Laba viesnīca

Rakstīts: 10 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 7 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā s ar draugiem 2019.  gada jū lijā . Tū risma operators Biblio Globus. Kurš ir pā rā k slinks, lai izlasī tu visu pā rskatu - pē dē jā rindkopā ir ī ss kopsavilkums.
Norē ķ ins.
Viesnī cā ieradā mies ap 10:00 un bija laiks brokastī m. Reģ istratū rā mums teica, ka reģ istrē š anā s parasti notiek pē c 12, bet istabu var atbrī vot arī agrā k. Ap 11 mē s atkal devā mies uz reģ istratū ru un viņ i mums iedeva istabas atslē gas. Mums bija Sea Side istaba, š ī ir viesnī cas puse, bet skats uz jū ru ir ļ oti skaists. Dzī vojā m 8. stā vā , bija labs skats. Zem treš ā stā va jū s diez vai kaut ko redzē sit, pievē rsiet tam uzmanī bu, ja jums ir nepiecieš ams skaists skats. Bezmaksas Wi-Fi ir tikai pie reģ istratū ras, ā trums ir mazs, bet pietiek sarakstei caur WhatsApp.

Numurs.
Ir plusi un mī nusi. Istaba plaš a, ē rtas gultas, liela vannas istaba ar duš u, fē ns. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, papildinā ts minibā rs (dzeramais ū dens, minerā lū dens, sula, kola). Gaisa kondicionieris darbojā s labi. Numuriņ ā bija arī seifs (bez maksas). Uz balkona ir daudz vietas ar galdu un krē sliem. No mī nusiem: gultas veļ a nebija nomainī ta, grī da lipī ga, nu istabā bija č ī bas. Telpā ir vecas mē beles ar skrā pē jumiem un š ķ embā m. Lampa nedarbojā s. Arī aizkari un logs bija netī ri.
Uzturs.
Ē dienu ir daudz, daž ā di un garš ī gi. Pietiek visu: gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, liela saldumu un konditorejas izstrā dā jumu izvē le. No dzē rieniem: soda, tē ja, kafija, alus, alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i. Atš ķ irī bā no daž ā m citā m viesnī cā m, š eit jū s nekad nebū sit izsalcis, ja pē kš ņ i nokavē tu brokastis vai pusdienas. Pē c brokastī m un pusdienā m pludmalē un pie baseina ir uzkodu bā rs. Tur var ē st gaļ u un dā rzeņ us (paš i sarullē t š avarmu), daž reiz mē s pat negā jā m pusdienā s un diezgan paē dā m. Pē c vakariņ ā m no pulksten 12 lī dz 1 ir nakts maltī te (uzkoda), kurā var arī labi paē st. Man un maniem draugiem bija svarī gi, lai viesnī cā bū tu normā ls ē diens, te ir pamatī gs 5. Bet Ala carte restorā ns pievī la, vienu no 3 restorā niem var apmeklē t bez maksas. Bijā m pierakstī ti uz ķ ī nieš u virtuvi, bet ierodoties izrā dī jā s, ka ē diens bū s meksikā ņ u. Viss ir pikants, ne pā rā k garš ī gs, nesagaidī jā m desertu un devā mies vakariņ ā s uz parastu viesnī cas restorā nu.

Pludmale.
Patī kama smilš aina pludmale, protams ne baltas smiltis, sauļ oš anā s krē sli ir pietiekami, tie ir neskarti, nav redzē ti saplī suš i. Ja vē laties ieņ emt vietu jū ras tuvumā vai piestā tnē , labā k ir ierasties pludmalē pirms brokastī m un atstā t dvieli sauļ oš anā s krē slā . Pē c brokastī m jū s varat atrast vietu tikai zem nojumes vai tieš i saulē . Š ur tur guļ izsmē ķ i, bet pā rsvarā strā dnieki savā c atkritumus.
Jū ra.
Ieeja nav dziļ a, sā kumā ir neliels kritums apmē ram lī dz 1.60 dziļ umam, bet pē c tam bū s 10 metrus sekls, vietā m var stā vē t lī dz viduklim. Bojas nav ī paš i tā lu, lī dz tā m var piepeldē t bez pā rlieka noguruma. Peldē ties vietas pietiek, bē rni netraucē . Jū ra ir tī ra, silta, bet ne tik patī kama kā augustā - jū lijā ir nedaudz vē sā ks, bet peldē ties var bez problē mā m.
Baseini un viesnī cu teritorija.
Teritorijā ir divi peldbaseini, vienā tiek veikta animā cija un ir slidkalniņ i, otrs ir paredzē ts atpū tai un peldē š anai. Treš ais baseins atrodas viesnī cas -1 stā vā . Ir arī dž akuzi, sauna, hammam, kā arī maksas spa, masā ž a. Kopumā viesnī ca ir diezgan skaista, var vienkā rš i staigā t un fotografē t. Peldš ortus, T-kreklus un č ī bas var iegā dā ties tieš i viesnī cā . Vai arī dariet to lē tā k veikalos, 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Arī suvenī rus, saldumus un citas lietas labā k tur iegā dā ties.
Animā cija.

Volejbols, š autriņ as, boč a (nav ne jausmas, kas tas ir) netā lu no pludmales, fitness un ū dens polo baseinā . Varat arī spē lē t galda tenisu un tenisu. No tā , ko redzē jā m vakara animā cijā pē c vakariņ ā m: dejotā ju (ne striptī zs) un vingrotā ju priekš nesumi, Bingo spē le, konkurss Miss Hotel, brī vdabas diskotē ka. Bē rnu animā cija tiek veikta arī ar dejā m un dziesmā m, bē rniem š ķ iet jautri.
Personā ls.
Kad mē s reģ istrē jā mies, mums detalizē ti izstā stī ja uzturē š anā s noteikumus un atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Par reģ istratū ras darbiniekiem sū dzī bu nav. Sā kumā mū s, bā lus, ā tri vien izdomā ja suvenī ru un maksas viesnī cu pakalpojumu pā rdevē ji, uzmā cī gi piedā vā jot piemiņ ai iegā dā ties kaž okā das peldkostī mus vai fotografē ties, kas gan nedaudz kaitinā ja. Restorā na darbinieki ā tri iztī ra netī ros traukus un vienmē r ir pieklā jī gi. Bā rmeņ i uzkodu bā ros nerunā krieviski, bet zina “alus” un vā rdu pamatkopu.
Ekskursijas un izbraukš ana no viesnī cas.

Nā kamajā dienā pē c reģ istrē š anā s bija tikš anā s ar gidi Olgu, kura pastā stī ja, kā tiks veikta izrakstī š anā s no viesnī cas, kā arī piedā vā ja ekskursijas. Mē s izvē lē jā mies divas ekskursijas Dalyan un Demre-Mira-Kekova. Dienu pirms ekskursijas Olga WhatsApp ierakstī ja izbraukš anas laiku un atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Pirmā ekskursija ir kuģ oš ana ar laivu, zilo krabju ķ erš ana, skaistas smilš u pludmales un ā rstniecisko dū ņ u apskate. Otra ekskursija – senā amfiteā tra – Svē tā Nikolaja Brī numdarī tā ja baznī cas apmeklē jums, kuģ oš ana ar jahtu uz nogrimuš o pilsē tu un peldē š anā s lagū nā , kā arī vī na degustā cija. Visas ekskursijas laikā jū s tiekat nogā dā ti vietā s, kur tiek piedā vā ti suvenī ri, daž reiz pā rā k uzmā cī gi. Izbraukš ana uz ekskursiju bija agri no rī ta un reģ istratū rā varē ja pasū tī t pusdienu kastī tes ar brokastī m, lai pa ceļ am nepaliktu izsalcis.
Dienu pirms izlidoš anas reģ istratū rā varat uzzinā t visu nepiecieš amo informā ciju par izlidoš anas laiku un transfē ru uz lidostu. Viņ i ieradā s pē c mums bez kavē š anā s, atveda uz lidostu 3 stundas pirms izlidoš anas.
Vispā rē ji iespaidi.
Laba viesnī ca. Ā rzemnieku ir daudz, vismaz puse tū ristu nav no Krievijas. Arī š ajā viesnī cā ir daudz turku viesu, kas runā par labu viesnī cai. Ē diens garš ī gs, personā ls atbilstoš s, pludmale tī ra, ieeja jū rā nav asa, animā cija vidē ja, bet ir ko darī t. Atpū sties var gan pie jū ras, gan pie baseina. Numurs nav ideā li tī rs, bet plaš s, un tajā ir viss nepiecieš amais.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu