Laba viesnīca ģimenēm ar bērniem

Rakstīts: 14 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 26 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki! Viesnī cā bijā m no 14. oktobra lī dz 26. oktobrim 2018. Bijā m kā ģ imene - mē s ar vī ru un diviem gadu veciem bē rniem, plus mana vecmā miņ a un mā sasmeita. Viesnī cu izvē lē jā mies ī paš i ģ imenē m ar bē rniem. Un š ajā ziņ ā viesnī ca ir lieliska: liela zaļ a tī ra zona, apsildā mi baseini, liela bē rnu zona pie mini kluba, smieklī gi bē rnu animatori, kuri pastā vī gi rī ko kaut kā das spē les, stafetes utt. Daudz slidkalniņ u un baseinu visu vecumu cilvē kiem. Liela smilš aina pludmale, kurā ir arī bē rnu baseins ar jū ras ū deni.
Labs bē rnu galds, vienmē r bija vā rī ti dā rzeņ i, kotletes, kartupeļ u biezenis, konservi mazajiem, ē damistabā bija blenderis. Daudz svaigu augļ u un dā rzeņ u.
Labs izpalī dzī gs personā ls! Ī paš i vē los pateikties puiš iem un meitenē m, kas strā dā viesu stafetē . Lieliskas atsauksmes! Ir vē rts nā kt pie viņ iem ar kaut kā du problē mu, viņ i nekavē joties cenš as to atrisinā t! Labi padarī ts! Viņ i jautā visiem viesiem, kā viņ i atpū š as, palī dz, padara atpū tu labā ku un jautrā ku! Un es mē ģ inā ju rakstī t, jo diemž ē l ne viss ir viņ u spē kos! Piemē ram, labi, puiš i no viesu stafetes nevar aizstā t istabu skaitu. Un tas ir viens no viesnī cas trū kumiem.

Ar numuru mū s nedaudz piemā nī ja, speciā li apskatī jā m č etrvietī go kategorijas istabiņ u, lai bū tu vairā k vietas, gribē ja ielikt divas gultiņ as un lai vē l paliek brī va vieta bē rniem spē lē ties. Viņ i iedeva istabu pilnu ar mē belē m, tur bija divguļ amā gulta, un tad dī vā ns un divstā vu gulta. Vieta vispā r nebija palikusi, un bildē no oficiā lā s mā jas lapas, kuru apskatī jā m, izvē loties istabu un aprakstā , par divstā vu gultu nebija ne runas. Reģ istratū rā viņ i teica, ka kopš pavasara tiek piegā dā ti š ajā s telpā s un viņ i ir visur š ā dā s telpā s, vai otrs dī vā ns. Vietas vispā r nav, divas gultiņ as atteicā s likt vienā istabā . Lai gan rezervā cija bija tieš i tā da: viens č etrvietī gs numurs 2 pieauguš ajiem plus 2 gadu veciem bē rniem un viens standarta numurs pieauguš ajam ar 10 gadus vecu bē rnu.
Acī mredzot viesnī cas ī paš nieks nolē ma ietaupī t uz izmitinā š anu. Kā dreiz tā bija liela istaba ar divguļ amo gultu un dī vā nu maksimums 2 - 3 pieauguš ajiem, bet tagad tas ir skudru pū znis, kurā var apciemot lī dz 5 cilvē kiem.
Rezultā tā pē c garā m sarunā m un pateicī bas standarta vietā pē c daž ā m istabā m mū su vecmā miņ ai tajā paš ā stā vā iedeva č etrvietī gu. Tur tika novietota viena manē ž a bē rnam, otra mums. Tas nedaudz apbē dinā ja, jo tad viņ i varē ja vienkā rš i rezervē t divus standartus un nepā rmaksā t par č etrkā rš u. Turklā t visa istaba ir pilna ar mē belē m, pastā vī gi kaut ko sit, uz grī das nav paklā ja, laminā ts, dzirdamī ba ir š ausmī ga, it ī paš i, ja kaimiņ i naktī kaut ko pieskaras no mē belē m. Tajā paš ā laikā pilnī gi nav vietas mantu glabā š anai, viens mazs skapis, gandrī z bez plauktiem. Ieradā mies augstprā tī gi, ar bē rniem, mantu bija daudz, bija jā glabā koferī , kas ir neē rti!
Protams, atpū tniekiem bez bē rniem tas nav bū tisks mī nuss, bet mums š ajā posmā tas ir svarī gs punkts. Jo atvaļ inā jumā ar bē rniem galvenais, lai visur bū tu ē rtī bas!

Vē l viens punkts, kas sabojā ja iespaidu par viesnī cu, ir tas, ka galvenajā restorā nā ē diens beidzā s pirms vakariņ u beigā m. Vakariņ as sā kā s 18 vai 18:30, precī zi neatceros, un lī dz 21:30. Atnā cā m 20 - 20:30, pirms tam nevarē jā m bē rnu dē ļ (gulē š ana, pā rģ ē rbš anā s utt. ), un pastā vī gi garš ī gā kie un interesantā kie ē dieni jau bija galā ! Man liekas, ka tā da lī meņ a viesnī cai tas nav nopietni, ja vakariņ as izsludina pirms 21:30, tad visam jā bū t pieejamam.
Istabu tī rī ja katru dienu, putekļ usū cē ja, lai izmazgā tu grī du, bija jā iet uz viesu stafeti un jā prasa. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Bija pieauguš o animā cija, bet mē s to neredzē jā m daudz, jo staigā jā m galvenokā rt bē rnu zonā s.
Bija arī ļ oti labi vakara š ovi, pastā vī gi jauni, 12 atpū tas dienā s ne reizi neatkā rtoti! Uz viesu izklaidē š anu saimnieki netaupa!
Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba, ar prieku atgriezī simies vē l, it ī paš i, ja labos situā ciju ar numuriem un š ausmī go dzirdī bu tajos!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu