Club Gural Premier Belek hv1– Atsauksmes

36
Novērtējums 7.910
№16 viesnīcas reitingā Belek
7.2 Numurs
8.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
8.2 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca Club Ali Bey Belek tika uzcelta 1997. gadā, pēdējais remonts notika 2015. gadā (pilnīgs telpu remonts tika veikts 2014. gadā). Atrodas milzīga botāniskā dārza teritorijā ar eksotiskiem augiem. Viesnīca ir piemērota aktīvām un pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар kozhuro71
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daudzas reizes atpū š oties Turcijā daž ā dā s viesnī cā s, nekad nerakstī ja atsauksmes, vienmē r viss bija labi, bet š ogad man ļ oti patika. Ceļ oju kopā ar sievu. Viesnī ca ļ oti labi kopta, daudz apstā dī jumu, numuriņ i labi sakopti. … Tomēr ▾ Daudzas reizes atpū š oties Turcijā daž ā dā s viesnī cā s, nekad nerakstī ja atsauksmes, vienmē r viss bija labi, bet š ogad man ļ oti patika. Ceļ oju kopā ar sievu.
Viesnī ca ļ oti labi kopta, daudz apstā dī jumu, numuriņ i labi sakopti. Restorā ns ir ļ oti liels, sē dvietas galvenokā rt ir atklā tā terasē zem jumta, pē c katra apmeklē tā ja uzreiz tiek nomainī ti galdauti. Viesmī ļ i visu laiku skraida š urpu turpu, ā tri nesot dzē rienus un sulas (labas sulas). Ē dienu izvē le restorā nā ir ļ oooooti liela - daudz daž ā du gaļ as veidu (vista, tī tara, grilē ta jē ra gaļ a, sautē ta, cepta), pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija zivis (fileja un liemeņ i), ne reizi vien bija jū ras veltes ( mī dijas, garneles un kalmā ri). Daudz daž ā du auksto uzkodu (no zivī m, mā jputniem un vienkā rš i turku). Kā jau Turcijā ierasts, tur ir daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu un desertu, riekstu un ž ā vē tu augļ u. Viss ir neierobež otā daudzumā un uzliek ļ oti daudz, kad paprasī ja mazliet - bija pā rsteigti. Ir diē tiskie ē dieni un bē rnu pā rtika. Augļ i: ā boli, bumbieri, apelsī ni, vī nogas, melones, vī ģ es, persiki, nektarī ni utt. Atseviš ķ i par bā riem: kvalitatī vs alkohols, visa kā ir pā rpilnī bā , no rī ta lī dz vakaram taisa daž ā dus kokteiļ us, saldē jumu neierobež otā daudzumā . Restorā ns ir atvē rts arī naktī - izejot 4.00 devā mies uzkost.
Pludmale ir liela, tī ra, kaujas nepā rtraukti staigā ja apkā rt un izveda atkritumus. Vakarā sauļ oš anā s krē sli visi tika izņ emti, smiltis nolī dzinā tas. Ieeja jū rā laba, ā tri lī dz krū tī m, nopeldot 10 metrus, atkal varē ja stā vē t. Vienī gais negatī vais ir tas, ka 10 bezmaksas sauļ oš anā s krē slu stundu praktiski nebija, jo dvieļ us izsniedza brī vi un cik gribi, un kā ds no rī ta ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus, bet varē ja parā dī ties tikai pusdienlaikā...Akvaparks ir forš s , ir daudz slidkalniņ u, baseinu, š ajā Tajā paš ā zonā ir restorā ns, kur var ne tikai iekost, bet arī normā li papusdienot.
Vakarā izrā des, 10 dienas programmas neatkā rtojā s, daudz bē rnu animā cijas.
Kopumā man viss patika. Ja iespē jams, atgriezī simies š ajā viesnī cā un ieteiksim to visiem!
аватар Katerina990385
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē š anā s viesnī cā bija standarta. Istabā nebija nekā laba vai slikta. Teritorija laba, zaļ a. Ā rpus teritorijas nav nekā ī paš a, vajag tikai aizbraukt uz pilsē tu. Bijā m apmierinā ti ar jū ru un pludmali, tur viss bija lieliski. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s viesnī cā bija standarta. Istabā nebija nekā laba vai slikta. Teritorija laba, zaļ a. Ā rpus teritorijas nav nekā ī paš a, vajag tikai aizbraukt uz pilsē tu. Bijā m apmierinā ti ar jū ru un pludmali, tur viss bija lieliski. Ē diens un internets viesnī cā ir lieliski.
аватар Irina_Majkop
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca! Jautrs, tī rs, zaļ š . Daudzas reizes esam bijuš i Antā lijā . Atpū š amies tikai pieciniekos, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Jū ra ļ oti tuvu, baseins apsildā ms, ē diens lielisks, saldē jums neierobež otā daudzumā , 15 š ķ irnes, vakara koncerti profesionā li un interesanti. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca! Jautrs, tī rs, zaļ š . Daudzas reizes esam bijuš i Antā lijā . Atpū š amies tikai pieciniekos, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Jū ra ļ oti tuvu, baseins apsildā ms, ē diens lielisks, saldē jums neierobež otā daudzumā , 15 š ķ irnes, vakara koncerti profesionā li un interesanti. Bē rniem atseviš ķ a zona ar animatoriem un bē rnu izrā dē m. Trū kumi: baseinā nav ne tilta, ne ū denskrituma! Nav iespē jams paslē pties no saules. Un cena ir gandrī z kā Rixos. Ja jū s varat atļ auties atvē lē t ievē rojamu budž etu atpū tai, jū s to nenož ē losiet!
аватар Ariya812
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gural Premier valdzina ar izcilu apkalpoš anu, gardu virtuvi un viesmī lī bu. Man ļ oti patī k nakš ņ oš anas veids - nav milzī gu ē ku daudzā m, daudzā m istabā m, ē kas ir mazas un ļ auj izvē lē ties ē rtu apmeš anā s vietu Mums bija istaba pie akvaparka, ļ oti ē rta atraš anā s vieta! Arī pati viesnī ca atrodas labā vietā – netā lu no lidostas (transfē rs ir ļ oti ā trs! ) un netā lu no Belekas. … Tomēr ▾ Gural Premier valdzina ar izcilu apkalpoš anu, gardu virtuvi un viesmī lī bu.
Man ļ oti patī k nakš ņ oš anas veids - nav milzī gu ē ku daudzā m, daudzā m istabā m, ē kas ir mazas un ļ auj izvē lē ties ē rtu apmeš anā s vietu
Mums bija istaba pie akvaparka, ļ oti ē rta atraš anā s vieta!
Arī pati viesnī ca atrodas labā vietā – netā lu no lidostas (transfē rs ir ļ oti ā trs! ) un netā lu no Belekas.
Teritorija nav ī paš i liela, bet labi plā nota. Pats forš ā kais teritorijā , protams, ir baseini un akvaparks. Un protams arī pludmale : )
Diemž ē l a la karš u restorā ni bija slē gti : ( Bet vispā rē jā restorā nā ē diens ļ oti labs. Daudzveidī gs, garš ī gs, brī ž iem eksotisks (ja gribas pamē ģ inā t eksotiku). Ja ir slinkums doties uz galveno restorā nu ( un pusdienā s biež i bijā m pā rā k slinki) - paē st var pie akvaparka (restorā nā ) vai bā rā pie baseina.
Ļ oti garš ī gs saldē jums un konditorejas izstrā dā jumi - liels pluss tiem, kam ir salds zobs.
аватар Aleksandra33
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko burtiski atgriezos ar visu ģ imeni no viesnī cas Gural Premier. Kamē r iespaidi svaigi - rakstu atsauksmi. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa koncentrē ties uz bē rnu uzņ emš anu, jo manai meitai ir tikai nedaudz vairā k par 2 gadiem, tas ir svarī gi! Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un ieteikumiem. … Tomēr ▾ Tikko burtiski atgriezos ar visu ģ imeni no viesnī cas Gural Premier. Kamē r iespaidi svaigi - rakstu atsauksmi. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa koncentrē ties uz bē rnu uzņ emš anu, jo manai meitai ir tikai nedaudz vairā k par 2 gadiem, tas ir svarī gi! Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un ieteikumiem. Es domā ju, ka viņ i nekad nav palaiduš i garā m sitienu! Nedē ļ a viesnī cā paskrē ja kā viena diena. Viss ir visaugstā kajā lī menī - ē diens, istabas, apkalpoš ana. Atseviš ķ i laipni vā rdi ir pelnī juš i personā lu, kas nodarbojas ar bē rniem. Esmu mamma, un tā pē c zinu, cik grū ti ir ar bē rniem, ī paš i ar mazuļ iem. Bet te strā dā ī sti plusi un (tas jū tams! ) Ar labu pieredzi.
Tā pat kā mamma varu teikt:
- Akvaparks. Super! Ī paš i svarī gi, lai tur bū tu iespē ja aizbraukt pat ar 2-3 gadus veciem bē rniem, nevis tikai no tā lienes laizī t lū pas!
- Bē rnu galds (š eit es domā ju gan ī stos bē rnu ē dienus, gan diē tisko galdu) - nevainojami. Arī ļ oti svarī gs punkts. Domā ju, ka visi ir dzirdē juš i par saindē š anā s gadī jumiem atvaļ inā jumā . Tā tad Guralā , manuprā t, tas ir vienkā rš i nereā ls variants. Viss ir svaigs un lieliski pagatavots.
- Visā di "plusi" no viesnī cas vecā kiem - ratu noma, iespē ja uzaicinā t auklī ti. Par papildus samaksu protams. Tač u nauda nav ī paš i liela, un no š ā diem pakalpojumiem ir daudz priekš rocī bu.
Ļ oti apmierinā ts ar izvē li! Ž ē l, ka man izdevā s palikt tikai nedē ļ u
аватар Alenushka3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā s bija sliktā kā s brī vdienas manā mū ž ā ! Ieradā mies viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies DELUXE FAMILY SUITE, kuru pasū tī jā m, jo ​ ​ ceļ oju kopā ar mammu un diviem maziem bē rniem. Istaba bija š ausmī gi netī ra, visur putekļ i, netī ras grī das - bē rni bija baltā s zeķ ē s un pē c 5 minū tē m zeķ es kļ uva MELNAS! Vannas istabā bija netī ri dvieļ i Ņ emot vē rā to, ka viesnī ca maksā milzu naudu un pozicionē sevi kā augstā kā lī meņ a viesnī cu, prasī ju š ā du attieksmi pret viesi, lai mū s pā rceltu uz citu tā das paš as kategorijas vai augstā kas kategorijas numuru! sā kumā reaģ ē ja, un tad vienkā rš i nosū tī ja istabeni. … Tomēr ▾ Tā s bija sliktā kā s brī vdienas manā mū ž ā !
Ieradā mies viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies DELUXE FAMILY SUITE, kuru pasū tī jā m, jo ​ ​ ceļ oju kopā ar mammu un diviem maziem bē rniem. Istaba bija š ausmī gi netī ra, visur putekļ i, netī ras grī das - bē rni bija baltā s zeķ ē s un pē c 5 minū tē m zeķ es kļ uva MELNAS! Vannas istabā bija netī ri dvieļ i
Ņ emot vē rā to, ka viesnī ca maksā milzu naudu un pozicionē sevi kā augstā kā lī meņ a viesnī cu, prasī ju š ā du attieksmi pret viesi, lai mū s pā rceltu uz citu tā das paš as kategorijas vai augstā kas kategorijas numuru! sā kumā reaģ ē ja, un tad vienkā rš i nosū tī ja istabeni. Es lū dzu neiekļ ū t istabā , kurā biju apmetusies ar ģ imeni. Rupjš viesnī cas menedž eris, personā ls vienkā rš i nereaģ ē uz viesu lū gumiem!!!! ! ! un mamma. Ir apkalpoš ana un jauks personā ls. Nenož ē loju, ka mainī ju viesnī cu!
R. S. Tiem, kuri dodas uz Gural, vē lreiz jā padomā , vai ir vē rts sabojā t atvaļ inā jumu!
Вот собственно один из носочков, в которых мои малыши бегали по номеру Полотенце из ванной((((( И это то, что просто из ряда вон выходящее!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š eit jau ir atstā ta atsauksme par pagā juš ā gada ceļ ojumu uz š o viesnī cu. Š ogad devā mies uz š ejieni, jau zinot atpū tas kvalitā ti, un tajā paš ā laikā vē loties redzē t, kas jauns pē c remonta. Varu teikt, ka Gural ir ļ oti mainī jies. … Tomēr ▾ Š eit jau ir atstā ta atsauksme par pagā juš ā gada ceļ ojumu uz š o viesnī cu. Š ogad devā mies uz š ejieni, jau zinot atpū tas kvalitā ti, un tajā paš ā laikā vē loties redzē t, kas jauns pē c remonta. Varu teikt, ka Gural ir ļ oti mainī jies. Vietā m neatpazī stami. Pilnī bā novē rsa tos trū kumus, par kuriem varē ju sū dzē ties pagā juš ogad-ī paš i numuriņ i un sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Tajā paš ā laikā viesnī cā atstā ja visu to labā ko-izcila apkalpoš ana, labs ē diens, grezns akvaparks un bē rnu klubs ļ oti mainī jā s un pā rvā cā s uz citu vietu, bet kvalitā te saglabā jā s vislabā kajā lī menī ). Es biju ļ oti apmierinā ta ar jauno SPA zonu. Kopumā domā ju, ka renovā cija un renovā cija viesnī cai nā ca par labu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ar-no.teder
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es tagad pieķ eru sevi pie domas, ka negribot gribu "aizsargā t" viesnī cu))) Man viss ļ oti patika un es gribu tur atgriezties. Es nezinu, ar ko salī dzina pē dē jo atsauksmju autori. Š ajā viesnī cā biju divas reizes – pagā juš ajā vasarā , augustā . … Tomēr ▾ Es tagad pieķ eru sevi pie domas, ka negribot gribu "aizsargā t" viesnī cu))) Man viss ļ oti patika un es gribu tur atgriezties.
Es nezinu, ar ko salī dzina pē dē jo atsauksmju autori. Š ajā viesnī cā biju divas reizes – pagā juš ajā vasarā , augustā . Un arī š ogad jaunajam gadam. Abas reizes - viss ir tikai labi.
Vasarā tas ir lieliski! Es pat nezinu, par ko sū dzē ties. Š eit, piemē ram, rakstī ja par pā rtikas nepietiekamo daž ā dī bu. Vai nu es esmu tik nepretenciozs, vai otrā di – cilvē ki ir kaprī zi. Gaļ a-zivis-dā rzeņ i-augļ i un tas viss ikdienā daž ā dā s variā cijā s. Varbū t es nesaprotu. Nē , nu, nebija austeres ar varž u kā jiņ ā m))) Un pā rē jais - parasta ē dienkarte. Tai skaitā bē rniem. Un uz NG ē dieni bija diezgan interesanti, un ar dzē rieniem viss ir ļ oti labi.
Arī ar izklaides programmu viss š ķ iet normā li. Viegls, neuzkrī toš s. Kas nepiecieš ams, lai izkrautu galvu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gural Premier atpū tā mies pagā juš ajā gadā , neilgi pirms viesnī cas slē gš anas. Burtiski drī z viņ i grasī jā s to slē gt restaurā cijai vai atjaunoš anai - es nezinu, kā to pareizi uzrakstī t. Viesnī ca jutā s tā , it kā tā nebū tu jauna. … Tomēr ▾ Gural Premier atpū tā mies pagā juš ajā gadā , neilgi pirms viesnī cas slē gš anas. Burtiski drī z viņ i grasī jā s to slē gt restaurā cijai vai atjaunoš anai - es nezinu, kā to pareizi uzrakstī t. Viesnī ca jutā s tā , it kā tā nebū tu jauna. Bet daudzē jā dā ziņ ā tas viņ am darbojā s. Tajā ir jū tama komforta un pazī stamī bas sajū ta. Teritorija ir ļ oti zaļ a, un ir skaidrs, ka viņ i to kopj ar lielu rū pī bu. Milzī gs pluss ir atraš anā s vieta blakus Belekai. Burtiski sasniedzamā attā lumā . Tā rezultā tā jū s varat ne tikai labi atpū sties viesnī cā , gulē t pludmalē vai pie baseina, bet arī vienkā rš i pastaigā ties pa pilsē tu. Paskatieties uz "dzī vu" Turciju. Arī paš ā viesnī cā jums nebū s garlaicī gi. Man ļ oti nepatī k animā cija un visā di š ovi. Toties grezns akvaparks. Tik lielu vē l nebiju redzē jis.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Muchis
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca no kluba ir pā rvē rtusies par viduvē ju 4*. Pludmale ir ļ oti netī ra, tā vispā r netiek tī rī ta (cigareš u izsmē ķ i un citi nelieli gruž i). Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir tik veci, tos varē tu vismaz nokrā sot, bet labā k tos nomainī t. … Tomēr ▾ Viesnī ca no kluba ir pā rvē rtusies par viduvē ju 4*. Pludmale ir ļ oti netī ra, tā vispā r netiek tī rī ta (cigareš u izsmē ķ i un citi nelieli gruž i). Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir tik veci, tos varē tu vismaz nokrā sot, bet labā k tos nomainī t. Agrā k starp ē kā m bijuš as strū klakas, tagad tā s vairs nav. Numuri ir tī ri, bet ļ oti veci. Vannasistabas prasa labiekā rtoš anu un remontu, duš as kabī ne tik veca, ka var sū tī t uz reto izstā di, nav pat š ampū na, tā vietā nesaprotams š ķ idrums it kā galvas un ķ ermeņ a mazgā š anai. Ultra viss iekļ auts jē dziens ir ļ oti perverss: parasti š ā da lī meņ a viesnī cā s papildus galvenajā m ē dienreizē m ir ļ oti daudz visā du uzkodu, neteikš u, ka esam badā , bet tā vienkā rš i ir jā bū t. UAl. Tagad pie animā cijas: garlaicī gi. Pat mū su pensionā riem vecā kiem ir garlaicī gi. Mū ziķ i vakaros tagad notiek tikai reizi nedē ļ ā , pā rē jā laikā ir dejas un kaut kas lī dzī gs bē rniem un Mis vai Mr. Hotel konkursiem. Viesnī cā ir daudz viesu, bet nav ko darī t un nekur, katastrofā li visiem trū kst vietas. Ē diens nav slikts, bet diē tiskā ē diena ir ļ oti maz (kam vajag, bū s grū ti). Kas attiecas uz izklaidi bē rniem: uz vietas ir Mā kslas studija ar trakā m cenā m. Un arī Lunas parks ir drausmī gs pē c izskata un cenas. Akvaparks labs, bet ū dens pā rā k hlorē ts, peldkostī mus vajag izmē rcē t, lai nesmarž o pē c balinā tā ja. Vakarā apkalpoš ana laba, pa dienu visi miegaini. Ja kā ds grasā s uz š ejieni braukt, neiesaku. Pats tagad esmu š eit ar ģ imeni un pirmo reizi gaidu izbraukš anas datumu. Diemž ē l. Tū lī t pievienoš u foto. Viesnī ca no kluba ir kļ uvusi par vidē jo 4*. Pludmale ir ļ oti netī ra, tā vispā r netiek tī rī ta (cigareš u izsmē ķ i un citi nelieli gruž i). Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir tik veci, tos varē tu vismaz nokrā sot, bet labā k tos nomainī t. Agrā k starp ē kā m bijuš as strū klakas, tagad tā s vairs nav. Numuri ir tī ri, bet ļ oti veci. Vannasistabas prasa labiekā rtoš anu un remontu, duš as kabī ne tik veca, ka var sū tī t uz reto izstā di, nav pat š ampū na, tā vietā nesaprotams š ķ idrums it kā galvas un ķ ermeņ a mazgā š anai. Ultra viss iekļ auts jē dziens ir ļ oti perverss: parasti š ā da lī meņ a viesnī cā s papildus pamatē dienam ir daudz visā du uzkodu, neteikš u, ka esam badā , bet tā vienkā rš i ir jā bū t. UAl. Tagad pie animā cijas: garlaicī gi. Pat mū su pensionā riem vecā kiem ir garlaicī gi. Mū ziķ i vakaros tagad notiek tikai reizi nedē ļ ā , pā rē jā laikā ir dejas un kaut kas lī dzī gs bē rniem un Mis vai Mr. Hotel konkursiem. Viesnī cā ir daudz viesu, bet nav ko darī t un nekur, katastrofā li visiem trū kst vietas. Ē diens nav slikts, bet diē tiskā s pā rtikas ir ļ oti maz (kam vajag, bū s grū ti). Kas attiecas uz izklaidi bē rniem: uz vietas ir Mā kslas studija ar trakā m cenā m. Un arī Lunas parks ir drausmī gs pē c izskata un cenas. Akvaparks labs, bet ū dens pā rā k hlorē ts, peldkostī mus vajag izmē rcē t, lai nesmarž o pē c balinā tā ja. Vakarā apkalpoš ana laba, pa dienu visi miegaini. Ja kā ds grasā s uz š ejieni braukt, neiesaku. Pats tagad esmu š eit ar ģ imeni un pirmo reizi gaidu izbraukš anas datumu. Diemž ē l. Fotoattē ls ir pievienots tagad
Parādīt vairāk »


iemiesojums tarolka
Apsveram iespēju ierasties šajā viesnīcā 19.oktobrī. Vai šomēnes paliek viesnīcas vasaras koncepts vai jau būs ziemas (nocirsts)? Vai būs animācija bērniem? Vai ir kaut viens apsildāms baseins?
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums vlad242
Mana sieva un dēls devās pie miera, solīja piezvanīt un vairākas dienas nekādu ziņu no viņiem.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums nastja-chernyshva
vai kāds cits veids, kā piekļūt internetam no datora
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Club Ali Bey Belek был построен в 1997 году, последняя реновация прошла в 2015 году (полная реновация номеров проведена в 2014 году). Расположен на территории огромного ботанического сада с экзотическими растениями. Отель подходит для активного и пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится на берегу моря в 1 км от Белека, в 35 км от аэропорта и в 40 км от Анталии.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Аквапарк, 15 000 кв.м, 5 бассейнов, 8 горок для взрослых и 8 горок для детей разного возраста, ресторан и бар на территории аквапарка. Основной ресторан, рассчитанный на 1300 человек, ресторан "Happyland "(работает по сезонам), Snack-ресторан на 120 человек, 3 ресторана A’la Сarte ресторана (турецкая, итальянская кухни).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей (4-7 мини, 8-12 макси), тинейджер-клуб от 13 до 17 лет, лунапарк с игровыми автоматами (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк, 15 000 кв.м, 5 бассейнов, 8 горок для взрослых и 8 горок для детей разного возраста, ресторан и бар на территории аквапарка. 8 теннисных кортов (покрытые из красной глины), теннисные курсы (для взрослых и детей), специальные магазины (Adidas,Wilson store), платно. Анимация на русском языке, вечерние шоу, живая музыка, дартс, бочча, пляжный волейбол, мини-гольф, аэробика, водная гимнастика, стэп, салон с игровыми автоматами (платно), все виды водного спорта (платно), парашют (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 568 номеров. Категории номеров: Deluxe Room, Deluxe Family Room, Deluxe Superior Room, Deluxe Superior Family Room, Deluxe Pool Room, Deluxe Pool Family Room, Presidential Pool Suite.

Istabās

Центральный кондиционер (24 часа май-сентябрь), спутниковое ТВ, мини-бар, телефон, собственная ванная комната, душевая кабина, фен, электронный сейф (бесплатно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • bidē (ne visās istabās)
Adrese Iskele Mevkii, 07506 Белек, Турция.
Tālruņi: +90 242 715 16 00
Tīmekļa vietne: Club Gural Premier Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.