Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5*– Atsauksmes

44
Novērtējums 5.610
№62 viesnīcas reitingā Belek
5.5 Numurs
5.1 apkalpošana
5.4 Tīrība
5.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Učkuma ciematā Belekas reģionā, kas ir slavens ar saviem pasaules līmeņa golfa laukumiem. Viesnīca celta 1993. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Viesnīca ir daļa no Crystal Hotels ķēdes. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem un aktīvas atpūtas cienītājiem.Vairāk →
аватар munira-sky
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ta ar bē rniem, pludmale, jū ra ir brī niš ķ ī ga. Smiltis ir burvī gas, ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Baseini ir tī ri vai dubļ aini. Kad bijā m dubļ aini, tur nepeldē jā mies. Viņ i parasti ielej hloru. … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rniem, pludmale, jū ra ir brī niš ķ ī ga. Smiltis ir burvī gas, ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Baseini ir tī ri vai dubļ aini. Kad bijā m dubļ aini, tur nepeldē jā mies. Viņ i parasti ielej hloru.
Restorā ns - esam noguruš i, liekas, ka bija ko garš ī gu paē st, bet š ķ iet, ka nē . Ceptas olas bez sā ls, nesaprotama putra, zupas bija garš ī gas. Gaļ a ir tieš i tā da. Sieri no rī ta ir daž ā di, garš ī gi, pakhvala vakarā ir savā dā k garš ī gi. Viesmī ļ i piegā dā dzē rienus, maz cilvē ku runā krieviski un angliski, un tas ir slikti.
Ā trā s ē dinā š anas pie baseina nekas, lai jū s varē tu ē st.
Viņ i nedzē ra daudz alkohola, bet viss, ko viņ i dzē ra, bija labi (alus, vī ns).
Saldē jums ir garš ī gs.
Bija nomā kta, ka visi trauki bija notraipī ti, ņ em jebkuru š ķ ī vi, tie vienmē r ir netī ri it kā .
Istabas daž ā das, mums bija divas, viena liela, otrā maza (kā paveicā s) iedeva naudu pie ieejas. Istabā viss darbojā s, 8. dienā uzzinā ja, ka dod zobu pastu ar birsti))) mums iepriekš nebija nodroš inā ts. Tī rī š ana notiek vidē ji, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, un gulta ir apmē ram divas dienas vē lā k.
Ir ļ oti maz rampu, ar bē rniem bija grū ti ratu ziņ ā , viņ i sasniedza kā pnes un tur nolaida bē rnu rokā s un tad aiz ratiem, vā rdu sakot, rampas nav vispā r. Ir lifti, galvenais tā ds stulbs, tad iet š urpu turpu. Un tikai viens lifts, kas ved uz 1. stā vu, kur var iziet ā rā . Bet viņ š atradā s mū su istabas otrā pusē un vienkā rš i daudz staigā ja.
Animatori ir vā ji, viņ i neizjokoja)) Amfiteā trī skaļ ums vienkā rš i griež as pā ri, es nesaprotu tur nedzirdī go izrā des, vai kā ? Paturiet prā tā , ka bē rni sit spē cī gā k.
Nu vispā r ī sumā š ī s nav 5 zvaigznes, bet vidē ji 4. Remonts, trauki un personā ls klibo. arī baseina tī rī ba.
Lai visiem labi atpū ties, ja uz Turciju lidojat pirmo reizi, jums tur patiks. Un tā tad nē )
аватар kosova.oks
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru un 5 gadus veco dē lu. Uz Turciju braucam katru gadu, jau daudzus gadus, ir ar ko salī dzinā t. Visur valda antisanitā ri apstā kļ i. Galvenais restorā ns uz grī das, galdi - netī rumi. personā ls, bez cimdiem, daž reiz bez maskā m, garas rindas pē c ē diena, maz ē diena, miljons cilvē ku, ar neapmierinā tu seju lej pā rtiku. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru un 5 gadus veco dē lu. Uz Turciju braucam katru gadu, jau daudzus gadus, ir ar ko salī dzinā t. Visur valda antisanitā ri apstā kļ i. Galvenais restorā ns uz grī das, galdi - netī rumi. personā ls, bez cimdiem, daž reiz bez maskā m, garas rindas pē c ē diena, maz ē diena, miljons cilvē ku, ar neapmierinā tu seju lej pā rtiku. Nav ne bē rnu ē dienkartes, ne sulu, ne mohito, ne kafijas, ne š ampanieš a, un tas ir 5*! ! ! Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, netī ri š ķ ī vji, glā zes smiltī s, bā riem pie baseiniem nav laika apkalpot, nav daudz standarta dzē rienu. Baseini smird pē c joda. Apkalpoš ana ir š ausmī ga, animatori ir briesmī gi, neviens nekad nav teicis sveiki. Bē rniem nav nekā . Pastā vī gi nav gaismas, telpā nedarbojā s kondicionieris un prasī jā m 2 stundas, lai to salabotu. Visa zaļ ā zona ir pieblī vē ta ar sauļ oš anā s krē sliem. Uzreiz skaidrs, ka nav vadī bas, personā ls rupjš ! Visu laiku trakā kā viesnī ca! Nedod Dievs š eit iet!
аватар chveta.chereta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar 5 gadus vecu bē rnu, no 2019. gada 9. lī dz 16. septembrim no Pegasus. Reģ istrē š anā s ir ne agrā k par 14:00, varbū t pat vē lā k. Bē rnam treš ā vieta ir izvelkamais senlaicī gs dī vā ns, lai gan sā kotnē ji nemaz nebija izklā ts, nā cā s atkā rtoti pieteikties reģ istratū rā , lai piesedz. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar 5 gadus vecu bē rnu, no 2019. gada 9. lī dz 16. septembrim no Pegasus. Reģ istrē š anā s ir ne agrā k par 14:00, varbū t pat vē lā k. Bē rnam treš ā vieta ir izvelkamais senlaicī gs dī vā ns, lai gan sā kotnē ji nemaz nebija izklā ts, nā cā s atkā rtoti pieteikties reģ istratū rā , lai piesedz. Bijā m iekā rtojuš ies zemā kajā stā vā , drē gnuma smaka necieš ama, veļ a ļ oti ilgi ž ū st, bet ir plusi - kad uzlec saule, nav tik karsts kā citos stā vos) Istabas tiek tī rī tas katru dienu , dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma.
Ē diens var teikt daudzveidī gs, bet visur pievieno karija garš vielu ((, daudz zivju, vienu dienu nedē ļ ā bija lielas garneles. Ir bē rnu galds, bet tas neatš ķ iras no pieauguš ā , daudz garš vielas un sā li. Teritorija liela, skaista, lieli bruņ urupuč i, ē d ā bolus no rokā m)Jū ra kā lagū na-tirkī za, bet dubļ aina un netī ra, ieej lī dz ceļ iem un kā jas neredz.
Treš ajā dienā bē rns saslima ar enterovī rusu, Belekā viņ u ir daudz, aizgā ja pie ā rsta apdroš inā t, pē c mums atbrauca maš ī na un aizveda uz privā tklī niku - tur ir tik daudz mū su bē rnu tur kuriem ir Coxsackie vī russ, turklā t no daž ā dā m viesnī cā m. Viesnī ca ir vairā k orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m, tajā ir maz jaunieš u. Ū dens baseinā tiek dezinficē ts ļ oti vienkā rš i, katru vakaru tiek atnestas milzī gas atš ķ aidī ta balinā tā ja balinā tā ja kannas un ielietas baseinā pa visu perimetru (š o viesnī cu nevienam neieteiktu, tā ir netī ra un jau sen ir vajadzī ga liela. kapitā lais remonts!
аватар alenatkachenko87
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien. Es vē los dalī ties ar visiem savā nož ē lojamajā pieredzē par uzturē š anos š ajā viesnī cā . Ierodoties viesnī cā reģ istratū rā , darbiniece Larisa rupji izturē jā s pret manu mammu, draudzeni un mani, atbildot uz mū su jautā jumu, vai ir iespē jams mū s ievietot klusā kā istabā , viņ a paceltā balsī atbildē ja, ka dabū si ko samaksā ji priekš . … Tomēr ▾ Labdien. Es vē los dalī ties ar visiem savā nož ē lojamajā pieredzē par uzturē š anos š ajā viesnī cā . Ierodoties viesnī cā reģ istratū rā , darbiniece Larisa rupji izturē jā s pret manu mammu, draudzeni un mani, atbildot uz mū su jautā jumu, vai ir iespē jams mū s ievietot klusā kā istabā , viņ a paceltā balsī atbildē ja, ka dabū si ko samaksā ji priekš . Un smejas kopā ar pā rē jiem strā dniekiem par mums. Tī rī š ana istabā atstā j daudz ko vē lē ties, š odien atbraucā m un nevis nomainī ja dvieli, bet apkopē ja to nokratī ja un ielika atpakaļ vannas istabā ar smiltī m. Palagus neviens nemainī ja un vispā r liekas, ka tī rī š ana ir, lai savā ktu atkritumus. Vienas dienas vakarā gā jā m uz tā saucamo A la carte restorā nu teritorijā , briesmī gi, vienkā rš i š ausmī gi, mums atnesa vī nu, kuru nebija iespē jams izdzert, prasī jā m pā rģ ē rbties, atnesa vē l vienu, bet tajā paš ā brilles ar lū pu krā su. Neviens nerunā angliski. Mamma saindē jā s ar vietē jo pā rtiku, un kad es devos uz medicī nas centru, dakteres tur nebija, kad aizgā ju uz reģ istratū ru man atbildē ja, gaidi, ka tas ir normā li, ka ā rsts kavē jas, sē di un gaidi. Pē c 20 minū š u kavē š anā s darbā atnā ca daktere, kas nebomē ja angliski un runā ja ar mani ar tulka starpniecī bu, mamma trī cē ja no saindē š anā s, uz ko daktere teica, ej dzer vietē jo kefī ru, bet mē s ne. nav nevienas tabletes. Strā dnieki ir rupji, viņ iem ir vienalga, vai tev kaut ko vajag, nevienam neieteikš u te nā kt. Rī t ir mū su pē dē jā diena š eit un pirmo reizi mū ž ā mē s vē lamies pē c iespē jas ā trā k doties prom. Aizmirsu pieminē t animā ciju, tā vienkā rš i ir kaut kas lī dzī gs visam pā rē jam š ajā viesnī cā . Tas, kurš š ai viesnī cai deva 5 zvaigznes, noteikti bija piedzē ries.
аватар Olgusha_7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es izsaku solidaritā ti ar iepriekš ē jo pā rskatu daž os punktos. Jū nijā atpū tā s ar bē rnu un vecmā miņ u. Sā kotnē ji pieprasī jā m klusu istabu, jo mums patī k klusums un bē rna dienas miegs joprojā m ir aktuā ls. … Tomēr ▾ Es izsaku solidaritā ti ar iepriekš ē jo pā rskatu daž os punktos. Jū nijā atpū tā s ar bē rnu un vecmā miņ u. Sā kotnē ji pieprasī jā m klusu istabu, jo mums patī k klusums un bē rna dienas miegs joprojā m ir aktuā ls. Apmetā s virs galvenā restorā na ar atbilstoš u pastā vī gu troksni un ē diena smaku. Viņ i mē ģ inā ja mainī t istabu, viņ i to piedā vā tikai nā kamajā dienā un tikai vai nu virs autobusa stā vvietas, vai uz jumta ar bū vgruž iem, vai uz milzī giem dū coš iem gaisa kondicionieriem. Istabu atradā m paš i, palū dzā m, lai tur aiziet, kondo istabā acī mredzot strā dā no centrā lā s konsoles, jo temperatū ra netiek regulē ta. 3 reizes tika izsaukti meistari, atbilde tā pati - tev viss strā dā . Un tas, ka periodiski pū š ot blā vu gaisu, nevienam netraucē . Administratore Larisa rupji reaģ ē uz lū gumiem remontē t istabā nepiecieš amo sadzī ves tehniku, smejas pē c viņ as un aiz muguras ņ irgā jas (pā ris reizes redzē ts) - ". . . jū s pats izvē lē jā ties š o numuru..... ". Tā tad "5 zvaigž ņ u viesnī cas" numura darbī bas traucē jumu dē ļ : no 7 rozetē m nedarbojas 5, attiecī gi, ledusskapis un stā vlampa nedarbojas, izlietne netek, nav apgaismojuma uz balkona plkst. visi. Rezultā ts ir, ja mē s nebū tu samaksā juš i vairā k par 200 tū kstoš iem rubļ u. un atpū tā s 3 zvaigž ņ u kategorijā . viesnī ca, par daž iem punktiem varē tu pievē rt acis, bet 5 zvaigznes - piedodiet! ! ! Viesnī ca ir tā lu no klusuma un tā da istaba principā nav atrodama. Kas vē las klusumu - jū s Š EIT NEDARĪ JAT (mū zika pie baseina dā rdo visu dienu, bet vakarā vienmē rī gi ieplū st vakara animā cijā , tostarp no kaimiņ u viesnī cā m). Viesnī cas vadī bai vienkā rš i jā pā rskata personā ls (jo ī paš i mē s uzskatā m, ka dā mas Larisas nomaiņ a reģ istratū rā ir vienkā rš i nepiecieš ama).
аватар margarina2010
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien. Maijā atpū tā mies š ajā viesnī cā un viss bū tu kā rtī bā , ja nogulsnes, kas palikuš as no neatdotā m, pazustu lietas. Pirmo reizi pamanī ju, ka kaut kas nav kā rtī bā , kad pē c istabas uzkopš anas es atradu savus zelta auskarus citā stū rī pie spoguļ a vannasistabā , paslē ptus (citā di nevaru nosaukt) aiz papī ra viesnī cas sludinā juma. … Tomēr ▾ Labdien. Maijā atpū tā mies š ajā viesnī cā un viss bū tu kā rtī bā , ja nogulsnes, kas palikuš as no neatdotā m, pazustu lietas.
Pirmo reizi pamanī ju, ka kaut kas nav kā rtī bā , kad pē c istabas uzkopš anas es atradu savus zelta auskarus citā stū rī pie spoguļ a vannasistabā , paslē ptus (citā di nevaru nosaukt) aiz papī ra viesnī cas sludinā juma. . . un ilgi nevarē ju tos atrast, protams š ajā vietā , jo es tos tur neliku. .
Tad vī rs naktī aizmirsis telefonu pie baseina, kad apmeklē tā ju vairs nebija, strā dnieki telefonu paņ ē muš i un reģ istratū rā neatdeva.
Aizbraucot aizmirsā m istabā neatvē rtu pavisam jaunu viskija pudeli, kad nā kamajā dienā draugi ieradā s pē c tā s, viņ iem teica, ka neko neatrada. . .
Pirmo reizi ar tā du nelikumī bu saskaramies Turcijā , pat Ē ģ iptē normā lā s viesnī cā s visu atdod.
Pazuduš o lietu nedā vinā š ana tū ristiem nepavisam nav piecu zvaigž ņ u lī menis! !
Nopietns lū gums administrā cijai - rū pī gā k atlasiet darbiniekus un sarunā jieties par š iem brī ž iem vai maksā jiet viņ iem vairā k, jo viņ i ir tik trū cī gi.
Un ieliec vismaz kameras. .
Noteikti neatgriezī š os un nevienam neieteikš u.
аватар tinarsaldinova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca kopumā patika, ē diens daudzveidī gs, apkalpoš ana laba. Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Protams, kā citur, ir nianses, Piemē ram, odi : ) Ī paš i vakarā , blakus jū ra. A la carte restorā ni - neiesaku, jo ē dienkarte ir tā da pati kā ē damzā lē vakariņ ā m vai pusdienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca kopumā patika, ē diens daudzveidī gs, apkalpoš ana laba. Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Protams, kā citur, ir nianses, Piemē ram, odi : ) Ī paš i vakarā , blakus jū ra.
A la carte restorā ni - neiesaku, jo ē dienkarte ir tā da pati kā ē damzā lē vakariņ ā m vai pusdienā m. Bā ros apkalpoja diezgan pieklā jī gi puiš i, ko es negaidī ju. Nedaudz kaitinoš i tirdzniecī bas pā rstā vji strā dā uz vietas.
Kopumā pā rē jais man patika.
Tikai vienu reizi garastā vokli sabojā ja fotogrā fs, veicot fotosesiju, un pē c tam piedā vā jot iegā dā ties visas jū su fotogrā fijas par 300 USD vai vismaz par 70–100 USD daž as izdrukā tas. Kad viņ i atteicā s, viņ š bija rupjš , kas bija ļ oti ļ oti nepatī kami. Viņ š ir krieviski runā još s, nevis turks, bet kaut kur no bijuš ajā m Savienī bas republikā m. Ja bū siet š ajā viesnī cā , neiesaku piekrist fotosesijai. Visiem tagad ir telefoni, kas ļ auj uzņ emt lieliskas bildes, tie atgā dinā s par labu atpū tu Turcijā un silto vasaru : )
аватар asthome
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s kopā ar sievu un draugiem no 2017. gada 14. lī dz 23. jū nijam. Viesnī ca ir veca, nobruž ā ta, seifā pastā vī gi beidzā s baterijas, nepā rtraukti mainī ja uz veciem akumulatoriem. Ē diens vienmuļ š , jū ras velš u ļ oti maz, ja ir zivs, tad visas kaulainas, mī dijas kā dreiz bija, mazas un salā tu formā , tik mazas garneles nebiju redzē jusi, vienreiz bija garneles. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar sievu un draugiem no 2017. gada 14. lī dz 23. jū nijam. Viesnī ca ir veca, nobruž ā ta, seifā pastā vī gi beidzā s baterijas, nepā rtraukti mainī ja uz veciem akumulatoriem. Ē diens vienmuļ š , jū ras velš u ļ oti maz, ja ir zivs, tad visas kaulainas, mī dijas kā dreiz bija, mazas un salā tu formā , tik mazas garneles nebiju redzē jusi, vienreiz bija garneles. Ē dienā pā rsvarā ir vistas un tī tara gaļ a. Liellopu un jē ra gaļ a ir reti sastopama. Istaba tika iztī rī ta 5 reizes 10 dienu laikā , lai gan katru dienu pie durvī m piekā ra zī mi, ka jā tī ra. Bez peldmē teļ iem, vajadzē ja ubagot. Pludmales somas nez kā pē c bija tikai eiropieš iem, viņ i mums iedeva tikai pē dē jā uzturē š anā s dienā . No tū roperatora nopirka vienas dienas ekskursiju uz Izraē lu, izbraukš ana bija 2 naktī , vakarā palū dza sagatavot pusdienu kastī ti un dzē rienu, pierakstī ja reģ istratū rā , 2:00 pusdienas nebija. kastes, man paš am vajadzē ja taisī t kaut kā das sviestmaizes palaiš anas bā rā , mē s nesaņ ē mā m dzē rienus, nebija iepakojumu vai kastes sviestmaizē m. Reģ istratū rā izbraukš anas dienā nā cā s lamā ties par koferu tī š anu ar foliju, bija sarunā ts par 5$, bet pē dē jā brī dī cena kļ uva 10$ (kā arī lidostā ), lai gan koferis ir mazs. Wi-Fi parasti ir kaut kas, var teikt, ka tas vispā r neeksistē , jū s visu dienu skrienat, lai iestatī tu tā lruni. Slī dkalniņ i akvaparkā darbojā s reti. A la carte restorā ni pē kš ņ i kļ uva par apmaksā tu, 25 eiro no cilvē ka, lai rezervē tu, viņ i gribē ja pasū tī t meksikā ņ u vai itā ļ u pirmajā ieraš anā s dienā , viņ i teica, ka viss ir rezervē ts 6 dienas iepriekš , un pē c tam vispā r teica ka tikai turku valoda bija brī va. Pludmalē un baseinā no 6 rī tā visi sauļ oš anā s krē sli aizņ emti ar dvieļ iem un drē bē m, vispā r ar vietas atraš anu sagā dā problē mas, pā ris reizes nā cā s gulē t uz dvieļ iem smiltī s. Paviljoni netā lu no pludmales par papildus samaksu un pē c pieraksta, lai gan 10 dienā s tur redzē ju tikai 2 reizes, ka divi paviljoni bija aizņ emti, pā rē jie bija bez maksas. Animā cija ir vā ja, 10 uzturē š anā s dienu laikā viņ i jau ir sā kuš i atkā rtot vakara izrā des amfiteā trī . Animā ciju galvenokā rt animatori veica paš i, mā kslinieki bija pā ris reizes, un tad vā ji un garlaicī gi. Alkohols viss atš ķ aidī ts. Kokteiļ i par 80% ir sū di....Daudzi bā rmeņ i nezina, kā tos pagatavot. Putu ballī te bija priekš pē dē jā vakarā , piepildī ja basketbola laukumu ar 30 cm putā m un ieslē dza mū ziku, nekā du konkursu vai animā ciju. Turku ballī te atš ķ ī rā s tikai ar sarkanu salveš u klā tbū tni uz galda ē damistabā , kebabu un vakarā amfiteā trī griež amu dejotā ju svā rkos. Uz gozlemi vienmē r ir rindas, gaidi vismaz 1-2 stundas, lai gan strā dā.3 sievietes, viņ as ir ļ oti lē nas. Atpū š amies Turcijā jau 7 reizes, sliktā ko servisu un viesnī cu neesmu redzē jis. Nekad vairs š ajā viesnī cā . Vienī gais paldies, ko varu pateikt pie informā cijas pults, ir Sabī na, viņ a mē ģ inā ja kaut kā palī dzē t, tač u viņ a viena pati nevarē ja izmainī t visu sistē mu viesnī cā .
аватар ms.Eliza
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Patiesī bā mē s ļ oti labi atpū tā mies. Meco tū res darbinieki bija ļ oti apmierinā ti. Mū su gida Timura kompetentie ieteikumi ļ ā va mums lieliski pavadī t laiku, satikt ļ oti labus profesionā ļ us un vienkā rš i patī kamus cilvē kus un veikt nelielu, bet ļ oti vajadzī gu pirkumu. … Tomēr ▾ Patiesī bā mē s ļ oti labi atpū tā mies. Meco tū res darbinieki bija ļ oti apmierinā ti. Mū su gida Timura kompetentie ieteikumi ļ ā va mums lieliski pavadī t laiku, satikt ļ oti labus profesionā ļ us un vienkā rš i patī kamus cilvē kus un veikt nelielu, bet ļ oti vajadzī gu pirkumu.
Nelielas nepilnī bas ī sti neskaitā s. Ne visai apmierinā ta ar uzkopš anas kvalitā ti istabā s, vienmuļ u ē dienu, š ausmī giem augļ iem, arbū ziem un melonē m (nu tā kā manai gaumei).
No pozitī vajā m emocijā m - maģ iska jū ra ar smilš ainu pludmali, uz kuras mū su 10 dienā s bruņ urupuč i dē ja olas 3 reizes (tā s tika norobež otas, lai atpū tnieki nemidī tu). Kad jū ra bija ļ oti skarba (un jebkurā citā laikā ), mū su rī cī bā bija brī niš ķ ī gs relaksā cijas baseins, kurā bija cilvē ki no 16 gadu vecuma. Liels koplietoš anas baseins ar daž ā du animā ciju un mū ziku ikvienam, bē rnu baseins, ū dens slidkalniņ i. Vakaros izklaides programmas. Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs)))
аватар sertika
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju treš o reizi un iespaidi bija labi, bet ir viena tendence, tā nav š ajā viesnī cā , bet tū ristu braucienos, serviss tajos ar katru gadu paliek arvien sliktā ks un sliktā ks, un viesnī ca ir laba, nav pretenziju, un apkalpoš ana un personā ls ar nosacī jumu, ka, ja neesat skops ar 2-5 dolā ru dzeramnaudu. … Tomēr ▾ Biju treš o reizi un iespaidi bija labi, bet ir viena tendence, tā nav š ajā viesnī cā , bet tū ristu braucienos, serviss tajos ar katru gadu paliek arvien sliktā ks un sliktā ks, un viesnī ca ir laba, nav pretenziju, un apkalpoš ana un personā ls ar nosacī jumu, ka, ja neesat skops ar 2-5 dolā ru dzeramnaudu. Viesnī ca izskatā s reprezentabli, labi numuriņ i, lieliska atpū ta un apkalpoš ana. Iesaku apmeklē t un izbaudī t labu turku servisu viss iekļ auts.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ballitristica
Cik trokšņaina ir viesnīca? Atpūtāmies šogad Salima klubā, domāju ar smadzenēm kustos, konstante vai animācija, pa naktīm diskotēku rūkoņa, gan mūsu, gan citu viesnīcu + piedzērušies čīkstoņi līdz 3h.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Ujinakz
Sveiki! Tie, kas palika Ģimenes istabā, sakiet, vai abās istabās ir gultas vai vienā istabā ir gulta un otrā dīvāns?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums h.atkm
Pateicos jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums kissarrll
kādi ir laika apstākļi jūlija vidū
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums yuliya.vladimir
Tūrisma aģentūra TezTour konsultēja šo viesnīcu, un atsauksmes par to internetā ir mazsvarīgas, vai drīzāk solītās 5 zvaigznes neatbilst reālajam viesnīcas līmenim. Vai ir vērts tur doties? Un ja nē, pastāstiet man labu 4 * viesnīcu. Paldies jau iepriekš!
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infotatbeach
‹ Viesnīca Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в поселке Учкум региона Белек, который славится своими гольф полями мирового уровня. Отель был построен в 1993 году, последняя реставрация была сделана в 2012 году. Отель входит в сеть Crystal Hotels. Отель подходит для спокойного семейного отдыха с детьми и любителей активного времяпровождения.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Анталии составляет 35 км, до центра города Анталия 45 км.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 300 м. Душ, кабинки для переодевания, шатры на пляже платно, спасатель на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, диетическое и вегетарианское меню, 5 ресторанов: 1 основной ресторан, 4 ресторана а la carte, 6 баров, 3 конференц-зала, 3 бассейна с пресной водой: открытый бассейн, 1 500 кв.м, релакс-бассейн, 450 кв.м, крытый бассейн, 200 кв.м (подогревается с 31 октября по 1 апреля), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн, 200 кв.м, 4 горки, детская анимация, мини-диско, мини-клуб (4-12 лет), игровая комната, детский буфет (обед, ужин), детская коляска (платно, по резервации).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 3 водные горки, 5 теннисных кортов с эпоксидным покрытием — днем бесплатно, освещение теннисного корта платно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, игровые автоматы платно, дартс бесплатно, кинозал бесплатно, аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно, водные виды спорта платно, гольф платно (800 м от отеля, 9 и 18 лунок), трансфер до гольф-поля Tat Golf бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 503 номера.

Istabās

В номере: кондиционер, Wi-Fi, ванна, фен, TV: спутниковое, минибар, телефон, сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Belek, Uckum Tepesi Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 (242) 322 00 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).