Maxx Royal Belek Golf Resort 5*– Atsauksmes

39
Novērtējums 8.910
№2 viesnīcas reitingā Belek
9.2 Numurs
8.6 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.5 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
аватар VikaT1981
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
2021. gada februā ris, 2 pieauguš ie. Maxx Royal Belek. Š ajā ierakstā informā cija un iespaidi ir tikai jū su uzturē š anā s laikā , jo ziemas un vasaras koncepcija atš ķ iras. Sā ksim ar to, kas NEdarbojā s: 1. Galvenais restorā ns ir slē gts. … Tomēr ▾ 2021. gada februā ris, 2 pieauguš ie. Maxx Royal Belek.
Š ajā ierakstā informā cija un iespaidi ir tikai jū su uzturē š anā s laikā , jo ziemas un vasaras koncepcija atš ķ iras.
Sā ksim ar to, kas NEdarbojā s:
1. Galvenais restorā ns ir slē gts. Brokastis, pusdienas un vakariņ as tiek rī kotas Azur24. Pusdienas un vakariņ as ir pieejamas Azur Turk a la carte (lī dz 16.00), Fish, Italia.
2. Visi bā ri pludmalē ir slē gti.
3. Spa komplekss ir slē gts. Ir atvē rts lielais iekš telpu baseins un sulu bā rs.
4. Akvaparks ir slē gts.

Mē s ieradā mies no rī ta un uzreiz mū s apņ ē ma uzmanī ba un rū pes. Asistente mums atnesa veidlapu, ko parakstī ties. Bā rmenis atnesa ar š okolā di pā rklā tas zemenes un kafiju (pasū tī t var jebko). Pē c 7 minū tē m asistente mū s aizveda uz istabu, visu parā dī ja. Istaba ir burvī ga! Mē s tikā m uzlaboti, sniedzot tieš u skatu uz jū ru. Platī ba 80+ kvadrā ti, vannasistaba krā š ņ a - ieejot no divā m pusē m, ģ ē rbtuve ar skapī ti, vietas daudz, viss der. Milzī gs balkons visā telpas garumā . Perfekts skats no panorā mas logiem.
Pildī jums: halā ti, č ī bas (mainī tas katru dienu), planš ete ar aksesuā riem apaviem, rakstā mmateriā li, miega maskas, svaigi ziedi, piena komplekts smarž u izvē lei istabā , TV (nav iekļ auts), mini bā rs (vī ns, alus, snickers, ū dens, sulas, kola, fanta, ledus tē ja, rieksti, Oreo, vafeles, augstā kā s kvalitā tes ū dens glā zē ); Bottega Veneta kosmē tika vannas istabā - ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns, kondicionieris, ķ ermeņ a losjons), zobu birstes un pastas, mitrā s un sausā s salvetes, maskas, cimdi, nagu knaibles, skū š anā s komplekts, prezervatī vs, ķ emme, cepure dvē selei , veļ as lupatas. Dvieļ i š iki, gultas veļ a jau kraukš ķ . Viss mainā s katru dienu, pā ris reizes gribē ja mainī t 2 reizes dienā . Naktī uz spilvena ielieciet š okolā di. Istaba ir ļ oti pā rdomā ta, to lieliski uzsver vannas ar hidromasā ž u, duš a un tualete atseviš ķ i.
Skaitlis 10 no 10.
Viesnī cas interjers stilī gs, bet mē beles, protams, noguruš as. Viss ir kodolī gs, visur ir plaš s.
Bā ru zonas ļ oti skaistas, daudz zaļ umu. Viesnī cā tika veikti remontdarbi
darbs, bija krā sas smaka.
8 no 10 interjeram.
Izklaide. Spē ļ u istaba ar spē ļ u automā tiem un lā zertagu ir iekļ auta cenā . Forš i, mē s bijā m ā rā ! Baseins spa zonā ir pā rsteidzoš s! Milzī gs un ļ oti silts, svaigs batoniņ š ir lieliski! Vakaros uzstā jā s dzī vā s grupas, bet mums tas nepatī k, tā pē c nedevā mies. Ir sporta zā le. Sporta zona ar daž ā dā m aktivitā tē m, bē rnu klubs, frizē tava, veikali utt.
Ē diens. Pē c ieraš anā s mums ieteica instalē t Maxx royal hotels lietotni, kurā ir visa informā cija par viesnī cu. Tur apskatī jā m katra restorā na ē dienkarti, darba laikus un visu pā rē jo. Neticami ē rti. Ē dieni ē dienkartē , viss vienmē r pieejams. Ir daž i augļ u un bufetes varianti, tač u 90 procenti visa ir iekļ auti ē dienkartē . Kā bildē , tiks pasniegts. Viss garš ī gs, cits vairā k, cits mazā k. Vienmē r pusdienā s un vakariņ ā s ikri, garneles. Ē diens pats par sevi nav aizraujoš s, bet garš ī gs.
Izvē le ir milzī ga, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu.
Mē s nelietojam alkoholu, bet es redzē ju milzī gu daudzumu tā ē dienkartē.
Š okolā des š okolā des nav sliktas, bet man nepatika Movenpick saldē jums.
Le Melange konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi!
Ē diens: 8 no 10.
Apkalpoš ana. Š eit uzreiz 10 no 10, bez vā rdiem! Jau no pirmā brī ž a, kad vestibilā ar smaidu jū s sagaida asistents, viņ š visu dara jū su vietā , viesmī lis steidzas ar zemenē m un dzē rieniem, jū s personī gi pavada uz savu istabu, savieno ar WhatsApp ar personī go asistentu. viesmī ļ i restorā nos ir neticami! Pē c pirmā s reizes viņ i jau atceras visu par tevi! Visi nes zibeni ā tri! Apkā rt rū pes, uzmanī ba, katra kaprī ze! ! Pietrū ks vā rdu, lai izteiktu savu apbrī nu! Tā ir neapstrī dama viesnī cas priekš rocī ba.
Mums bija kā zu gadadiena. Viesnī ca ienesa istabā balonus, apsveikuma kartiņ u, sirds formas torti ar svecē m, dā rgu vī nu. Pā rsteigts????
Kopā : 9 no 10. Lieliska viesnī ca! Tikai š eit jū s jutī sities kā ī paš s viesis!
аватар Alex98244
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz š o viesnī cu braucam jau 9 gadus, 3 reizes gadā , š ī nebija izņ ē mums. Š oreiz ar izlī gumu aizkavē jā mies lī dz pulksten vieniem pē cpusdienā . Bet parasti viņ i mū s izlī dzina uzreiz. Istaba ir ļ oti liela un plaš a. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu braucam jau 9 gadus, 3 reizes gadā , š ī nebija izņ ē mums. Š oreiz ar izlī gumu aizkavē jā mies lī dz pulksten vieniem pē cpusdienā . Bet parasti viņ i mū s izlī dzina uzreiz. Istaba ir ļ oti liela un plaš a. Ā rpus viesnī cas neejam, bet tā ir diezgan liela. Ir golfa laukums, futbola laukums, bē rniem tiek nodroš inā tas bezmaksas futbola spē les bē rnu programmā , ir pat bezmaksas golfa treniņ š bē rniem. Diezgan liels akvaparks. Jū s varat ē st visur pa ceļ am. Pludmalē apkalpoš ana ir tā da, ka tu apgulies un tev atnes ē dienu, ko tu neprasi. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, ļ oti liela sieru izvē le, jū ras veltes, zivis, austeres, garneles, ikri, sarkanā s zivis. Internets ir pieejams gandrī z visā viesnī cā . Bē rnu animā cija laba, pieauguš ajiem arī normā li. Neatkarī gi no tā , cik reizes mē s apmeklē jam š o viesnī cu, mē s vienmē r esam apmierinā ti.
аватар viktoriareset
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s pat nedomā jā m, ka Turcijā martā ir tik labi. Svē tki bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Viesnī cā ir ko izklaidē ties arī tad, ja lī st lietus. Jū ra dabiski joprojā m ir auksta, bet mums pilnī gi pietika ar apsildā mu baseinu. … Tomēr ▾ Mē s pat nedomā jā m, ka Turcijā martā ir tik labi. Svē tki bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Viesnī cā ir ko izklaidē ties arī tad, ja lī st lietus. Jū ra dabiski joprojā m ir auksta, bet mums pilnī gi pietika ar apsildā mu baseinu. Un tajā ir jū ras ū dens. Pakalpojums š eit ir lielisks. Mums bija divi asistenti, kā viņ us š eit sauc par palī giem, un ir ļ oti ē rti, ka mē s ar viņ iem sazinā jā mies caur WhatsApp. Viss nepiecieš amais, jebkura problē ma tika atrisinā ta uzreiz. Visur visi smaida visi jaukie cilvē ki. Visi darbinieki bez izņ ē muma cenš as padarī t jū su uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku. Un mū s sagaidī ja ierodoties viesnī cā ar š ampanieti un zemenē m š okolā dē . Istaba plaš a, viss ir labā stā voklī un viss nepiecieš amais ir pat kafijas automā ts. Tī rī ta pieci plus tikai vienu reizi, neziņ oja par dvieļ iem, un š ī problē ma tika atrisinā ta piecu minū š u laikā . Teritorija ir ļ oti skaista un tī ra. Ir pastaiga. Daudz daž ā du izklaides. Vakaros daž ā das izrā des un pē cpusdienā daudz kas cits. Varat nodarboties ar boulingu, spē lē t basketbolu vai š aut ar loku. Cik skaists golfa laukums. Un ļ oti labi treneri. . Mē s paņ ē mā m pā ris nodarbī bas, bet mū s tas vairā k interesē ) Mums vairā k patī k teniss. Tiesas ir labas. Un animā cijas komanda ir smieklī ga. Bē rnu bē rnu klubs. Nedaudz baž ī jā mies, ka nesezonā viesnī cā nebū s garlaicī gi, tač u, pateicoties mū su ceļ ojumu aģ entam, mē s tā ī sti nesatraucā mies, viņ š vienmē r izvē las tā dus variantus, lai mū su atvaļ inā jums noritē tu lieliski! Ē dienu izvē le ir ļ oti liela, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Labi ikri un austeres. Ī stas austeres nav katru dienu. Ir š okolā des tā felī te un izcili ar rokā m gatavoti saldumi, noteikti jā pamē ģ ina. Un izvē le no planš etdatora izvē lnes jums ē rtā valodā parasti ir ļ oti ē rta. Kopumā viesnī ca attaisno savas izmaksas. Ierodoties pat pavasarī ieguva š iku atvaļ inā jumu! Visā dā ziņ ā droš i var likt ideā li! Un vasarā mē s novē rtē sim arī pludmali un jū ru)
аватар Harlych
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c mū su ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Lidojums pagā ja labi. Galvenais iespaids: tiklī dz jū s pā rkā pjat viesnī cas slieksni - visiem darbiniekiem jū s esat galvenais viesis. Ticiet man, mē s atpū tā mies daudzā s vietā s, no kurā m daudzas bija Turcijas viesnī cā s. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c mū su ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Lidojums pagā ja labi. Galvenais iespaids: tiklī dz jū s pā rkā pjat viesnī cas slieksni - visiem darbiniekiem jū s esat galvenais viesis. Ticiet man, mē s atpū tā mies daudzā s vietā s, no kurā m daudzas bija Turcijas viesnī cā s. Mū s iekā rtoja 20 minū tes pē c reģ istrē š anā s viesnī cā , piemaksā ja par izmitinā š anu istabiņ ā ar skatu uz jū ru (20$). Max Royal nav salī dzinā ms ne ar vienu citu viesnī cu, lai gan atpū š amies strikti pieciniekos. Mū s sagaidī ja ar zemenē m, š ampanieti, š okolā di. Istaba ir vienkā rš i lieliska. Skats ir burvī gs, no rī ta pamosties no putnu dziesmā m. Par uzturu nav vē rts rakstī t, komentā ram vietas nepietiks. Turcija ir slavena ar savā m bufetē m. Š eit viņ š ir labā kais manā atmiņ ā ! Man nekad nebija laika izmē ģ inā t visus viņ u piedā vā tos ē dienus. Nereti arī paš mā ju tū rista dē ļ , kurš jau paš ā sā kumā prasmī gi aizslaucī ja daudz interesanta), tač u ir vē rts izteikt cieņ u, turki ā tri papildinā ja savus krā jumus. Tī ra vienmē rī gi, vienmē r bija tī rs, teritorija tika laizī ta visu diennakti. Mini bā rs katru dienu tika piepildī ts ar uzkodā m un dzē rieniem, mums par to neatgā dinot. To paš u var teikt par tualetes piederumiem. Wi-Fi tika noķ erts istabā , vestibila bā rs zem mums mums palī dzē ja. Saskaitī ju 4 bā rus, varbū t kā du palaidu garā m, teritorija liela. Pludmale tiek pastā vī gi tī rī ta: mū sē jie ir cū cī gi, viņ i no uzkodu bā riem atnes kaudzi ē diena un pē c tam atstā j pusi. . skumji skatī ties. Bet viesnī ca kopumā atstā ja ļ oti pozitī vu iespaidu! Sezona š ogad ir labā ka nekā iepriekš ē jā , karstā ka.
аватар mariarogal
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Visas detaļ as tiek ņ emtas vē rā . Pats izcilā kais serviss. Apmeš anā s virsotnē . Lielisks uzturs. Uz vietas esoš ie restorā ni piedā vā starptautiskā s virtuves ē dienus, tostarp japā ņ u, Vidusjū ras, grieķ u un turku virtuves ē dienus. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Visas detaļ as tiek ņ emtas vē rā . Pats izcilā kais serviss. Apmeš anā s virsotnē . Lielisks uzturs. Uz vietas esoš ie restorā ni piedā vā starptautiskā s virtuves ē dienus, tostarp japā ņ u, Vidusjū ras, grieķ u un turku virtuves ē dienus. Daž i ē dieni ir vienkā rš i mā kslas darbi. Uz vietas ir pieejams atrakciju parks un pasaules klases 18 bedrī š u golfa laukums. Pat ja jū s nezinā t, kā spē lē t, ir lieliski apstā kļ i, lai apgū tu grupu golfa nodarbī bas. Ir 9 tenisa korti. Futbola laukumi. Elegants ū dens atrakciju parks ar 11 slidkalniņ iem. Uz vietas esoš ais bē rnu klubs MAXXILAND nodroš ina bē rniem vecumā no 1 lī dz 12 gadiem bezgalī gas izklaides, jautras spē les un izglī tojoš as programmas ar vienaudž iem un pieredzē juš iem pedagogiem. Ir arī "Dino Park" tē ma ar dinozauriem, daž as figū ras kustas. Ir klubs pusaudž iem no 13 lī dz 17 gadiem. (ir arī lī ku spoguļ u koridors, un daudz kas cits. Bē rniem no 1 lī dz 3 gadiem guļ amtelpas, gatavoš anas stū rī š i, blenderi gan bē rnu klubiņ ā , gan restorā nā . Stū rī tis autiņ biksī š u maiņ ai. Bē rna video novē roš ana. Tes dzē ra daudz sporta pasā kumu. Lieliski vakara š ovi, akrobā tiskie numuri. . . Visas nemotorizē tā s ū dens aktivitā tes ir bez maksas. (Vismaz reizi mē nesī uzstā ties nā k pasaules popzvaigznes) Lielisks spa, ir sniega strū klaka. Lieliski masā ž u komplekti visaugstā kajā lī menī . Eleganti, ļ oti lieli numuri no 100 kv. m Istabā pat sā kuma kategorijā ir viss, sā kot no spilvenu komplekta lī dz Nesquik bē rniem. Kafijas automā ts, laba kosmē tika, bezmaksas internets. matu ž ā vē tā js duš a dž akuzi elektroniskais seifs vispā r viss. Papildus VIP pakalpojums tiem, kas dzī vo villā s. Un pakalpojums tiek nodroš inā ts bez rindas, lai izietu pasu kontroli. Auto ir fiksē ts, lai atvieglotu pā rvietoš anos pa teritoriju. Jums tiks iecelts arī personī gais menedž eris, kas ir pieejams 24 stundas diennaktī . Ja dzī vojat ģ imenes blokā , ir nedaudz neē rti doties uz pludmali vai caur galveno ē ku vai pa durvī m, uz kurā m pienā k transfē rs. Ī paš i neē rti, ja esat ar ratiņ iem. Viesnī cā ir lieliska pludmale, bet ir, bet lai arī.1 lī nija ir laba pludmale, smilš ainas saulrieta smiltis, ir gozleme kū kas, augļ i. Jū s varat iekost. Bet pludmalē nav restorā na, jums ir jā atgriež as viesnī cā . Kopumā pat ja neiztika bez nelielā m kļ ū dā m, viesnī ca mums ļ oti patika savas kvalitā tes ziņ ā !
аватар kandi15
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā viesnī ca ģ imenē m un pā riem Lieliska apkalpoš ana, garš ī gs ē diens, tī rs un kluss Daž ā das izklaides dienas un vakara laikā Ieteicams! … Tomēr ▾ Labā kā viesnī ca ģ imenē m un pā riem
Lieliska apkalpoš ana, garš ī gs ē diens, tī rs un kluss
Daž ā das izklaides dienas un vakara laikā
Ieteicams!
Бассейн и вилла Бунгало в открытом море Обед в ресторане Azur Turk
аватар violettafeduna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Mē s neatradā m nekā dus mī nusus, un mē s to nedevā mies. Recenzijas rakstu reti, vai nu tad, kad man ļ oti patika, vai tad, kad nepatika vispā r. Š oreiz viss izdevā s lieliski. Ir ļ oti nelieli defekti, bet tie nebojā kopē jo ainu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Mē s neatradā m nekā dus mī nusus, un mē s to nedevā mies. Recenzijas rakstu reti, vai nu tad, kad man ļ oti patika, vai tad, kad nepatika vispā r. Š oreiz viss izdevā s lieliski. Ir ļ oti nelieli defekti, bet tie nebojā kopē jo ainu. Vissvarī gā kais, manuprā t, pā rē jā s ir trī s sastā vdaļ as. Pludmale, ja atrodaties jū rā . Profesionā ls personā ls un noteikti ē diens ar kvalitatī viem produktiem. Visi trī s kritē riji bija lieliski izpildī ti. Mazliet par visu. Sā kš u ar paš u viesnī cu. Mū s sagaidī ja ar š ampanieti un zemenē m. Mē s gaidī jā m istabu atpū tas telpā ar ē rtiem dī vā niem un duš u. Reģ istrē jies pirms 14:00. Viesnī ca mums iecē la personī go menedž eri. Numuri ar skatu uz jū ru ir lieliski. Minibā rs ir piepildī ts, kafijas automā ts, atseviš ķ a kosmē tika vī rieš iem un sievietē m, un tas ir jauks brī dis. Pati istaba ir plaš a, uzkopš ana gandrī z ideā la. Dž akuzi vannas istabā . Mums komfortam ir liela nozī me. Otrs aspekts ir uzturs. Ē dienu galvenajā restorā nā diez vai var saukt par daudzveidī gu, tas ir ļ oti daudzveidī gs. Uzturē š anā s laikā mē s vienkā rš i nevarē jā m visu izmē ģ inā t. . Ļ oti izvē lī giem klientiem ir pieejami vairā ki a la carte restorā ni. Es ieteiktu Steakhouse. Noteikti apmeklē jiet, es domā ju, ka tas jū s pilnī bā apmierinā s. Pludmalē ir augļ u bā rs, sauļ oš anā s krē slu apkalpoš ana, saldē jums, kokteiļ i. Vispā r, neizejot no kases, 33 prieki. Par paš u pludmali varu teikt, ka ir viens neliels trū kums. Sauļ oš anā s krē sli ir nedaudz jā atjaunina, un daž i pat pilnī bā jā aizstā j. Un tā pē c jū ra ir maigas, tī ras smiltis un daudz kas cits, kas izlī dzina š o trū kumu. Izklaide bija nedaudz vienmuļ a, bet arī ne kritiska. Pā riem ar bē rniem ir pieejams rotaļ u laukums ar slidkalniņ iem, iekš telpu bē rnu baseins un neliela bē rnu kafejnī ca. Bē rni atradā s bē rnu animatoru uzraudzī bā , un, spriež ot pē c smaidoš ajā m sejā m, viņ i ir diezgan priecī gi. Nobeigumā vē los teikt, ka trū kumus varē s atrast tikai ļ oti izlutinā ts vai izvē lī gs. Ar lielu prieku iesakā m Maxx Royal Hotel.
аватар alisialarcon
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies paš i, lasot atsauksmes internetā un apskatot fotogrā fijas. Nekad nenož ē loju! Viss ir lī menī . Istabas tī ras, personā ls izpalī dzī gs. Arī par ē dienu nav sū dzī bu, izsalcis nebū si))) Tas, iespē jams, ir labā kais piecinieks, kurā esmu bijis lī dz š im. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies paš i, lasot atsauksmes internetā un apskatot fotogrā fijas.
Nekad nenož ē loju! Viss ir lī menī . Istabas tī ras, personā ls izpalī dzī gs. Arī par ē dienu nav sū dzī bu, izsalcis nebū si)))
Tas, iespē jams, ir labā kais piecinieks, kurā esmu bijis lī dz š im.
аватар natafanass
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir grezna, apkalpoš ana nepā rspē jama. Ī paš i tas, kurš slaucī ja glā zes, vispā r bija pā rsteigts) Virtuve, teritorija, istabas, viss š ajā viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī . Jauka bonusa VIP zona lidostā atceļ ā - cilvē ku ir daudz, tas ir ī paš i vē rtī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir grezna, apkalpoš ana nepā rspē jama. Ī paš i tas, kurš slaucī ja glā zes, vispā r bija pā rsteigts) Virtuve, teritorija, istabas, viss š ajā viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī . Jauka bonusa VIP zona lidostā atceļ ā - cilvē ku ir daudz, tas ir ī paš i vē rtī gi
аватар Inna_Orlova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca, par kuru nav ž ē l atdot naudu, ko tā maksā ! Godī gi sakot, es pat nevaru pateikt, kas tur nav. Sā kot ar ē rtā m naktsmī tnē m un š iku teritoriju un beidzot ar š ikiem steikiem viesnī cas galvenajā restorā nā ! Un mani mī ļ ā kie Azur 24 un Royal Steak House nav slavē jami! Bravo viesnī cas vadī bai, kas dara visu, lai viesus iepriecinā tu tik daudzus gadus!. … Tomēr ▾ Viesnī ca, par kuru nav ž ē l atdot naudu, ko tā maksā ! Godī gi sakot, es pat nevaru pateikt, kas tur nav. Sā kot ar ē rtā m naktsmī tnē m un š iku teritoriju un beidzot ar š ikiem steikiem viesnī cas galvenajā restorā nā ! Un mani mī ļ ā kie Azur 24 un Royal Steak House nav slavē jami!
Bravo viesnī cas vadī bai, kas dara visu, lai viesus iepriecinā tu tik daudzus gadus!
Parādīt vairāk »


iemiesojums 2cx4184q
Mēs vēlamies iegādāties ekskursiju
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
iemiesojums Ekaterina333
Kādas lietas jāņem līdzi, būšu ļoti pateicīgs par palīdzību Rakstiet man e-pastu [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums antonik
Cik tālu ir tirgus no viesnīcas?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
iemiesojums Li-m3012
Kura no viesnīcām patika vairāk?Esam jau bijuši pirmajās divās(ļoti patika),vai Maxx apburs ne reizi vien?Piebildīšu,ka esam ģimene ar bērniem 3,7 un 1,5 gadi.Paldies tiem, kas atbild
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель заслуженно пользуется популярностью среди любителей изысканного отдыха и первоклассного сервиса. Большая красивая территория, высочайший уровень сервиса, большой выбор комфортабельных номеров для проживания. Отель открыт в 2011 году. Расположен на берегу моря, и состоит из одного основного восьмиэтажного здания, 31 двухэтажной виллы,6 Maldives Villas и одного пятиэтажного здания с номерами Terrace Family Suites (соединенного переходами с основным зданием). Отель подойдет как для семейных пар с детьми, так и для любителей спорта и активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1 км от центра г. Белек, в 45 км от центра г. Анталия, в 35 км от аэропорта г. Анталия
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится на территории отеля. Длина пляжной полосы — 300 метров. Пляж разделен на 2 части: с песком и с травяным покрытием, отдельная территория на пляже для гостей, проживающих в виллах. Шезлонги, зонтики, матрацы, пляжные полотенца — бесплатно. Заход в море — песок, 1 деревянный пирс. Кабины для переодевания, душ, спасатель на пляже. Шатры (бесплатно для Albatross Villas, Presidential Villa, Owner Villa, King Suite). Бар на пляже: бесплатно. Сервис освежающих полотенц возле бассейнов и на пляже и услуга протирания очков на пляже — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), услуги фотографа (платно), услуги доктора и медсестры (платно), магазины, Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), интернет-кафе (бесплатно), 23 конференц-зала (на 14–1914 чел.), 5 открытых бассейнов: главный бассейн — 1347 м2, глубокий бассейн (для взрослых) — 445 м2, террасный бассейн — 1280 м2, подогреваемый бассейн с морской водой — 360 м2, релакс бассейн — 165 м2, аквапарк Королевская Кобра (11 водных горок для взрослых и 8 для детей, в летний период + бассейн с джакузи),1 крытый бассейн (подогреваемый) — 312 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно, сервис освежающих холодных полотенец на пляже и у бассейнов (бесплатно), зона отдыха для раннего заезда и позднего выезда (Free Zone) — бесплатно. Инвалидное кресло (бесплатно).

The Azure — главный ресторан, завтрак, обед, ужин — шведский стол. Есть диетическое и вегетарианское (питание).

Azure Kids — детский ресторан в главном ресторане The Azure. Завтрак, обед и ужин — шведский стол, десткое меню.

Azure 24 — работает круглосуточно, бесплатно, без резервации (A la Carte концепт).

Azure Court (улица ресторанов) — Azure Turk: турецкий, Azure Italia: итальянский, Azure Fish: рыбный (A la Carte концепт).

Azure Japon — ужин 19:00-22:00, по предварительной резервации, за дополнительную плату (дети от 0-6 лет бесплатно, 6-12 лет 50% скидка).

Bueno — стейк-ресторан. Ужин 19:00-22:00, по предварительной резервации, за дополнительную плату (дети от 0-6 лет бесплатно, 6-12 лет 50% скидка).

Royal Villa — завтрак, обед и снек — бесплатно для гостей вилл, по предварительной резервации. Ужин — за дополнительную плату, для детей в возрасте от 0-6 лет бесплатно, 6-12 лет скидка 50%.

Le MéLange — кондитерская, часы работы 09:30-23:00 (A la Carte концепт).

Azure 24 Bar — работает круглосуточно.

Azure Court Bar — часы работы 12:30 -24:00 (только в летний сезон).

Stardust Beach Bar — часы работы 10:00-19:00 (в летний сезон), 10:00-17:00 (в зимний сезон).

Chocolatier — шоколадный бар, все виды шоколада Callebaut ручной работы высшего качества, часы работы 10:00-23:00 (A la Carte концепт).

Royal Horse Lounge — часы работы 10:00-24:00.

Lobby Bar — часы работы 08:00-24:00.

Ryder Bar (бар в гольф-клубе) — часы работы 07:00-24:00 (платно).

Beer Garden — часы работы 10:00-18:00 (только в летний сезон).

Socie Tea Bar — часы работы 08:00-24:00.

Vitamin Juice Bar — часы работы 08:00-20:00 (платно).

Gamein Bowling Bar — часы работы 10:00-24:00 (платно).

Terrace Lounge Bar — часы работы 10:00-19:00 платно (только в летний период).

Jay Lounge — работает круглосуточно (платно).

Tangerine Beach Club — часы работы 10:00-02:00 платно (только в летний период).

Temple Disco Bar — часы работы 23:00-02:00.

Tennis Bar — часы работы 10:00-18:00 платно (только в летний период).

Azure Terrace Bar — часы работы 10:00-23:00 платно (только в летний период).

Laguna Bar — часы работы 10:00-18:00 платно (только в летний период).

Temple Disco Bar — алкогольные и безалкогольные напитки, часы работы 23:00-02:00.

Maxxville — турецкие лепешки (Гезлеме), часы работы 11:00-16:00.

Бесплатные услуги для молодоженов (до приезда с молодоженами связываются сотрудники отеля или агентство, чтобы уточнить есть ли у них какие-либо особые пожелания и просьбы в организации сюрпризов друг для друга, в зависимости от пожеланий дополнительные услуги будут платными или бесплатными):

Живые цветы в номер;

Ароматические свечи и благовония в ванной комнате;

Тематичекое оформление номера;

Подготовленное джакузи, украшенное лепестками цветов;

В день заезда в номере игристое вино, лукум, фрукты, шоколад и ассорти из орехов;

Завтрак в номер (1 раз, бронирование через Guest Relation);

Ужин в A’la Carte ресторане (1 раз) и 1 фото в подарок на память;

Организация романтического вечера в павильоне с бутылкой вина и сырной тарелкой.

Платные услуги для молодоженов:

Молодожены могут приобрести халаты (их имена могут быть вышиты на них по запросу) и постельное белье, пользуемое в день заезда;

Трансфер на лимузине по маршруту аэропорт-отель-аэропорт;

Специальная церемония в СПА –центре для молодоженов.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 4 детских бассейна — подогреваемый открытый детский бассейн с тентом (315 м2), террасный детский бассейн (135 м2), аквапарк Королевская Кобра (8 водных горок), крытый детский бассейн с подогревом (9 м2), дино-парк (3000 кв.м), мини лунапарк, лабиринт и 3 кино-салона (на 3 языках). Ясли (улыбающиеся малыши 1–3 года) — комната для сна, игровая комната, уголок для приготовления детского питания, горшок, уголок для смены памперсов, детский уголок в главном ресторане, слюнявчики, детские стулья. Присмотр за детьми (в Maxxi land, 09:00 – 02:00), индивидуальный присмотр за детьми — платно 24 часа (по предварительной резервации на определенный срок): 09:00-23:00 в Maxxi Land), детские коляски, подогреватель бутылочек (по запросу, 24 часа). Детское органическое питание фирмы «Hipp» — бесплатно, 24 часа в главном ресторане или в Maxxi Land: 12:00-13:00, 16:00-17:00, 18:00-19:00. Мини-клуб для детей 4–7 лет и Джуниор клуб для детей 8–12 лет — игровая комната, игровые приставки, компьютерная комната, кинотеатр, игровая площадка, курсы, прикладного мастерства, аквапарк, комната для сна, детский уголок в главном ресторане, детское меню в A la Carte ресторане, конкурсы, олимпийские игры, курсы кулинарии, день Пирата, день Приведений, игры в Аквапарке, мини диско 20:00- 21:00, детские шоу 21:00-22:00. Тинейджер Клуб для подростков 13-17 лет — игровой салон, Play station, бильярд, пинбол, вечерние курсы, курсы ди-джеев. Услуги для детей: На ресепшне (бесплатно) — детская коляска (под депозит). В детском клубе (бесплатно) — детский ресепшен, еженедельные празднования дней рождений, еженедельные шоу с участием детей, кривые зеркала, комната-лабиринт, кинотеатр (3 кино-салона), батуты и тематические игровые площадки, уголок для приготовления детского питания, детский ресторан, детские стульчики и слюнявчик, комната для сна, горшок, уголок для смены подгузников, игровая комната. В главном ресторане (бесплатно) — высокие стульчики, детский буфет, индивидуальное приготовление еды для детей с аллергией, дневной снек в главном ресторане, спец.уголок с необходимым оборудованием для приготовления детского питания, детское питание «HIPP», молоко, йогурт. В номерах (бесплатно) — детская кроватка (по запросу), детская ванночка и горшок (по запросу), мини-табурет (по запросу), радионяня (под депозит), Nesquik в мини баре, детское полотенце, детский набор для ванны, детские халаты, ночник, детское питание, молоко, йогурт — в мини-баре (по запросу), цифровой термометр (по запросу), носовой аспиратор (по запросу), ингалятор (по запросу), подогреватель для бутылочек (по запросу), детская переноска (по запросу), детское сидение для унитаза (по запросу), стерилизатор для бутылочек ( по запросу), детские каналы мультфильмов.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — турецкая баня, парная, сауна, дартс, пейнтбол, стрельба из пневматического оружия, игры в бассейне, стрельба из лука 4 теннисных корта с грунтовым и 5 кортов с жестким покрытием (теннисные корты, стандартная экипировка, освещение), ежедневные турниры, бочча, пилатес, пляжные вечеринки, пляжный волейбол, водное поло, баскетбол, кинотеатр (2 кинозала, макс. на 60 мест), мини-библиотека, живая музыка, уроки танцев, виндсерфинг (с лицензией), открытая дискотека, боулинг, групповые уроки плавания, игровые приставки. Платно — частные уроки фитнеса, парасайлинг, курсы дайвинга, аренда профессиональных теннисных ракеток, частные уроки тенниса, банан, водные лыжи, катамаран (при наличии лицензии), моторные водные виды спорта, ринго, уроки серфинга и катамарана, частные уроки плавания, частные уроки игры в футбол, футбольное поле (2 профессиональных поля), гольф-поле Монтгомери на 18 лунок. Aven Royal Spa — крытый бассейн (1124 кв.м), фитнес-центр, турецкая баня (бесплатно), парная, сауна (бесплатно), снежный фонтан (бесплатно), 25 комнат терапии, комната отдыха, массаж и терапия (платно), уход за телом (платно), услуги турецкой бани/хамама (платно), процедуры на пирсе (платно), VIP зона (платно), крио-сауна (платно), пилинг (платно), Spa-бутик (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 531 номер:

Main Building:

309 однокомнатные suite (уголок для отдыха, макс. 3+1+инф чел., 80 м2);

34 двухкомнатных family roof suite (2 спальни с дверью, уголок для отдыха, 2 ванные с душем, 2 балкона с джакузи, макс. 6 чел.+инф., 140 м2);

33 двухкомнатных family suite (2 спальни с дверью, уголок для отдыха, 2 ванные: одна с душем, другая с джакузи или с душем-джакузи, макс. 5 чел.+инф., 100 м2);

10 двухуровневых laguna duplex suite (вид на Релакс бассейн; на первом уровне: гостиная, спальня с дверью, ванная с душем, терраса с выходом к Релакс бассейну; на втором уровне: спальня с дверью, ванная с джакузи, макс. 6 чел.+инф., 135 м2);

12 Royal Suite с видом на море (тип 1- с одной спальней (1 Bedroom): спальня, уголок для отдыха с джакузи, ванная с душем, макс. 3 взр.+1 реб.+инф., 100 м2; тип 2- с двумя спальнями (2 Bedrooms): 2 спальни с дверью, в каждой есть уголок для отдыха (один с джакузи), 2 ванные: одна с душем и джакузи, другая с душем, макс. 6 чел.+инф., 170 м2);

1 трехкомнатный King Suite (вид на море; гостиная, кухня, 2 спальни с дверью, 2 ванные: одна с душем, другая с джакузи и душем, сауна, 3 балкона, макс. 6 чел.+инф., 220 м2, VIP-сервис).

Terrace Family Building (соединен с главным зданием переходом, c видом на сад и бассейн):

80 двухкомнатных terrace family suite (2 спальни с дверью, 2 ванные с душем, джакузи на балконе, 2 балкона, макс. 4 взр.+1 реб.+инф., 100 м2).

20 двухкомнатных terrace laguna family Suite (2 спальни с дверью, 2 ванные: одна с душем, другая с душем-джакузи, терраса с прямым выходом к бассейну, макс. 4 взр.+1 реб.+инф., 100 м2);

6 однокомнатных Maldives Villa (вид на бассейн, находятся на острове в Мальдивском бассейне c прямым выходом к бассейну, терраса с джакузи, уголок для отдыха, ванная с душем, макс. 3 чел.+инф, 80 м2, VIP-сервис);

4 двухуровневых Albatross Villa 2 Bedrooms (на первом уровне: cобственный открытый бассейн, гостиная, обеденная зона, кухня, ванная с сауной и душем, терраса; на втором уровне: 2 спальни с дверью, 2 ванные: одна из них с джакузи и душем, другая с душем, турецкая баня; макс. 7 чел.+инф, 350 м2, VIP-сервис);

20 двухуровневых Albatross Villa 3 Bedrooms (на первом уровне: cобственный открытый бассейн, гостиная, обеденная зона, кухня, ванная с сауной и душем, терраса; на втором уровне: 3 спальни с дверью, 2 душевые, ванная с джакузи и душем, турецкая баня; макс. 10 чел.+инф, 425 м2, VIP-сервис);

1 двухуровневая Presidential Villa (на первом уровне: cобственный открытый бассейн, гостиная, обеденная зона, холл, кухня, ванная с сауной и душем, терраса; на втором уровне: 4 спальни с дверью, турецкая баня, 4 ванные: 2 с джакузи и душем и 2 с душем, макс. 12 чел.+инф, 630 м2, VIP-сервис);

1 двухуровневая Owner Villa (расположена на гольф-поле Монтгомери, на первом уровне: частный открытый бассейн, павильон с джакузи, гостиная, спальня, обеденная зона, кухня, турецкая баня, сауна, тренажерный зал, терраса; на втором уровне: 4 спальни с дверью, комната для пиллинга и массажа, 3 ванные: 1 с джакузи и душем, 2 душа, балкон, макс. 12 чел.+инф, 630 м2, VIP-сервис).

Для всех типов номеров предоставляется: ассортимент подушек (5 видов), фрукты в день заезда, turn down service, «free zone» зал отдыха для гостей с поздним выездом и ранним заездом, освежающие полотенца, протирание очков на пляже и у бассейна, косметика фирмы Bvlgari.

Для детей до 12 лет: детскиe оранжевые халаты, махровые тапочки, горшок, детская ванночка, мини–стулья, детский шампунь, радио-няня (по запросу), семьям с детьми напиток Нэсквик (7-12 лет) и молоко (0-6 лет), детские каналы с мультфильмами.

Istabās

Центральный кондиционер, мини-бар бесплатно (безалкогольные напитки, вода в стеклянных бутылках, содовая, белое/красное вино, пиво, чипсы, орешки, шоколад), тарелка фруктов при заселении, электрический чайник и набор для кофе Nespresso, телевизор LCD 42’, DVD плеер, телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), цифровой сейф (бесплатно), гардеробная с кодовым замком, стол для багажа, электронный ключ, меню подушек (5 видов), утюг и гладильная доска (не во всех номерах), ванная комната — душевая кабина, ванна или душ с джакузи, фен (бесплатно), весы, зеркало для бритья/макияжа, косметические приналдежности фирмы «Bvlgari», набор для личной гигиены, спец. набор для детей от 0-11 лет, халат и тапочки (бесплатно), балкон/ терраса, шезлонги или стулья на балконе / террасе. Уборка номера: ежедневно, мена белья: ежедневно, смена полотенец: ежедневно, подготовка номера ко сну, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Iskele Mevkii, Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 710 2700, +90 242 444 62 99 Fax: +90 242 715 3805
Tīmekļa vietne: Maxx Royal Belek Golf Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).