Ziema Maxx Royal

Rakstīts: 7 marta 2021
Ceļošanas laiks: 15 — 19 februāris 2021
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
2021. gada februā ris, 2 pieauguš ie. Maxx Royal Belek.
Š ajā ierakstā informā cija un iespaidi ir tikai jū su uzturē š anā s laikā , jo ziemas un vasaras koncepcija atš ķ iras.
Sā ksim ar to, kas NEdarbojā s:
1. Galvenais restorā ns ir slē gts. Brokastis, pusdienas un vakariņ as tiek rī kotas Azur24. Pusdienas un vakariņ as ir pieejamas Azur Turk a la carte (lī dz 16.00), Fish, Italia.
2. Visi bā ri pludmalē ir slē gti.
3. Spa komplekss ir slē gts. Ir atvē rts lielais iekš telpu baseins un sulu bā rs.
4. Akvaparks ir slē gts.


Mē s ieradā mies no rī ta un uzreiz mū s apņ ē ma uzmanī ba un rū pes. Asistente mums atnesa veidlapu, ko parakstī ties. Bā rmenis atnesa ar š okolā di pā rklā tas zemenes un kafiju (pasū tī t var jebko). Pē c 7 minū tē m asistente mū s aizveda uz istabu, visu parā dī ja. Istaba ir burvī ga! Mē s tikā m uzlaboti, sniedzot tieš u skatu uz jū ru. Platī ba 80+ kvadrā ti, vannasistaba krā š ņ a - ieejot no divā m pusē m, ģ ē rbtuve ar skapī ti, vietas daudz, viss der. Milzī gs balkons visā telpas garumā . Perfekts skats no panorā mas logiem.
Pildī jums: halā ti, č ī bas (mainī tas katru dienu), planš ete ar aksesuā riem apaviem, rakstā mmateriā li, miega maskas, svaigi ziedi, piena komplekts smarž u izvē lei istabā , TV (nav iekļ auts), mini bā rs (vī ns, alus, snickers, ū dens, sulas, kola, fanta, ledus tē ja, rieksti, Oreo, vafeles, augstā kā s kvalitā tes ū dens glā zē ); Bottega Veneta kosmē tika vannas istabā - ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns, kondicionieris, ķ ermeņ a losjons), zobu birstes un pastas, mitrā s un sausā s salvetes, maskas, cimdi, nagu knaibles, skū š anā s komplekts, prezervatī vs, ķ emme, cepure dvē selei , veļ as lupatas. Dvieļ i š iki, gultas veļ a jau kraukš ķ . Viss mainā s katru dienu, pā ris reizes gribē ja mainī t 2 reizes dienā . Naktī uz spilvena ielieciet š okolā di. Istaba ir ļ oti pā rdomā ta, to lieliski uzsver vannas ar hidromasā ž u, duš a un tualete atseviš ķ i.
Skaitlis 10 no 10.
Viesnī cas interjers stilī gs, bet mē beles, protams, noguruš as. Viss ir kodolī gs, visur ir plaš s.
Bā ru zonas ļ oti skaistas, daudz zaļ umu. Viesnī cā tika veikti remontdarbi
darbs, bija krā sas smaka.
8 no 10 interjeram.

Izklaide. Spē ļ u istaba ar spē ļ u automā tiem un lā zertagu ir iekļ auta cenā . Forš i, mē s bijā m ā rā ! Baseins spa zonā ir pā rsteidzoš s! Milzī gs un ļ oti silts, svaigs batoniņ š ir lieliski! Vakaros uzstā jā s dzī vā s grupas, bet mums tas nepatī k, tā pē c nedevā mies. Ir sporta zā le. Sporta zona ar daž ā dā m aktivitā tē m, bē rnu klubs, frizē tava, veikali utt.
Ē diens. Pē c ieraš anā s mums ieteica instalē t Maxx royal hotels lietotni, kurā ir visa informā cija par viesnī cu. Tur apskatī jā m katra restorā na ē dienkarti, darba laikus un visu pā rē jo. Neticami ē rti. Ē dieni ē dienkartē , viss vienmē r pieejams. Ir daž i augļ u un bufetes varianti, tač u 90 procenti visa ir iekļ auti ē dienkartē . Kā bildē , tiks pasniegts. Viss garš ī gs, cits vairā k, cits mazā k. Vienmē r pusdienā s un vakariņ ā s ikri, garneles. Ē diens pats par sevi nav aizraujoš s, bet garš ī gs.
Izvē le ir milzī ga, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu.
Mē s nelietojam alkoholu, bet es redzē ju milzī gu daudzumu tā ē dienkartē.
Š okolā des š okolā des nav sliktas, bet man nepatika Movenpick saldē jums.
Le Melange konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi!
Ē diens: 8 no 10.
Apkalpoš ana. Š eit uzreiz 10 no 10, bez vā rdiem! Jau no pirmā brī ž a, kad vestibilā ar smaidu jū s sagaida asistents, viņ š visu dara jū su vietā , viesmī lis steidzas ar zemenē m un dzē rieniem, jū s personī gi pavada uz savu istabu, savieno ar WhatsApp ar personī go asistentu. viesmī ļ i restorā nos ir neticami! Pē c pirmā s reizes viņ i jau atceras visu par tevi! Visi nes zibeni ā tri! Apkā rt rū pes, uzmanī ba, katra kaprī ze! ! Pietrū ks vā rdu, lai izteiktu savu apbrī nu! Tā ir neapstrī dama viesnī cas priekš rocī ba.
Mums bija kā zu gadadiena. Viesnī ca ienesa istabā balonus, apsveikuma kartiņ u, sirds formas torti ar svecē m, dā rgu vī nu. Pā rsteigts????

Kopā : 9 no 10. Lieliska viesnī ca! Tikai š eit jū s jutī sities kā ī paš s viesis!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu