Laba viesnīca Turcijai

Rakstīts: 27 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 11 — 19 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Š ajā braucienā mē s - golfa spē lē tā ju pieauguš o un bē rnu grupa - vē lē jā mies atpū sties un spē lē t golfu! Un tas bija lieliski!
Tā tad:
1. Golfa laukums - tiiik tuvu, tieš i ar kā jā m 3 minū tē s var aiziet, vai arī var tikt (par velti))). Lauks š iks, interesants, eikalipta, priedes un citas Vidusjū ras veģ etā cijas vidū ).
2. Pati viesnī ca ir nedaudz veca, jā , BET! Bet tas ir zaļ š , kopts, jauka teritorija ar ziediem, krū miem, apelsī niem, brī niš ķ ī giem kaķ iem (ļ oti laipni), š iki tī rs, biezs zā liens pludmales zonā , tik kopts zā liens, ka š ķ iet kā paklā js! Ē rti sauļ oš anā s krē sli. Pludmale ir plaš a, labi plā nota, nav drū zmē š anā s.

2. Skaitļ i. Standarta, nav maza, viesnī cā daļ ē ji notiek telpu remonts, bet troksnis nav dzirdē ts. Vannas istabā ir visi piederumi. Ir arī peldmē teļ i un č ī bas.
3. Uzturs. Man arī ļ oti patika. Daudzi ē dieni tiek sautē ti, ko mū su (krievu) tū risti biež i atzī mē ja, jo daudzi ir pieraduš i tieš i pie š ā da ē diena mā jā s. Kebabi, grilē ti jū ras plauž i, forele - katru dienu tiku pamanī ta un apē sta).
4. Alkohols. Rozā vī ns un š ampanietis ir mani mī ļ ā kie š ajā viesnī cā . Saka, ka arī alus ir pieklā jī gs, bet es to nedzeru.
5. Ī paš i vē los pieminē t reģ istratū ras darbiniekus - Liliju un Gestrilā ciju Rimu! Skaistas meitenes, palī dzē ja visos jautā jumos, ā tri reaģ ē ja un uzreiz izpildī ja mū su iegribas, proti, kaprī zes), piemē ram, matrač i mums likā s cieti - nav runa, uzreiz nomainī ja pret citiem, mī kstā kiem. Starp citu, ir arī spilvenu izvē lne. Bē rnam vajadzē ja arī speciā lu gatavotu ē dienu – nav jautā jumu. Vienam tū ristam no grupas vajadzē ja ī paš u putru - arī nav jautā jums. Jā , un vē l daudzi mazi lū gumi, pareizā k sakot kaprī zes, biju patī kami pā rsteigta, ka viss tika izlemts uzreiz ! ! ! Vispā r liels paldies š ī m jaukajā m un skaistajā m meitenē m - Lilai un Rimai.
Rezultā ts: vai mē s atgriezī simies Kaya Belek? - Noteikti jā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu