Cerības: laba piecu zvaigžņu viesnīca. Realitāte: maksimums trīs zvaigznes

Rakstīts: 26 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 23 jūlijā — 2 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Nā ca ar ģ imeni.

Š obrī d lielā kā daļ a no tā , ko var teikt, atstā j daudz ko vē lē ties.

Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem.

Par vienu no viesnī cas priekš rocī bā m var saukt pludmali (lai gan tā ir stiepš anā s, jo cilvē ku ir daudz un jā ierodas daudz iepriekš , bet pie tā var pierast).

Otrs pluss ir diezgan ā trais viesmī ļ u darbs bā ros un restorā nos. Labi darī ti zē ni.

Tā pat atzī mē ju, ka kopumā epidemioloģ iskā s prasī bas tiek ievē rotas. Visur ir antiseptiķ i, mitrā s spirta salvetes un vienreizē jā s lietoš anas maskas.

Ir daudz vairā k mī nusu.

Sā kš u ar cipariem.


Uzreiz gribu atzī mē t, ka dzī voju Deluxe ē kas istabā , kurai a priori jā bū t kvalitatī vā kai par istabā m citā s ē kā s. Tomē r pat š eit skaitļ i ir briesmī gi.

Pirmkā rt, gultas veļ as kvalitā te atstā j daudz vē lamo. Segu pā rvalki ir lielā ki nekā segas.
Uz matrač iem ir spalvu "matrač u pā rvalki", uz kuriem ne tikai nav iespē jams gulē t, bet kas absolū ti nav hipoalerģ iski. Manā ģ imenē ir divas alerģ ijas, tā pē c mums š is fakts ir ļ oti objektī vs. Pā rvalki uz matrač iem ir š ausmī gā stā voklī : saplī suš i drupā s, it kā nav iespē jams uzklā t svaigu un nesaplē stu gultu. Un tas viss neskatoties uz to, ka mū su laikos nav nemaz tik grū ti parū pē ties par labā ku gultasveļ u. (pievienota fotogrā fija)

Vannas istabā daž reiz smird pē c kanalizā cijas, un stū ros ir tik daudz sē ņ u, it kā tā bū tu gadiem ilgi netī rī ta. (pievienota fotogrā fija)

Gaisa kondicionieris istabā strā dā smagi. Tas nemainī gi izslē dzas divas reizes naktī , un kā dam ir jā ceļ as, lai to ieslē gtu, jo bez tā ir ļ oti smacī gs.

Trokš ņ a izolā cija Deluxe arī ir slikta. Ū dens, kas plū st kaimiņ u telpā s, ir ļ oti dzirdams. Un, ja jū s saskaraties ar skaļ iem kaimiņ iem, gaidiet nepatikš anas. Kopumā pat š ajā gadī jumā jū s diez vai atradī sit perfektu klusumu.
Par uzturu.

Varu jums apliecinā t, ka, protams, jū s nepaliksit izsalkuš i, tač u vē rš u jū su uzmanī bu arī uz to, ka daž i ē dieni ir pievilcī gi tikai pē c izskata, tie nebū t nav kulinā rijas š edevri.

Internets.

Atseviš ķ i es gribu teikt par internetu viesnī cā (tas jau attiecas uz visā m ē kā m, ne tikai Deluxe).


Protams, jū s varat pieslē gt Fi-Wi, tač u iespē ja, ka tas lieliski ielā dē s jebkuru interneta lapu jū su istabā , ir minimā la. Manā istabā (ja kā dam interesē , dzī voju 4. stā vā.2361. istabiņ ā , kuras atraš anā s vieta, starp citu, likā s veiksmī ga) nevar pat stundu atrasties internetā bez tī kla pā rtraukumiem. Ja jums ir svarī ga pastā vī ga piekļ uve internetam (piemē ram, darbam vai saziņ ai ar radiniekiem, piemē ram, manu ģ imeni) un jū s nevē laties pastā vī gi iziet vestibilā (pat lai nosū tī tu ī stu ziņ u), tad esiet gatavs problē mas.
Š o jautā jumu jau trī s reizes č etru dienu laikā esam izvirzī juš i viesnī cas reģ istratū rā , tač u problē ma vē l nav atrisinā ta.

Rezumē jot teikš u tā : mē s kā ģ imene, kas pastā vī gi ceļ o un ir redzē jusi tā lu no vienas viesnī cas (arī mē s Turcijā atpū š amies ne pirmo reizi, un tā pē c zinā m, kā ds serviss š eit var bū t), mē s jau varam droš i sakiet, ka Alva Donna Exclusive Hotel Belek nemaz nevelk piecu zvaigž ņ u vē rtē jumu. Mē s noteikti neieteiktu to nevienam.

P. S. Domā ju, ka emuā ru autori, kuri atstā j lieliskas atsauksmes par viesnī cu, to dara par ļ oti labu naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu