Bellis Deluxe Hotel 5*– Atsauksmes

66
Novērtējums 6.710
№44 viesnīcas reitingā Belek
6.7 Numurs
7.2 apkalpošana
6.5 Tīrība
8.1 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Atrodas Belekas apgabalā Vidusjūras piekrastē. Izgatavots modernās arhitektūras stilā. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā un pilnībā atjaunota 2014. gadā ar jaunajām Jasmine Lake Houses un Bellis Villas. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm, jauniešiem un āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар kisseljova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Patiesī ba par viesnī cu Labdien! Mums patika mū su uzturē š anā s, viesnī ca ir laba. Ē diens visaugstā kajā lī menī , laba loģ istika restorā nā - gandrī z vienmē r bija galdiņ i, teritorijā daudz zaļ umu. … Tomēr ▾ Patiesī ba par viesnī cu
Labdien!
Mums patika mū su uzturē š anā s, viesnī ca ir laba. Ē diens visaugstā kajā lī menī , laba loģ istika restorā nā - gandrī z vienmē r bija galdiņ i, teritorijā daudz zaļ umu. Istabu uzkopš ana, tā -tā . WI-FI darbojā s ļ oti labi visā viesnī cā . Bet tas, kas man ļ oti nepatika, bija animā cijas komandas darbs, tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Jū s nevarat atrast animatorus, jū s nevarat iegū t informā ciju, mū suprā t, jū s nevarat viņ iem maksā t algu, viņ i ir tas, kas viņ iem ir, kas viņ iem nav. Un man ļ oti nepatika kā rtī ba pludmalē
tu nā c 10 no rī ta, dvieļ i tiek mē tā ti uz sauļ oš anā s krē sliem, nav neviena. Jū s nā kat pē c vakariņ ā m uz tiem paš iem sauļ oš anā s krē sliem, tiem paš iem dvieļ iem neskartos, kā pē c neviens no darbiniekiem to neievē ro. Tas pats notika uz mola. Citā s viesnī cā s visi to skatā s. Godī gi sakot, mē s nekad vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
аватар a.v.vasilechko
Viesnī ca ir nedaudz pā rspī lē ta par to, ko tā ir vē rta. Wi-Fi telpā s nedarbojas. 21. gadsimtā mums nā cā s 3 reizes zvanī t viņ iem reģ istratū rā un 1 reizi nā kt klajā . Istabas nav sliktas, bet vecas. Restaurā cija bija sen. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir nedaudz pā rspī lē ta par to, ko tā ir vē rta. Wi-Fi telpā s nedarbojas. 21. gadsimtā mums nā cā s 3 reizes zvanī t viņ iem reģ istratū rā un 1 reizi nā kt klajā . Istabas nav sliktas, bet vecas. Restaurā cija bija sen. Teritorijā ir jaunas ē kas.
Ē diens labs, ē dienu pā rpilnī ba daž ā da. Ē diens visaugstā kajā lī menī . Uzkopš ana ir ļ oti slikti iztī rī ta, š ā da lī meņ a viesnī cai tas ir kauns. Vai nu atkritumi uz galda tiks aizmirsti, no miskastes, vai arī netiks ziņ ots par mini bā ru. Animā cija bē rniem ir vā ja. Var teikt, ka tā nemaz neeksistē . Motivē jot ar to, ka covid. Un tas, ka viesnī cā dzī vo 700 cilvē ki nav covid? ? ? Personā ls, š ķ iet, ir pieklā jī gs, daž reiz nav pieklā jī gs.
Teritorijā ir veikali. Cenas ir pā rā k augstas, bet kaulē ties var un pā rdevē ji nav slikti, ja prot kaulē ties. Uz vietas ir fotogrā fi. Ļ oti augstprā tī gi un plē š cilvē kus. Soli vienu, dari citu. Cenas uzpū š vietu 10$ - 1 foto, ja paņ em daudz sola piekā pties. Kā č igā ni bazā rā , viņ i vairojas. Viņ i ir arī saš utuš i un rupji. Es ļ oti vē los, lai viesnī cas administrā cija kaut kā to kontrolē tu, jo viņ i strā dā viesnī cas teritorijā , bet paš i ! ! !
аватар zvezdo-4ka1984
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā ar 7 gadus vecu bē rnu) Gribu atzī mē t š ausmī go bē rnu animā ciju, š obrī d tā s nav. Nav meistarklases, akva grims, daž as interesantas spē les 7 gadiem, bē rns ļ oti gribē ja iet uz bē rnu klubiņ u, bet katru reizi, kad es viņ u ņ emu, viņ š sē ž viens pats. … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā ar 7 gadus vecu bē rnu) Gribu atzī mē t š ausmī go bē rnu animā ciju, š obrī d tā s nav. Nav meistarklases, akva grims, daž as interesantas spē les 7 gadiem, bē rns ļ oti gribē ja iet uz bē rnu klubiņ u, bet katru reizi, kad es viņ u ņ emu, viņ š sē ž viens pats. Tikmē r animatori vai nu sarunā jas savā starpā , vai staigā apkā rt. Maksimā li viens vai divi ar jaunā kiem bē rniem zī mē . Es redzē ju, kā nā ca vecā ki bē rni 10-12 gadus veci, viņ i pat nepievē rsa viņ iem uzmanī bu. Ē diens vienmuļ š , nav bē rnu galda.
аватар krygon
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š o viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. Patika, ka atradā s netā lu no Antā lijas lidostas, 30-40 minū tes. Liela zaļ ā zona. Pieklā jī gs personā ls. Kokteiļ i bā rā padara negarš ī gus, un galvenajā restorā nā galvenajā ē kā ir neliela ē dienu izvē le. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. Patika, ka atradā s netā lu no Antā lijas lidostas, 30-40 minū tes. Liela zaļ ā zona. Pieklā jī gs personā ls. Kokteiļ i bā rā padara negarš ī gus, un galvenajā restorā nā galvenajā ē kā ir neliela ē dienu izvē le. Vakara programmā s daž kā rt ir iekļ auti dziedā tā ju priekš nesumi ar dzī vo skaņ u.
аватар gritsayekaterina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā maijā . Uzreiz rezervē š u, ka pirms divā m nedē ļ ā m jau atpū tā mies divā s viesnī cā s un tobrī d valstī jau bija spē kā karantī na un komandantstunda (bet sā kā s stundu vē lā k), bija arī hes kodi un viss, bet nekur nebija tā das viesnī cas kā š ī viesnī ca. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā maijā . Uzreiz rezervē š u, ka pirms divā m nedē ļ ā m jau atpū tā mies divā s viesnī cā s un tobrī d valstī jau bija spē kā karantī na un komandantstunda (bet sā kā s stundu vē lā k), bija arī hes kodi un viss, bet nekur nebija tā das viesnī cas kā š ī viesnī ca.
1. Spa ir pieejams tikai pē c iepriekš ē ja pieraksta un tikai 30 minū tes. Kā armijā ) viņ i iegā ja, nomazgā jā s un aizgā ja. Lai gan jū s nesaņ emsit lielu prieku, jo spa tiek atjaunots un tas ir ļ oti trokš ņ ains. Tā du kā rtī bu spa nebiju redzē jis ne š ogad, ne pē rn. Reģ istrā cija jā veic no rī ta. Viņ i nepierakstī s pa tā lruni, jo nav pietiekami daudz darbinieku, un mū s lū dza ierasties pē c brokastī m un mē s pierakstī sim. Arī tvaika pirts nedarbojas. Ir tikai turku pirts un divas saunas. Spa pat naudas dē ļ nav ū dens, tē jas, sulas. Ja vē laties dzert, dodieties uz sporta zā li. Arī iekš telpu baseinā sauļ oš anā s krē slus labā k aizņ emties iepriekš.
2. Telpas ir novecojuš as un nepiecieš ama kondicioniera atjauninā š ana, ir nepatī kama smaka un nav vē suma efekta.
Guļ am ar atvē rtu balkonu. Laikapstā kļ i atļ auj. Tī rī š ana par 3 ballē m, grī da vispā r nav mazgā ta, labā k č ī bas. Tikai pē c kā da laika viņ i saprata, ka numurs neatbilst viesnī cas vietnē redzamajam fotoattē lam ...kaut kā viņ i nesaprata uzreiz.

3. Restorā nā ir dī vaina sistē ma karsto ē dienu pasniegš anai. Lai gan pandē mijas gadā Belisā visas viesnī cas lika ē dienu aiz stikla vitrī nā m, tas vē l nav darī ts visur. Viesi ir spiesti stā vē t metru no ē diena un izkā rtnē m ar trauku nosaukumiem, norobež otas ar sarkanu lenti. Aiz meitenes lentes viesmī ļ i lē kā no trauka uz trauku un liek ē dienu uz š ķ ī vjiem. Biež i vien š ajā skaitī tā jā ē diens nokrī t uz grī das. Viss izskatā s skumji un mulsinoš i. Visi ir p...om pozā un skatā s uz zī mē m. Pats galvenais restorā ns nespē j uzņ emt tā du viesu skaitu. Ar vakariņ ā m labā k nekavē ties un nonā kt sā kumā.

4. Tik nabadzī gu minibā ru Turcijā nebiju redzē jis! 1 skā rdene kolas, 2 alus, 3 ū dens, 2 sulas, 2 vafeles.
Turklā t pats ledusskapis ir salauzts. Tikko vecs un laiks norakstī t. Kafijas komplekts ir vairā k nekā pieticī gs. 3 tē jas maisiņ i 2 Jacobs nū jiņ as 3 in 1. Ja kā dam patī k no rī ta istabā dzert melnu kafiju, tad jā dodas uz citu viesnī cu

5. Skats no istabas uz jū ru. Nekā dā gadī jumā netē rē jiet tam savu naudu. Skatu sabojā vecais un netī rais viesnī cas galvenā s ē kas jumts, ko jū s neizbē gami redzē siet. Š is skats nav paredzē ts instai) galvenā s ē kas priekš ā ir strū klaka, kas rada troksni kā Niagā ras ū denskritums. Kas mī l klusumu, labā k izvē lē ties lietas prom.

6. Kopš pandē mijas visas viesnī cas numuriņ ā ir nodroš inā juš as medicī niskā s maskas, dezinfekcijas aerosolus vai ž elejas un cimdus. Bellisam tā nav. Vispā r viesnī cā maskas ī paš i neizsniedz, acī mredzot mazā k nekā citā s, un dezinfekcija nav visur.

7. Peldmē teļ i ir jā pieprasa. Ierodoties viņ i neatrodas numurā . (Mums teica, ka tas ir noteikums standarta istabā s). Ir neē rti, kad ieradies naktī un gribi ieiet duš ā , bet nav peldmē teļ a...

8. Ē diens.
Nekas ī paš s un ī paš i garš ī gs vē l nebija. Ļ oti standarta ē dienkarte. Vē ž i, par kuriem visi š eit apbrī no trī s dienas pē c kā rtas. Boloņ as arī katru dienu. Variā ciju nav.

9. Vienī gais viesnī cas pluss ir tā s tuvums lidostai. Ar individuā lu pā rsē š anos tikai 30 minū tes ceļ ā . Viesnī cas teritorija nav tik liela. Vienkā rš i daudz vietas aizņ em futbola laukumi un zoodā rzs.

Manuprā t, labā kas viesnī cas par š o: Rubi platinum, Kingdom Hotel the land of legends, Rixos premium tekirova, Alva Donna, Nirvana.
аватар Valentina_Kryvsha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Camelia B ē kā mū su numurs ir standarta, tas ir mazs, bet tikko izremontē ts. Tī ra, kā rtī ga, ikdienas veļ as maiņ a un tī rī š ana. Draudzī gs personā ls. Ē diens mums der. Garš ī gi augļ i, ikdienas jū ras veltes, jē rs, vē ž i (tie nav tie gardā kie). … Tomēr ▾ Camelia B ē kā mū su numurs ir standarta, tas ir mazs, bet tikko izremontē ts. Tī ra, kā rtī ga, ikdienas veļ as maiņ a un tī rī š ana. Draudzī gs personā ls.

Ē diens mums der. Garš ī gi augļ i, ikdienas jū ras veltes, jē rs, vē ž i (tie nav tie gardā kie). Kokteiļ i ir lieliski (labā kie Meet Point bā rā ). Un kā di turku saldumi! Es apņ ē mos ē st tikai daž us gabalus dienā , bet es nevaru pretoties ...Un konditorejas izstrā dā jumi pā rsteidz ar kū kā m. Un, lai gan man saldē jums ī sti negarš o, bet š eit tas ir garš ī gi.

Teritorija ir skaista un kopta. Animā cija ir neuzkrī toš a.
аватар kiev_reklama
Kamē r atmiņ as ir svaigas. Turcijā bijā m ne pirmo reizi. Side, Kemer, tagad Belek. Tie. salī dzinā t ar. Ieraš anā s: č etri vai pieci reisi ieradā s gandrī z vienlaikus. VISA bagā ž a tika izsniegta uz vienas lentes! ! ! Pā rē jie gulē ja cieš ā miegā . … Tomēr ▾ Kamē r atmiņ as ir svaigas.
Turcijā bijā m ne pirmo reizi. Side, Kemer, tagad Belek. Tie. salī dzinā t ar.
Ieraš anā s: č etri vai pieci reisi ieradā s gandrī z vienlaikus. VISA bagā ž a tika izsniegta uz vienas lentes! ! ! Pā rē jie gulē ja cieš ā miegā . Labi?
Visas nepatikš anas beidzā s, tiklī dz tā s nonā ca viesnī cas darbinieku aprū pē . Trū kumi: ceļ o ar diviem bē rniem. Mazajam avio lidojumā (Azur) salauza ratus ! ! Tie, kas ceļ oja ar gadu vecu bē rnu, mani sapratī s. Viesnī ca to salaboja vienas dienas laikā . Ofseta.
Istaba: 40 kvadrā tmetri. Milzī ga terase - apmē ram 15 kv. Pildī jums ir standarta - TV, ledusskapis (pilns), konderis utt. Daudz dvieļ u. Sterils! ! ! Ī paš i priecē ja tas, ka kondicionieris tika ieslē gts iepriekš . Ofseta.
Vai no dvieļ iem jums ir izveidotas sirdis vai gulbji? Jums ir vā ja iztē le - viņ i mums izlika ZAĶ I ! ! ! Zaķ ī ti, Kā rli! Mums nebija laika fotografē t - bē rni uzdroš inā jā s.
Restorā ns: Es nevaru saprast, KĀ var iepriecinā t visu š o ē dā ju un dzē rā ju pū li. SAVĀ DĀ K! VIENLAIDĪ GI! Vienmē r svaigs. Fantastiska loģ istika. Personā la darbs parasti ir akrobā tika. Neliels kaut kas apgā zā s uz galda grī das. Pē c nepilnas minū tes mums viss tika nomainī ts un iztī rī ts.
Sortiments - standarta pā rpilnī ba. Kā visur. Varbū t nedaudz labā k: katru dienu vē ž i, sarkanā s zivis, japā ņ u virtuve utt.
Apkalpoš ana restorā nā : kā viņ iem izdodas tik tī ri nomazgā t traukus? Š ķ iet, ka tas ir tikko izņ emts no iepakojuma. Tā pat kā grī das, un. . . un viss! Es pat nevaru iedomā ties, cik daudz darba tajā jā iegulda. Varbū t tā pē c, ka cilvē ki vienkā rš i strā dā , nevis veido izskatu?
Teritorija, pludmale un baseini: sterili. Tualete pie akvaparka ir kaut kas kosmisks. Kā zu kleitā var apgulties stū rī un nesasmē rē ties. Antā lijas varoņ pilsē tas lidostas tualete salī dzinā jumā ir netī rs spainis.
Viesnī cu gnī das, ak nepareizi runā ja. . . ceļ vež i, protams. Mē s ceļ ojā m ar Anex-Tour. Es negribu teikt, ka mums ir TIK "paveicies" - iespē jams, tā ir tikai uzņ ē muma politika vai profesionā la saskaņ a. Sā kotnē ji noskaņ ojiet, ka viņ i vē las jū s notī rī t sausu. Bet likuma ietvaros. Izmantojot savu nezinā š anu. Pagā juš ajā reizē gidi ar varu autobusu iedzina veikalā Sorbent. Viņ i teica, viņ i saka, lē tā kais un svaigā kais. Muļ ķ ī bas!
1. Viņ i mū s nosū tī ja iepirkš anā s tū rē uz "visrentablā ko" iepirkš anā s vietu. Š o brī niš ķ ī go vietu sauc par "Moda Show". Ir ī sta mafija. Tur mū s pie ieejas jau gaidī ja divi brī niš ķ ī gi ķ ipari ar atplestā m rokā m. Gandrī z nolaizī ja. Kad sapratā m, ka viesnī cas veikalā TRĪ S reizes (!! ! ) lē tā k no viņ iem nepirksim, mē s viņ iem beidzā m eksistē t! Maš ī na, kurā mū s ieveda, ir pazudusi! Kur ir tualete, lai nomainī tu mazu autiņ u - viņ i pamā ja kaut kur dziļ i veikalā . Tips - paskaties tur. Viņ š ir TUR.
Pē c lū guma savā kt ū deni no dzesē tā ja (tas stā v zā lē ) - piedā vā ja nopirkt 0.5 litru pudeli tikai par 5 dolā riem. Diezgan. . .
Bija palikuš i divi malki - viņ i piedzē rā s bē rniem un gā ja uz Antalia Mall. Tur bez problē mā m paņ ē mā m taksi un devā mies kur vajag.
2. Viņ i mū s pierunā ja doties uz Leģ endu zemi. Reklā ma ir visur – gandrī z uz tualetes papī ra. Aiziet. Pie 80% braucienu ar senioru - nevar. Tas neiznā ca augumā , pē c tam vecuma, pē c tam svara, tad krē slā...)))
Infekcija (tas ir ceļ vedim) - jū s redzē jā t bē rnu! Š is ceļ ojums ir viņ am! Kā pē c jū s mani nebrī dinā jā t.
Kopā : visi cilvē ki, pakalpojumi un pakalpojumi, kas saistī ti ar viesnī cas darbī bu - lieliski biedri!! !
Gaisa pā rvadā tā js (atceļ ā atkal salauza ratus, jau citā vietā ), Anex darbinieki sū c.
Es viss. . . Lai visiem veicas. Esi uzmanī gs.
Py. Sy. Neadekvā ts rassians un hahlovs gandrī z nesanā ca. Mē rens. Viņ i nestresoja.
аватар Lanadans
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir ļ oti veca, nobruž ā ta, numuriem nepiecieš ams remonts. Galvenajā ē kā istabiņ as ļ oti mazas, mums ir trī s vietas - nav kur koferi nolikt. Balkons metrs pa metram. Vannas istaba ar tualeti 2x1.5, kopā.3 kvadrā ti, tualete knapi iebī dī ta starp vannu un izlietni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti veca, nobruž ā ta, numuriem nepiecieš ams remonts. Galvenajā ē kā istabiņ as ļ oti mazas, mums ir trī s vietas - nav kur koferi nolikt. Balkons metrs pa metram. Vannas istaba ar tualeti 2x1.5, kopā.3 kvadrā ti, tualete knapi iebī dī ta starp vannu un izlietni. Pretī gas kvalitā tes š ampū ni un ž elejas, tā du neesmu redzē jusi, lai vispā r neputo. Peldmē teļ i ir jā pieprasa. Spilveni kā rakstī ja - milzī gi sintē tiski nav ē rti.
Jū s nevarē siet mainī t istabu galvenajā ē kā - visas telpas ir vienā das. Viesnī ca ir vistu kū ts.
Ir jaunā ka ē ka ar lielā m istabā m un lielu vannas istabu, bet š ī Jasmī na ē ka, kas atrodas galvenā s ē kas priekš ā , ir kā cita viesnī ca otrajā lī nijā . Viņ iem ir savs restorā ns, peldbaseins un tā lu no jū ras. Un amatierim tur ir ļ oti ļ oti kluss. Visa ballī te: mū zika, bā ri un animatori pie galvenā baseina.
Ē diens. Tas ir ž ests, nav nekā . Jū s nepaliksit izsalkuš i, ja brokastī s garš osiet maizī tes un olas. Nekas cits. Nav pat kafijas, tikai š ķ ī stoš ā kafija!! ! Lē tā kā s neē damas desiņ as un desiņ as no cietes ar brū nu krā svielu. Sulas no iepakojumiem izsniedz svaigai. Neliels siera sortiments, galvenokā rt Adyghe un Suluguni. Ir augļ i (banā ns, arbū zs, melone, apelsī ns, aprikoze, ā boli, skā bie ķ irš i).
Pusdienas ir vistas gaļ a un kebabs un visa veida dā rzeņ i, gurķ i, tomā ti un salā ti no svaigiem dā rzeņ iem. Cepumu kū kas.
Vakariņ ā s pievieno grilē tus jū ras plauž us un ceptu jē ru. Un baklava.
Bet ir galvenais BET: turki uzliks tev uz š ķ ī vja un tev var ielikt vienu ķ irš u tomā tu, ja prasī si vairā k, tad tev ziņ os vē l VIENU. Man izdevā s ielikt vienu mazu vā rī tu brokoļ u gabaliņ u. Tas ir ļ oti kaitinoš i, jū s sā kat dusmoties.
Uz UltraOlInclusive rē ķ ina - A la carte restorā ni par 15 eiro no personas. Dzē rienu piemaksa, svaigs apelsī ns piemē ram 3 eiro. Š ampanietis no 50 eiro.
Par teritoriju un jū ru jautā jumu nav, teritorija skaista, liela, zaļ a. Jū ra ir silta, ieeja jū rā ir ē rta. Vakaros izklaides š ovi un diskotē ka.
Spa kā vienmē r ir dā rgs.
Neiesaku š o viesnī cu, tā ir dā rga (cenas/kvalitā tes ziņ ā ) un neē rta nakš ņ oš anas un ē dinā š anas ziņ ā . Turcija nav Odesa, tur ir liela viesnī cu izvē le, nemaldaties kā mē s, izvē lieties ko labā ku. Veiksmi!
аватар alona_melnyk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca nodroš ina labu uzturē š anos COVID-19 apstā kļ os. Ierodoties un vē lā k katru otro dienu, visiem tika mē rī ta temperatū ra pie ieejas galvenajā restorā nā , visi darbinieki valkā maskas un aizsargsietus, cimdus. Ē dinā š ana tiek organizē ta pē c "bufete aiz stikla" sistē mas, izklaides programmas katru vakaru. … Tomēr ▾ Viesnī ca nodroš ina labu uzturē š anos COVID-19 apstā kļ os. Ierodoties un vē lā k katru otro dienu, visiem tika mē rī ta temperatū ra pie ieejas galvenajā restorā nā , visi darbinieki valkā maskas un aizsargsietus, cimdus. Ē dinā š ana tiek organizē ta pē c "bufete aiz stikla" sistē mas, izklaides programmas katru vakaru. Viesnī cas personā lu pā rstā v vietē jie iedzī votā ji. Tū ristu kontingents: ukraiņ i - 70%, turki - 25%, kazahi - 5%.
Trū kumi ietver:
1. Neē rta iekļ ū š ana jū rā .
2. Nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu pludmalē un piestā tnē .
3. Liels skaits atpū tnieku.
аватар Ljudmila62519
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esam 3. reizi š ajā viesnī cā , un š eit ir 2 iepriekš ē jā s reizes, kad mums viss patika. Bet dienas beigā s lietas kļ uva sliktā kas. Savu viedokli izteicā m reģ istratū rā vadī tā jiem un meitenē m. Bet izrā dā s, ka tur ir mainī jies ģ enerā lmenedž eris un viesnī cā viss mainī jies. … Tomēr ▾ Esam 3. reizi š ajā viesnī cā , un š eit ir 2 iepriekš ē jā s reizes, kad mums viss patika. Bet dienas beigā s lietas kļ uva sliktā kas. Savu viedokli izteicā m reģ istratū rā vadī tā jiem un meitenē m. Bet izrā dā s, ka tur ir mainī jies ģ enerā lmenedž eris un viesnī cā viss mainī jies. Bet mē s ar to bijā m neapmierinā ti. Mums ļ oti patī k š ī viesnī ca atraš anā s vietas, teritorijas, jū ras un pludmales ziņ ā . Mainī jies ir tikai uztura jē dziens, viss ir pasliktinā jies. Animā cija bija, gā ja uz diskotē kā m, bija dzī vā mū zika. Bet austrumu dejas – mums nepatika. Tač u bija daudz priekš likumu, daž ā das spē les. Un š ogad mē s vienkā rš i atpū tā mies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Irina_Majkop
Lūdzu, atbildiet, vai ir siltais baseins? Es domāju apsildāmu? Un vakara koncertos rāda profesionāli mākslinieki vai vietējie animatori? Paldies!
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums lolena77
Dosimies pēc nedēļas uz BELLIS DELUXE HOTEL 5* ar 6 gadīgu meitu. Tikko lasīju par koksaki vīrusu Turcijā. Vai drīkstu zināt, kāda ir situācija šajā viesnīcā un kādi ir profilakses pasākumi
7 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 12 atbildes
iemiesojums olga593384
Pastāstiet man, zinoši cilvēki. un ko, BELLIS DELUXE HOTEL a la crate restorāni maksā???
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infobellis
‹ Viesnīca Bellis Deluxe Hotel 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Расположен в районе Белек на берегу Средиземного моря. Выполнен в стиле современной архитектуры. Отель был построен в 1992 году, полная реновация проводилась в 2014 году, построены новые Озерные домики Жасмин и Виллы Беллис. Отель идеально подойдёт для семейного, молодёжного и активного отдыха.

Atrašanās vieta 32 км от аэропорта Анталии. 42 км от центра Анталии. 5 км от п. Белек.
Pludmales apraksts Песочный пляж длиной 290 м, принадлежащий отелю (сертификат Голубого флага). 1 деревянный пирс, 1200 кв.м. Вход в море – мелкая галька. Павильоны на пляже (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер, 6 открытых бассейнов (без подогрева), часы работы с 08:00 - 20:00, 1 крытый бассейн (без подогрева), площадь 200 кв.м. Открытые бассейны и водные горки не работают в зимний сезон.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает 10:00-12:30 и 14:30-18:00. Аренда детских колясок (платно). В зимний сезон работает крытый бассейн для детей (5 кв.м., глубина 35 см). 8 горок для детей на шикарном пиратском корабле. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и подогревателем для детского питания. Отель предлагает детское меню (в основном ресторане).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк площадью 3000 кв. м с 6 горками для взрослых, и с отдельным бассейном, состоящим из 8 горок для детей на шикарном пиратском корабле. Зоопарк площадью 21 000 кв. м. Футбольное поле (1 поле 90х46; 2 поля с трибунами и освещением 78х120 м2, стандарт UEFA), игровые автоматы платно, бочче бесплатно, сауна бесплатно (2), парная бесплатно, дартс бесплатно, освещение теннисного корта платно, стрельба из лука бесплатно, живая музыка бесплатно (в определенные дни), водные виды спорта платно, массаж платно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, турецкая баня (хаммам) бесплатно, джакузи платно, волейбол на пляже бесплатно, мини-футбол бесплатно, аквааэробика бесплатно, теннисный корт бесплатно (2 корта с жестким покрытием).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 554 номера. Отель состоит из одного 6-ти этажного главного здания и шести 3-х этажных бунгало.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Taşlıburun mevkii , Belek - 7525 Antalya - TURKEY
Tālruņi: Tel: (00 90) 242 710 21 00
Fax: (00 90) 242 725 42 90
Tīmekļa vietne: Bellis Deluxe Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.