Laba viesnīca

Rakstīts: 12 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 11 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir ļ oti zaļ a, tī ra un ē rta.
Man patika viesnī ca, priecē ja, ka viesnī cas darbinieki cenš as palī dzē t un atrisinā t gandrī z jebkuru jautā jumu.
Mū su istaba atradā s 8. korpusa otrajā stā vā . Pieklā jī ga istaba. Tī rī š ana un gultas veļ as un dvieļ u maiņ a notika katru dienu. Telpa tika dezinficē ta vismaz 2 reizes. Jo, kad ienā cu istabā , tā smirdē ja pē c balinā tā ja, vienreiz nā cā s pat izvē dinā t. Par viesnī cas personā lu, kas nodarbojas ar uzkopš anu, varu teikt tikai pozitī vas lietas. Viss tiks iztī rī ts, bet nekas netiks aiztikts, tā pē c, ja esat aizmirsis kaut ko noņ emt, tad ar 99.99% varbū tī bu š ī lieta atradī sies telpā . Minibā rs tika papildinā ts ar Coca-Cola, Fanta un minerā lū deni.

Mē s noķ ē rā m Wi-Fi savā istabā , arī ap baseinu un daž reiz pat jū rā . Vairā ki baseini un ū dens slidkalniņ i visu vecumu bē rniem, sā kot no maziem bē rniem. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem pludmalē un ap baseiniem. Bet ieeja jū rā nav ī paš i laba, daudz akmeņ us izskalo krastā un sā p staigā t.
Garš ī gs saldē jums, ko var paņ emt lī dzi jebkurā daudzumā vairā kā s vietā s. Starp citu, lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m mana meita, liela saldē juma cienī tā ja, ne tikai nepaē da, bet pat atteicā s. Starp citu, sadales centru darba laiks katram ir atš ķ irī gs.
Ē diens restorā nā ir labs, ī paš i tī tara un grilē ta liellopa gaļ a. Diezgan liela augļ u izvē le. No augļ iem, piemē ram, ā boliem, bumbieriem un vī nogā m. Arbū zs reizē m bija garš ī gs, bet melones sū cas, varbū t sezona beigusies. Ļ oti liela daž ā du konditorejas izstrā dā jumu un kū ku izvē le. Tie ir garš ī gi.
Vē los pieminē t bē rnu kluba darbiniekus, viņ i arī ir animatori. Viņ u darbs patieš ā m bija darbs, nevis tikai izklaide. Dienas laikā bē rniem tika organizē ti daž ā di konkursi un kvesti, periodiski tapa daž ā di amatniecī bas darbi. Un jums nav jā uztraucas par savu bē rnu, kuram jū s atdevā t 1-2 stundas, viņ š tur bū s ieinteresē ts.
Katru vakaru notika bē rnu diskotē ka, kuras sā kumā bē rni pā rmaiņ us skrē ja pie animatoriem ar apskā vieniem. Pē c bē rnu diskotē kas katru vakaru notika priekš nesumi, starp citu interesanti, vai diskotē ka, vai konkursi pieauguš ajiem, piemē ram, Miss vai Mr Hotel. Alkohols uz vietas bija pieejams vairā kā s vietā s, un, aizverot vienu bā ru, atvē rā s cits. Ja kā dam tas ir nepiecieš ams, tad var dzert visu diennakti.

Starp citu, uz tā s daudzā s atsauksmē s biedē tā s upes ik dienu stā v liels skaits savvaļ as pī ļ u un makš ķ ernieku ar makš ķ erē m. Mē s ar meitu piegā jā m pie viņ iem, un zivis spaiņ os bija normā la izmē ra un nebija vienas.
No viesnī cas lī dz pludmalei apmē ram piecu minū š u gā jiens mierī gā tempā vai 2-3 minū tes ar traktoru, kas kursē bez pā rtraukuma no 10.00 lī dz 18.00. Traktorists vienmē r palī dz ar ratiem un bē rniem, ir ļ oti draudzī gs.
Kaķ u un kaķ ē nu ir daudz, viņ i visi ir kopti un nav agresī vi, viņ iem ir ī paš as mā jas un ir pazī mes, ka viņ u veselī bai nav ieteicams barot ar pā rtiku no restorā na.
80-90 procenti atpū tnieku no Krievijas.
No mī nusiem tas ir ī ss ū dens slidkalniņ u un bezalkoholiskā alkohola darbī bas laiks. Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika un es nenož ē loju braucienu atpū sties š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu