Innvista Hotels Belek 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 6.310
№63 viesnīcas reitingā Belek
7.1 Numurs
5.7 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 2 km attālumā no tūristu ciemata Kadriye un 5 km attālumā no Belekas pilsētas, kas ir slavena tūristu vidū no visas pasaules. Pludmale atrodas 900 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīca tika uzcelta 2008. gadā, darbojās ar dažādiem nosaukumiem un 2017. gada 1. aprīlī pēc pilnīgas restaurācijas tika atvērta ar jauno nosaukumu Innvista Hotels Belek.Vairāk →
аватар prema6
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirms pandē mijas biež i atpū tos š ajā viesnī cā . Viss bija labi. Bet tagad š ausmas. Metra attā lumā tā sauktā bufete. Izvē lnē neko nevar redzē t. Uz pretenzijā m viņ i sā k uzskaitī t to, kas atrodas konteineros. … Tomēr ▾ Pirms pandē mijas biež i atpū tos š ajā viesnī cā . Viss bija labi. Bet tagad š ausmas. Metra attā lumā tā sauktā bufete. Izvē lnē neko nevar redzē t. Uz pretenzijā m viņ i sā k uzskaitī t to, kas atrodas konteineros. Jā redz un jā izvē las paš iem atpū tniekiem. Tas nav! ! ! Turklā t akvaparks ir atvē rts tikai 1 stundu dienā . Pē c dvieļ iem jā brauc uz tā lā m zemē m. Neglī tums. Bija citā s viesnī cā s. Akvaparks visu dienu, dvieļ i blakus, ē diens pie rokas. Nekur neder.
аватар Vnp.pankov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra, jo ceļ ojā m ar 7 gadī gu bē rnu. Viesnī cā ieradā mies ap 4 no rī ta. Neskatoties uz to, mē s uzreiz tikā m iekā rtoti istabā . Istaba maza, bet ļ oti ē rta, aprī kota ar visu nepiecieš amo. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra, jo ceļ ojā m ar 7 gadī gu bē rnu. Viesnī cā ieradā mies ap 4 no rī ta. Neskatoties uz to, mē s uzreiz tikā m iekā rtoti istabā . Istaba maza, bet ļ oti ē rta, aprī kota ar visu nepiecieš amo. Visur tī rī ba, komforts, pilnī ga savstarpē ja sapratne ar personā lu. Ir patī kami saņ emt š ā du uzmanī bu. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Kas attiecas uz uz vietas esoš ajiem bā riem un restorā niem, tas ir tikai ļ oti liels klā sts daž ā dā m atdeves kategorijā m. Baseini ir tī ri, vakarā viss tiek dezinficē ts, un no rī ta ir gatavs lietoš anai. Bē rnu atrakcijas, parki + slidkalniņ i, bē rns pē c vakariņ ā m negribē ja atstā t viesnī cu.
Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā Kadriye ciematā netā lu no Belekas. Pludmalē nokļ uvā m ar autobusu, kas kursē ik pē c 15 minū tē m no 7 lī dz 19, pē c grafika nekā das neē rtī bas nepiedzī vojā m. Netā lu no viesnī cas atrodas Antā lijas leģ endas lielā kais atrakciju parks, diemž ē l nebija pietiekami daudz laika, lai tur nokļ ū tu. Liels paldies darbiniekiem par sirsnī go uzņ emš anu un labu atpū tu, paldies animatoriem, viņ i neļ ā va garlaikoties bē rniem un pieauguš ajiem. Basketbols, volejbols, ū denspolo, loka š auš ana un š auš ana ar ieroč iem, karaoke, mā kslinieku priekš nesumi un daudz kas cits. Tā tad pā rē jais bija izdevies, esam ļ oti apmierinā ti. Vē lreiz paldies viesnī cas ī paš niekam un visam personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos! Noteikti atgriezī simies un ieteiksim draugiem!
аватар Marjana15
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī gā kā viesnī ca, kuru apmeklē jā m, it kā vē l 90. gados, pamestajā Odesas priekš pilsē tā . Briesmī ga paš valdī bas pludmale, viss izsmē ķ us, netī ri sauļ oš anā s krē sli (neatbilst fotogrā fijai, kurā izstā dī ta viesnī ca). … Tomēr ▾ Briesmī gā kā viesnī ca, kuru apmeklē jā m, it kā vē l 90. gados, pamestajā Odesas priekš pilsē tā . Briesmī ga paš valdī bas pludmale, viss izsmē ķ us, netī ri sauļ oš anā s krē sli (neatbilst fotogrā fijai, kurā izstā dī ta viesnī ca). Ar autobusu jā brauc lī dz pieturai, no kuras vē l 400 m lī dz jū rai. Briesmī gas rindas. Personā ls nav draudzī gs. Visā teritorijā jū tama kanalizā cijas smaka. Restorā nā galdi ir veci, neievē ro karantī nas noteikumus. Rindas š ausmī gas, ē diens š ausmī gs, izvē les nav, frī brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, kū ka sadalī ta divā s daļ ā s. Ultra ol jē dziens - neatbilst realitā tei, viņ iem nav ne viskija, ne martī ni vai kā da cita sveš a alkohola. Bē rnu pā rtikas nav vispā r. Nekad neizvē lieties š o viesnī cu. Ja nevē laties sabojā t atvaļ inā jumu. Mē s tur nodzī vojā m divas dienas un paspē jā m pā rvā kties uz citu viesnī cu.
аватар lena4507
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca mums bija piemē rota ar savu atraš anā s vietu. Bija ļ oti jauka istaba, labs ē diens. Mē s bijā m tā dā sezonā , kad sā kā s lietus, tā pē c nebija daudz animā cijas. Maš ī na aizbrauca uz pludmali, transfē rs bija no viesnī cas. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca mums bija piemē rota ar savu atraš anā s vietu. Bija ļ oti jauka istaba, labs ē diens. Mē s bijā m tā dā sezonā , kad sā kā s lietus, tā pē c nebija daudz animā cijas. Maš ī na aizbrauca uz pludmali, transfē rs bija no viesnī cas. Pludmalē viss bija sakā rtots, gan tā s tī rī ba, gan ieieš ana jū rā . Blakus bija tenisa korti, tas mums patika. Par personā lu, gida darbu pretenziju nebija.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad taisī jā mies doties atvaļ inā jumā , atpū tai ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu. Mē s nolē mā m doties uz š o. Un mums visiem š eit patika, tieš ā m jauka viesnī ca. Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , bet autobuss brauca no viesnī cas lī dz jū rai. … Tomēr ▾ Kad taisī jā mies doties atvaļ inā jumā , atpū tai ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu. Mē s nolē mā m doties uz š o. Un mums visiem š eit patika, tieš ā m jauka viesnī ca. Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , bet autobuss brauca no viesnī cas lī dz jū rai. Pludmale š eit bija smilš aina, patī kama ieeja jū rā . Lai gan, protams, tas bija nedaudz netī rs - tas ir vienī gais negatī vais. Pusotras stundas laikā mū s iereģ istrē ja viesnī cā . Dabū ja labu istabu. Tajā viss strā dā ja un katru dienu viss tika tī rī ts. Esam diezgan apmierinā ti ar š o viesnī cu, jū s varat doties š eit atpū sties.
аватар hudyshka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Iekā rtojies ā tri, numuriņ i tī ri, bet mazi. Fotoattē lā viesnī ca š ķ iet liela. Tā pat kā pati viesnī ca, tā ir diezgan maza. Nokļ ū t ar autobusu uz pludmali ir diezgan ē rti, bet ne sastrē gumstundā s, tad jū ties kā mikroautobusā . … Tomēr ▾ Atpū tā s 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Iekā rtojies ā tri, numuriņ i tī ri, bet mazi. Fotoattē lā viesnī ca š ķ iet liela. Tā pat kā pati viesnī ca, tā ir diezgan maza. Nokļ ū t ar autobusu uz pludmali ir diezgan ē rti, bet ne sastrē gumstundā s, tad jū ties kā mikroautobusā . Ē diens vienmuļ š , zivju maz. Ja esat dā rzeņ u cienī tā js, tad jū s esat š eit, negaidiet vairā k. Ē dieni no š efpavā ra bija divreiz. Animā cija ir vā ja, vakara koncerti ir garlaicī gi. Alkohols bā ros pludmalē un teritorijā atš ķ iras pē c kvalitā tes. Ē damistaba ir pā rpildī ta, grū ti atrast galdiņ u. Personā ls ir slinks, jums pastā vī gi jā atgā dina. . Vakardienas novecojuš ie burgeri bija ceļ ā . Tas ir stabils 4, nevis 5. Nav slikti, bet 5 vē l ir tā lu. . .
аватар Andrej323353
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viesnī ca, viss bija ā tri, nekur negaidī jā m pat 5 minū tes. Atbrauca, uzreiz apsē dā s, somas atnesa. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bē rns ir mazs. Viesnī cu izvē lē jā mies, lai tur bū tu daudz bē rnu, pludmale piemē rota, bē rniem bija ē dinā š ana. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, viss bija ā tri, nekur negaidī jā m pat 5 minū tes. Atbrauca, uzreiz apsē dā s, somas atnesa. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bē rns ir mazs. Viesnī cu izvē lē jā mies, lai tur bū tu daudz bē rnu, pludmale piemē rota, bē rniem bija ē dinā š ana. ace to visu sakā rtoja un nepievī la. Netā lu no viesnī cas atradā s veikali, kafejnī cas, aptiekas. Pludmale bija laba. Pā rē jais man patika.
аватар makoffka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Personā ls nevē las strā dā t. Sā kot ar administratoriem, beidzot ar remontē tā jiem. Visi ar tā dā m sejā m, it kā mē s bū tu viņ iem parā dā . Pirmajā ieraš anā s dienā pē c nomazgā š anā s vannasistabā bija plū di, zvanī ja uz reģ istratū ru, pē c 15 minū tē m ieradā s darbiniece, tur kaut ko izdarī ja (vē l 10 minū tes) un aizgā ja. … Tomēr ▾ Personā ls nevē las strā dā t. Sā kot ar administratoriem, beidzot ar remontē tā jiem. Visi ar tā dā m sejā m, it kā mē s bū tu viņ iem parā dā . Pirmajā ieraš anā s dienā pē c nomazgā š anā s vannasistabā bija plū di, zvanī ja uz reģ istratū ru, pē c 15 minū tē m ieradā s darbiniece, tur kaut ko izdarī ja (vē l 10 minū tes) un aizgā ja. Starp citu, laiks tika zaudē ts gaidot un likvidē jot...Nā kamajā dienā atkal tie paš i plū di. Zvanī ja vē lreiz, atkal gaidī ja 15 minū tes, atnā ca, pabā za apkā rt, aizgā ja, lū dza pagaidī t, atnā ca pē c 15 minū tē m ar hermē tiķ i, nā kamā duš a pā rstā ja tecē t. Urrā , divas dienas plū du un apmē ram stundu gaidī ja istabā , problē ma tika atrisinā ta. Tad nolū za balkona durvju slē dzene (š ķ iet, ka tur varē tu salū zt, bet....) atkal gaidot strā dniekus un garu vā vuļ oš anu, palī gu saukš anu. . . un tu skaties, kā tur sacē lā s vē jš un peld drē bes. prom...izdevā s atvē rt pē c tam, kad ieradā s 3 remontē tā ji un beidzot nolauza slē dzeni, pē c kā balkons neaizvē rā s lī dz izbraukš anai, bet tas ir atkritumi salī dzinā jumā ar zaudē to laiku un nespē ju iziet uz balkona un noķ ert lidojoš o rī ks.
Ē damzā lē ir daudz cilvē ku, galdi nav tī rī ti, stā vi kā muļ ķ is ar š ķ ī vi meklē jot brī vu galdu, lī dz atrodi darbinieku un palū dz uzkopt (vē l jā atrod), pat plkst. McDonalds viņ i tī ra labā k un ā trā k. Un arī tad, kad tev ir divi bē rni. . . galda atraš ana pā rvē rš as par veselu kvestu. . . Un tā s ir 5 zvaigznes! Un ar autobusiem uz pludmali ir viss stā sts. Jā , tie kursē ik pē c 15 minū tē m, bet sastrē gumstundā s, kad cilvē ki ar bē rniem dodas uz pludmali un atpakaļ no svelmes saules, man tas atgā dinā ja sabiedrisko transportu sastrē gumstundā s, vienī gā atš ķ irī ba ir tā da, ka visi apkā rt ir slapjos peldkostī mos un bakstī t degunu ar piepū š amiem apļ iem un matrač iem, tiesa, 5 minū tes lī dz beigā m, bet tas arī nav ī paš i patī kami. Un personī gi es vakarā nokavē ju jū ru netā lu, joslas, saulrieti un autobusi uz jū ru brauca tikai lī dz 19.00.
Bā rmeņ i lej alkoholu pē c saviem ieskatiem un, kad tu viņ am prasi darī t to, ko tu gribi, viņ i nevar vai kā viens teica, ka viņ š ir bā rmenis un viņ š labā k zina, ko mums vajadzē tu dzert. . . Viskijs no zem chivas grī dā m, bet pā rsvarā turku dzē riens. Tas mani ī sti neapbē dinā ja, man bija pietiekami daudz vī na, bet mani draugi katru reizi par to strī dē jā s ar bā rmeņ iem un gribē ja viņ iem atstā t dzeramnaudu...(bet tas ir 5 zvaigznes un viss iekļ auts, un mē s sasniedzam to, ko esam ir paredzē ts, es pat negribē ju dot dzeramnaudu, izņ emot, iespē jams, pā ris darbiniekus).
Pati viesnī ca tī ra, jauna, numuriņ i bija ē rti, ir atseviš ķ a istaba bē rniem, balkons, š ajā ziņ ā viss ir ok. Ak jā , baseinā dē ls smagi savainoja pirkstu, uz izvirzī tā s flī zes, ilgi nevarē ja aizturē t asinis, aizskrē ja uz istabu pē c aptieciņ as gar reģ istratū ru, uzzinā ja par medmā su, viņ ai izrā dā s 18, un laiks bija 18.15. Tie. pē c 18 cilvē kiem nekas nenotiek?!...bet tikai darba dienā , bet tas arī nevienam netraucē...par laimi man bija lī dzi viss nepiecieš amais....Ē diens arī nav strū klaka, tur ir nulle jū ras veltes, kā dreiz bija mī dijas, citā di daudz, bet vienmuļ i, zupu ē da tikai ar dā rzeņ u buljonu un tai varē ja pievienot vā rī tu vistu un dā rzeņ us. Jū s neaizbrauksit izsalcis. Vispā r var ē st, salā tus, dā rzeņ us. . . gaļ u, augļ us. Deserti vienmuļ i. . . bet salī dzinot ar Spā niju 3+ š ī viesnī ca ļ oti zaudē . no 12-16 tiek izdalī ts saldē jums. ceļ ojis ar 3 ģ imenē m. visi ar 2 bē rniem. . . Vispā r devā mies pie miera un atpū tā mies, nebijā m ļ oti sarū gtinā ti š ī visa dē ļ , bet visi š ie trū kumi nav pelnī juš i 5 zvaigž ņ u titulu. Arī animā cija ir tā da pati. Katru dienu tas pats, meitai patika bē rnu istaba. Mans dē ls izmantoja basketbola laukumu. Es vē lē tos atzī mē t animatora meiteni Ž eņ a un organizatora Mutlo. Lieliski puiš i, pozitī vi, bija patī kami parunā ties, vienmē r draudzī gi un palī dzē ja izklaidē ties, piedaloties konkursos, un arī brī niš ķ ī gs klauns-jogs-pirā ts-turks, bē rniem patika! Ekskursija mums 4. (vecā kajam dē lam 13, meitai 3) izmaksā ja 152tr. iespē jams, š ī nav visdā rgā kā tū re, ko varē tu iegā dā ties uz 8 dienā m, jū nija beigā s – jū lija sā kumā . Tā pē c cena-kvalitā te. Mā jiņ as ar dī vā niem ar fotogrā fiju pie baseina un jū ras krastā maksā -15$
аватар KsuPsykPu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija mū su pirmā reize Turcijā , un mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu. Viņ i to nenož ē loja. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un pati viesnī ca. Mē s tajā jutā mies kā mā jā s. … Tomēr ▾ Tā bija mū su pirmā reize Turcijā , un mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu. Viņ i to nenož ē loja. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un pati viesnī ca. Mē s tajā jutā mies kā mā jā s. Mā jī gas, lai arī nelielas telpas. Tī ri. Minibā rs tika regulā ri papildinā ts, visa veida kosmē tikas piederumi. Ē diens ir vienkā rš i lielisks. Viss garš ī gi, daudzveidī gi, daudz grilē tu ē dienu, daudz dā rzeņ u un augļ u, saldumu. Svaigs no rī ta.
Viss personā ls ir ļ oti patī kams. Jū s vienmē r varat lū gt palī dzī bu, un viņ i jums palī dzē s.
Izvē loties š o viesnī cu, bijā m nobaž ī juš ies, kā bū s atpū sties tik tā lu no jū ras. Tač u izrā dī jā s, ka tā nemaz nav problē ma. Visu laiku kursē ja ē rts autobuss. Tajā ir patī kami vē ss, ir bagā ž as nodalī jums ratiem, piepū š amie matrač i. Brauciens ilga tieš i trī s minū tes. Tas vispā r nesagā dā ja neē rtī bas. Vairā kas reizes esam palikuš i pludmalē uz visu dienu. Tur jū s varat ē st un ņ emt augļ us. Un dzē rieni ir daž ā di.
Katru vakaru notika daž ā di priekš nesumi. Tas bija ļ oti interesanti. Animā ciju neizmantoju daudz, bet redzē ju, ka animatori ļ oti centā s un bija daudz izklaides, ī paš i bē rniem.
Nu, galvenais viesnī cas pluss ir tuvums viesnī cai Land of Legends. Ak, tas ir lieliski. Pastaigas vakarā un strū klaku š ova skatī š anā s ir saviļ ņ ojums.
Tas, kas man ļ oti nepatika, bija ekskursijas, bet tas, protams, nav jautā jums par viesnī cu. Pirms tam tikko atpū tā mies Tunisijā un protams Tunisijas ekskursijas nevar salī dzinā t ar Turcijas ekskursijā m. Turcijā ekskursija ir uz kaut kā diem veikaliem. Turcija ir interesanta valsts, un es gribē tu redzē t ne tikai tā s veikalus.
. No viesnī cas devā mies uz akvaparku Leģ endu zemē un tur nemaz neizdomā jā m, kur un kā dabū t rokassprā dzes. Mē s vē rsā mies pie meitenes ar Anex Tour nozī mī ti un lū dzā m palī dzī bu, un visas mū su problē mas tika ā tri atrisinā tas.
Kopumā iesaku š o viesnī cu ģ imenes atpū tai. Manuprā t, tas ir ī paš i piemē rots ģ imenē m ar maziem bē rniem. Pludmale smilš aina, viesnī ca nav tā lu no lidostas, viesnī ca kompakta, viss nepiecieš amais ir, bet nav nekā da pū ļ a.
Uz Antā liju braucā m arī paš i. No viesnī cas var ē rti nokļ ū t ar autobusu.
Mē s lieliski pavadī jā m laiku. Par ko mē s pateicamies visam viesnī cas personā lam. Tie bija ļ oti labi svē tki
аватар _780622
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s ar vī ru no 12.07 lī dz 21.07. Es vē los novē rtē t vairā kus kritē rijus: - ē diens - mū su gaumei gandrī z viss bija garš ī gs, izvē le liela, viss svaigs - tī rī ba - istabas tī ras, tī rī tas katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu, jo tas bija izpostī ts. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru no 12.07 lī dz 21.07. Es vē los novē rtē t vairā kus kritē rijus:
- ē diens - mū su gaumei gandrī z viss bija garš ī gs, izvē le liela, viss svaigs
- tī rī ba - istabas tī ras, tī rī tas katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu, jo tas bija izpostī ts. Kosmē tika arī tika dota kā tika lietota.
- pludmale nav ī paš i tī ra, ir mini bā rs. Nav ē rti doties uz pludmali ar viņ u transfē ru: (Turpmā k izvē lē simies tikai pirmo rindu. 00 hlors, aizmirstiet arī par vakara peldē m.
- izklaide - un š eit ir jautrī ba! Tas lielā mē rā ir pateicoties ceļ ojumu aģ entū rai ...Esam jauns pā ris, un viesnī ca ir MEGA FAMILY! Vakaros bijā m ļ oti bē dī gi, jaunieš iem vispā r nav izklaides! MILJONS bē rnu! Galvu kvadrā tā no viņ iem! Kliedz visu dienu! Klusums tikai istabā...
Ja jums ir bē rni, tā jums bū s pasaka! Un jaunajiem pā riem tur nav ko darī t!
Parādīt vairāk »


iemiesojums _780622
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums zex3x1o1
Kad šajā viesnīcā beidzas 2014. gada vasaras sezona?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums alena.kinali
‹ Viesnīca Innvista Hotels Belek 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 2 км от туристического посёлка Кадрие и в 5 км от знаменитого среди туристов всего мира города Белек. В 900 метрах от отеля находится пляж. Отель был построен в 2008 году, эксплуатировался под различными названиями и 1 апреля 2017 после полной реставрации открылся под новым названием Innvista Hotels Belek.

Atrašanās vieta 35 км от центра города Анталия. 25 км от аэропорта Анталия. 2 км от посёлка Кадрие. 5 км от города Белек.
Pludmales apraksts Расстояние до моря – 900 м. Бесплатный автосервис на пляж: 08:00 – 19:00. Общественный песчано-галечный пляж Шезлонги, зонты, кабины для переодевания, душевые – бесплатно, общее пользование Пляжные полотенца – бесплатно (в спа-центре).
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

7 открытых бассейна 10-39-39-106-360-436 кв.м; бассейн с детским аквапарком 110 кв.м; крытый бассейн 106 кв.м; основной ресторан на 700 человек,терраса ресторана, 4 ресторана а ля карт, 1 аква-снек, 6 баров, 1 кондитерская.

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, отопление, камера хранения багажа, магазины в отеле, места для курения, терраса для загара, обслуживание номеров, V.I.P. услуги, услуги по глажению одежды, сувенирный магазин, чистка обуви, факс/ксерокопирование, специальные диетические меню (по запросу). Открытая автопарковка (макс. 50 авто). Хамам, сауна и парная. Душевые на этажах (9 шт.).

Курение во всех закрытых помещениях и в номерах запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровой лабиринт. Игровые комнаты для девочек и для мальчиков. Секция развивающих игр PlayStation и планшеты. Минитеатральная сцена. Мини-кинотеатр. Гончарное искусство. Детская аэробика. Аквагрим. Кулинарные мастер-классы. Уроки танцев. Мини-диско. В детском ресторане микроволновая печь и блендер. Коляски (под залог). Радионяни (под залог).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, живая музыка (3 раза в неделю), турецкий вечер (1 раз в неделю), турецкая баня, сауна, парная, гимнастический зал, дартс, бочча, волейбол, водная гимнастика, стрельба из лука. 3 водные горки для взрослых и 5 горок для детей. Платно:банан, fly fish, ringo, катер,гидроцикл, катамаран,подводные погружения,катамаран, каноэ, парасейлинг, водные лыжи. За дополнительную плату можно попасть в парк The Land Of Legends, который находится в пешей доступности.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 315 номеров, расположенных в 5-этажном здании отеля:

– 196 стандартных номеров;

– 80 семейных номеров;

– 38 люкс номера;

– 4 номера для инвалидов.

Istabās

Cистема блокирования двери с электронной картой

Мини-бар бесплатный, пополняется ежедневно (безалког. напитки и вода) * В связи с пандемией не предоставляется.

В соответствии с законом №4207 «Об использовании табачных изделий» в закрытых помещениях запрещено курение сигарет, кальяна и электронных сигарет.

Смена постельного белья – раз в 2 дня

Уборка в номере – ежедневно

Смена полотенец – по запросу

ТВ каналы: турецкие, немецкие, русские, английские, французские, бельгийские, украинские, арабские каналы, спортивные каналы и каналы моды.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kadriye Mah. Beşgöz Cad. No:8-1 Serik/ANTALYA
Tālruņi: Telephone +90 242 725 60 19 Fax +90 242 725 60 18
Tīmekļa vietne: Innvista Hotels Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.