Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Antālija novembra pirmajā pusē. Laikapstākļi, iepirkšanās?
Antālija novembra pirmajā pusē. Laikapstākļi, iepirkšanās?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-08-235 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар Olgaolga153
Šajā laikā laikapstākļi ir neparedzami. Pārsvarā silts, pa dienu var būt pat karsts. Var būt lietus vai sauss laiks, brīžiem neliels pērkona negaiss. Jūra jau sāk atdzist, bet ja 21-22 grādi (plus/mīnus pāris grādi) tev nav kritiski, tad var peldēt. Cilvēki joprojām peld. Iepirkšanās jā. Šajā laikā sākas izpārdošana, jūs varat saņemt labas atlaides. Un apskates moments lielisks, nav karstuma, var droši izpētīt apskates vietas.
аватар Alexandr-
Es neteikšu par Antāliju, es nekad neesmu tur bijis rudenī. Bet tie bija 2000. gadu sākumā oktobra otrajā pusē Alanijā. Iepirkšanās ir patiesa. Lietas maksā santīmu. Tirgotāji burtiski lūdza atņemt gandrīz neko.
Tas neattiecas uz zīmolu veikaliem, visa veida Waikiki.
аватар selik1954
"Labvakar", "Pastāsti, lūdzu", "Cilvēki, kas zina" - TK, vai jūs zināt tādus vārdus ??? Mēs šeit it kā sazināmies ... Bet pārsteidzošāk ir tas, ka manis cienītie Olga un Aleksandrs uz to reaģē (((
аватар Alexandr-
selik1954
___
Pieskarieties! Un +
Un es jau tam nepievēršu uzmanību ... Mēs izdzīvojām (((
аватар Olgaolga153
— Un es tam vairs nepievēršu uzmanību.
Un mani arī.:)
аватар an04ta
Forums ir pilns ar šādā veidā uzdotiem jautājumiem: īsi, uz punktu un bez ķipariem un adekvāti cilvēki diezgan objektīvi atbild uz tiem, par ko viņiem liels paldies.Cik saprotu foruma mērķi: ja vari, palīdzi citam. Vēlreiz: palīdzi, JA VAR. Un tas, ka daži * gudrinieki * paaugstina savu reitingu ar tukšo atbilžu skaitu (es nebiju, un ne jau pirms 20 gadiem, bet jāsaka), uzpūš sevi. -cienījamais, tas ir jautājums psihiatriem.
аватар 86jjj
an04ta: Tev taisnība. Tie paši lietotāji uz jautājumu par cigaretēm bez preambulām atbildēja sveikā vai lūdzu uzreiz. Patiešām, labāk būtu paiet garām.
аватар selik1954
Jā, meitenes... Uzreiz var redzēt to paaudzi, kas tramvajā nedos ceļu vecmāmiņām. Īpaši Angelai no Moldovas: atbildei jābūt pēc iespējas īsākai un informatīvākai (tas ir par cigaretēm). Un kur es eju, es izlemju pats. Aņutai no Rostovas: jautājumam vajadzētu izskatīties vismaz pēc jautājuma, nevis pēc pavēles. Un tev taisnība – īsums “komandā” nav tikai ar tevi. Un vēl viena lieta: man nav vajadzīgs vērtējums. Es neesmu ceļojumu aģents. Vēl pirms pāris gadiem šis forums bija daudz kulturālāks. Viss labi.
аватар Alexandr-
Pirms kādiem 5-6 gadiem forums šeit bija ne tikai kulturālāks un laipnāks, bet arī jautrāks. Šī sezona kopumā ir pagājusi klusi un nemanāmi...
аватар 86jjj
Selik, un par Antāliju novembra pirmajā pusē? Tieši tā.
аватар helena_fortuna
Apskatiet antīko romiešu pili. Viņš jau šobrīd nenokritīs no cenas.
аватар helena_fortuna
Vai vienkāršāka Hotel Acar 4 *, arī Obakojas reģionā
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl