Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Ko jūs varat teikt par Imperial Sunland Hotel Beldibi? Mēs plānojam ceļojumu uz maiju. Kā jūs domājat, kādi būs laikapstākļi?Vai varēs peldēties?
Ko jūs varat teikt par Imperial Sunland Hotel Beldibi? Mēs plānojam ceļojumu uz maiju. Kā jūs domājat, kādi būs laikapstākļi?Vai varēs peldēties?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-03-015 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар Olgaolga153
Ļoti budžeta piecinieks ne pārāk labā ciematā. Galvenā problēma ir pludmale. Beldibi pludmalē burtiski satiekas bruģakmeņi.
Maija laiks diezgan normāls, jau ir pietiekami silts, pa dienu var būt pat karsts. Bet jūra vēl nav sasilusi un būs vēsa.
аватар lenafakel
paldies par atbildes daudz viedokļu, ka tas ir forši) Es nevēlos braukt uz Alaniju.
аватар lazy_person
Jā, man arī pludmale traucē. Pludmales josla ir ļoti šaura ... galvenā ir tikai viena sēņu rinda, divas rindas nav visā pludmalē. Ir piestātne. Tā ir liela priekšrocība. BET vai tā (piestātne) tiks samontēta maijā... sezona sākas maija pēdējās desmit dienās jūnija sākumā? Atsauksmēs lasīju, ka molu sāk izjaukt 12. oktobrī..15. Tas nozīmē, ka viņi savāks tikai sezonas sākumā. Viesnīca atrodas otrajā līnijā (aiz ceļa). Jūs varat doties uz pludmali pa pazemes eju (tas ir pluss).
аватар lazy_person
lenafakel
Maija sākumā ūdens būs 17...varbūt 18 grādu. Protams, tas ir "degošs" ūdens. Bet viņi arī peldas šajā. Negaidiet daudz no mola. Tas tiek izjaukts ziemai. Nu, ja tas jau ir salikts (varbūt paveicies). Izjaukts no vētrām, kas var salauzt dēļus ...
аватар Alexandr-
Iepriekš ir divas ziņas. pirmā - Belldibi - nozīme ir šausmīga. Otrā nozīme ir tāda, ka es nevēlos doties uz Alaniju. Tas ir, ja jūs pārspīlējat un īsi apkopojat. Un šeit es pat esmu apmaldījies. Es pat nevaru iedomāties, ko izvēlēties starp Beldibi un Alanju ... Pirmkārt, iesaku jautājuma autoram atbrīvoties no muļķībām, kuras šeit cenšas piekārt vairāki varoņi. No kurienes radies šis mīts, ka maijā Alanjā bija karsts, bet Kemerā salnas ?? Nu kamon! Viens vai divi grādi būs jūras atšķirība. Vai tu to vari sajust vai kā??? Nekavējoties noslaukiet Aalanju, šeit jums ir taisnība. Tagad apskatiet citus ciemus Kemeras reģionā. Paskaties, Kiriš, Tekirova. Beldibi nav tikai akmeņi jūrā. Tas ir posts, netīrība un izmisums (((Šis "ciems" ir labs tikai tiem, kas pavadīs visu savu atvaļinājumu viesnīcā, ar nosacījumu, ka viesnīca ir pienācīga. Pieļauju, ka ir pienācīgas viesnīcas, bet es neredzu vēl plusi no Beldibi...
аватар nadezda2017
lenafakel
Jūs darāt pareizi, nestresojot par pludmali! Puse Turcijas ar tādām pludmalēm. Mums vispār patīk atpūsties Beldibi. Lieliski peldam gan no mola, gan no krasta un pilnībā iztiekam bez akvašām. Cita lieta, ka Beldibi nav ballīšu ciemats, ārpus viesnīcas nav restorānu, naktsklubu, iepirkšanās centru. Mēs viņu vienkārši mīlējām par to. Ja vēlaties, varat nokļūt Antālijā un Kemerā. Autobusi un mikroautobusi kursē regulāri. Un taksometrs nemaz nav tik dārgs, ja ar kādu sadarbojies.
Pirmdienās Beldibi ir izejas tirgus, kur var iegādāties suvenīrus, austrumu saldumus un visu, kas tiek pārdots veikalos ārpus viesnīcas. Tirgus ir pietiekami liels, un cenas ir daudz zemākas.
аватар lazy_person
lenafakel "..bet es negribu uz Alaniju."
Es nevēlos braukt uz Alaniju, un es arī nevēlos doties uz Beldibi. Beldibi ir ciems. Gribu aizbraukt uz kādu skaistu kūrortu...Ičmelerā vai Kemerā, kur ir ainavas, kalni, skaista jūra, kur valda kūrorta atmosfēra. Labāk ej tur!!!
аватар Vika284
Puse Turcijas ar pludmalēm kā Beldibi?!!! Norādiet pusi, kur ir tādas pašas pludmales
аватар nadezda2017
Par visu Turciju, varbūt skaļi teicu, bet Antālijas piekraste noteikti. Daudz kas ir atkarīgs no viesnīcām. Kaut kur viņi attīra no akmeņiem un ielej smiltis. Tajā pašā Beldibi dažādās viesnīcās ir dažādas pludmales un ieejas jūrā. Kāds šajā ziņā slavēja Goinuku, nākamo ciematu pēc Beldibi. Tur arī atpūtāmies, pludmalē nekādu atšķirību nemanījām.
Vispār Turcija ir skaista! Miljoniem tur atpūšas, kādam patīk viena lieta, kādam cita. Un Alanja te bija pilnībā nobrendēta..... Neesmu Alānijas fane, bet tur ir arī daudz skaistu viesnīcu. Cilvēki tur lido atkārtoti. Kāpēc viņi visi ir muļķi vai kaut kas tāds, lai lidotu tādās sūdās? Varbūt vienkārši vajag būt mierīgākam pret atšķirīgu viedokli?
аватар Alexandr-
"Puse Turcijas ar tādām pludmalēm" (c) Jā, piekrītu Vika284. Diezgan drosmīgs paziņojums. Tas arī grieza tieši pie sirds ... Pat Antālijas slavenās plāksnes, kur potīti var salauzt 2 reizes, nevar salīdzināt ar Beldibi "šarmu" ...
аватар Alexandr-
Ak... Nu, sākās... Pirmkārt, puse Turcijas ar tādām pludmalēm, bet beigās tradicionālais "šis ir izņemts no konteksta", "mēs tur neesam" .. (c)
Lieta slēgta.
аватар nadezda2017
Karte ar smilšu un oļu pludmalēm
аватар AllOverTheWorld
Autors izlēma par viesnīcu, tā ir viņa izvēle.
Un atkal Alānija devās fu, Beldibi ciems, viss ir slikti, viss ir briesmīgi ...
Autor, neklausies nevienā! Galvenais, ka dodaties atvaļinājumā un uz brīnišķīgo jūru! Pīrss ir lielisks! Jau 12 gadus maijā un rudenī atpūšamies Turcijā. Maijā tie bija maijā un mēneša vidū, un mēneša beigās viņi vienmēr peldēja! Neatceros t gaisa pa dienu zem 27, t ūdens nav zemāks par 22 (galvenais ir iebraukt jūrā un ja ir mols tad viegli, op nirt un tad jau ērti )
maija sākumā pāris reizes lija lietus (īslaicīgi) un, protams, dežūras frāze: tas nenotiek gadu no gada.
аватар AllOverTheWorld
Par molu: viesnīcas sāk gatavoties sezonai no aprīļa vidus, nekad neatceros, ka maijā kaut kur piestātne nebija gatava (arī tajos pāris gados, kad bija nedzīvas sezonas un viesnīcas bija pustukšas)
аватар lazy_person
Gadu neatceros... Ičmelerā ierados maija beigās, 26. maijā, lai tas būtu ar pāreju uz jūniju (nolēmu ietaupīt naudu un palikt ilgāk pie jūras). Ierašanās dienā es uzreiz devos uz pludmali. Biju ļoti pārsteigts un sarūgtināts, kad ieraudzīju, ka nav sakārtoti sauļošanās krēsli, bet gan sēnes bez nojumēm. Tiesa, tajā gadā viesnīca mainīja nosaukumu un bija pēc remonta. Pēc mana sašutuma viņi divas dienas karināja teltis uz sēnēm.
Tas bija sezonas beigās. Tas jau ir Camyuva 10. oktobrī ... Es atnācu uz pludmali (man vēl bija atlikušas divas dienas), skatos, un strādnieki noņem nojumes no sēnēm un velk sauļošanās krēslus uz noliktavu ...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl