ ē , nepievē rš ot uzmanī bu tam, ka pie blakus galdiņ a ir bē rni, arī pludmalē , cenas visam nosaka eiro, domā jot, ka tas viņ us tuvina Eiropai)))
аватар angur
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vispā r Topchansky-top. Bijā m ar 1.7 gadus vecu bē rnu. Mū s ļ oti uztrauc ē dinā š ana mazajam. Tur bijā m pilnī bā apmierinā ti. Un viņ i to paņ ē ma lī dzi ņ emš anai un sablenderē ja mums. Kopumā jū s pat varat pasū tī t kaut ko ī paš u sagatavotu. … Tomēr ▾ Vispā r Topchansky-top. Bijā m ar 1.7 gadus vecu bē rnu.
Mū s ļ oti uztrauc ē dinā š ana mazajam. Tur bijā m pilnī bā apmierinā ti. Un viņ i to paņ ē ma lī dzi ņ emš anai un sablenderē ja mums. Kopumā jū s pat varat pasū tī t kaut ko ī paš u sagatavotu.
Kopumā ē diena izvē le bē rnam bija laba.
Mums arī ļ oti patika. Gaļ a un zivis ir ļ oti garš ī gas. Ir vairā k vai mazā k diē tiskie ē dieni. Pietrū ka tikai ē diens vai dzē rieni bez cukura. Serviss labs. Pat puiš i restorā nā ļ oti cenš as strā dā t ā tri un vienmē r, vienmē r ā tri apkalpot.

Angļ u valoda ir vā ja, bet it kā vienmē r blakus bija kā ds runī gā ks puisis un jautā jums ā tri tika atrisinā ts.

Puiš u "Tagila" stā voklī nebija. Un tas ir lieliski. Visi ar bē rniem.

Un, kā skan slavenā dziesma, kuras vā rdā ir nosaukta viesnī ca:
Ak! Aicha, Aicha, Coute-moi Aicha, Aicha, t'en vas pas Aicha, Aicha, respecte-moi Aicha, Aicha, reponds-moi.

Tiem, kam ir garlaicī gi lasī t pozitī vo. Durvis telpā s nav labi izolē tas.
Var dzirdē t, kā cilvē ki staigā pa koridoru, un attiecī gi viss ir dzirdams arī no istabas)

Un tas, pludmalē ir gizlume. Man ļ oti patī k š ā ds ē diens. Bet sasodī ts. rindas milzī gas, taisa katram personī gi pē c pasū tī juma. ne tikai cepts un izplatī ts. Tas ir mež onī gi lē ns. Pavā rs veikalu slē dza 30-40 minū tes pirms laika. Vispā r jau 7 mē ģ inā jumus man ne reizi nav izdevies mē ģ inā t.

Krch, iesaku!
аватар liras1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lielisks laiks katru dienu! Numurs Kad iereģ istrē jos nesezonā , ar 2 gadī gu bē rnu, ar gandrī z tukš u viesnī cu, man iedeva istabiņ u zem jumta ar slī piem griestiem, betona slē gtu balkonu, bet pats nepatī kamā kais ir š ausmī gais. … Tomēr ▾ Lielisks laiks katru dienu!
Numurs
Kad iereģ istrē jos nesezonā , ar 2 gadī gu bē rnu, ar gandrī z tukš u viesnī cu, man iedeva istabiņ u zem jumta ar slī piem griestiem, betona slē gtu balkonu, bet pats nepatī kamā kais ir š ausmī gais. troksnis gan virs mū su balkona, gan netā lu uz jumta. Acī mredzot š eit uz jumta iznā k ventilā cijas sistē ma, kas rada troksni nepieļ aujamā decibelu daudzumā .
Bez pā rspī lē jumiem tā da sajū ta, ka esi uz skrejceļ a lidmaš ī nas turbī nas priekš ā . Man sā p galva, es nevaru gulē t. Un ja pirmajā s pā ris dienā s klā jā m balkonu, tad š odien viesnī cā ieslē dza piespiedu apkuri no vispā rē jā s kondicionē š anas sistē mas un istabā bija +25, bija smacī gs un sauss, pat ar plaš i atvē rtu balkonu bija smacī gs. (((un attiecī gi atverot balkonu no š ī s dū koņ as nevar aizmigt. Kondicionieri jau nevar ieslē gt! Ziemas rež ī ms. Un tek arī no duš as kabī nes apakš as istabā , un tualete smird pē c kaķ a urī na, tī rī š ana ar balinā tā ju nepalī dz ((mū su numuriņ š ar skatu uz jū ru un viesnī cas teritoriju, nekā dā gadī jumā.5. stā vu ar logiem "uz pagalmu" neņ em! )
Izklaide
Kas attiecas uz pā rē jiem punktiem, tad viss ir kā rtī bā . Bet bē rnu klubs tiek slē gts 17:30 un kļ ū st tumš s, bē rniem vispā r nav ko darī t, iekš telpu baseins tiek slē gts 19:00, kas arī ir nedaudz agri. Izrā dā s, ja bē rni pa dienu guļ , tad pamostoties viņ iem nav ko ē st, un viņ i atnā k uz bē rnu klubiņ u, un tas vienkā rš i aizveras. Un no 12:30 lī dz 14:30 ir arī pā rtraukums. Mini diskotē ka pulksten 20:30 un pieauguš o izklaides pulksten 21:30.
Restorā ni
Ē diens ir diezgan pieklā jī gs, bet alkohols pē c daudzu domā m ir v. atš ķ aidī ts, bet tā biež i ir viss iekļ auts. Viesmī ļ u apkalpoš ana restorā nā ir gausa. Vairā kas reizes ar 5-6 aizņ emtiem galdiņ iem restorā nā mums pat nepiedā vā ja ū deni uzliet, lai gan atkal redz, ka cilvē ks ar bē rnu, no kura kā rtē jo reizi nevar aizbraukt. Nemaz nerunā jot par piedā vā jumu "uzpildī t" vai atnest ko citu, nevis ū deni. Daudzi ceļ as un paš i iet pē c kafijas.
Un atkal spageti, kurus neviens, izņ emot bē rnus, neņ em, bija ar smarž u. Acī mredzot viņ i pā ris dienas nostā vē ja sakarsuš i. Un mū s arī moka gremoš anas traucē jumi, sā p vē ders - vai ledus dzē rienos no krā na ū dens, vai pludmalē kafijas automā ts ir piepildī ts ar kaut ko citu, es nezinu. No visā m kafejnī cā m kafija no parasta kafijas automā ta ir tikai vestibilā esoš ajā bā rā , pulvera automā ti ir visur, t. sk. un pludmalē . Bet labi, ka ir vismaz viens no š iem) un ū dens, un tē jas maisiņ i. Pē c 17:00 kafijas namiņ š ciet, nav kur ko uzkost ar bē rnu pirms vakariņ ā m vai pē c vakariņ ā m, ņ emam lī dzi augļ us.
Pludmale
Tī ri. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, bet nav dvieļ u, lai gan laiks ir lielisks visas dienas (saulē lī dz +25), kurš tos var atnest no ē kas. Pludmalē esoš ajā rotaļ u laukumā smiltis sen nav tī rī tas, bet ir vairā kas plastmasas rotaļ lietas. Galvenie ā ra baseini ir neapsildī ti, un tajos gandrī z nav sauļ oš anā s krē slu.
Teritorija
Mazs, tī rs, labi kopts, bet baseini visi ir lapotnē s un skujā s. Kaķ u pie izejas no restorā na un teritorijā ir daudz, bet tie smarž o tikai pie izejas, izskatā s kopti, bet nemitī gi ubago, bē rnam patika, bet pieauguš ajiem, manuprā t, ne visi.
Вид из окна Центральный бассейн 10 котов около ребенка
аватар alexua73
Savā apskatā centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. Nopirku biļ eti Coral travel operatorā par 3200 EURO (2 pieauguš ie + 2 bē rni (14 un 1.5 gadi) uz 13 naktī m no 12.10 lī dz 25.10. Lidojums no Kijevas bija veiksmī gs, kavē jā s 30 minū tes, bet kompensē ja attā lums gaisā . … Tomēr ▾ Savā apskatā centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. Nopirku biļ eti Coral travel operatorā par 3200 EURO (2 pieauguš ie + 2 bē rni (14 un 1.5 gadi) uz 13 naktī m no 12.10 lī dz 25.10. Lidojums no Kijevas bija veiksmī gs, kavē jā s 30 minū tes, bet kompensē ja attā lums gaisā . Satikā mies bez problē mā m, satiku un nobraucu autobusu, kas mū s aizveda tikai uz 2 viesnī cā m (kopā ar mums), kas ir pozitī vi. Viesnī cā ieradā s ap 8 no rī ta, iekā rtojos istabiņ ā pē c mū su pieprasī juma ar skatu uz jū ru bez papildus maksas plkst. 11. Viss bū tu lieliski, ja meita 2. dienā nesaslimtu ar enterovī rusu (vemš ana, temperatū ra +38, apetī tes trū kums). Paldies Dievam, man bija zā ļ u maiss ar mani, man izdevā s uzvarē t vismaz ā rē jos simptomus, bet apetī te neatguvā s lī dz ceļ ojuma beigā m. Pā ris dienas pē c tam laulā tajiem-vienā di simptomi(vemš ana, temperatū ra utt. ).
Uzreiz gribu atzī mē t, ka mē s necieš am no rijī bas, piekopjam veselī gu dzī vesveidu, nelietojam alkoholu, neizmantojam baseinus, regulā ri mazgā jam rokas un lietojam dezinfekcijas lī dzekļ us. Arī dzī vesbiedram izdevies nosacī ti atjaunoties bez vietē jo ā rstu palī dzī bas. Nu, 6. ceļ ojuma dienā es nokļ uvu slimnī cā , jo tableš u maisiņ š mani neglā ba, nogulē ju 2 stundas zem pilinā tā ja, jutos nedaudz labā k. Lī dz ceļ ojuma beigā m - stingra diē ta un tableš u komplekts, kas iegā dā ts pē c receptes no vietē jiem ā rstiem Belekas aptiekā aiz slimnī cas. Runa pat nav par 60 EIRO, kas iztē rē ti medicī nai un ā rstē š anai (20 EIRO - apdroš inā š anas paš risks, 20 dolā ri - taksis naktī no slimnī cas uz viesnī cu, pā rē jā summa - medikamentiem), bet gan par to, ka viesnī ca neredz. vispā r kā da vaina.
Ja vien š ajos piedzī vojumos bū tu bijusi viena, bet, runā jot ar viesnī cas klientiem, uzzinā ju par puisi no Novosibirskas, kurš arī pā ris dienas pē c mana gadī juma nokļ uva slimnī cā . Enterovī russ skā ris rī kles gļ otā du, sā pes bija tā das, ka nā cā s doties uz slimnī cu. 9 gadus vecam bē rnam nezinā ma iemesla dē ļ parā dī jā s izsitumi no citas ģ imenes. pē c antihistamī na lietoš anas izsitumi pā rgā ja, bet temperatū ra saglabā jas augsta. Neskatoties uz to, ka viesnī ca neizteica nevienu brī dinā jumu, ka viesnī cas klientiem pastā v š ā di riski. Pareizi bū tu ierodoties vismaz aprakstī t riska zonu, saka, jau iepriekš iedzer pretvī rusu zā les, lai jebkurā gadī jumā nebū tu seku, bet tas viss netiekot darī ts.
Viesnī ca nav pati dā rgā kā Belekā , bet arī ne lē ta. Š is ir mū su 7. ceļ ojums uz Turciju un tik vienaldzī gu attieksmi pret klientiem nebiju redzē jis. Tajā paš ā laikā visi smaida un veido lī dzjū tī gas sejas. Viss ir visnepatiesā kais. Animā cija ir pieauguš ajiem - pusmirusi, visi puiš i ir savā veidā labi, bet pa dienu pilnī gi pasī vi. Vakarā viņ i sevi parā da tikai diplomu pasniegš anas laikā . Man ir ar ko salī dzinā t pieauguš o animā ciju Turcijā (Baruti, TUI magic Life), š ajā s viesnī cā s pieauguš o animā cija ir citā attī stī bas lī menī .
Savukā rt bē rnu animā cija Aishā ir augstā lī menī . Tī rī š ana - standarta, bez sū dzī bā m, katru dienu. Duš as istabā s ir noguruš as un nepiecieš amas remonta. Ē diens ir samē rā daudzveidī gs, bet garneles te neatradī siet. . Saldumu izvē le milzī ga, augļ i pē c iespē jas bezgarš ī gā ki (izņ emot vī nogas): plū mes skā bas, melones kā gurķ i, arbū zi nedaudz sapuvuš i.
Viesnī cas teritorija ir maza, ar to jā rē ķ inā s. Jū ra un laikapstā kļ i mū s nepievī la: trī s dienas temperatū ra bija + 39, pē c tam + 30. Ū dens + 25 C. Vienī gais pieklā jī gais a la carte restorā ns ir aziā tu Mikado. Meksikā ņ u restorā ns nepavisam nav 5 zvaigž ņ u viesnī cas lī menī . Teritorija ir tī ra un sakopta. Viesnī cai vizuā li ir daudz priekš rocī bu (bē rnu animā cija, vakara izrā des), tač u visu iespaidu nogalina pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i un vadī bas (sveiks Adnan! ) nevē lē š anā s cī nī ties ar enterovī rusu izplatī bu viesnī cā , argumentē jot, ka citā s viesnī cā s lietu lī menis ir vē l augstā ks.
Jā , es joprojā m nevienam neiesaku sazinā ties ar Tax-free sistē mu Turcijā , tur ir pilnī ga krā pniecī ba. Jū s saņ emat, pē rkot drē bes par 80 EIRO, pat 3 dolā rus atpakaļ , un ir daudz vietē jo birokrā tu ķ ē ž u un zī mogu. Tā pē c apsveriet sevi.
аватар tar.anna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ai viesnī cai bija traka atlaide, tā pē c es to izvē lē jos. Istaba bija ar skatu uz jū ru, lai gan skats ir sā niski. Viesnī ca ir neslavē jama, ģ enerā lmenedž eris ir ļ oti orientē ts uz klientu, tā pē c tur viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai bija traka atlaide, tā pē c es to izvē lē jos. Istaba bija ar skatu uz jū ru, lai gan skats ir sā niski. Viesnī ca ir neslavē jama, ģ enerā lmenedž eris ir ļ oti orientē ts uz klientu, tā pē c tur viss ir kā rtī bā . Teritorija maza, viss kompakts, celiņ u maz, cilvē ku daudz, tā pē c bija nedaudz neē rti. Ē diens bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs, viss bija ā tri, tī rs, viss tika iztī rī ts, personā ls bija labs. Belekas centrs atrodas 3 vai 4 km attā lumā no viesnī cas.
аватар adv290978
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, jo uzskatu, ka visam ir plusi un mī nusi. Bet ne š ajā gadī jumā . Viesnī cā ir laba materiā li tehniskā bā ze. Greznas villas, slidkalniņ i teritorijā , baseini, š ovprogrammas....bet visi izsvī trot. . . KIRGIZS!!! ! ! Tieš i viņ i tika pieņ emti darbā kā krievvalodī gie darbinieki. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, jo uzskatu, ka visam ir plusi un mī nusi. Bet ne š ajā gadī jumā . Viesnī cā ir laba materiā li tehniskā bā ze. Greznas villas, slidkalniņ i teritorijā , baseini, š ovprogrammas....bet visi izsvī trot. . . KIRGIZS!!! ! ! Tieš i viņ i tika pieņ emti darbā kā krievvalodī gie darbinieki. Visur. No tī rī š anas lī dz virtuvei. Virtuve ir pretī ga. Maziem bē rniem ē dienu pasū tī t nav iespē jams. Viņ i nesaprot elementā ras lietas: kas ir siera kū kas, kastroļ i, ka bē rniem nevajadzē tu gatavot pikantu zupu....Viņ u kompetences lī menis ir tā ds, ka administrators reģ istratū rā nezina, cikos sā ksies izrā de, vai š odien skanē s klavieres, kas atrodas 2 metrus no tā m utt. Tiek deklarē tas 5 a-och restorā nu kartes....Neticu!!! ! ! Š ī ir viena istaba ar sliktā m mē belē m, kas š odien strā dā - itā ļ u, rī t - zivis utt. Nav restorā na svī tas - ē dnī cas ē dnī ca. Ar apš aubā mu virtuvi un slikti ģ ē rbtiem, mē miem viesmī ļ iem, kuri nevar pagatavot nevienu ē dienu. Spa zonā tiek piedā vā ti aptuveni 10 masā ž as veidi. Netici! Ir taju un otrs. Kas ir viens un tas pats, neatkarī gi no nosaukuma un speciā lista, un ir vistuvā k arommasā ž ai ar olī veļ ļ u. Par masā ž as paņ ē mieniem š eit nav dzirdē ts. Izrā dei nepietiek vietu. Cilvē ki pie galda aizņ em 1.5 stundas. Uz 14 dienā m tikai viens!!! ! ! reiz viņ i deva neveselī gas zivis (lasi) un garneles. Bē rnu klubs. Viņ š ir. Bet tas nedarbojas!! ! ! Nekā das bē rnu programmas, nekā das izklaides. Tas tiek atvē rts divas reizes dienā uz 1 stundu, kur animatori, noguruš i no Narzā na ar š ķ eltā m lū pā m, zī mē vai lī mē kopā ar bē rniem, kas stā dī ti pie galda. Un vakarā diskotē ka uz skatuves. Tas ir pā rsteidzoš i, kā labu viesnī cu var sabojā t slikts personā ls. Es neiesaku. Ļ oti slikta pē cgarš a.
аватар marfasuper555
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s jau daudzus gadus atpū š amies Belekā . Viesnī ca nav slikta, bet nevaru ieteikt. Istabas labas, viss jauns. Televī zija aptuveni 10 no mū su kanā liem. Mani iepriecinā ja moskī tu tī kla klā tbū tne uz balkona durvī m un augstā s masī vā s margas uz balkona (man un manam bē rnam ir 4 gadi). … Tomēr ▾ Mē s jau daudzus gadus atpū š amies Belekā . Viesnī ca nav slikta, bet nevaru ieteikt. Istabas labas, viss jauns. Televī zija aptuveni 10 no mū su kanā liem. Mani iepriecinā ja moskī tu tī kla klā tbū tne uz balkona durvī m un augstā s masī vā s margas uz balkona (man un manam bē rnam ir 4 gadi). Istabā viņ i neuztraucā s par savu nemierī go. Standarta komplekts vannas istabā : ziepes, š ampū ns, losjons, cepures, sū kļ i, kociņ i....+ peldmē teļ i un č ī bas. Dvieļ i un gulta ir jauni un balti. Bet tī rī š ana....Viņ i vienmē r nā ca sakopt pusdienas laikā . Viss, kas jums jā dara, ir jā norā da ar pirkstu. Viņ a arī atstā ja savus matus. Pirmkā rt, viņ i atstā ja 1 dolā ru. Tad nu tik un tā "ieguva" miegā , viss matos un balkons smiltī s + minibā ra papildinā š ana arī pamodinā ja visus pusdienā s. Vienreiz ieslē dza "netraucē t" kaut kur lī dz 16.00. Tā nu mū s netraucē ja ne dienu. Palika bez tī rī š anas un minibā ra. Sū dzē jā s reģ istratū rā . Nebija nekā das reakcijas. Apkā rtnē ziedu nav. Zā lieni, krū mi un egles. Adatas no tā m tiek noņ emtas visu laiku, bet joprojā m tā s ir visur. Sauļ oš anā s krē slu vienmē r bija pietiekami visiem. Pludmale un veranda ir veiksmī gi sadalī tas smē ķ ē tā ju zonā un nesmē ķ ē tā ju zonā . . Lielisks bē rnu galds: pā rslas, zupas, jogurti, dā rzeņ i, kotletes, augļ i un dā rzeņ i burciņ ā s bē rniem no 4 mē n. Blenderis, mikroviļ ņ u krā sns, daudz baroš anas krē slu un krā sojamā s grā matas un priekš autiņ i. . . jebkuram vecumam. Bet ē diens pieauguš ajiem š ā da lī meņ a viesnī cā m ir pieticī gs. Mani pā rsteidza augļ u trū kums (banā ni un vī ģ es tika izdalī ti reti un bija zelta vē rti), vienmē r bija ā boli, apelsī ni un zaļ ā s plū mes. Bē rnu klubs no 10.00 lī dz 18.00 Amatniecī ba, spē les baseinā un teritorijā . Diplomi, mugursoma izbraucot. Logopē ds, angļ u valoda, peldē š anas nodarbī bas. Grupas pē c vecuma. Viss perfekti. Dienas animā cija ir lieliska (aqua zumba jū rā...tas kopumā ir lieliski. Vakara š ovi ir daudz ko vē lē ties. Vairā k aktivitā š u, kas jā seko, bet negā ju gulē t. Dienas vidū turku plā tsmaize, shawarma, sviestmaizes, ledus krē ms utt. Dzē rieni bā ros normā li , paetu sulas, garš ī gi mohito, baileys, degvī ns, viskija rums..................................................................................................................mas. super . Mans vī rs bija sajū smā par Sunay ( masieris , profesionā lis , krieviski runā još s). Biju uz "turku" masā ž u. Š ī s bija visdā rgā kā s (80-60 eiro), bet arī forš ā kā s masā ž as visā mū su pieredzē Turcijā . . Principā ar viesnī cu esam apmierinā ti, bet Belekā esam bijuš i labā kā s un daudz lē tā kā s viesnī cā s. Mans personī gais viedoklis ir, ka tas nav savas cenas vē rts.
Parādīt vairāk »


iemiesojums cermet.elenach
Vai kāds ir izmantojis aukles pakalpojumu viesnīcā? Vai ir krieviski runājošas aukles? Kādas ir pakalpojuma izmaksas? Un vai tev patika? Paldies
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums homiak
Cienījamie tūristi, vai šajā viesnīcā ir burciņās ievietots bērnu ēdiens? Plānotais atvaļinājums ar mazuli 10 mēnešu vecumā
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ovkomissarova
Braucam jūnijā ar bērniem 3 un 7 uz 2 nedēļām, nakšņošana vai nu villā. vai ģimenes numurā ar skatu uz kalniem. Kāda veida šis ir? vai zem logiem nav kāds nepatīkams pārsteigums un vai būs tik karsts kā saulainā pusē, centrālā kondicioniera apstākļos. par villu nāksies kārtīgi pārmaksāt, un tad būsim spiesti atvaļinājumu saīsināt par divām dienām. Labprāt iegādātos ēkā, un ja kas notiek, piemaksā uz vietas par villu un pārvācos, cena vienalga būs lētāka nekā pērkot ekskursiju aģentūrā. bet pēkšņi nebūs par brīvu un būsim spiesti dzīvot dullumā.Paldies par atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums vika979
Pastāsti man, kā ir ar bērnu ratiņiem? Es nevaru atrast informāciju par šo.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums emerald.70
Tā kā atsauksmes visas ir vecas, varbūt kāds tur nesen bija un var padalīties ar iespaidiem?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums papillonhotel
‹ Viesnīca Papillon Ayscha 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Papillon Ayscha был построен в 2001 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Магазины и кафе города Белек находятся в 4 км от курортного отеля. Отель подойдет для пляжного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 35 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 150 м. На пирсе тент от солнца и шезлонги. В зимний сезон пляж не работает.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по продаже билетов. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги консьержа, а также услуги по глаженью одежды. На территории есть магазины. Оборудованы места для курения.

VICCOLO: итальянский ресторан (работает в период с 15.05 по 15.10).

CORAL: блюда из морепродуктов (работает в период с 15.05 по 15.10).

SADIRVAN: турецкая кухня (работает в период с 01.04 по 31.10).

MIKADO: дальневосточная кухня (работает в период с 01.04 по 31.10).

TACO: мексиканская кухня (работает в период с 15.05 по 15.10).

Все рестораны работают с 19:00 до 21:30. Необходима предварительная резервация.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская коляска (платно), развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Поле для гольфа (в пределах 3 км), дартс, каноэ, игровая комната, караоке, поле для мини-футбола, шахматы, кинозал, уроки тенниса, водные лыжи, парашют, катамаран, бочче, игровые автоматы. Предоставляется оборудование для занятий спортом. 5 водных горок. Анимация: активная.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 363 комфортабельных номера: 283 Standard, 3 номера для инвалидов, 12 номеров Junior Suite, 56 Select Villa, 4 King Suite, 4 Deluxe Villa, 1 President Villa.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese İleribaşı Mevkii-Belek Turizm Merkezi, ANTALYA, TURKEY
Tālruņi: Телефон: +90 242 710 12 00 Факс: +90 242 710 12 30
Tīmekļa vietne: Papillon Ayscha
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.