Kirman Belazur Resort & Spa 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.910
№35 viesnīcas reitingā Belek
8.4 Numurs
7.9 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.7 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2013. gadā. Sastāv no septiņiem 5 stāvu blokiem. Atrodas jūras krastā, 5 minūšu gājiena attālumā no Boazkent centra, pirmajā krasta līnijā. Viesnīcā strādā krieviski runājoši darbinieki. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар Sagida_Muratova
Atpū ta kopā ar ģ imeni, viesnī ca ir kā visas standarta Turcijas viesnī cas. Tie nenodroš ina gludekli un gludinā mo dē li, par to ir jā maksā kā par atseviš ķ u pakalpojumu, lai viesnī cas darbinieki izgludinā tu jū su drē bes. … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar ģ imeni, viesnī ca ir kā visas standarta Turcijas viesnī cas. Tie nenodroš ina gludekli un gludinā mo dē li, par to ir jā maksā kā par atseviš ķ u pakalpojumu, lai viesnī cas darbinieki izgludinā tu jū su drē bes. Š is brī dis nav ī paš i ē rts. Galvenais trū kums ir tas, ka daž i gidi maldina tū ristus, pā rdodot ekskursijas par paaugstinā tā m cenā m, kas neatbilst viņ u norā dī tajiem ieteikumiem. Mū su viesnī cā kā atseviš ķ u gidi pieteicā s kā da Marina no Fun Sun kompā nijas, kura mums pā rdeva ekskursiju uz Harem Maldives jahtu. Š ī jahta neatbilst nekā diem droš ī bas noteikumiem. Braucot no krasta, netiek veikta instruktā ž a ā rkā rtas situā cijā s uz kuģ a, uz kuģ a nav pietiekami daudz glā bš anas vestu utt. Pē c ieraš anā s no jahtas nekavē joties vē rsā mies pie Marina un pieprasī jā m morā lu un materiā lu kompensā ciju par š ā du bī stams ceļ ojums ar sliktu servisa kvalitā ti uz klā ja. jahta.
Uz ko viņ a nereaģ ē ja un pat neatvainojā s mums. Uz jahtas bija lē ts, neē dams ē diens un apš aubā mi dzē rieni un saldē jums, ko mē s nelietojā m. Viņ i baidī jā s saindē ties. Es aicinu visus tū ristus no š ī s Marinas viesnī cas ceļ vež a un citiem gidiem neveikt nekā das ekskursijas par trim cenā m, kas neatbilst tik augstā m cenā m, kā das viņ i piedā vā , jo ī paš i tā pē c, ka tā s ir ļ oti nedroš as. Neviens nav atbildī gs par jū su dzī vī bas droš ī bu š ā dā s pilsē tas ekskursijā s. Š ī s Marinas dē ļ mums bija sabojā ta vesela diena, mē s atstā jā m savu brī vdienu vī luš ies.
аватар djakova660
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tī ra un skaista, numuriņ i uzkopti, bā rs papildinā ts, mazgā š anas lī dzekļ u pietiek, bet ķ ermeņ a losjons ļ oti smird, gultas ļ oti ē rtas, jū ra arī super, bet ne ē rta ieeja, oļ i rupjas smiltis, neē rti kā jā m, grū ti un sā pī gi tikt ā rā (no š ī mazi iegriezumi pirkstos) Vajadzē tu apavus, iespē jams, tas ir VISS! Tagad ir kalnrū pniecī bas dienas, un es nevaru sagaidī t, kad doš os prom no š ejienes, un š ī ir pirmā reize 15 gadu laikā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tī ra un skaista, numuriņ i uzkopti, bā rs papildinā ts, mazgā š anas lī dzekļ u pietiek, bet ķ ermeņ a losjons ļ oti smird, gultas ļ oti ē rtas, jū ra arī super, bet ne ē rta ieeja, oļ i rupjas smiltis, neē rti kā jā m, grū ti un sā pī gi tikt ā rā (no š ī mazi iegriezumi pirkstos) Vajadzē tu apavus, iespē jams, tas ir VISS! Tagad ir kalnrū pniecī bas dienas, un es nevaru sagaidī t, kad doš os prom no š ejienes, un š ī ir pirmā reize 15 gadu laikā . INTERNETA Š EIT NAV, tikai vestibils, vietas uz baseina un arī tad ne vienmē r pludmale, aizmirsti istabā ! Ē diens nē un vienmuļ š , 4. dienā paliks slikti no baklaž ā nu cukini vistas un sausā s zivs. Jū ras veltes NĒ , viens jū ras plaudis, vakar visu laiku cienā jā m ar tunci, brokastis š ausmī gas, pā rvā rī tas olas lī dz garozai, apdeguš as saplē stas pankū kas, gan nekas jauns, katru. dienā tā s paš as brokastu paplā tes. Uhh.
Un maziem bē rniem kā pusotrs gads, 2, nav nekā...nu ja tavs bē rns dzer kolu, nesaprotami izš ļ akstī ti saldā s sulas, frī kartupeļ i un grils...tad jā , pā rē jais viss ir baklaž ā nu piparos un visā das stulbas, vai ej ar savu ē dienu. Bē rniem nav specializē tas sulas, ne graudaugi, ne augļ u biezeni, izmet pā ris bundž as tikai brokastī s, un tad ne vienmē r, no vā rda NEKAS, bet ja bē rnam ir alerģ ija kā mums pret pienu, tad vispā r Khan. Vietē jā alkohola vispā r nav, kafija š ausmī ga, pie baseina, pie jū ras, tikai foajē vā ra dabu un viss. . . un tad dod vakariņ ā s vai pē c, kad nedzeru. tik vē lu. Akvaparkā nemitī gi smird pē c atkritumiem, aiz durvī m var redzē t atkritumus no viesnī cas, skā rds, no mū su logiem paveras skats uz slidkalniņ iem un es izkarinu mantas, kas steidzas 2. stā vā . Ala carte ra3 pē c 7 dienā m, biež ā k, par maksu un kaudzi mazu, bet arī nesvarī gu momentu, bet vairs nerakstī š u. Iepazī stoties ar vairā kā m ģ imenē m, uz jautā jumu: kā klā jas tev un bē rniem? Es dzirdē ju to paš u atbildi, pirmo reizi rakstot atsauksmi. Š ausmī gi apbē dinā ta palikš ana iznā ca fu, diemž ē l! Es personī gi nevienam neieteiktu! Un es to jau daru.
аватар voinalovic
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki, Kirmans ieradā s otro reizi pē c kā rtas. Pagā juš ais gads bija lielisks, tika nolemts braukt vē lreiz. Ne ā trā k pateikts, kā izdarī ts. Š oreiz devā mies ar draugiem (2+2) + (2+2), bē rniem 8-11 g. v. 1. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies ap 10 no rī ta, bagā ž as nodalī jumā pā rbaudī jā m bagā ž u. … Tomēr ▾ Sveiki,
Kirmans ieradā s otro reizi pē c kā rtas. Pagā juš ais gads bija lielisks, tika nolemts braukt vē lreiz. Ne ā trā k pateikts, kā izdarī ts.
Š oreiz devā mies ar draugiem (2+2) + (2+2), bē rniem 8-11 g. v.
1. Norē ķ ins.
Viesnī cā ieradā mies ap 10 no rī ta, bagā ž as nodalī jumā pā rbaudī jā m bagā ž u. Zinot, ka norē ķ inā š anā s biež i ir ilgs un nogurdinoš s process, mē s rī kojā mies š ā di. Izņ ē mā m no bagā ž as iepriekš sagatavotos peldē š anā s piederumus - peldbikses, peldkostī mus, flip flop u. c. Aizgā jā m uz SPA, pā rģ ē rbā mies un atpū tā mies))) Peldē jā mies, dzē rā m, ē dā m un tikai tuvā k 18.00 devā s uz vestibilu pē c mū su istabā m. Saņ ē mā m divistabu ģ imenes istabu 1301 (galvenā ē ka, 3. stā vs), ar lielu balkonu 15-20 kv. m. Mū su draugiem ir tā ds pats numurs virs mums — 1401.
2. Viesnī ca ir bumba! Patika viss. Neliela viesnī cas teritorija ir ļ oti kompetenti aprī kota - restorā ni, bā ri, peldbaseins, ū dens atrakciju parks, piekļ uve jū rai caur trim bā riem)))
3. Par numuru nav sū dzī bu.
Katru dienu - tī rī š ana, lai arī ne vienmē r putekļ sū cē ju, bā ra papildinā š ana, dvieļ u nomaiņ a.
4. Uzturs. Brī niš ķ ī gi! Bija viss. Ja ir labā k, tad man nav ne jausmas, kā ir! ? Jū s varat ē st un dzert jebkurā laikā . Visā teritorijā restorā ni, uzkodu bā ri. Galvenais restorā ns ir atvē rts gandrī z visu dienu. Mē s ne vienmē r gā jā m pusdienā s uz galveno restorā nu, uzkodu bā ros bija pietiekami daudz pā rtikas. Bē rni paš i devā s uz š ā diem bā riem pusdienot. Saldē jums pē c pusdienā m un vakarā.
Bā rmeņ iem ir tā da pati problē ma, kas pē rn - tikai pā ris prot pagatavot labus kokteiļ us. Bet tas nav svarī gi, jū s varat dzert tī ru alkoholu. Starp citu, š ogad alkohols bijis gan turku, gan imports.
5. Par kaut ko citu.
Seifs par papildus samaksu 2dol/dienā protams ir viesnī cas joks. Lielisks akvaparks, kur bē rni pazuda uz pusi dienas. Vienmē r ir bijusi vieta pie jū ras! Pilns ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem jebkurā diennakts laikā.
Laiks bija labs un jū ra bija ļ oti silta.

Super viesnī ca! Mē s nā ksim vē lreiz.
Bet nā kamā s piecas sezonas mē ģ inā sim atrast labā ku viesnī cu/vietu.
Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Ol34lleih
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies ilgu laiku, jauna, interjers skaists. Mū s (4 pieauguš ie, 2 bē rni) ā tri iekā rtoja. Mums iedeva divas istabas, katrā ar lielu divguļ amo gultu. un vienvietī ga istabiņ a bē rnam. Istabas skaistas, moderns iekā rtojums. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies ilgu laiku, jauna, interjers skaists. Mū s (4 pieauguš ie, 2 bē rni) ā tri iekā rtoja. Mums iedeva divas istabas, katrā ar lielu divguļ amo gultu.
un vienvietī ga istabiņ a bē rnam. Istabas skaistas, moderns iekā rtojums. TV ar kaudzi kanā liem, internets, minibā rs ar alu un citiem dzē rieniem, kondicionieris, vannasistaba ar duš u un fē nu. Gultas veļ a
balts, gludinā ts, patī kams. Minibā ra tī rī š ana un papildinā š ana katru dienu.
Viesnī cas teritorija neliela, galvenais restorā ns ar kondicionieri, vairā ki bā ri. Ir lej arī vietē jais vī ns, alkohola kokteiļ i, vodka, tekila u. c. Labas kvalitā tes alus.
Ē diens daudzveidī gs un lielos daudzumos, bet viss piparots un sā ļ š , slā vu virtuves tikpat kā nav. Daudz dā rzeņ u, augļ u un austrumu saldumu. Visiem pietiks, rindu nav.
Pludmale ir smilš u un oļ u, tai ir sava piestā tne.
Ir labs akvaparks, visa veida slidkalniņ i un baseini ikvienam no 3 gadu vecuma.
Personā ls ir draudzī gs, galvenajā restorā nā viesmī les pā rsvarā ir no Kirgizstā nas.
Trū kumi: par maz zaļ umu un smirdī gu pludmales dvieļ u, tos izmantojā m galvenokā rt,
kaut ko paņ emt lī dzi sauļ oš anā s krē slos.
Общее настроение Бассейн Кирман.Корпус напротив Аквапарк.Детские горки Аквапарк. Средние горки Аквапарк.Большие горки Детские душевые в аквапарке Вид на море
аватар Kiano2002
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man nepatī k rakstī t recenzijas, bet man viss tik ļ oti patika, ka nolē mu uzrakstī t ī su. Ieradā mies kā ģ imene 4 pieauguš ie un bē rns, mums uzreiz piedā vā ja izvē lē ties divas istabas, nevis Family room, bet labā k izvē lē jā mies vienā divistabu apartamentā , bez problē mā m ieč ekojā mies istabā ap 11. … Tomēr ▾ Man nepatī k rakstī t recenzijas, bet man viss tik ļ oti patika, ka nolē mu uzrakstī t ī su.
Ieradā mies kā ģ imene 4 pieauguš ie un bē rns, mums uzreiz piedā vā ja izvē lē ties divas istabas, nevis Family room, bet labā k izvē lē jā mies vienā divistabu apartamentā , bez problē mā m ieč ekojā mies istabā ap 11. esmu un devos vakariņ ot. Ē diens bija daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Pati viesnī ca ļ oti š ika, nobombardē ta, tī ra, personā ls draudzī gs, visi vienmē r tev smaida. Restorā ns piedā vā dzert ū deni, sulas, vī nu u. c. , netī rie š ķ ī vji nekavē joties tiek noņ emti, lai galds bū tu tī rs, lai atpū tniekiem bū tu patī kami sē dē t un ē st pie sava galda. Personā ls ne visi zina krievu valodu, kas mani iepriecinā ja, jo atbraucu uz ā rzemē m, nevis uz ciemu pie vecmā miņ as))) mē s iegā jā m istabā un bijā m vienkā rš i apstulbuš i, lielisks skats uz jū ru, tī rī ba, divas plazmas ar satelī tu, divi mini bā ri, kas pildī ti ar Pepsi, fanta, tē ja un ū dens, un ierodoties divi aliņ i)))), gulbji no dvieļ iem uz gultas, tualetes vannas istabā , visā das ziepes, ž elejas, dvieļ i, peldmē teļ i un daudz sī kumi kas noder. Wi-Fi ir bezmaksas un maksas lietojā m bez maksas un strā dā jā m vairā k vai mazā k normā li (maksa ja gribi skatī ties filmas utt tad ā trums labā ks) seifs bija, kondicionieris labs ))
Aizgā jā m uz pludmali, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, viesnī cā daudz bē rnu, bet vietas pietiek visur visiem, pludmalē ledusskapī ir auksts ū dens, ko dzert, bā ros jebkurš dzē riens. Mums personī gi ir daž as pozitī vas emocijas, animā cijas ir pietiekami daudz, pa dienu izklaidē un dejo lī dz vakaram un bija vē l kas bē rniem un pieauguš ajiem, bet mē s negā jā m, mums pietika ar pastaigu pa viesnī cu , pasē di pie baseina un ej spē lē t uz viesnī cu uz bē rnu automā tiem ))) ir biljards, boulings utt. Es redzē ju, ka ir skrejceļ i, kurus interesē trenē ties.
Vispā r vē l ir daudz ko rakstī t, bet lai redzē tu š o skaistumu ir jā dodas uz turieni. Visiem iesaku viesnī cu Kirman Belazur. Es nezinu labā ku.
аватар Ksenia7e
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir tikai augš ā ! Krā š ņ s ē kas remonts, lieliski numuriņ i, draudzī gs personā ls, garš ī gi un ļ oti daudzveidī gi ē dieni viesnī cas restorā nā un pie pludmalē m un baseiniem. Vienmē r pieejams daudz ū dens pudelē s un bā ru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tikai augš ā ! Krā š ņ s ē kas remonts, lieliski numuriņ i, draudzī gs personā ls, garš ī gi un ļ oti daudzveidī gi ē dieni viesnī cas restorā nā un pie pludmalē m un baseiniem. Vienmē r pieejams daudz ū dens pudelē s un bā ru. Katru vakaru augstvē rtī gas izrā des amfiteā trī , mini diskotē ka bē rniem (gā jā m ar bē rniem 5 un 3 gadi). Pa dienu bija laba animā cija pieauguš ajiem (neteikš u par bē rnu, bijā m pludmalē un reti skatī jā mies rotaļ u laukumu), pludmale lieliska, daudz sauļ oš anā s krē slu un tendence ir liela, jū ra ir satriecoš i! Neprā tī gi silts, maz viļ ņ u. Arī ū dens sporta veidi ir forš i - visiem iesaku braukt uz ū dens banā na) no akvaparka ir daudz pozitī vu emociju un aizraujas elpa. Vienī gais, kas sabojā ja atpū tu, bija tas, ka bē rni joprojā m ē da coxsacs ((bet tas vairs nav pretenzijas uz viesnī cu. Un tā pē c es iesaku visiem uz viesnī cu! Es pats tur brauktu vē lreiz ! !
аватар voinalovic
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Č au, š ī gada augustā (2017.08. 10-17) atpū tā mies viesnī cā Kirman. 2 pieauguš ie + 2 bē rni (7 un 9 gadi). Viesnī ca patika visiem un visiem)) viss ir vienkā rš i super! ! Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir jauna un orientē ta uz Vā cijas tirgu, lielā kā daļ a vā cieš u, kas atpū š as, ir krievi, Turku un ukraiņ u izcelsme. … Tomēr ▾ Č au,
š ī gada augustā (2017.08. 10-17) atpū tā mies viesnī cā Kirman. 2 pieauguš ie + 2 bē rni (7 un 9 gadi).
Viesnī ca patika visiem un visiem)) viss ir vienkā rš i super! !
Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir jauna un orientē ta uz Vā cijas tirgu, lielā kā daļ a vā cieš u, kas atpū š as, ir krievi,
Turku un ukraiņ u izcelsme. Ir ar ko parunā t un iedzert.
Atpū ta pie mums notika pē c shē mas "brokastis-jū ra-baseins-akvaparks-pusdienas-akvaparks-jū ra-baseins-jū ra-vakariņ as-mini-diskotē ka".
Tad bē rni iet gulē t, un mē s ejam uz bā ru lī dz 02:00, vai kā paveicies.
Tagad ī sumā par visu.

### Viesnī ca.
Norē ķ ini istabā gaidī ja 4 stundas ((, no 10 lī dz 14, principā viņ i nedeva š os 20 USD))).
Un turki principiā li pievilka lī dz pē dē jam.
Izstaigā jā m teritoriju, paē dā m pusdienas, dzē rā m un stulbi gaidī jā m. Bet mē s saņ ē mā m ļ oti labu numuru — 2109.
No loga skats uz viesnī cas iekš pusi, uz vestibila terasi. Pieci soļ i no vestibila un divi stā vi ar liftu tieš i uz restorā nu.
Mē s tikai gulē jā m istabā , un nebija svarī gi, kā tas izskatī jā s, bet nebija nekā du sū dzī bu.
Puisis, š veicars, redzē ja, ka vajag papildus. gulta, pasū tī ja, un uzreiz tika atnesta.
Minibā ra papildinā š ana katru dienu - pepsi, sprite, ū dens. Lai gan tas norā dī ts tikai ieraš anā s dienā.
Viesnī cas teritorija ir it kā sadalī ta zonā s: jū ra, baseins un akvaparks. Tam ir jē ga.

### Izklaide.
Miniklubu bē rni neapmeklē ja, viņ iem tur nav ko darī t, kā saka.
Peldē jā mies jū rā , baseinā , stundā m lekā m no mola jū rā , un galvenā izklaide ir akvaparks.
Pirmā s dienas mē s viņ us vē l kontrolē jā m, un tad viņ i paš i gā ja uz slidkalniņ iem, paš i ē da uzkodu bā ros (par tiem vē lā k) utt.
Vakara š ovi ir tik un tā , un mē s neesam š o š ovu fani.

### Ē diens.
Viss bija lieliski, nekā du sū dzī bu. Garš ī gi, kvalitatī vi un visur.
Uz galveno restorā nu pusdienot devā mies tikai vienu reizi, pirmajā dienā.
Viesnī cas teritorijā ir trī s uzkodu bā ri, kuros ē diens ir labā ks un daudzveidī gā ks nekā daž u viesnī cu restorā nos.
Arī galvenais restorā ns bija lielisks.
Milzī ga ē dienu izvē le, gaļ as ē dieni - vistas, paipalas, tī tara,
jē ra gaļ a, teļ a gaļ a; zivis; jū ras veltes, bija mī dijas, garneles, vē ž i. Tas ir tikai no tā , ko esmu redzē jis.
Un tas netika pasniegts reizi nedē ļ ā , tā bija katru dienu!

### Jū ra.
Pludmale ir lieliska. Vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Vienmē r, jebkurā diennakts laikā! ! !
Un galvenā iezī me, viesnī ca atrodas starp divā m upē m, kas ieplū st jū rā.
Tā pē c pē c pusdienā m ū dens jū rā brī ž iem silts, brī ž iem auksts.
Apakš ā silts lī dz karsts, virsū auksts. Sajauc.
Nu ū dens kļ ū st duļ ķ ains un netī rs - redzama zā le, aļ ģ es, brī ž iem atkritumi.
Bet tas viss mums nebija mī nuss, gluž i pretē ji, tas bija forš i). No mola viņ iem ļ ā va lē kt jū rā.

### Akvaparks.
Kas attiecas uz viesnī cu, tas ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Zona pieauguš ajiem - 9 slidkalniņ i, zona vecā kiem bē rniem - 4 slidkalniņ i,
un zona ļ oti maziem, + baseins un uzkodu bā rs McDonald's mī ļ otā jiem.

### Bā ri. Alkohols tikai vietē jā raž oš ana.
Divas dienas meklē jā m bā rmeni, kas prot pagatavot labus kokteiļ us.
Mē s atradā m trī s š ā dus speciā listus un, ja iespē jams, pasū tī jā m pie viņ iem dzē rienus.
Ū dens parka bā rā tikai bezalkoholiskais alus.
Bā ri strā dā lī dz 00-00, viens bā rs lī dz 02-00 ir bez maksas, no 2 lī dz 8 par maksu.

Varu vē l pusi dienas rakstī t, bet ar to viss beidzas.
Par viesnī cu uzzinā jā m nejauš i, no draugiem, viņ i tajā atpū tā s vasaras sā kumā.
Viens no viesnī cas izvē les kritē rijiem bija ū dens atrakciju parka klā tbū tne.
Pirms tam bijā m 5 reizes Kemerā , augstā kā s klases viesnī cā s.
Viņ i domā ja, ka labā k nevar bū t, bet viņ i kļ ū dī jā s, vai varbū t viņ i vienkā rš i aizmirsa, kā tas bija agrā k).
100% brauksim vē lreiz uz Kirmani... varbū t atradī sim kā du labā ku viesnī cu.
аватар mam23
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Bet ir nianses. Ieradā mies 7-00 iekā rtojā mies 11-00, bet labā istabā . Mī nus dzī voja treš ajā stā vā vver balkons nav bloķ ē ts no bē rniem. Skats no balkona bija lielisks. Ir daž ā di ē dieni un bē rniem, ko izvē lē ties. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Bet ir nianses.
Ieradā mies 7-00 iekā rtojā mies 11-00, bet labā istabā . Mī nus dzī voja treš ajā stā vā vver balkons nav bloķ ē ts no bē rniem. Skats no balkona bija lielisks.
Ir daž ā di ē dieni un bē rniem, ko izvē lē ties. Viņ i gribē ja zemenes, bet ne. Daudz gaļ as, zivju. daž ā di makaroni, kartupeļ u biezeni, zupas, frī kartupeļ i, rī si un daudz kas cits. augļ i, salā ti, sieri, svaigi dā rzeņ i, vā rī ti, sautē ti.
Jū ra, jo ietek upe, dienas otrā puse ir jū ra ar lapā m un kociņ iem un ir forš i slā ņ i. Tie ir dabiski atkritumi. Super tī rs no rī ta. Pludmale ir tī ra, vismaz pie mums.
Draudzī gs personā ls, uzkopts katru dienu.
Animā cija bija paredzē ta pieauguš ajiem un bē rniem. Bē rniem patika, lai gan programma bija tā da pati.
Ir bē rnu klubs, nav kondicioniera, tā pē c bē rni sē dē ja ā rā zem nojumes, mazas istabas, noteiktā laikā strā dā ja ar bē rniem, zī mē ja T-kreklus, somas, veidoja cepumus, kurus viņ i cepa un iedeva berni. Mī nuss, pie baseina, slidens, baidī jā mies atstā t bē rnus pie animatoriem, jo ​ ​ viņ i bē rnus nefiksē ja un atbildī bu nenesa.
Ū dens parks ir lielisks.
baseina bā ri un ū dens atrakciju parks, kas tiek baroti ar lielu blī kš ķ i. netā lu no pludmales varat dzert dzē rienus, ē st augļ us un kū kas. Dzeramais ū dens ir visur. Kas ir ļ oti labi. Saldē jums katru dienu un divas reizes dienā . Pietiek visiem. Ļ oti garš ī gi. Tualetes tī ras, sū dzī bu nav.
Wi-Fi istabā ir bezmaksas un vā jš .
Kopumā mums patika. Gaisa kondicionieris darbojā s labi. Mē s nonā cā m ā rkā rtī gi karstā s dienā s.
аватар HHLB2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca celta nesen, attiecī gi ir jaunas mē beles, santehnika, moderns dizains. Bet teritorija ļ oti blī vi apbū vē ta, maz apstā dī jumu. Apmetā s uzreiz, iedeva skaistu istabu ar sā nu skatu uz jū ru. Viesnī cas vestibilā caur stikla jumtu ir ļ oti karsts. … Tomēr ▾ Viesnī ca celta nesen, attiecī gi ir jaunas mē beles, santehnika, moderns dizains. Bet teritorija ļ oti blī vi apbū vē ta, maz apstā dī jumu. Apmetā s uzreiz, iedeva skaistu istabu ar sā nu skatu uz jū ru. Viesnī cas vestibilā caur stikla jumtu ir ļ oti karsts. Ē diens nav garš ī gs, bet normā ls, ē diena pietiek. Viesnī ca atrodas nevis paš ā Bilekā , bet blakus esoš ajā Bogazkent ciematā . Netā lu jū rā ietek upe, kas pludmalē nes atkritumus. Pati pludmale nav ī paš i laba, oļ i ar smiltī m. Vannoš anai vē lams, lai bū tu speciā li apavi. Akvaparks ir lielisks! Animā cija pieauguš ajiem augstā lī menī , pastā vī gi daž i konkursi. Bē rnu animā cija var teikt, ka nav pamanī jusi viņ u darbu. Jū s nevarat staigā t ā rpus viesnī cas, jums ir jā dodas uz Beleku.
Ванна кімната Номер Вигляд з балкона
аватар mhanna1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija beigā s atpū tā s ar diviem bē rniem. Ieradā mies 5 no rī ta, personā ls bija krieviski runā još s, pieklā jī gs. Reģ istratū rā neliela dā vana (pudele Ņ emirova) un uzreiz dabū ju istabu. Istaba plaš a, vannasistaba arī , mē beles jaunas, viss darbojā s pareizi. … Tomēr ▾ Jū nija beigā s atpū tā s ar diviem bē rniem. Ieradā mies 5 no rī ta, personā ls bija krieviski runā još s, pieklā jī gs. Reģ istratū rā neliela dā vana (pudele Ņ emirova) un uzreiz dabū ju istabu.
Istaba plaš a, vannasistaba arī , mē beles jaunas, viss darbojā s pareizi. Labi iztī rī ts - nav sū dzī bu. 70% gadī jumu jū s bū siet neapmierinā ts ar skatu no istabas. Ē kas ir izvietotas tā , ka uz jū ru ir maz ī sti skaista skata. Lifti darbojā s labi. Pa dienu gaiteņ os ir ļ oti smacī gs - jumts ir stikls, un kondicionieri ir tikai istabā s, bā ros utt.
Teritorija ir tī ra, milzī gs dziļ š baseins visā viesnī cā . Bē rnu baseins ir atseviš ķ s, liels, zem nojumes. Ī sajā baseinā no acs hlora ē d. Apkā rt ir tualetes, vietas ar dzē rieniem. Bet zaļ umu tieš ā m nav daudz. Viss ir flī zē ts, tas pa dienu padara vē l karstā ku.
Pludmale plaš a, masveida smiltis, jū rā ieplū st mazi oļ i. Markī zes lielas, ē nas pietika visiem. Gan no rī ta, gan pē cpusdienā ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Bet pa pludmali brauc ar vietē jo eksotiku - kamieli (jā jā t, fotografē t). Š im dzī vniekam pie astes ir piestiprinā ts sū du maiss, bet tas biež i vien nonā k smiltī s. Turks, kurš dzen lopus, vienkā rš i apkaisa to ar kā ju.
Jū ra ir silta, tī ra, bet nav interesanta: jums nav jā ņ em maska. Pē c pusdienā m piekrastes joslā vienmē r ir viļ ņ i un neliels metiens.
Akvaparks ir ļ oti labs: 3 zonas ar slidkalniņ iem (bē rniem, pusaudž iem, pieauguš ajiem) un tikai baseins.
Ē diens labs, daudzveidī gs, izsalcis neaizies. Bet gandrī z viss ir cepts. Maz jū ras velš u. Jā , un valsts "zemeņ u" provincē zemenes redzē ja tikai kā dekorā ciju uz kū kā m, ķ irš u nebija vispā r, lai gan bija tikai viņ as sezona. Jū s nopratinā siet vī nu no viesmī ļ iem treš ajā mē ģ inā jumā . Kopumā ē st var visur no 7:00 lī dz 22:00.
Labi paveikti animatori. Bē rnu klubs ir jauks, ē nā . Pieauguš ajiem no 10 lī dz 17 vienmē r ir kā di konkursi, sacensī bas, sports.
Preces viesnī cu veikalos nav ī paš i labas (es uz rotaslietā m ī sti neskatī jos - neesmu fane). Ja vajadzī gs piepū š amais riņ ķ is vai č ī bas, labā k pā ri ceļ am no viesnī cas – lē tā k un pat izdevī gi.
Gids no Join up tikai mē ģ inā ja veikt ekskursijas. Atceļ ā jū s aizvedī s uz konfekš u fabriku, neļ aujiet sevi apmā nī t. Duty free viņ i paņ ē ma komplektu, kurā bija 2 pudeles brendija un 2 firmas glā zes par 25 eiro, un š ajā pieturā gribē ja 70 eiro par pudeli.
Kopumā labi atpū tā mies, bet otrreiz uz š ejieni neieš u.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pul0904
ja iespējams, lūdzu atsūtiet saiti uz e-pastu [email protected] Kas ir blakus šai viesnīcai???? Tirdzniecības centri??tirgus???Ūdensparks??
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums pul0904
ja iespējams, nosūtiet saiti uz e-pastu [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель открыт в 2013 году. Состоит из семи 5-этажных блоков. Расположен расположен на берегу моря, в 5 минутах ходьбы от центра города Боазкент, на первой береговой линии. В отеле есть русскоговорящий персонал. Отель подойдет для семейного отдыха и молодёжи.

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу моря, в 5 минутах ходьбы от центра города Боазкент, в 8 км от Белека, в 45 км от Анталии, в 40 км от аэропорта. г. Серик в 10 км, г. Сиде в 40 км.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы: 200 м. Вход в море: песчано-галечный. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), 2 конференц-зала, интернет-кафе (платно), Wi-Fi (до 128 КВ — бесплатно, от 128 КВ — платно), торговый центр, 1 открытый бассейн: 1800 м2, глубина: 1,50 м (без подогрева), 1 крытый бассейн: 120 м2, глубина: 1,50 м (без подогрева), площадь 380 м2.

Главный ресторан — шведский стол, тематические вечера (Турецкая ночь, Османская ночь, Итальянская ночь, Мексиканская ночь, интернациональная ночь, Белая ночь и Гала вечер). Диетическое и вегетарианское питание (бесплатно).

3 ресторана A la Carte (19.00-21.00, с 15 мая по 15 октября, раз в неделю один из ресторанов бесплатно):

Turca (турецкая кухня);

Zuma (азиатская кухня);

​Lavanda (средиземноморская кухня).

Бар около бассейна Deep — 10.00-24.00;

Лобби-бар — 10.00-24.00;

Бар Sailor Plaj — 10.00-16.00, безалкогольные напитки, самообслуживание;

Снек-бар — 12.00-14.00;

Диско-бар Majo — 23.00-02.00, 3 раза в неделю;

Бар Clark Gable — 10.00-02.00 — бесплатно, 02.00-08.00 — платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский бассейн 50 м2, глубина 0,50 м, 3 водные горки для детей. Мини-клуб (4-12 лет) и макси-клуб (13-18 лет), с 15 мая по 15 октября, мини-дискотека, детская коляска (платно, по резервации). В основном ресторане можно воспользоваться блендером и микроволновой печью для приготовления детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — аквапарк: 9 водных горок (работают 10.00-12.00 / 14.00-17.00), дневные и вечерние развлекательные программы в амфитеатре, гала вечера, вечера танцев, живая музыка, пляжные вечеринки, стэп, зумба, водное поло, аквааэробика, дартс, водный футбол, теннисный корт с твердым покрытием, теннисные ракетки (по запросу на ресепшн), пляжный волейбол, баскетбол, мини-футбол. Платно — массаж, игровая комната: Play Station, бильярд, боулинг, освещение теннисного корта, водный спорт: водный мотоцикл, банан, моторная лодка, водные лыжи, парашют.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 480 номеров:

396 Standart Room — 29 м2, 2+1/ 2+2/3;

79 Fami̇ly Room — 39 м2, 4+1;

5 Handicapped Room 29 м2, 2+1.

Istabās

Центральный кондиционер, LCD-телевизор, сспутниковое ТВ, телефон (платно), Wi-Fi (до 128 КВ — бесплатно, от 128 КВ — платно), сейф (платно), мини-бар (ежедневная бесплатная вода и безалкогольные напитки), ванная комната, фен (бесплатно), балкон. Уборка номера (ежедневно), смена постельного белья (3 раза в неделю), room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Boğazkent Beldesi, Boğazak Mahallesi, Sokak:31, No:8, Serik, Antalya, Türkiye
Tālruņi: Tel: +90 242 731 03 03 Fax: +90 242 731 03 13
Tīmekļa vietne: Kirman Belazur Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.