Kaya Palazzo Golf Resort 5*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.510
№32 viesnīcas reitingā Belek
7.3 Numurs
7.2 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Belekā, 35 km attālumā no Antālijas. Kluba tipa viesnīca celta 2013. gadā. Viesnīca ir paredzēta prasīgāku viesu atpūtai. Ieteicams prasīgiem ceļotājiem.Vairāk →
аватар valeriaaprel
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas Belekā - transfē rs bija 30 minū tes no lidostas. Mums ļ oti patika brauciens, viesnī ca forš a, skaista, ē diens arī ļ oti daudzveidī gs, pielika 2kg katra ???? Jū ra ir ļ oti skaista, es š o redzē ju pirmo reizi, mē s tur vispā r gā jā m kā bē rni un apbrī nojā m ????? ? Pats galvenais, ierodoties mū s gaidī ja nereā ls pā rsteigums, mums iedeva istabiņ u ar dž akuzi un skatu uz jū ru, 9 stā vā , š ampanietis, augļ i un pastkarte ar patī kamiem vē lē jumiem uz galda, dž akuzi bija tieš i istabas vidū , tas bija ļ oti forš s un neaizmirstams. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Belekā - transfē rs bija 30 minū tes no lidostas.
Mums ļ oti patika brauciens, viesnī ca forš a, skaista, ē diens arī ļ oti daudzveidī gs, pielika 2kg katra ????
Jū ra ir ļ oti skaista, es š o redzē ju pirmo reizi, mē s tur vispā r gā jā m kā bē rni un apbrī nojā m ????? ? Pats galvenais, ierodoties mū s gaidī ja nereā ls pā rsteigums, mums iedeva istabiņ u ar dž akuzi un skatu uz jū ru, 9 stā vā , š ampanietis, augļ i un pastkarte ar patī kamiem vē lē jumiem uz galda, dž akuzi bija tieš i istabas vidū , tas bija ļ oti forš s un neaizmirstams.

Viņ u vestibila bā rs ir vienkā rš i forš s, bā rmeņ i gatavoja gardus kokteiļ us, ir klusi stū rī š i vakara atpū tai, varat doties uz animā ciju. Lai arī viesnī ca nav liela, vietas pietika visiem. Uz Alaniju bijā m paš i divas reizes un arī bija ļ oti forš i, tur var nebraukt ekskursijā s, ja nav bail ??? ? Bijā m š ikajā Kleopatras pludmalē , ilgi sapņ ojā m, iesaku visiem.
Turcijas mikroautobusi un cilvē ki ir tik skaļ i, bet draudzī gi, galvenais, ka nav valodas barjeras, visi runā krieviski.
Vē l gribu uz turieni aizbraukt, bet jau vai nu uz Alaniju vai paš u Antā liju, un tuvā k iepazī t Turciju uz divā m vai vairā k nedē ļ ā m.
Novē lam visiem ceļ ot un vē lreiz pateikties tū risma aģ entū rai "Red Cat" par Jū su darbu, visa ceļ ojuma laikā Jū s mū s vadī jā t un pastā vī gi sazinā jā ties.
аватар link_x
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Zvē rī gā ka attieksme pret 12 gadu ceļ ojumiem uz Turciju nesanā ca. Lai gan tā s nebija sabojā tas ar makrokaraļ iem un tamlī dzī gā m lietā m, iepriekš ē jā s viesnī cas bija zemā kas vai vienā das. Viesnī cu izvē lē jā mies, jo mē s saņ ē mā m viņ u trī sistabu komplektu. … Tomēr ▾ Zvē rī gā ka attieksme pret 12 gadu ceļ ojumiem uz Turciju nesanā ca. Lai gan tā s nebija sabojā tas ar makrokaraļ iem un tamlī dzī gā m lietā m, iepriekš ē jā s viesnī cas bija zemā kas vai vienā das. Viesnī cu izvē lē jā mies, jo mē s saņ ē mā m viņ u trī sistabu komplektu. Izmitinā ja mū s, 5 cilvē kus, 2 istabu dzī voklī . Tajā paš ā laikā , pat neuztraucoties ar jautā jumu, kā mē s tur izmitinā sim - gultas ir sagatavotas trim. Visi mē ģ inā jumi panā kt izlī gumu savā istabu kategorijā nonā ca atbildē : vietu nav, mē s pā rcelsimies, kad parā dī sies. Varbū t rī t, varbū t parī t, varbū t pē c 5 dienā m. Nā cā s dabiski izlū gties papildu veļ as komplektu, trī s (! ) reizes ejot uz reģ istratū ru, klausoties “nu tev visu atnesa, ar ko tu esi neapmierinā ts? ”.
аватар S.krivorychko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c pozitī vo atsauksmju izlasī š anas. Tagad viss skaidri viņ iem neatbilst. Izsit č ī bas - diena, papildini mini bā ru - trī s skandā li, ē diens auksts, 5 veidu saldē jums beidzā s vakariņ ā s stundu pirms slē gš anas, viņ i neizņ ē ma jaunu, viņ i teica bē rniem: š eit ir ogu, tas neder - tie ir bezmaksas. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c pozitī vo atsauksmju izlasī š anas. Tagad viss skaidri viņ iem neatbilst. Izsit č ī bas - diena, papildini mini bā ru - trī s skandā li, ē diens auksts, 5 veidu saldē jums beidzā s vakariņ ā s stundu pirms slē gš anas, viņ i neizņ ē ma jaunu, viņ i teica bē rniem: š eit ir ogu, tas neder - tie ir bezmaksas. Pie baseiniem nav glā bē ju, pat ne bē rnu klubā . Jū rā daž reiz ir, neskatoties uz sarkandzelteno karogu. Viņ i nereaģ ē uz sū dzī bā m. Saziņ a ar administrā ciju beidzas ar vā rdiem: tikko atvē rā m, iekā rtojam darbu. Un tas notiek ar naudu, ko viņ i paņ em. Bē rns nobrauca š ķ embu, turoties pie neapstrā dā tajā m margā m, teica, ka tā atrodas slimnī cā , pincetes nav. Tika teikts, ka vestibilā esoš ā tualete laika gaitā tika noņ emta, jo viņ i to dara reizi stundā . Un tā it visā ! Š ī ir Ē ģ iptes trijotne, nevis grezna Turcijas viesnī ca. Tui solī ja izmitinā t, gaidā m. Tā tad, ja vē lies par lielu naudu justies kā pamestā š ķ ū nī , tad esi š eit!
Так выгляни туалет в центральном баре в отеле. Никого не смущает. Так выглядит какао, приготовленное ребёнку, которому досталась холодная картошка и не досталось мороженого. вместе с персоналом выяснили, что какао мало положили. А что удивительного для пятёрки с припиской люкс?! Вот мостик с необработанными перилами, где дети загоняют занозы, и им отказывают в помощи.
аватар demon_wind
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā bijā m no 11. lī dz 19. jū nijam. Virtuve izcila (garneles, krabji, austeres, lasis, krā š ņ a gaļ a), tikai jā pievieno sā ls, mē rce un garš vielas! Man tas ir vē l labā k, jo ir iespē ja izveidot savu superē dienu! Ī paš s paldies uzkopš anas dienestam istabā s: Birgul un Jamila (viņ i cenš as iztī rī t sirdsapziņ u)! Liels paldies Reģ istratū ras darbiniecei par iekā rtoš anos istabā (patiesī ba nebija nokā rtota pirmajā reizē , bet es devos apskatī ties vairā kas istabas, jo mazs bē rns un vī ramā te ar sā poš ā m kā jā m). … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m no 11. lī dz 19. jū nijam. Virtuve izcila (garneles, krabji, austeres, lasis, krā š ņ a gaļ a), tikai jā pievieno sā ls, mē rce un garš vielas! Man tas ir vē l labā k, jo ir iespē ja izveidot savu superē dienu! Ī paš s paldies uzkopš anas dienestam istabā s: Birgul un Jamila (viņ i cenš as iztī rī t sirdsapziņ u)! Liels paldies Reģ istratū ras darbiniecei par iekā rtoš anos istabā (patiesī ba nebija nokā rtota pirmajā reizē , bet es devos apskatī ties vairā kas istabas, jo mazs bē rns un vī ramā te ar sā poš ā m kā jā m). Es š eit atgriezī š os vē lreiz! Par sī kumiem, trū kumiem - es negribu rakstī t un nedarī š u!
Вид из номера Мясо По приезду шампанское и сладости! Вид на главный ресторан Рыба- меч Номер Мидии, креветки, устрицы!
аватар tataproject
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un to, kā emuā ru autori un fotogrā fijas reklamē ja. Viesnī ca ir vienkā rš i sliktā kā , un personā ls ir tī ri boor, kā arī acī mredzot paš i viesnī cas ī paš nieki. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un to, kā emuā ru autori un fotogrā fijas reklamē ja. Viesnī ca ir vienkā rš i sliktā kā , un personā ls ir tī ri boor, kā arī acī mredzot paš i viesnī cas ī paš nieki.
WIFI praktiski neķ er pat istabā s, par pā rē jo pat runā t nevajag. Galvenajā restorā nā grī das nekad netika mazgā tas, tikai noslauka netī rumus un viss. Opmī ļ i ignorē apmeklē tā jus. Bija arī saindē š anā s. pē c itā ļ u restorā na apmeklē juma. Sā kotnē ji apmetā s Garden Sweet kotedž ā s. Iebraucā m un gandrī z noģ ī bā m: visur pelē jums, netī rumi, nobruž ā ta veļ a, nobruž ā ti stū ri, salauzta gulta, zirnekļ u tī kli, notraipī ts un nolobī ts paklā js. Tikai vannas istaba nebija nekas, kurā nebija pat ziepes, š ausmī gi noblī vē tas flī zes utt. Viņ i lū dza, lai viņ us pā rceļ , viņ i mums parā dī ja, ka istabas ir tikpat rā pojoš as kā š ī , vai arī teica, ka jā maksā.200 eiro dienā , lai pā rvietotos uz galveno ē ku. mē s palikā m lī dz vē lam vakaram ar 8 mē neš us vecu mazuli un viņ š pā rgulē ja kafejnī cā . Mē s piemaksā jā m un vienojā mies atrisinā t visas problē mas pē c tam. Pē c tam jautā jums tā arī netika atrisinā ts. Personā ls nekaunī gi meloja, bija rupjš , bļ ā va, ignorē ja mū su lū gumus un komunikā ciju. Aģ entū ra arī nevarē ja sazinā ties ar viņ iem š ī paš a dē ļ . Rezultā tā iznā ca ģ enerā lmenedž eris un teica, ka jā brauc uz citu viesnī cu))) tad mū s izliks, vicinot rokas un bļ aujot un staidot kā jā m! ! ! Tikai lopi! un slikti cilvē ki! visi ir vienkā rš i š okā apkā rt un, kā izrā dī jā s, mē s neesam pirmie un š ķ iet, ka arī ne pē dē jie š ajā krā pniecī bā.. .
аватар Gulmaira
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ierodoties bijā m spiesti ļ oti ā tri un krietni ā trā k par 14.00 izmitinā ties istabā , nevis pē c pieprasī juma, bet reģ istratū rā pieklā jī gs un izpalī dzī gs darbinieks vā rdā Gamze solī ja visu nomainī t nā kamajā rī tā . … Tomēr ▾ Ierodoties bijā m spiesti ļ oti ā tri un krietni ā trā k par 14.00 izmitinā ties istabā , nevis pē c pieprasī juma, bet reģ istratū rā pieklā jī gs un izpalī dzī gs darbinieks vā rdā Gamze solī ja visu nomainī t nā kamajā rī tā . Nā kamajā rī tā bez pamudinā juma Gamze uzstā jā s nevainojami! Uzreiz redzams, ka cilvē ks mī l savu darbu un cilvē kus, kas ir svarī gi! Viesnī ca brī niš ķ ī ga, ē diens restorā nā izcils, daž ā di gaļ as veidi un visā di, viesmī ļ i ir neuzbā zī gi un pasniegs dzē rienus un iztī rī s traukus, lai gan ir tā di, kas ī sti neatceras to grabē š anu trauku tī rī š anā ir slikta forma. Visu uzrakstī t nav iespē jams, viss ir uz "5"! Par uzkopš anu istabā s: ir plusi un mazi mī nusi, lai gan ne vienmē r var perfekti iztī rī t mā ju. . . Istabai vē l vajag gludekli, ja nu vienī gi tā pē c, lai neiedotu to paš u mazo tē mu, vairā k pū ļ u tē rē t dienesta izsaukš anai. . . Darbinieki nedaudz runā krieviski, bet atrada izeju, ja nesaprot valodu - sazinā s caur aplikā cijā m - tulku, kas atvieglo saziņ u un lū gumu apmierinā š anu. Jū ra ir vē sa, periodiski viļ ņ o, 6 no rī ta, kad vē l nav saules, kopumā ir vē ss. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan ir, protams, tā di, kas ņ em no 7 rī tā , un paš i nā ks uz 10. Bet mē s jebkurā laikā atradā m bezmaksas. Es nezinu, kā ds tur nevarē ja atrast tukš u vietu. Uz mola paviljoni maksā.160 eiro dienā , bet kopumā ī paš as "spriedzes" nav. Viesmī ļ i brauc ar skrituļ slidā m un bezgalī gi piedā vā dzē rienus. Par izklaidi nerakstī š u, jo maz piedalī jos, bet vienmē r dzirdē ju. Vakara š ovi nav ī paš i karsti, bet skatī ties var. Kopumā atpū ta ir laba.
аватар Sabina.turano
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pē c pozitī vo atsauksmju izlasī š anas devā mies uz viesnī cu. Un reiz š eit es nesaprotu, kurš raksta visas š ī s slavinoš ā s odas. Iespaidus no viesnī cas pilnī bā sabojā ja mana vī ra saindē š anā s ar pā rtiku ar 38-40 temperatū ru (aizdomā s par kalmā ru ar dī vainu garš u), nā cā s viņ u vest uz medicī nas centru, izmantojot apdroš inā š anu. … Tomēr ▾ Pē c pozitī vo atsauksmju izlasī š anas devā mies uz viesnī cu. Un reiz š eit es nesaprotu, kurš raksta visas š ī s slavinoš ā s odas.
Iespaidus no viesnī cas pilnī bā sabojā ja mana vī ra saindē š anā s ar pā rtiku ar 38-40 temperatū ru (aizdomā s par kalmā ru ar dī vainu garš u), nā cā s viņ u vest uz medicī nas centru, izmantojot apdroš inā š anu. Viesu attiecī bas apgalvo, ka tas nevar bū t viņ u viesnī cā , tač u fakts paliek fakts. Cilvē ks saindē jā s (ā rpus viesnī cas negā ja) - pā rē jais tika izpostī ts.
Tī rī ba nulle, grī da laikam nekad nav mazgā ta, foto pievienots. Tie paš i logi uz balkona un netī rs moskī tu tī kls. Ja jau tavi bē rni rā po, tad nedod Dievs tā dā viesnī cā .
Viņ i daudz rakstī ja, ka nav nepiecieš ams ņ emt pā rtiku bē rniem, tā pat kā tur viss ir. Nav elementā ras populā rā kā s konservē tā s ā bolu mē rces, no 10 atpū tas dienā m bija 2 reizes. Ir burkā nu, kartupeļ u, zirņ u, bumbieru un aprikož u maisī jumi. Labi, ka paņ ē mu lī dzi, bet, kad manē jais beidzā s un restorā nā neparā dī jā s, pievē rsos viesu attiecī bā m. Viņ i teica "tas ir beidzies", un viss. Bet pē c stundas viņ i piezvanī ja uz istabu un atnesa 6 burkas.
Pirmā Turcijas viesnī ca, kurā ir odi un daž i punduri. Viņ i sakoda bē rnu, un arī mē s.
Animā cijas nulle, tik garlaicī gus vakarus nekur citur neatradī si. Jaunieš iem te nav ko darī t.
Kokteiļ i ir pagatavoti nepareizi, nav garš ī gi, un tikai tie maz lī dzinā s Daiquiri, Cosmopolitan, Mojito.
Lasī ju par garš ī gu š ampanieti....ja jums garš o padomju š ampanietis, kas ir izsī cis, it kā.3 dienas bū tu atvē rts ar neslē ptu alkohola smarž u, vai tas ir garš ī gs? Tas nav nekā du jautā jumu.
Svaigu apelsī nu atš ķ aida. Greipfrū ti, ā boli un burkā ni ir labi.
Ļ oti maza teritorija, nav kur staigā t.
Slikti uzkopj istabiņ u, liekas, ka steigā , kas ir nepieņ emami "ģ imenes" viesnī cai, 90% te ir ar bē rniem.
Visu laiku kaut ko neziņ o no vannasistabas piederumiem. Tikai 7. atpū tas dienā mums iedeva duš as ž eleju.
Pie liftiem vienmē r ir rindas, jo visi ir ratiņ krē slos, un lifts knapi kustas.
Plusi: jū ras ū dens baseins, liela svaigi spiestu sulu izvē le (ne tikai brokastī s), viesmī ļ i lieliski (gandrī z vienmē r).
Sociā lajos tī klos Temnikova Hotel, Hilkevič s un citi emuā ru autori aktī vi reklamē ja, tač u patiesī bā tas nepavisam nav luksusa
Пол после уборки номера
аватар emedia
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja vē laties atpū sties kopā ar bē rniem un vakarā dzert labu alkoholu, pie kura esat pieradis - jū s esat š eit. Ja jums patī k laba kompā nija un atpū ta bā rā , dzī vā mū zika - jū s esat š eit. Jū ra un pludmale - klasiskā Beleka. … Tomēr ▾ Ja vē laties atpū sties kopā ar bē rniem un vakarā dzert labu alkoholu, pie kura esat pieradis - jū s esat š eit. Ja jums patī k laba kompā nija un atpū ta bā rā , dzī vā mū zika - jū s esat š eit. Jū ra un pludmale - klasiskā Beleka. Dzē rienu izvē le nav slavē jama. Principā Kaya ķ ē de - viesnī cas pilnī bā atbilst to vē rtī bai. Palazzo ir akvaparks, saldē jums, izklaides programmas un, pats galvenais, izš ķ ī dinā ts kontingents, kurā bū s tikai viena tautī ba, kas reizē m ir ļ oti aktuā la. Kopumā iesaku, bet ne sezonā - no jū nija lī dz septembra sā kumam jums nepatiks pat labā kā viesnī ca Turcijā tā s pā rapdzī votī bas dē ļ.. .
аватар dorl.erik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kurš nevar aizmigt 5 no rī ta, un enerģ ija ir pilnā sparā - brauciet uz Kaya un jums bū s nepatikš anas. ko darī t agri no rī ta! Tur negulē si vismaz lī dz pulksten 7, un naktī , pulksten 5, brauksi auļ ot, lai pludmalē paņ emtu lietussargu un sauļ oš anā s krē slus, jo uz trī s tū kstoš iem atpū tnieku tur ir tikai 50 lietussargi. … Tomēr ▾ Kurš nevar aizmigt 5 no rī ta, un enerģ ija ir pilnā sparā - brauciet uz Kaya un jums bū s nepatikš anas. ko darī t agri no rī ta! Tur negulē si vismaz lī dz pulksten 7, un naktī , pulksten 5, brauksi auļ ot, lai pludmalē paņ emtu lietussargu un sauļ oš anā s krē slus, jo uz trī s tū kstoš iem atpū tnieku tur ir tikai 50 lietussargi. Š is ir viens lietussargs 60 tū ristiem! Vai varat iedomā ties š o murgu? Iedomā jieties š o attē lu: sā kas rī tausma, un cilvē ki cī nā s par vietu pludmalē ! ! ! mola. Turklā t vē l sliktā k. Kad lī dz pulksten 6 no rī ta visas vietas aizņ emtas un sauļ oš anā s krē sli noklā ti ar mantā m, viesnī cas darbinieki pamostas un BRIESMĪ GI! - sā c laistī t pludmali no rotē još ā m strū klakā m. . un visas mū su lietas, krekli, somas kļ ū st slapjas, un mē s arī . un izturē t, ir vē rts noņ emt no sauļ oš anā s gultas mitru dvieli. kā viņ am pretī steidzas citu tū ristu pū lis, kas guļ lī dz pulksten 6-7! Uz administrā ciju dodas delegā cijā s, svarī gi pamā j, sola ziņ ot par problē mu vadī tā jam, kuru neviens nekad nav redzē jis acī s kā Smaragda pilsē tas burvis, bet viņ i saka, ka viņ š ir skarbs kā Lielais Gudvins! Un retie lietussargi pludmalē ir paredzē ti dizainam! Un kā pē c mums vajadzī gs tā ds dizains, no kura visi tika sadedzinā ti. Kungi viesnī cas darbinieki! Kā pē c jū s likā t mums justies tik neē rti par mū su naudu? Kurš tev ir devis tiesī bas izdarī t tā du apkaunojumu? Mē s atbraucā m uz NVA atpū sties, bet tu mums š o atpū tu nenodroš inā ji. starp citu, par lielu naudu!! ! . Ē diens restorā nā ir svaigs vienmuļ š , makaroni. visu veidu kartupeļ i un rī si. Daudz labu augļ u un siera. Viesnī cā ir daudz muš u, galdauti nekad nav uzklā ti, un uz galdiem paklā jiņ i, kurus nevar nomazgā t, tik daudz bē rnu bija slimi. Antisanitā ri apstā kļ i. Ledusskapis istabā nedarbojā s. sazinā jā s, bet bez rezultā tiem. Nevarē ja neuzrakstī t, ka tas viss ir PATIESĪ BA! Jo mē s, atpū tnieki, domā jam, ka visas izcilā s atsauksmes raksta viņ i paš i, viesnī cas darbinieki. Gudrais PR uzņ ē mums. Un neviens jū s neizmitinā s pē c ieraš anā s, kā viņ i raksta! Tā ir krā pniecī ba. Tā pē c padomā jiet, pirms dodaties. Mē s neesam pā rliecinā ti, ka parā dī sies mū su apskats - labs IT speciā lists viesnī cā
аватар ssyrota
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sagadī jā s tā , ka devā mies. Viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi. Komentā ru nav vispā r. Daž as fotogrā fijas no viesnī cas … Tomēr ▾ Sagadī jā s tā , ka devā mies. Viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi. Komentā ru nav vispā r. Daž as fotogrā fijas no viesnī cas
Parādīt vairāk »


iemiesojums origami
Visas vietnes kliedz, ka atklāšana ir 2013. gada jūnijs, bet jums tas jau ir atvērts. Kur īsti ir patiesība?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums pgalinka80
Pastāstiet lūdzu par viesnīcu, jūnijā ēdam ģimenes ar bērniem 8,10, 12 gadi, lai gan viss ir tik slikti spriežot pēc atsauksmēm, nakšņošana bungalo, daudz lasu par cikādām, tās īsti nebiedē mums, kā ir ar izklaidi (diskotēka, animācija) , kāds ēdiens, viņi daudz raksta, ka nav īpaši daudzveidīgi, un vispār par viesnīcu, paldies par atbildēm!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums evruban
pagatavot putru bērnam.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в п. Белек, в 35 км от г. Анталия. Отель клубного типа, построен в 2013 году. Отель рассчитан на отдых взыскательных гостей. Рекомендуем для взыскательных туристов.

Atrašanās vieta В 27 км от аэропорта и в 35 км от центра г. Анталия, в 2,5 км от поселка Кадрие.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 200 м. Бар (бесплатно), кабинки для переодевания, душ, шатры на пляже платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), услуги фотографа (платно), room service: круглосуточно (платно), 13 конференц-залов (на 15–3700 чел.), магазины, диетическое меню, 6 ресторанов — 1 основной ресторан, 5 a la carte: рыбный, стейк-хаус — бесплатно; итальянский, азиатский, ливанский — платно, по предварительной записи), 7 баров (один из них работает 24 часа), кондитерская Brasserie, 5 открытых бассейнов (1 из них с морской водой и подогревом), 1 крытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, кресло для людей с ограниченными физ. возможностями (платно). VIP-сервис: 24 часа услуги дворецкого, регистрация заезда-выезда в номере, индивидуальный шезлонг и сервис полотенец, расширенный мини-бар, бесплатный вход в Golf Club House, VIP-трансфер в аэропорт, VIP-павильоны на пляже, меню блюд и напитков для вилл, бесплатное посещение трех a la carte ресторанов.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый бассейн, 4 водные горки, 2 детских клуба: мини-клуб 4–12 лет; teen-клуб 13–16 лет. Радионяня по запросу, депозит, детская коляска (бесплатно, под депозит). В основном ресторане — детское меню (обед, ужин), уголок для самостоятельного приготовления детского питания, детское баночное питание, йогурты. На Виллах для детей предоставляется: детский шампунь, по просьбе ванночка для купания, стульчик, горшок, молоко. В номерах канал с мультфильмами.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквапарк (7 горок для взрослых и 4 для детей), теннисный корт платно (18 кортов c бетонным или земляным покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно, катамаран платно (с лицензией), моторные водные виды спорта платно, дартс бесплатно, аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно, гольф платно (в 150 м от отеля — Kaya Palazzo Golf Club, 18 лунок), уроки гольфа платно, футбольное поле платно (4 поля), уроки подводного плавания платно, шахматы бесплатно, игровой зал платно, кинозал бесплатно, верховая езда платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 530 номеров и 13 вилл. Состоит из основного 5-ти этажного главного здания, 10-ти трехэтажных Bungalow и 13-ти одноэтажных вилл.

Istabās

Элегантные номера курортного отеля Kaya Palazzo Golf оформлены в современном стиле и оборудованы кондиционером, сейфом, электрическим чайником и телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. Предоставляется бесплатный Wi-Fi. В распоряжении гостей всех номеров собственная ванная комната. В некоторых номерах есть терраса с видом на бассейн и окружающую местность.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Uckum Tepesi, Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 710 40 00
Tīmekļa vietne: Kaya Palazzo Golf Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).