Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kā uzzināt uz cik gadiem esmu izraidīts, ja pats iegādājies biļeti no Turcijas uz Kazahstānu, izraidīšanas iemesls ir vīzas kavēšanās
Kā uzzināt uz cik gadiem esmu izraidīts, ja pats iegādājies biļeti no Turcijas uz Kazahstānu, izraidīšanas iemesls ir vīzas kavēšanās
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-07-015 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар ollennka
Vajadzēja jautāt izsūtīšanas laikā. Cik ilgi vīza ir nokavēta?
аватар Bovik
Vai tad izsūtīšanas laikā tev neteica?
аватар moy_contakt
Parasti viņi Eiropas Savienībā noteikti dod dokumentu (tas ir papīrs, uz kura ir norādīts iemesls un termiņš), citās valstīs tas var būt savādāk.
аватар ollennka
Un Turcijā viņi izsniedz papīra lapu, kurā norādīts ieceļošanas aizlieguma periods (es pats vienreiz tiku deportēts). Naudas sods ir atkarīgs no tā, cik ilgi uzturēšanās režīms ir pārkāpts, un no tā, vai persona ir samaksājusi sodu.
аватар Olgaolga153
Par Turcijas vīzu režīma pārkāpumiem ārzemniekiem, izceļojot, tiek uzlikti sodi. Naudas soda samaksa par uzturēšanās termiņu pārsniegšanu pie izejas ļauj ātri atgriezties. Vai samaksājāt sodu?
аватар 29vira
Jūs vienmēr varat sazināties ar muitas dienestu (jebkuru jums tuvāko filiāli), viņi iedos izrakstu no vispārējā reģistra par robežas šķērsošanas vēsturi, tas tiek samaksāts un gaidīs no 2 līdz 4 nedēļām.
аватар shishkael
2019. gada jūnija sākumā Stambulas lidostā muitā tika konfiscēti nūjas. Katrs viens. Atsaucoties uz kādu jaunu likumu. Kurš ir zinošs? Ko darīt, ja jūs to nevarat iegādāties tur? Vai arī tas bija nelikumīgi?
аватар moy_contakt
shishkael,kādas nūjas tev paņēma????
аватар ollennka
shishkael, uzdod atsevišķu jautājumu, ko tu pludina kāda cita jautājumā?
аватар Madina2020
Labrīt, pasaki man lūdzu, pirms gada man bija izsūtīšana no Turcijas, viņi man paši nopirka biļeti un teica pēc gada kad atgriezīsies tu maksāsi šo biļeti 1500 liras, es zinu turku valodu, tas ir rakstīts uz lapiņas uz gadu man tāds jautājums kondak tagad lidot redzēs par ko maksāšu 1500lirus?Vai arī viņiem vienkārši būs datubāzē kā sods?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl