Prieks un pateicība!

Rakstīts: 13 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 2 aprīlis — 13 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mana iepazī š anā s ar š o viesnī cu sā kā s ar atvaļ inā jumu un otrajā dienā man tā izrā dī jā s karantī na un paš izolā cija.
Un š ī paš izolē š anā s, pateicoties viesnī cai, kļ uva par patī kamā ko laiku, kā ds varē ja bū t tikai š ā dos apstā kļ os!! !
Saņ ē mu milzī gu rū pī bu, rū pes, pieklā jī bu, atsaucī bu, vē rī gumu, vajadzī bu apzinā š anu no visa personā la!! !
Reģ istratū ras darbinieki priecē ar savu pieklā jī bu un pieklā jī bu, viņ u balsis š ķ iet mī ļ as un pievilcī gas!
Pie manis apciemoja daktere no slimnī cas un apgā dā ja ar zā lē m, kas diennaktī bū tiski atviegloja stā vokli!! !

Restorā na darbinieki vienmē r atnesa vairā k, nekā pasū tī ju un tika pasniegts ar rū pī bu un bijī bu, to vienmē r jū t, ē dieni visi bija garš ī gi un garš ī gi, salā ti vienmē r tika garš oti pē c mana lū guma, ķ ekars dā rzeņ u un augļ u, garš augi, daž ā di saldumiem un dzē rieniem.
Viesnī cas ā rsts mani pā rsteidza ar savu attieksmi, ar visu rū pī bu un regulā ru labsajū tas un veselī bas uzraudzī bu.
Apkopes personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Draugi, es te jutos nevis kā mā jā s, bet kā pasakā , kā Dieva klē pī!! !
Es pateicos visiem, ar kuriem es š eit kaut kā sazinā jos, un, protams, ī paš i tam, kurš ir š ī s pasakas veidotā js un vadī tā js!
Tas siltums un rū pes, ko jū s ieliekat, caurstrā vo jū su darbiniekus - burvju komandas!! !
Esmu sajū smā!! ! ! Novē lu š ai viesnī cai uzplaukumu visos laikos, viesu mī lestī bu un vē lmju piepildī jumu! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu