Atvaļinājums 2021. gada oktobra beigās

Rakstīts: 12 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 20 — 30 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Rudens brī vdienā s palikā m viesnī cā . Ieradā mies 20.10. 21 agri no rī ta, teica, ka jā gaida norē ķ inā š anā s ne ā trā k par 12. Aizgā jā m brokastī s, devā mies uz reģ istratū ru un istabiņ a jau bija gatava (jo atpū tā mies jau plkst. atkal š ī viesnī ca). Mums iedeva istabiņ u 1. korpusā otrajā stā vā ar skatu uz baseinu, istaba bija veca, ļ oti smacī gs, visu dienu pa logu spī dē ja saule un bija skaļ š . Mē s atgriezā mies reģ istratū rā un teicā m, ka gaidī sim citu istabu. Un viņ i paš i devā s atpū sties pie baseina. Mē s ieradā mies noteiktajā laikā , mums iedeva istabu, no kuras izvē lē ties 5. un 6. ē kā , 5. ē kā bija ļ oti dū mu, un mē s izvē lē jā mies 6, tā bija mazā ka nekā.1, bet jaunā ka, klusa un ē rta.
Viņ i gribē ja mainī t standartu uz ģ imenes, bet viņ i prasī ja 150 eiro, bet par villu 100 eiro dienā - mē s atteicā mies. Pē c 6 dienā m pie mums atlidoja draugi, mē s jau iepriekš lū dzā m, lai viņ i iekā rtojas mū su stā vā , un viņ i apmetā s mums blakus. Paldies viesmī lī bai Olgai par palī dzī bu š ajā jautā jumā un par dā vanā m. Atgrieš anā s vizī tē un kā zu gadadienā saņ ē mā m dā vanā pludmales somu, krū zī ti, vī nu ar augļ iem istabā , kā arī noformē ja galdu restorā nā (bez maksas) un svinī gi atnesa kū ku sirsniņ u, arī iekā rtoja istabu, atnesa ziedus un pastkarti. Bija ļ oti jauki par š ā du uzmanī bu.
Laiks visu laiku bija diezgan labs. Jū ra +23 - +24, gaiss +27 - +32. Tikai pē dē jā dienā bija +23. Pietiek baudī ja sauli un peldē jā s jū rā . Baseini jau bija auksti, akvaparks darbojā s, bet maz cilvē ku brauca ar slidkalniņ iem, kā arī peldē jā s baseinos. Š eit iekš telpu baseinā bija daudz bē rnu un pieauguš o. Sasildī ties bija iespē jams arī blakus esoš ajā bezmaksas pirtī un hammam.

Pludmalē vietas pietika, ne tuvu jū rai, bet pa kreisi no pludmales beigā s vienmē r varē ja atrast brī vu sauļ oš anā s krē slu. Jū ras priekš ā ir mazi oļ i, droš ī bas apavi mums nebija vajadzī gi.
Par uzturu nav sū dzī bu – daudz daudzveidī ga un garš ī ga ē diena. Katru dienu tematiskā s vakariņ as - austrumu virtuve, meksikā ņ u, zivju diena u. c. Pirms ieieš anas viņ i tika cienā ti ar dzē rieniem - š ampanieti, tekilu, brendiju...
Restorā nā ē dienu ņ em pats, pie ieejas ir dezinfekcijas lī dzekļ i, izdala maskas, un katrā rindā beigā s var arī paņ emt masku, plus darbinieki staigā un pasniedz tiem, kam nav. Teritorijā ir pietiekami daudz bā ru, kuros ir vietē jā s un importē tā s produkcijas dzē rieni. Pie ieejas pludmalē ir bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, kreisajā pusē ir divi bā ri, kur viņ i gatavo gardus kokteiļ us. Uzkost var uzkodu bā rā , no 12:00 gatavo gozleme ar sieru, gaļ u un š okolā di, blakus ir dā rzeņ u uzkodas. Saldē jums tika dots jebkurā daudzumā no pulksten 10 lī dz 18 gan plastmasas glā zī tē s, gan vafeļ u konusiņ os. Bā rs, kas man patika visvairā k, bija reģ istratū rā . Ī paš i bā rmenis (man viņ š izskatī jā s pē c mū su televī zijas vadī tā ja Slava Solomko), viņ š vienmē r bija pozitī vs un gatavoja gardus kokteiļ us. No alkohola mums patika Baileys, Ballantines viskijs, tekila, no kokteiļ iem: mohito, asiņ ainā Mē rija, Baileys kokteilis ar kafiju. . .
Viesnī ca slē gta 21.11. 01. , ē diens ar katru dienu kļ uva pieticī gā ks, jo. jaunus produktus vairs neieveda, bet tika galā ar to, kas bija. Nonā cā m lī dz republikas dienai, nedē ļ as nogalē ieradā s daudz vietē jo iedzī votā ju un uzreiz virtuve kļ uva bagā tā ka. Š ajos svē tkos bija salū ts, interesants š ovs.

Kopš sezonas beigā m arī darbinieku kļ uvis mazā k. Luna Park (tas ir bez maksas) strā dā ja no 14:30 lī dz 16:30, tajā strā dā ja bē rnu animatori, kuri no rī tiem strā dā ja ar bē rniem bē rnu klubā (zī mē ja, veidoja, spē lē jā s, apgleznoja sejas). Bē rni saņ ē ma sertifikā tus par piedalī š anos konkursos. Animatori un daudzi darbinieki no NVS valstī m.
Katru vakaru bija š ovi, pē c - diskotē ka, karaoke, bija Oktoberfest svē tki, kur bija daudz alus un cienastu, bija ļ oti jautri un svinī gi.
Wi-Fi ir bezmaksas, darbojā s labi gandrī z visā un arī pludmalē .
Netā lu no viesnī cas atrodas tirgus, un, ejot apmē ram 20 minū tes pa š oseju pa kreisi, jū s atradī sit Migros un daudzus citus daž ā dus veikalus un tirgus.
Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika, manuprā t, sezonā viss ir super. Mē s lieliski atpū tā mies, paldies manam vī ram un draugiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu