Atvaļinājums sabojāts!!!

Rakstīts: 11 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 29 septembris — 9 oktobris 2017
Briesmī ga viesnī ca. Netī rumi, netī rumi un vē l vairā k netī rumu. Dosimies atvaļ inā jumā ar mammu septembra beigā s pē c PEGAS Ī PAŠ Ā piedā vā juma! Mē s ieradā mies naktī , viņ i mū s nepiereģ istrē ja, jo gaidī ja citus lī dz 14:00, viņ i vispā r netī rī ja istabu, grī das bija netī ras, mati bija palikuš i no citiem viesiem, palagi bija netī ri, viņ i prasī ja vai nu mainī t istabu vai veikt ģ enerā ltī rī š anu, viņ i izlikā s, ka nesaprot, tad pacē la balsi, uzreiz mū s sadzirdē ja un izpildī ja savus pienā kumus. Visu uzturē š anā s laiku (10 dienas) istaba tika iztī rī ta divas reizes. Starp citu, daž i cilvē ki ieradā s istabu trū kuma dē ļ , viņ i mē ģ inā ja izmitinā t vairā kas ģ imenes vienā istabā , tā pē c mums tomē r paveicā s.
Tā lā k ir virtuve....trauki netī ri, ja garš o liellopu gaļ a un pieklā jī gas zivis, tad nevari sagaidī t, bija viena vista un tad bija jā stā v pā ris minū tes rindā , nu ceru, ka jū s paliksit un jums nebū s jā gaida vē l 10 minū tes, lī dz pienā ks cita partija. Gaļ a, starp citu, biež i bija nepietiekami termiski apstrā dā ta. Tā kā personā la nebija pietiekami un nebija laika vienkā rš i gatavot. Nā kamā s pludmales un baseina sauļ oš anā s krē sli ir netī ri! Taisni melna, salauzta. Tualetes pludmalē ir pavisam cits stā sts, par ko es pat negribu rakstī t. Š ī nav jau otrā lī nija, mū s aizveda uz pludmali ar vecu autobusu, kurš knapi kustē jā s un, lai vairā kas reizes nebrauktu, visi bijā m piebā zti tā , ka nevarē jā m pat noturē ties pie margā m, jo ​ ​ " atbalsts" no daž ā dā m pusē m. Un, ja jums nav laika vai nevē laties kā pt pū lī , jū s gaidī sit stundu lī dz nā kamajai izbraukš anai.
Atvaļ inā jums sabojā ts. Tie, kas rakstī ja pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu, vienkā rš i nav atpū tuš ies labā k viesnī cā s un nesaprot, ka š ā ds pakalpojums nav norma. Un vē l viens padoms ir neizmantot ī paš os piedā vā jumus. Nu caur PEGAS vairs nelidosim atpū sties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu