Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesaku viesnīcu, maija beigas - jūnija sākums, divas ģimenes 2+1r (10l.)
Galvenais kritērijs ir laba ieeja jūrā un bērnu animācija, budžets 1300-1400 USD ģimenei 9-10 dienu izbraukšana no Harkovas
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-12-295 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар moy_contakt
Laba pēcpusdienā protams, bet tu laikam esi krietni atpalicis no dzīves... 10 naktis akcijā 29.maijā bija no 2500 ye... (mūsu patiesības sastāvs ir par vienu bērnu vairāk (+6 gadi), bet tomēr, lielas atšķirības nav, jo tavs bērns nav zīdainis.. .Es arī skatos no Harkovas un mati kustas no cenām ....un nu beidzas pirmais RB vilnis 31.12.....un vēl neesmu rezervējis viesnīcu....paskatīsimies kā izaugs no janvārī
аватар Olgaolga153
Es piekrītu my_contak. Pat vidējie četrinieki jau ir daudz dārgāki. (((
аватар Kostenko2011
Es apsveru šo variantu
SAILOR'S BEACH CLUB 4* cenu kategorija 1300 eiro par 10 dienām...
Kas bija, atbildiet.
Atsauksmes ir ļoti pozitīvas
аватар moy_contakt
Kostenko2011, nu tu labāk zini pēc kādiem kritērijiem tev der. Katram savs un kas vienam sanāks vai ir normāli, otram būs baigās šausmas. Ir četri galvenie resursi ar atsauksmēm, šis un vēl trīs (šeit jūs tos nevarat izrunāt, bet es domāju, ka Google pēc viesnīcas nosaukuma, tieši atsauksmes par šiem resursiem jums izkritīs) izlasiet un saprotiet kā tas tev piestāv.
аватар Vika284
Bodrumā jūsu budžeta kategorijas viesnīcas ir ļoti budžeta kategorijas 5 *, Green Beach Resort 5 * un Armonia Holiday Village 5 *, Green ir neliela pludmales daļa ar ieeju no krasta, bet pārējā daļa ir betona plāksne un mols. ir ļoti zaļš, animācija ir laba. Armoniai ir laba ieeja no krasta, skats uz Kosas salu.
Nedaudz virs jūsu budžeta Kadikale Resort 5 *, bija šī gada septembrī, varat izlasīt detalizētu pārskatu. Ieeja no krasta ir minimāla.
Plus, Green Beach līcī ir viesnīca, šogad maijā Bodrumas līčos ūdens iesila līdz +24, parasti maija beigās +22
Armonia atrodas Akyarlar, un tur ir vindsērfinga bāzes, tāpēc vējš nav līcis.
аватар Olgaolga153
Kostenko2011___ Ja jums atbilst Sailors Beach cena, tad uzdāviniet sev dāvanu NY — ņemiet to bez vilcināšanās. Ļoti labs četrinieks. Šoruden viesnīcu cenas bija daudz augstākas un noteikti pieaugs arī pēc Vecgada vakara.
аватар nadezda2017
Piekrītu Olgaolga153, par šo cenu jā uz 10 dienām, ļoti pieklājīga viesnīca.
аватар for.my.connect
Mēs bijām Sailors Beach 2017. gadā. Ir plusi un mīnusi. Kopumā man ļoti patika, jo personāla attieksme ļoti laba, ēdiens garšīgs. Kas attiecas uz mani, maza pludmale???? tas bija cieši. Un istabās kondicionētāji ir nostādīti tā, ka tie pūš tieši sejā, ļoti neērti. Baidījos, ka bērns nesaslims. Man tas bija jāizslēdz. Vispār normas četras.
аватар kemerphoto.ru
SAILOR'S BEACH CLUB ir laba viesnīca, bet Kirīs nav kur staigāt. Paskatieties uz Camyuva ciematu par šādu cenu jūs varat satikt viesnīcas Zena, Camyuva Beach, Simen Sun Club. Camyuva būs lielāka, un pludmales būs ērtākas. Atkal autobuss no Camyuva un Kirish bieži kursē uz Kemeru. Un Kirišos ir arī viesnīca Ares Blue, tā ir diezgan budžeta un apkalpošana bija 2018. gada līmenī.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl