Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*– Atsauksmes

31
Novērtējums 6.410
pamatā
31 atsaukt
№54 viesnīcas reitingā Belek
8.0 Numurs
7.6 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Golfa kūrorts Cornelia Diamond atrodas iepretim gleznainajai Iskele Mevki pludmalei. Uzcelta 2008. gadā un renovēta 2017. gadā. Sastāv no galvenās 8 stāvu ēkas un 2 stāvu ēkām Lake Villa un Lake House. Viesnīca ir piemērota ģimenēm, tostarp pāriem.Vairāk →
аватар arumpuella
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā.50 cilvē ku lielā kompā nijā , kā rezultā tā gandrī z visi saslima, pusei bija apstiprinā ts COVID, bet pusei bija rotavī rusa simptomi. Viesnī cā uz to absolū ti nereaģ ē ja, iespē jams, viņ iem tas ir normā li. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā.50 cilvē ku lielā kompā nijā , kā rezultā tā gandrī z visi saslima, pusei bija apstiprinā ts COVID, bet pusei bija rotavī rusa simptomi. Viesnī cā uz to absolū ti nereaģ ē ja, iespē jams, viņ iem tas ir normā li. novē roja vairā k nekā.1 sacī kstes kā mazi bē rni, kuri vienkā rš i slimo uz ielas...tas ir tikai murgs. Arī viesnī cā ir š ausmī gi auksts, kondicionieri pū š tik stipri, ka bez jakas uz restorā nu aiziet nevarē ja. Matrač i ir briesmī gi, ē diens ir ne tikai vienmuļ š , bet arī cilvē ki slimo. Viesnī cā neviens nekur nevalkā maskas, sanitā ri vai nu saplī suš i, vai pazuduš i, kā rezultā tā koronavī russ tur nejū tas slikti. Un bā ra smarž a! Vienkā rš i smird pē c fekā lijā m!
аватар kob-ra
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja pieļ auj situā ciju ar Covid, tad pā rē jais izrā dī jā s brī niš ķ ī gs! Viesnī ca ir skaista, personā ls ir pieklā jī gs un izpalī dzī gs zvanot. Brokastis ir standarta, bet garš ī gas. Apelsī ns svaigs. … Tomēr ▾ Ja pieļ auj situā ciju ar Covid, tad pā rē jais izrā dī jā s brī niš ķ ī gs! Viesnī ca ir skaista, personā ls ir pieklā jī gs un izpalī dzī gs zvanot. Brokastis ir standarta, bet garš ī gas. Apelsī ns svaigs. Daž ā di sieri - rokfora, mocarella, jaunie un izturē tie sieri, ļ oti patika mī kstais labnes siers, kū pinā ts lasis. Sagriezta - vā rī ta liellopa mē le, vista, tī tara š ķ iņ ķ is, basturma, desiņ as, vā rī ta cū kgaļ a. Pusdienas - galvenais restorā ns un pie baseina. Katrai gaumei. Gardas tortiljas ar pildī jumu, pica. Katru vakaru vakariņ ā s bija ē dieni no š efpavā ra: jē ra gaļ a, pī le apelsī nu mē rcē , vistas gaļ a ar dā rzeņ iem, teļ a gaļ a, vista, grilē ts astoņ kā jis. Bija skaista prezentā cija un ļ oti garš ī gas mē rces.
Virtuvē - dorado vai jū ras asaris katru dienu, lasis, sams iesmi, grilē ti dā rzeņ i un daudz kas cits. Gardas uzkodas. Augļ i - arbū zs, melone, apelsī ns, zemenes, greipfrū ti, ā boli, bumbieri, aprikozes. Vienkā rš i ā rprā tī gi garš ī ga baklava, negarš ī ga, daudz riekstu. Ir desertu veikals, kurā jebkurā laikā varat dzert kafiju un ē st kū ku. Jautā jumu par pā rtiku vispā r nebija. Pietrū ka tikai uzkodas pludmalē . Tikai rieksti un č ipsi. Importa alkohols: ir maksas un bezmaksas. Bezmaksas ir lieliska izvē le. Garda turku kafija. Saldē jums visu diennakti.
Pludmale milzī ga, daudz sauļ oš anā s krē slu, viss zem nojumē m, ļ oti tī rs. Slaidi strā dā ja laikā . Uz mola bija bā rs. Pastaigā jā mies pa villā m. Tur ir ļ oti skaisti, priedes, ezers. Jū s varat doties pastaigā pa golfa laukumu. Kopumā mums patika pā rē jais. Vienī gais negatī vais ir tas, ka nav normā las animā cijas. Pa dienu - Pilates, aerobika, galda teniss. Un varbū t arī viss ((gribē tos vairā k izklaides un vakara š ovu programmas. Varbū t lī dz ar sezonas iestā š anos un pavā jinā š anos covidam kaut kas ir mainī jies. No 10 ballē m ieliku 8. Uz jautā jumu, vai brauktu uz š ejieni vē l , Es domā ju, ka atbilde ir jā ) ) Jauku brī vdienu.
аватар aljonkaaljo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ieteicama viesnī ca kā luksusa viesnī ca! Viņ u izvē lē jā s tikai jaunā bē rnu kluba dē ļ ! Atbrauca un pilnī gs š oks, klubs strā dā tikai maza daļ a, animatori tur mē ģ ina)) daļ a no kluba, kas svaigā gaisā nemaz nestrā dā , visiem vienalga, neviens neko nepaskaidro! Baseini auksti, ir bē rnu akvaparks, bet bē rnu nav, ū dens temperatū ra tajā ir 20 grā di! Ē diens - izvē le ļ oti maza, restorā na izskats un ē dieni tajā kā ē damistabā ! Bē rnu pā rtikas nav vispā r, pat jogurta ne! Nav animā cijas vispā r! Klavieres spē lē tikai vakarā ! Viesnī ca ir vienkā rš i mirusi visos veidos. … Tomēr ▾ Ieteicama viesnī ca kā luksusa viesnī ca! Viņ u izvē lē jā s tikai jaunā bē rnu kluba dē ļ ! Atbrauca un pilnī gs š oks, klubs strā dā tikai maza daļ a, animatori tur mē ģ ina)) daļ a no kluba, kas svaigā gaisā nemaz nestrā dā , visiem vienalga, neviens neko nepaskaidro! Baseini auksti, ir bē rnu akvaparks, bet bē rnu nav, ū dens temperatū ra tajā ir 20 grā di!
Ē diens - izvē le ļ oti maza, restorā na izskats un ē dieni tajā kā ē damistabā ! Bē rnu pā rtikas nav vispā r, pat jogurta ne!
Nav animā cijas vispā r! Klavieres spē lē tikai vakarā ! Viesnī ca ir vienkā rš i mirusi visos veidos.
Paldies tū roperatoram, kā arī palī dzam pā rcelties uz citu viesnī cu!
Kornē lija ir bē rniem draudzī ga viesnī ca, garlaicī gs pansionā ts, savā dā k to nevar nosaukt.
аватар Valentina985967
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti vī lies! ! ! Gaidī ts vairā k! Pludmale ir labi kopta. Ē diens ir ļ oti atš ķ irī gs! Jū ras veltes labi, ļ oti maz, salī dzinot ar to, kas bija iepriekš . Personā ls dara savu darbu bez sū dzī bā m. Tikai reģ istratū rā puiš i ir viltī gi un viesis tiek stafetē , lai viņ iem atbilstu. … Tomēr ▾ Ļ oti vī lies! ! ! Gaidī ts vairā k!
Pludmale ir labi kopta.
Ē diens ir ļ oti atš ķ irī gs!
Jū ras veltes labi, ļ oti maz, salī dzinot ar to, kas bija iepriekš .
Personā ls dara savu darbu bez sū dzī bā m. Tikai reģ istratū rā puiš i ir viltī gi un viesis tiek stafetē , lai viņ iem atbilstu.
Viesnī ca ir ļ oti jauka, bet daudzas lietas nedarbojas. Nav animā cijas! ! ! Blokā de!
Feelings - pansionā ts pensionā riem!
аватар purfulya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi atstā ju atsauksmi par viesnī cu, bet gribas tieš i kliegt, un lai vismaz kā ds padzird! Viesnī cā visi tikai pamā ja ar galvu uz visiem jautā jumiem, bet neko nedarī ja. Tā tad, mē s ieradā mies 2 pieauguš o un 2 bē rnu sastā vā : 1. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atstā ju atsauksmi par viesnī cu, bet gribas tieš i kliegt, un lai vismaz kā ds padzird! Viesnī cā visi tikai pamā ja ar galvu uz visiem jautā jumiem, bet neko nedarī ja.
Tā tad, mē s ieradā mies 2 pieauguš o un 2 bē rnu sastā vā : 1.11 un 6 gadus veci. Man ļ oti patika viesnī cas reklā ma: ģ imenes viesnī ca; viss bē rniem, jauns liels rotaļ u laukums, bē rnu akvaparks, 2 stā vu bē rnu klubiņ š . Iespē ja atstā t mazuli auklī tei, tas ir, vismaz nedaudz atpū sties.
Ko mē s saņ ē mā m:
1. Slē gts bē rnu akvaparks (darbojā s pieauguš o slidkalniņ i). Uz jautā jumu: kā pē c? Neviens nezina Covid. Tieš ā m? Tas ir, jū s varat peldē ties baseinā , jū s varat peldē ties pieauguš o akvaparkā , bet nevē rsim vaļ ā bē rnu?
2. Bē rnu baseina trū kums. Visi baseini - 1.40! ! ! Tas ir, bez pieauguš o palī dzī bas bē rni nevar peldē t vai pat atrasties baseina tuvumā!! ! ! Atkal - tas ir nemitī gs stress vecā kiem, lai uzraudzī tu mazos š ipulī š us dziļ ā baseina malā ! Iepriekš no Turcijas esam atpū tuš ies 10 reizes, bet š ī ir pirmā viesnī ca bez "brokbaseina". Iespē jas vienkā rš i pasē dē t ar mammu, kamē r bē rns plunč ā jas - fiziski nē . Ak jā , bē rnu akvaparkā ir sekls ū dens, bet ž ē l to atvē rt, jo viesu maz, viesnī ca gandrī z tukš a, un tā di viesi kā mē s, kas samaksā ja jums par ekskursiju daž us mē neš us pirms plkst. pandē mija nav pelnī juš i, lai viņ u bē rni iekļ autu ū dens atrakciju parku, vai ne?
3. Solī tais jaunais rotaļ u laukums. Tas vienkā rš i neatvē rā s! Lai gan daž as nedē ļ as pirms tam viņ a strā dā ja. Kā pē c? Covid. Tas ir, jū su loģ ika ir dzelž aina: vecā vietne darbojas; iekš telpu bē rnu klubs darbojas - bet rotaļ u laukums, par kuru viņ i arī gā ja un pā rmaksā ja par jū su viesnī cu, nav atļ auts. Paldies, ka 7 dienas mani bē rni, it ī paš i jaunā kais, stā vē ja zem restē m un skatī jā s uz rotaļ lietā m š ajā vietnē un bija histē riski, ka viņ iem nav atļ auts. Klientu uzmanī ba tiek pievē rsta pieaugumam. Š ajā viesnī cā katrs pats izlemj, kas darbojas un kas ne,
4. Bē rnu animā cija - 1 krieviski runā još a meitene. Trū kst mini diskotē kas (covid) un nobiedē tas turku meitenes. Vadī tā js, kurš staigā pa bē rnu klubu un pā rliecinā s, ka rotaļ lietas ir savā s vietā s. Tā du absurdu nebiju redzē jis: klubs 2 stā vos, pirmajā stā vā ir zona uz 1-3 gadiem, otrajā.4-8. Man ir 2 bē rni. Visam mini klubam - tikai viņ i. Jaunā kais, protams, nolē ma pē c 15 minū tē m apciemot vecā ko brā li, bet izrā dā s/tas nav iespē jams, pandē mija. Kā š is? ? ? Kā paskaidrot bē rnam, kuram vē l nav 2, ka nedrī kst spē lē t blakus brā lim ? ? ? Viņ i arī atteicā s mani laist uz 2. stā vu, kad jaunā kais tur aizbē ga. Un tikai pē c skandā la, lai tā bū tu, viņ i to atļ ā va. Viesnī cas vadī ba: tie ir bē rni! ! ! Ielaiž ot viņ us klubā , jā saprot, ko un kam bū vē . Tas nav cietums, kur visi sē dē s klusumā , vienmuļ i skatī sies pa logu, tie ir bē rni! Meitenes animatores pilnī bā apzinā s, ka tas ir muļ ķ ī bas, tač u viņ as neko nevar izdarī t, viņ as tiek laminā tas par katru darbī bu.
No rotaļ lietā m - tas maksā.10%, pā rē jā s ir paslē ptas. Tikai klase!
5. Visa viesnī ca ir vē rsta uz pensionē š anā s vecumu: un ticiet man, jū su raudoš ie vai smejoš ie bē rni š eit nav gaidī ti. Nā vē još s klusums visur, bā rā , baseinā , bē rnu istabā s! Kad tiek lū gts ieslē gt mū ziku bē rniem, neviens nezina, kam tā bū tu jā ieslē dz, un vispā r tū risti š eit mī l klusumu. Nu, lū k, jū s pozicionē jat sevi kā klusuma viesnī cu! Jums nav jā sauc sevi par ģ imenes pā rvaldī tu viesnī cu, ja jū s nesaprotat, ka bē rni / tas ir skaļ š un jautrs.
6. Sliktā kais, kas ar mums notika, bija 2. atpū tas dienā , kad liku istabā gulē t savu jaunā ko bē rnu, kurš raudā ja un nevarē ja aizmigt, man sā ka zvanī t iekš ē jais telefons, un kā ds cilvē ks kļ uva bargi jautā t, kad aiziesim. Uz jautā jumu: kas tu esi? Es esmu gestrē ts. Atbildot uz š ā du nekaunī bu, es vienkā rš i aizsū tī ju š o sievieti ellē . Bet mazā k nekā.5 minū tes vē lā k viņ a sā ka grabē t pie manas istabas durvī m. Kad es atvē ru durvis ar bē rnu rokā s, kurš atkal raudā ja, jo š is troksnis viņ u pamodinā ja, viņ a metā s man virsū un sā ka draudē t, ka izliks no viesnī cas, kas, tieš i tagad, parā dī s man dzī vesbiedru. Man tik tikko bija laiks aizcirst durvis, lai izvairī tos no viņ as fiziskas agresijas. Piezvanī ju vī ram, viņ š aizskrē ja uz istabu. Tā lā k - viņ a atkal parā dī jā s istabā , bet ar vī rieti - tas ir galvenais viesmī lī bā . Un ar viņ u viņ a atkal sā ka vā jinā t mani, manus bē rnus, sakot, ka viņ a neizturē s mana bē rna raudā š anu. Ka viņ ai te ir sakari, lai mū s iesē dina, ka viņ a te atstā ja kaudzi naudas, viņ ai jau ir 2 mē neš i un vispā r viņ a kā dam/kā dam piezvanī s un mū s izsitī s.
Administrā cijas darbī bas - varam piedā vā t citu numuru. Iedomā jies mū s! ! ! Ne š im neadekvā tam cilvē kam. Teicu, ka š ajā viesnī cā nejū tos droš i. Uz ko saņ ē mu atbildi – mums ir apsardze. Tikko nomierinā jā s. Rū pes par saviem viesiem
7. Bē rnu pā rtikas trū kums. Visticamā k, arī ietaupī jumi pandē mijas gadī jumā . 16:00 uzzinā jā m, ka, izrā dā s, var pasū tī t. Bet kas tur sarež ģ ī ts: tikai graudaugi un desiņ as bez mē rcē m un visā das mē rces? Kartupeļ i? NUGS? Bē rni neē d tā s jū su sarež ģ ī tā s uzkodas! Un pat pē c lū guma brokastī s vā rī t rī sus un desas: viņ i aizmirsa par mums, otrajā dienā atnesa rī sus, bet treš ajā dienā arī tikai rī sus. Neskatoties uz to, ka katru dienu atgā dinā ju, lai neaizmirstas.
Secinā jums: viesnī ca nav paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem! Kluss, kā muzejā , antipasaules nedrī kst spē lē ties ar bē rniem, nav atvē rts rotaļ u laukums un bē rnu akvaparks, ē diens jā rafinē , lai to dabū tu. Arī te var sastapties ar tā diem ciemiņ iem.
Neiesaku!
аватар linnik1968
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma 2. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m krieviski runā još ais personā ls 3. Jauka atpū tas vide visur ir tī ra un sakopta 4. Lieliskas izrā des amfiteā trī katru vakaru 5. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma
2. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m krieviski runā još ais personā ls
3. Jauka atpū tas vide visur ir tī ra un sakopta
4. Lieliskas izrā des amfiteā trī katru vakaru
5. Bagā tī gi sporta un izklaides pasā kumi ar tomā tiem no Ukrainas
Рыбный ресторан у бассейна
аватар ekaterinaselih
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Diezgan klusa viesnī ca, bet ne bez izklaides. Nav pū ļ u un trokš ņ ainas animā cijas ik uz soļ a. Diezgan liela teritorija, kurā diezgan lielu daļ u aizņ em labi baseini! Arī viesnī ca nav bez apstā dī jumiem. Tie noteikti nav dž ungļ i, bet visur ir ļ oti sulī gs un skaists dizaineru ainavas dizains. … Tomēr ▾ Diezgan klusa viesnī ca, bet ne bez izklaides. Nav pū ļ u un trokš ņ ainas animā cijas ik uz soļ a. Diezgan liela teritorija, kurā diezgan lielu daļ u aizņ em labi baseini! Arī viesnī ca nav bez apstā dī jumiem. Tie noteikti nav dž ungļ i, bet visur ir ļ oti sulī gs un skaists dizaineru ainavas dizains. Jauki plaš i numuri ar visu nepiecieš amo. Jauki draudzī gi darbinieki, tostarp angliski runā još i. Un ne tikai reģ istratū rā , bet pat animā cijas komandā . Pludmale ir diezgan gara un plaš a, un tai ir patī kama smilš aina ieeja jū rā . Pludmalē ir ļ oti ē rtas nojumes, kas nodroš ina pē c iespē jas lielā ku ē nu. Bet, ja vē laties gulē t saulē , varat pā rvietot solā riju pat lī dz paš ai ū dens malai. Ir arī lieliska liela piestā tne, kas aprī kota ne tikai ar sauļ oš anā s krē sliem, bet arī ar lielu bā ru un atpū tas zonu zem nojumes. Vē l viens pluss ir tas, ka vakaros uz mola var klausī ties dzī vo dž eza mū ziku. Animā cija ir neuzkrī toš a, bet interesanta un labi organizē ta. Profesionā lā lī menī . Daudz sporta dienas laikā . Basketbols un volejbols, ū dens aerobika un stepa aerobika, bocia, joga, pilates, zumba. Daž ā das grupu spē les, kas lī dzī gas mini golfam! Viesnī cā ir golfa laukums, bet tas nav tuvumā , un tie tiek nogā dā ti bez maksas no viesnī cas. Vakaros amfiteā trī sā kas izrā des programma. No 20.30 bē rniem mini diskotē ka. Pē c tā s no pulksten 21.30 uzstā jas pieaicinā tie profesionā li mā kslinieki. Burvji, dejotā ji, akrobā ti, cirks, Maikla Dž eksona š ovs utt. Pē c tam daž kā rt gaismas š ovi. Un vakarā diskotē ka. Jū s varat klausī ties dž ezu uz piestā tnes vai spē lē t klavieres vestibila bā rā . Ļ oti labs ē diens. Ē st daudzā s vietā s. Ē diens garš ī gs un izvē le laba. Š eit jū s atradī siet visu, sā kot no veselī gas pā rtikas lī dz labam ā trā m ē dinā š anai. Ir diē tisko ē dienu izvē le. Laba konditorejas izstrā dā jumu un saldumu izvē le. Saldē jums visas dienas garumā . Brokastī s sarkanā zivs, brie siers, svaigi spiesta apelsī nu sula, zemenes. Kopumā sieru izvē le ir laba, vairā k nekā.30 veidu. Laba gaļ as ē dienu un ikdienas jū ras velš u izvē le. Zivis galvenokā rt tiek pagatavotas mī klā , bet tiek arī grilē tas. Organizē jiet tematiskas vakariņ as. Liela augļ u izvē le. Daudz marinē tu gurķ u un marinā ž u. Laba alkohola izvē le. Daļ a importē tā alkohola ir bez maksas. Piemē ram, 12 gadus vecais Chivas 12L, Jagermaster un citi bez maksas. Bet alus ir tikai rokturis (izlejamais un pudelē s pildī ts). Restorā nā un bā ros ir laba un ā tra apkalpoš ana. Bet gadā s, ka kvalitatī vu alkoholu var neatnest uzreiz un jā prasa divreiz. Diezgan laba bē rnu animā cija. Ir mini klubs un daž ā das bē rnu zonas. Piemē ram, ir karuselis un vilciens. Slaidi, galda spē les. Animatori izklaidē bē rnus ar daž ā dā m spē lē m. Rotaļ u istabā ir daudz rotaļ lietu. Bē rniem restorā nā ir bē rnu ē dienkarte un atseviš ķ a bē rnu zona restorā nā . Lieliskā istabā ir viss nepiecieš amais. Un ļ oti laba mā jturī ba. Kopumā viesnī cai š ajā cenu segmentā ir lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Un ekskursiju mums izvē lē jā s pirmā s klases ceļ ojumu aģ ents Dmitrijs Kukins, meklē jiet pē c vā rda VKontakte sociā lajā tī klā . Viss ir ā tri, skaidri un precī zi. Ekskursija tika uzņ emta desmit minū tē s. Ļ oti apmierinā ts ar savu darbu.
аватар 89099951118
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ oja ar 6 un 8 gadus veciem bē rniem. Uzreiz varu teikt, ka ar bē rniem te NAV KO darī t ! ! ! Mē s bijā m vienkā rš i š okē ti! Interesantā kais sā kā s 5 minū tes pē c ieieš anas viesnī cā . Pienā ca meitene no reģ istratū ras un teica, lai mē s IESTATĪ JĀ M savus skaļ os bē rnus !! ! ((((uz mū su atbildi "mē ģ ini pats viņ us nomierinā t" viņ a palika nesapratnē , ko tagad darī t))) un aizgā ja)) ). … Tomēr ▾ Ceļ oja ar 6 un 8 gadus veciem bē rniem. Uzreiz varu teikt, ka ar bē rniem te NAV KO darī t ! ! ! Mē s bijā m vienkā rš i š okē ti!
Interesantā kais sā kā s 5 minū tes pē c ieieš anas viesnī cā . Pienā ca meitene no reģ istratū ras un teica, lai mē s IESTATĪ JĀ M savus skaļ os bē rnus !! ! ((((uz mū su atbildi "mē ģ ini pats viņ us nomierinā t" viņ a palika nesapratnē , ko tagad darī t))) un aizgā ja)) ). Un pats galvenais, bez mums nebija neviena no jaunajiem "iemī tniekiem" un vestibilā praktiski nebija neviena! (((
Bē rnu istaba ir atseviš ķ s jautā jums. Nav nekas cits kā konstruktori. Meitenes "animatores" ir tikai tukš as vietas, kā pē c viņ as tur vispā r NAV SKAIDRS! ! ! Viņ u vienī gā atbilde! - Mē s neesam atbildī gi par jū su bē rniem ((((Bē rnu istabā , kur ir baseins un slidkalniņ i, viņ i atsakā s peldē ties bez vecā ku pavadī bas !! ! ! atkal atbilde - Mē s par to neatbildam! ! ! ! viņ i nesī s ē dienu no restorā na, bet lai paš i ē d (((
Bē rnu diskotē ka. Tas ir pilnī gs stulbums. Mē s ejam pa ceļ u uz turieni un mū s apdzina š ie "manekeniem lī dzī gie animatori" no bē rnistabas. Mē s priecā jā mies un teicā m - ņ emiet bē rnus, un mē s nā ksim vē lā k. Atbilde atkal ir - NĒ , mē s par viņ iem neatbildam !! ! (((Atvediet paš i(((Mē s bijā m š okā ! Bē rnu diskotē ka ir ASARAS.... , pat gadu veci bē rni aizmigs) tur.
Forš ā kais ir tas, ka multenes bē rniem "koncertzā lē " sā k spē lē t - LŪ DZU DOMĀ JIET - pē c pieauguš o izrā des beigā m stundas pē c 22-00 ((( BĒ RNU ANIMĀ CIJAS jē dziens, tas nav par š o viesnī cu ((
Mē s tā du nekur citur Turcijā neesam redzē juš i!! ! ! Viesnī ca NAV ATPŪ TAI AR BĒ RNIEM!! ! ! Vē lreiz atkā rtoju - Š Ī VIESNĪ CA NAV PAREDZĒ TA ATPŪ TAI AR BĒ RNIEM!! !
Turcijā atpū š amies tikai bē rnu dē ļ . Tur vairs nav ko darī t. MĒ S Š O NEKUR NEESAM REDZĒ JIS! Viesnī ca PENSIONĀ RIEM!
Vispā r, ja esi vientuļ š vai tev ir pā ri 60 gadiem, viss ir ļ oti LABI! Viesnī ca un apkalpoš ana laba, neko nevaru pateikt. Wi-Fi, ja to iestatā t no desmitā s reizes, ir labs. BET viss ir PENSIONĀ RIEM! Un tā du ir DAUDZ
Secinā jums: VIESNĪ CA NAV DRAUDZĪ GA MAZIEM BĒ RNIEM! ! ! Bet, ja jums ir vairā k nekā.60, š ī ir laba viesnī ca.
Paldies!
аватар gannaiakun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Klusa ģ imenes viesnī ca vairā k ģ imenei, nevis aktivitā tē m brī vā dabā . Animā cija ir ļ oti mierī ga un neuzbā zī ga. Viņ i rī ko sporta pasā kumus, ir trokš ņ ains baseins ar mū ziku, bet kopumā , salī dzinot ar citā m viesnī cā m, kur atpū tā mies, š ī joprojā m nav tik trokš ņ aina. … Tomēr ▾ Klusa ģ imenes viesnī ca vairā k ģ imenei, nevis aktivitā tē m brī vā dabā . Animā cija ir ļ oti mierī ga un neuzbā zī ga. Viņ i rī ko sporta pasā kumus, ir trokš ņ ains baseins ar mū ziku, bet kopumā , salī dzinot ar citā m viesnī cā m, kur atpū tā mies, š ī joprojā m nav tik trokš ņ aina. Daudz iespē ju bē rniem. Sā kot ar podiņ iem, pludmales rotaļ lietā m un roku uzlikā m utt. Ir labs bē rnu klubs daž ā da vecuma bē rniem. Segts peldbaseins, guļ amistaba. Ir hipp konservi vai arī varat izmantot blenderi. Protams, ir arī bē rnu ē dienkarte. Ē dienu izvē le pieauguš ajiem ir ļ oti laba un galvenais ē diens ir vienkā rš i izcils. Nekā netrū kst. Alkohols, gan vietē jais, gan ievestais. No daudziem augļ iem var pagatavot lieliskas vietē jā s plā tsmaizes. Lielisks grils. Viesnī cai ir skaista teritorija, daudzi baseini, kur var pastaigā ties. Personā ls ir draudzī gs, daudzi runā krieviski, arī animatori. Viņ u darbs ir jā uzteic. Ļ oti smieklī gi, viņ i ļ oti cenš as. Viesnī cā ir arī akvaparks, protams, ne milzī gs, bet tomē r mums pietika ar seš iem slidkalniņ iem pieauguš ajiem. Pludmale ir laba, ir daudz sauļ oš anā s krē slu un viņ iem joprojā m ir mols zem nojumē m. Apkalpoš ana viesnī cā ir vienkā rš i lieliska. Istabā nekas nav jā ņ em lī dzi, viss nepiecieš amais. Apkalpoš ana visur ā tra, var teikt nemanā ma. Viesnī ca izvē lē ta tieš i š ā da tipa, lai bē rnam bū tu interesanti un apstā kļ i atbilstu un lai nebū tu trokš ņ ainas ballī tes. Un, protams, laba pludmale bē rnam. Tagad par daž ā m niansē m. Pa ceļ am uz pludmali ir maz ē nas, bet iet ir muļ ķ ī gi, tā pē c tas it kā nav mī nuss) Ir arī ļ oti labi, ka viesnī cā atpū š as ne tik daudz mū sē jo, iespē jams, puse no eiropieš iem. Tā s principā ir š ā da veida viesnī cas un dod priekš roku. Atpū š as ļ oti daudzi, tač u, tā kā personā la animatoru darbs ir pā rdomā ts, tas nav godā . Viesnī ca ir kļ uvusi par mū su iecienī tā ko viesnī cu un noteikti apmeklē sim vē lreiz.
аватар taurus1965
Viesnī cas priekš rocī bas: atraš anā s vieta (Beleka ir pelnī ti slavena ar savu unikā lo mikroklimatu); mē rena standarta norē ķ inu cena; daudzveidī gs uzturs; komfortablas istabas (suite) par saprā tī gu cenu. Trū kumi: slikti aprī kota piestā tne; neliela teritorija; garlaicī gi vecmodī gi slaidi; telpu nesagatavotī ba pat oficiā lajā reģ istrē š anā s laikā ; viesnī ca izskatā s vecā ka par savu vecumu (visur un visur ir nepiecieš ams remonts). … Tomēr ▾ Viesnī cas priekš rocī bas: atraš anā s vieta (Beleka ir pelnī ti slavena ar savu unikā lo mikroklimatu); mē rena standarta norē ķ inu cena; daudzveidī gs uzturs; komfortablas istabas (suite) par saprā tī gu cenu.
Trū kumi: slikti aprī kota piestā tne; neliela teritorija; garlaicī gi vecmodī gi slaidi; telpu nesagatavotī ba pat oficiā lajā reģ istrē š anā s laikā ; viesnī ca izskatā s vecā ka par savu vecumu (visur un visur ir nepiecieš ams remonts).
Kopsavilkums: nepā rprotami pā rā k dā rga viesnī ca lieliskā vietā , kas izskatā s daudz vecā ka par savu vecumu, un visā , izņ emot ē dienu un saprā tī go cenu, tā nevar konkurē t ar blakus esoš ajā m jaunā kajā m viesnī cā m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums svetik.kokurina
Mums ir 10 mēneši. Mēs bijām šajā viesnīcā kopā, tagad mēs vēlamies ar bērnu. Ir daudz jautājumu par brīvdienām ar bērniem!
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums vashuk_sovga
braucam jūnijā ar mazo meitiņu, viņai būs gads un deviņi mēneši, ļoti uztraucamies vai būs ko ēst
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Kristi040986
interesanti...
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums julia1107
Atbildiet, lūdzu, tie, kas atpūtās šajā viesnīcā! Standarta numurs ar skatu uz dārzu: vai tiešām no tā nebūs skats, piemēram, uz būvlaukumu vai šoseju? Kāda ir dzirdamība telpās: vai ir sajūta, ka blakus istabā televizors stāv blakus jūsu spilvenam? Ceļojam ar mazu bērnu. Es gribētu gulēt klusumā. Jau iepriekš paldies visiem, kas atsaucas!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums SK8AIGERIM_96
TUR NU?TIKAI GODĪGI!
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Гольф-курорт Cornelia Diamond находится напротив живописного пляжа Искеле Мевки. Построен в 2008 году реновирован в 2017 году. Состоит из основного 8-этажного здания и 2-этажных корпусов Lake Villa и Lake House. Отель подходит для семейного отдыха, в том числе и пар.

Atrašanās vieta Расположен всего в 45 км от центра Анталии. До аэропорта Анталии - 35 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, протяженностью 250 м, шириной 55 м и пирс общей площадью 1150 м2. Бар на пляже и на пирсе (бесплатно). Душ, кабины для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 открытых бассейна и 1 крытый бассейн, ресторан Sapore (средиземноморская кухня), ресторан Tai Pen (Дальневосточная кухня), Forest Pub (кухни Северной и Латинской Америки), Fish & Love (Морепродукты), Bubble Fransız (Французская), бар The Shine, Moulen Rose, La Boheme, The Dome, Mermaid, Seabird и Purple Rain.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водные горки, детская анимация на русском языке, мини-диско, детский клуб (до 17 лет) 2 открытых детских бассейна (283 и 271 кв. м.), внутренний бассейн (51 кв. м).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 10 теннисных кортов (2 с жестким покрытием, 1 с покрытием из искусственной травы, 7 кортов с грунтовым покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей (платно), освещение теннисного корта (платно), уроки тенниса (платно), дартс (бесплатно), шахматы (бесплатно), библиотека, безмоторные водные виды спорта (бесплатно), уроки серфинга (платно), моторные водные виды спорта (платно), игровые автоматы (платно), поле для гольфа расположено в 200 м от отеля, уроки гольфа (платно), стрельба из лука (бесплатно), мини-футбол (бесплатно). 6 водных горок.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 545 номеров и 27 вилл. Категории номеров: Standard Room, Executive Standard,Garden Family Room, Lake Family Room, Family Suite, Golf Suite, Blue Suite, Harmony Suite, Diamond Suite, Presidential Suite, Lapis Lake Houses, Turquoise Lake Houses, Sapphire & Amber Lake Villas.

Istabās

Мини-бар (безалкогольные напитки и пиво бесплатно, ежедневно пополнение), кондиционер, спутниковое ТВ с русскоязычным каналом, интерактивное телевидение с музыкальным каналом, прямой телефон, подключение к интернету (кабельное, беспроводное), собственная ванная комната, фен, сейф (бесплатно), балкон, ковровое покрытие.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Iskele Mevkii Antalya, 07500 Белек, Турция.
Tālruņi: +90 242 710 1600
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.