Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Gribu uz Antāliju (septembris-oktobris), nekad neesmu bijis Turcijā, 1 rinda, 5 zvaigznes, nesaprotu cenu. Lūdzu orientēties
Gribu uz Antāliju (septembris-oktobris), nekad neesmu bijis Turcijā, 1 rinda, 5 zvaigznes, nesaprotu cenu. Lūdzu orientēties
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-06-034 gadā atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар lazy_person
Par cenām tagad laikam grūti runāt. Kad sezona atklāsies, ziņa tiks atjaunota, tad būs lielāka skaidrība.
Šodien varam runāt par septembri-oktobri un Antālijas kūrortiem.
Septembris - pilna (vasaras) atpūta. Man patīk pati Antālijas pilsēta un tās kūrorti, kas atrodas uz rietumiem no pilsētas ciemos. Protams, tas ir Kemers. Viņš ir pirmajā vietā. Pie ciematiem ir mazāki, mierīgāki un tie ir pilni ar visdažādākajām viesnīcām dažādām gaumēm un budžetam.
Uz dienvidaustrumiem no Antālijas atrodas modernas un dārgas viesnīcas ar smilšainām pludmalēm. Šis apgabals ir Lara Kundu (Antālija).
Apskatiet vietnes, izlemiet par apgabalu ... tad jums būs konkrētāki jautājumi
аватар Slav_na
iepriekšējos gados par 1000-1200 ASV dolāriem nedēļu atpūtāmies no vēdera Antālijā, sev neko neliedzot. šobrīd ir grūti orientēties - pateicoties karantīnām, cenas ir kāpušas debesīs
аватар Slav_na
nika-1975,
uzraksti sīkāk, kas interesē. varbūt salīdzinājumam uzrakstiet, kur esat bijis, kurās valstīs un viesnīcās - un viņi jums noteikti palīdzēs)))
аватар lazy_person
Nedomāju, ka būs lētāk. Varas iestādes nosaka viesnīcām ierobežojumus tūristu skaitam (attālumam). Proti, viesnīca ir tā pati, bet atpūtnieku ir uz pusi mazāk. Tāpēc viņi noteiks cenu tiem, kas iekļūs Tour. Cenai vajadzētu celties. Gaidi un redzēsi.
аватар nadezda2017
Šis svētku laiks ir ļoti neparedzams! Pagaidām nav zināms, kad tas tiks atvērts. Un vēl neparedzamāk ir tas, kam gatavojamies rudenī. Visur var tikai dzirdēt, ka rudenī mūs sagaida jauns šī mistiskā vīrusa vilnis.
Ja uz visu skatāties ar optimismu, tad jums ir jānoskaņojas uz pozitīvu un jāatpūšas. Karantīnas ierobežojumu dēļ viesnīcu koncepts var tikt pielāgots noteiktiem noteikumiem. Tas attiecas uz animāciju, ekskursijām, ūdens parkiem, diskotēkām, pārtiku. Bet tajā pašā laikā neviens neatcels sauli, jūru, kalnus. Septembris-oktobris ir super samta sezona! Nav stindzinoša karstuma, jūra ir silta, daba ir satriecoša. Es mīlu Kemeru un tuvējos ciematus. Viesnīcu ir daudz! Cenas arī dažādas. Mana pirmā viesnīca Turcijā bija MIRAGE PARK RESORT. Man ļoti patika, mēs tur lidojām nākamajā gadā.
Kas attiecas uz cenām, tad normālai viesnīcai, sākot no 1000 eiro par diviem, par nedēļu. Bet tas ir ļoti relatīvi, it īpaši tagad.
аватар Vika284
Antālijā ir viesnīca Porto Bello uz 7 naktīm par 2 no Kijevas septembra sākumā 1200 eiro un air Windows, un pagājušajā gadā tāda pati cena bija par šo periodu.
аватар Vika284
Ja septembra beigās oktobra sākumā Kiris Sailor's Beach Club 2 uz 7 naktīm -1073 eiro - tāda pati cena bija pagājušajā gadā tajā pašā periodā un vēl augstāka, jo viesnīca parasti atrodas pieturā.
Tui Day&night Connected Hydros Club pašā Kemerā, no 1049 eiro - tāda pati cena
Ļoti laba 5* Alanya Granada Luxury Resort & SPA - 1382 eiro
Grand Kaptan Hotel vidēji 5 * uz 1 līnijas, pludmale ir laba, netālu no Alānijas centra - 966 eiro
Rixos Downtown Antālijā super cena 1175 eiro
аватар Vika284
Septembra beigās un oktobra sākumā labi 5* Sunis Kumkoy Beach Resort & Spa uz 8 naktīm - 1394 eiro, 1.rinda
un blakus esošās viesnīcas budžets 5 * - Side Alegria Hotel & Spa, nevis 1. līnija līdz pludmalei 5-7 minūtes kājām - 8 naktis 1107 eiro
Ja tā ir pirmā reize Turcijā, tad Rixos Downtown ir labāks, un paskatieties uz Antāliju un izbaudiet pakalpojumu, un viņiem ir laba pludmale
аватар nataha33
Šodien biju savā TA. Direktors man stāstīja, ka vakar no Turcijas pienāca oficiāla informācija, ka viesnīcas varētu būt 100% pilnas. Vai kāds cits to ir dzirdējis?
Jo, ja tā ir taisnība, tad cenas pēc lidojumu atsākšanas var arī necelties.
аватар veritasana
Man patīk Alva Donna in Kiris, Limak Limra .. Man ļoti patīk.. Iesaku ..
аватар Vika284
Tagad tie pieļauj 60% noslogojumu, un septembrī tas tiks pārskatīts. Var pārskatīt ātrāk
Šogad ir ļoti lieli nodokļu atvieglojumi viesnīcu, restorānu īpašniekiem un papildu palīdzība no valsts. Dažas viesnīcas šogad nemaksās nodokļus. Jau ir izveidota palīdzības programma nākamajam gadam. Līdz ar to cenas debesīs necelsies.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl