Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet viesnīcu netālu no Antālijas diviem pieaugušajiem un 9 mēnešus vecam mazulim
Iesakiet viesnīcu netālu no Antālijas (ne vairāk kā stundas brauciens no lidostas) diviem pieaugušajiem un 9 mēnešus vecam mazulim.Prioritātes laba teritorija.Septembris,izlidošana no Kijevas,budžets 1500-2000,10+ dienas
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2018-04-196 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар sol99
No Antālijas nekur nav jābrauc. Lara (15 minūšu attālumā no lidostas) ir pilna ar viesnīcām. Ar bērniem ir piemērotas Limak Lara, Baia Lara, Liberty Hotels Lara un citas. Lasiet atsauksmes par ceļojumu vietnēm.
аватар Vika284
Ja ar tik mazu bērnu, ja saīsina dienas līdz 9, tad IC Hotels Santai Family Resort Belekā ir bērnu koncepts ļoti maziem dažāda vecuma viesiem, liela zaļā zona. Bērnu gultiņa, vanna, bērnu pārtikas blenderi un pudeļu sildītāji tiek nodrošināti bez maksas
аватар Vika284
Amara Dolce Vita Kemerā, arī ļoti liela teritorija, ir atsevišķs koncepts bērniem no 8 mēnešiem līdz 3 gadiem, ir bērnistaba, restorānos ir atsevišķa bērnu ēdienkarte, animācija ir arī dažāda vecuma bērniem. Pārvietot apmēram stundu.
Belek IC Santai ir mazāk nekā stunda, ja ar individuālo var nokļūt 30 minūtēs
Ja pašās septembra beigās, tad var ietilpt Papillon Belvil budžetā, laba ģimenes viesnīca ar bērnu konceptu dažādam vecumam, ir klubs bērniem no 0 līdz 3 gadiem, galvenajā restorānā ir blenderi un sildītāji bērnu pārtikai. Teritorija ir liela un pietura ir tuvu
аватар haber-x
Vika284, es saprotu, ka jūsu info ir potenciāli ieinteresētiem foruma dalībniekiem, bet frāze "animācija ir arī dažāda vecuma bērniem", atbildot uz tēmas iesācēja jautājumu ar nogalinātu 9 mēnešus vecu mazuli))
аватар moy_contakt
Nu vīrietis uzskaitīja visas viesnīcas priekšrocības. Acīmredzot animācija visiem vecumiem nozīmē iespēju pat tādu mazuli atstāt bērnu istabā. Atpūšoties tādās viesnīcās Turcijā, redzēju šo iespēju, redzēju, kas palicis, bet pati neizmantoju šo variantu, kamēr jaunākajam nebija 2 gadi.... Nu neuzticu savas drupatas kādam nepazīstamam animatoram . citādi šāds koncepts ir ļoti ērts mammām ar bariņu dažāda vecuma bērniem un viņu ērtai atpūtai.
аватар Alexandr-
Uzmanieties no cilvēkiem, kuri atstāj savu 9 mēnešus veco mazuli Turcijas viesnīcas bērnu istabā...:(
аватар AllOverTheWorld
Ak puiši...nu liekas, ka mums nav 16 gadi un atceries savu "skarbo" bērnību, īpaši tie kam vecmāmiņas nebija pie rokas, pajautājiet vecākiem.... PSRS bija bērnudārzi, jo daudzi strādāja 3 maiņās.... manyusek palika tur gandrīz no 5 mēnešiem un nekas, izdzīvoja un neviens ar pirkstiem vecākiem nebāza....
Atstāt vai neatstāt savu bērnu svešiniekiem ir absolūti katra vecāka darīšana.
Šis ir jautājums no sērijas: Lidot vai nelidot ar mazuļiem.
аватар moy_contakt
Kāpēc gan nelidot? :) 9 mēneši jau ir spēcīgs mazulis. galvenais šajā jautājumā ir izvēlēties kvalitatīvu viesnīcu, nevis netīru šķūni. Viesnīca, kas būs ērta māmiņai ar mazuli, tās viesnīcas ar ģimenes konceptu. Es eju uz šiem, jo ​​man ir trīs bērni, un ja vidējais ar mums lido kopš gada, tad jaunākais no 2,5 mēnešiem. Tagad viņai jau ir 5 gadi.
аватар AllOverTheWorld
Jūs pats zināt, cik reizes šis jautājums tika apspriests, lidot vai nē)
Turklāt pēdējo 5 gadu laikā esmu kardināli mainījis savas domas)
Iepriekš biju kategoriski pret lidošanu un ceļošanu līdz pat gadam... bet tagad ir otrādi...
Viss ir atkarīgs gan no bērna, gan no vecākiem.
Mamma zina, kas ir labākais viņas mazulim)
аватар Vika284
IC Santai un Papillon viesnīcās ir animācijas dažāda vecuma bērniem. Ir vieta, kur mammas vai tēti vai vecmāmiņas ar saviem mazajiem bērniem vai mazbērniem no 8 mēnešu līdz 3 gadiem ierodas atsevišķā zonā - bērnu klubiņā mazajiem. Šajos atsevišķos pulciņos ir paredzētas vecumam atbilstošas ​​spēles.Šiem bērniem ir aktivitātes kopā ar peldēšanas nodarbību vecāku baseinā.
Aukles pakalpojumi ir pieejami gandrīz katrā 5 * viesnīcā. Vecāki atstāj savus bērnus aukles uzraudzībā viesnīcās un ne tikai Turcijas viesnīcās, bet tā jau ir vecāku izvēle un tiesības.
Jā, ir tādi, kas sēž un lieto alkoholu vispār un pat nezina, kur atrodas bērns un pēc noteiktas alkohola devas aizmirst, ka ir ieradušies ar bērniem.
аватар antonua
paldies visiem, animācija un pat aukle - noteikti nav vajadzīga))
аватар
Es dzīvoju šeit, lai es zinātu. Ieteikt https://www.turpravda.com/tr/alanja/TT_Hotels_Pegasos_Resort-h22556.html#reviews Šai viesnīcai ir labākā pludmale Turcijā.
аватар helena_fortuna
TT Hotels Pegasos Resort = pludmale, iespējams, ir jauka.
Bet - netālu no Antālijas jūs to nevarat nosaukt!
Un viesnīca ir laba - ja tā!
аватар Vika284
TT Hotels Pegasos Resort ir ļoti laba viesnīca un viesnīcas tuvumā ir labas, bet šī ir Alanja, viņi prasīja "netālu no Antālijas (ne vairāk kā stundas brauciena attālumā no lidostas)", ja ir čarteri uz Gazipasu, tad mēs varētu ieteikt
аватар antonua
Baidos, ka bērns daudz nepārdzīvos garo pārsūtīšanu. bet teorētiski tas droši vien ir jāapsver.
аватар moy_contakt
Patiesībā tas ir normāli, ka bērni pārskaita transfērus - viņi parasti guļ :) mēs Alanijā paņēmām viesnīcu, līdz kurai ir vairāk nekā divas stundas, un tas ir normāli. Atšķirībā no mums (pieaugušajiem) bērnam ir iespēja apsēsties uz sēdekļa un uzlikt kājas uz jums. Pāris reizes paņēma individuālu transfēru (viesnīca atsūtīja ērtu mašīnu), nekādu problēmu nebija - un ātri, un vietas bija daudz, un bērnam bija kur apmesties.
аватар sol99
Mans ieteikums jums: nav nepieciešams nekur atstāt Antāliju ar bērnu. Pat no medicīniskās aprūpes viedokļa Antālija ir daudz uzticamāka, it īpaši ar bērnu. Pakalpojums bērniem tiek nodrošināts gandrīz jebkurā Laras viesnīcā. Un manā atmiņā nekad nav bijušas bērnības epidēmijas. Padomā......
аватар Vika284
sol99 un coxsacs pagājušajā gadā Antālijas piekrastē, Laras un Antālijas viesnīcās arī bija daudz gadījumu
аватар antonua
Galu galā Coxsackie ir vairāk bērnu maltīte. 9 mēnešu gadījumā tas ir mātes piens ar pārbaudītiem papildu pārtikas produktiem.
аватар selik1954
Ļaujiet man ielikt savus 5 centus. Mēs ceļojām ar savu 13 mēnešus veco mazdēlu. 4 pieaugušie. Bērnam, kurš vēl nestaigā, svarīgs ir ne tik daudz viesnīcas koncepts, cik kompaktums, pastaigas attālums: istabiņa-pludmale-restorāns, mierīga, klusa atmosfēra. Man (saistībā ar augstāk minēto) ļoti patīk Kemeras pirmā līnija no Liman St. līdz Valeri. Tur visas viesnīcas ir mazas, bez cilvēku pūļiem, vienkārši ir pludmalē, un var izvēlēties jebkuram maciņam. Un vakara pastaiga pa pludmalēm gar "Sarkano krastmalu" - klusums, vai klusa mūzika no viesnīcām - kas vajadzīgs mazulim. Bet tas, protams, ir IMHO. Izlem tu. Jā, es aizmirsu pateikt. Netālu atradās pāris ar 2 gadus vecu ķiparu. Mums viņus bija žēl... Te jau vajag viesnīcu ar īpašu bērnu programmu, animatorus bērniem utt.
аватар agent_borabora
Jūsu prioritātēm:
"ne vairāk kā stundas brauciena attālumā no lidostas) diviem pieaugušajiem un 9 mēnešus vecam mazulim. Prioritātes laba teritorija. Septembris, izlidošana no Kijevas, budžets 1500-2000, 10+"
ideāli piemērots
60 km no lidostas:
Otium Life,
Miarosa Gazala,
Kimeros parks.
Vai 10 km no lidostas:
Venēcijas pils,
SHERWOOD BRĪZES,
ROYAL WINGS,
KARALiskā SVĒTKU PILS,
TITĀNIKAS PLUDMA LĀRA.
аватар sol99
Vika284 pagājušajā gadā nebiju, tāpēc neteikšu, bet Antālijā un medus. palīdzība tiks sniegta ātrāk un labāk nekā kaut kur Sidē vai Kemerā. Un tādam bērnam tas ir pats svarīgākais.
аватар Vika284
Neeskalējieties ar mediķu palīdzību, ar atpūtu antonuā viss būs OK
аватар Vikkochka21
Sveiki. Lidojam tikai uz Antāliju,Laras vai Kundu reģioniem.Tur visas viesnīcas ļoti pieklājīgas.15min no lidostas. Noteikti bija lētākajos no tiem. Kervansaray kundu (1. rindiņa). Lielais parks lara. (2. rindiņa) Bet neļaujiet 2. rindiņai jūs nobiedēt Larā. 5 minūšu gājiens līdz jūrai. Larā ir labākās pludmales. Tagad lidosim uz Royal Seginus. Noteikti paņemiet papildus apdrošināšanu bērnam.Tas ir kaut kur 1 tūkstotis.Un tad uzreiz medicīniskā palīdzība bez maksas.Mūsu bērns 12 mēnešu vecumā paņēma koksaku Sidē.Tāda apdrošināšana noderēja (Ar nulles pašrisku)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl