Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet man izvēlēties viesnīcu pirmajam ceļojumam (laulātie 40+). Mēs vēlamies: brīnišķīgu skatu (ne obligāti pa logu, bet lai būtu kur pasēdēt pie kafijas un apbrīnot). Apsildāms baseins, kalni, mežs
Palīdziet man izvēlēties viesnīcu pirmajam ceļojumam (laulātie 40+). Mēs vēlamies: brīnišķīgu skatu (ne obligāti pa logu, bet lai būtu kur pasēdēt pie kafijas un apbrīnot). Apsildāms baseins, kalni, mežs
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-02-155 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  56
аватар AllOverTheWorld
Nezinot savu budžetu, datumus un atpūtas dienu skaitu, nav reāli sniegt padomu
Un vislabāk ir doties uz TA, ļaujiet viņiem paņemt 3-5 viesnīcas par jūsu budžetu, un tad jūs nāksit pie mums.
аватар Olgaolga153
Es piekrītu AllOverTheWorld. Bez detalizētiem fona datiem ir grūti kaut ko ieteikt.
Runājot par skaistām vietām, tā ir Kemera ar kalniem un mežiem un Ičmelera (Marmarisas reģions). Un mans mīļākais Oludeniz. Bet Oludenizā viesnīcas pārsvarā ir ar nelielu platību un noteikti bez apsildāmiem baseiniem.
Apsildāmie baseini parasti ir dārgās viesnīcās, no kurām lielākā daļa ir atvērta visu gadu.
аватар Olgaolga153
Un kurā mēnesī jūs dodaties, ja jums ir nepieciešams apsildāms baseins?
аватар iNicole
jautājums, kuram nav konkrētas informācijas, rada atbildi bez detalizētas informācijas...
аватар Liza_SK
Es lūdzu jūs man piedot, bet vakar astoņas reizes mēģināju šeit pievienot precizējumus - ziņa netika nosūtīta! Ja tas iet, beidzot, tad es uzrakstīšu visu informāciju
аватар Liza_SK
Ak, beidzot izdodas!????
Domājam braukt pavasarī vai rudenī. Nav skaidru datumu, un mēs varam atkārtot. Tāpēc gribas siltu baseinu, jo laiks var vairs nebūt kā vasarā.
Kaut kur redzēju viesnīcas fotogrāfijas tieši kalnā virs jūras. Bija arī baseini. Man ļoti patika fotogrāfija, bet es nezinu, cik tā ir forša patiesībā. Varbūt kāds ir atpūties un var padalīties pieredzē?
Budžets niecīgs, taupības režīms. Tāpēc “izsvītroju” mums nesvarīgāko: ekskursijas pa pilsētu, muzeji, drupas, senlaicīgas ēkas, izņemot skaistākās un kuras ir īsas un viegli sasniedzamas. Samazinu arī uzturēšanās laiku: tas ir iespējams tikai trīs dienas. Mēs necienājam būt prom no mājām ilgāk par 5 dienām, un ir grūti piesaistīt bērnus ilgu laiku.
Es gribu, lai daba, skaistums elpo! ))) Jūra vismaz tuvu redzēt un baseins ienirt ūdenī. Ballītes, diskotēkas - kaut kur tuvumā, lai var pastaigāties. Lai, ja vēlaties klusumu, ir viegli doties uz savu kluso istabu.
Es redzu atpūtu
аватар Liza_SK
Pārējo es redzu kā šādu, bet cik tas ir reāli, ceru saņemt no jums mājienus. Jebkurā gadījumā paldies!
аватар Elenka08
Liza_SK, viesnīca kalnā virs jūras, visticamāk Utopija Alanjā. tur tiešām ir ļoti skaisti. Vai cena jums ir piemērota, jautājiet aģentūrai.
аватар Liza_SK
Es paskatījos Utopijas fotogrāfijas, nē, ne viņu. Tomēr nav svarīgi, vai tā ir patiesība vai nē. Tāpat kā atsauksmes Utopija - tas ir skaļš.
аватар Vika284
Varbūt tādi baseini bija
аватар Vika284
Varbūt šis
аватар Vika284
varbūt šis
аватар Liza_SK
Nožēloju, ka neko nepierakstīju un nesaglabāju to fotogrāfiju.
Vai apsildāmais baseins vienmēr ir lielas viesnīcas, kur ir daudz lietu un trokšņains?
аватар Liza_SK
Laikam nebiju ņēmis vērā, ka uz īsu brīdi labāk apmesties ne pārāk tālu no lidostas? Lai ceļojumiem laiks netiktu daudz zaudēts ...
аватар Igor_m
Un nevajag spriest - Aizkarpatija, ja tuvāk, Ungārija, Rumānija, Itālija, ja vēsāks. Visur ir termālie avoti, skati ir atkritumi, kafija tiek pagatavota īstu (Turcijā, kā paveicas). Bet es vairāk mīlu Turciju!
аватар Igor_m
Pamukale!!!
аватар Vika284
"Es gribu, lai daba, skaistums aizraujas! )))" - Oludeniz
"Ballīšu ballītes, diskotēkas - kaut kur tuvu, lai var pastaigāties" - tas ir Kemeras centrs, Bodrumas Gumbet rajons, Marmaris Bar Street rajons
"Vai nebūtu labāk palikt ne pārāk tālu no lidostas? Lai ceļojumā laiks netiek daudz zaudēts..." - Antālija, Beleka, Bodruma, Dalamana, Izmira
cita viesnīca klintī kalnā virs jūras
аватар Liza_SK
Paldies visiem! Izpētīšu vietas.
Un mēs nēsājam līdzi kafiju, es citiem neuzticos)))
Es negribu braukt uz Eiropu. Pavisam.
аватар helena_fortuna
Liza_SK Es nezinu, kas notiek ar jūsu budžetu. Lidot var pat maijā.
Ramada Plaza Antalya https://www.wyndhamhotels.com/ramada/antalya-turkey/ramada-plaza-antalya
Adonis viesnīca http://www.adonishotel.com.tr
аватар helena_fortuna
Šis skats tika meklēts, tas ir no Ramada Plaza Antalya
аватар nadezda2017
Āra apsildāmie baseini ir tikai lielajās viesnīcās, slēgtie ir ļoti daudzās viesnīcās. Bet pirmo reizi es tomēr gaidīju peldēties jūrā. Piemēram, mēs tur lidojam tikai tāpēc! Jūra tur ir vienkārši maģiska!
аватар lazy_person
Cilvēkam "pirmo reizi" viss nav viegli. Skaists skats Ičmelerā (Marmarisa). Ar apsildāmu baseinu ir grūtāk.
Šādi āra baseini ir pieejami dažās dārgās viesnīcās Antālijā (Lara - Kundu). Parasti viesnīcās ir iekštelpu baseini (viesnīcu pagrabā) ... ar nelielu budžetu šī vēlme nav realizējama.
Lai redzētu jūru un skaistu, gleznainu ainavu, maija beigās jādodas uz Ičmeleru. Meklējiet tur otrās līnijas viesnīcu...
аватар emhik
Apskatiet viesnīcu Apania Blue Sky Hotel & Suite 4 *. Šī ir pilsētas neliela viesnīca ar pienācīgas kvalitātes pārtiku, pirmajā rindā. Man ļoti patika viesnīcas restorāns ar satriecošu panorāmas skatu uz jūru, kalniem, pilsētu – atkarībā no tā, kur sēdi. Un atrašanās vieta ir ļoti ērta. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet viesnīcas vietni. Esmu kopš 15. oktobra, bija ļoti ērti.
аватар Olgaolga153
Liza_SK
Ja ir izvēle, tad noteikti rudens, un oktobris ir vislabākais (jau nedaudz lētāks). Pavasarī jūra vēl nav sasilusi. Izsvītrojiet apsildāmo baseinu no saraksta, ja neplānojat palielināt budžetu 10 reizes.Un kāpēc jums tas ir vajadzīgs? Oktobrī līdz pēcpusdienai baseins būs pietiekami sasildīts. Starp citu, viesnīcas apkuri parasti sāk ieslēgt novembrī, kad peldēšanai jūrā gandrīz nav nozīmes.
Par viesnīcu kalnā virs jūras. Fotogrāfijas bieži izkropļo perspektīvu. Tālāk redzamais fotoattēlā var būt 1 km.
Un doties uz Turciju ar savu kafiju ir vēl foršāk nekā doties uz Tulu ar savu samovāru.)))
аватар nadezda2017
Piekrītu Olgaolga153, oktobris, it īpaši tā pirmā puse, ir samtainākā sezona! Un saule joprojām silda ar lielu spēku un ūdens ir super. Piekrītu arī par fotogrāfijām. Labāk ir skatīties video, protams, palasiet atsauksmes! Un pirmo reizi palieliniet budžetu un dienu skaitu vismaz līdz 7 dienām. Palutini sevi, lai viss ir WOW! Atceros savu pirmo atvaļinājumu Turcijā, divas dienas man bija zosāda. Nebija ar ko salīdzināt, un man viss ļoti patika. Un viesnīca bija MIRAGE PARK RESORT, tas ir Kemers, Goynuk ciems.
аватар Liza_SK
LIELS paldies jums visiem!???? Es saprotu par oktobri. Un par baseiniem. Un par cenām???? :-) Un par fotogrāfijām un video. ????
Pamēģināšu turku kafiju, protams, ziņkārības pēc. Bet mēs ar vīru jau sen esam izraēliešu kafijas maniaki. Kuru vienkārši aplej ar verdošu ūdeni (nešķīst, bet turkā nevāra).
аватар Liza_SK
Eh, emocijzīmes ar īkšķi netiek rādītas - atvainojiet :-)
аватар selik1954
Liza, es redzu, ka no Nikolajeva lidojuma programma ir tikai uz Antāliju un reti... Tu esi nolemts uz 7 naktīm un brauc uz Kemeru. Oktobrim tas arī viss!
аватар AllOverTheWorld
Es neredzēju budžetu. Vai arī tas netika izrunāts?
Savus vecākus (70+) vienmēr sūtu uz Turciju maija beigās un oktobrī, nav vajadzības pēc apsildāmiem baseiniem., bet ja neinteresē peldēties jūrā, tad var beigt marta-aprīļa sākumā. vai novembra vidū labā viesnīcā ar baseiniem (un naudas taupīšanas dēļ) un noteikti nebūs (jau) skaļš
аватар selik1954
Jā, es domāju, ka jūsu sapņu viesnīca un baseins ir Korumar Kusadasi .. Tas ir nedaudz dārgi un tikai no Kijevas ...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl