No sirds

Rakstīts: 22 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 31 janvārī — 7 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Palika viesnī cā ar draugu.
Viņ a devā s izlū kgā jienā , lai vasarā ar ģ imeni tajā atgrieztos, bet vienkā rš i izlū kos.
Kad es domā ju par atsauksmi, es ievietoju ziņ u Instagram ar nosaukumu "No sirds".
Citā di par š o viesnī cu neko nevar teikt.
Viesnī ca pieder vienai ģ imenei, tā pē c tā tiek uzņ emta tajā ģ imeniski. Ā tri nosū tī ts, ļ oti draudzī gs. Uz visiem pieprasī jumiem tiek atbildē ts nekavē joties, nekavē joties palī dziet.
Ir krieviski runā još a persona Oļ a, kas risina visus jautā jumus ar viesiem.
Viņ a arī pierakstā s A la Carte restorā nā . Mē s gā jā m, man ļ oti patika visi ē dieni. Un ceptas garneles ar dā rzeņ iem un ceptu zivi un ceptu saldē jumu. ES iesaku.
Vī ns tajā par maksu.

Galvenajā restorā nā ē diens ir izcils, visu nav iespē jams uzskaitī t, un viss ir ļ oti garš ī gs. Ī paš i man patika apaļ ie eklē ri ar olu krē mu iekš ā un nogremdē ti visgardā kajā š okolā dē .
Ir svarī gi atzī mē t, ka brokastī s ir milzī gs ē dienu klā sts. Daudzā s viesnī cā s ar augstā ku cenu š ā das izvē les nav.
Restorā nā pusdienlaikā kā ds vī rietis biež i spē lē klavieres. Tas rada neticamu atmosfē ru.
Vakara izklaide. Ikdienas izrā de, ziemā kluba ē kā . Pā rsvarā dzī vā mū zika. Biju tur vairā kas reizes un klausī jos ar lielu prieku. Un pē c diskotē kas. Uzkā pu tikai pē dē jā dienā un nož ē loju, ka neaizgā ju agrā k. Dī dž ejs ir profesionā lis. Viņ i dejoja gandrī z bez apstā jas. . Ī paš i man patika tas, ka dejoja visi: gan jaunieš i, gan vecā ki cilvē ki, viesmī ļ i priecī gi piegā dā ja kokteiļ us, svē tku atmosfē ra.
Atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas Antā lijas priekš pilsē tā , Laras ciematā . Netā lu no vairā ku marš rutu gala pieturas, izkā p, iekā p vē lamajā marš rutā un esi jebkur. Devā mies pa 08. marš rutu (braucot 35 rubļ i, 3.2 liras, maksā jot ar karti. Uzmanī bu! Visas mū su Visa un Mastercart kartes ir piemē rotas: vienkā rš i uzlieciet to lasī tā jā pie ieejas) un uz Duden ū denskritumu un uz vecpilsē tu. Mana draudzene devā s uz iepirkš anā s centriem. Netā lu no viesnī cas atrodas aptieka, Migros lielveikals, vairā kas tū risma aģ entū ras. Kā arī š iks krastmala un parks ar bā rbekjū , kur Antā lijas iedzī votā ji ierodas piknikā .
Viesnī cā , starp citu, ir bezmaksas velosipē du noma, noteiktā s stundā s izbrauciens ar animatoru.

Pastaigā joties pa š o krastmalu 300 metru garumā , jū s atradī siet smilš u figū ru muzeju, ieeja tajā ir 350 rubļ u. Man tajā patika viss: paš as skulptū ras, tā s ir ģ eniā li veidotas, un daba tā s iznī cina, aizrauj iztē li, un to apraksts. Lielu daļ u vē stures es tur noskaidroju sev.
Kopumā atpū ta Antā lijā ir interesants piedzī vojums, un tas ir ī paš i patī kami, ja jums ir tik š iks un ē rts mā joklis kā #clubserahotel
P. S. Š is pā rskats nav pielā gots, es parakstos uz katru vā rdu, ko saku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu