Mana iepazīšanās ar Turciju

10 Jūnijs 2021 Ceļošanas laiks: no 02 Jūnijs 2021 ieslēgts 09 Jūnijs 2021
Reputācija: +21
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Оксана Тегливець 4/5 Pirms 11 minū tē m Google vakar atbraucu no Antā lijas un uzreiz nolē mu uzrakstī t savus iespaidus par atvaļ inā jumu. Es esmu pirmo reizi Turcijā . Un tagad viss ir kā rtī bā . Es pasū tī ju ceļ ojumu caur ceļ ojumu aģ entū ru - Sea of ​ ​ Tours, Ļ vova. Ar menedž eres starpniecī bu Svetlana izvē lē jā s viesnī cu Adonis, lē tu cenu atrada caur firmu Tez-tour. Mums vajadzē ja pacelties 12 gadu vecumā . dienā , bet š ī ekskursija pā rcē la izbraukš anu uz 17:30. Beidzot ieradā mies viesnī cā.20:45. un viņ i atteicā s mū s pabarot, jo vakariņ as bija beiguš ā s. Pē c mū su protestiem lidojums no Ļ vovas tika pā rcelts uz 5 gadiem mū su vainas dē ļ , jo tā nebija mū su vaina. , ar lielā m grū tī bā m mums iedeva vakariņ as. Darbu tū res pirmais mī nuss. Viesnī cas teritorija skaista, skats no balkona arī skaists - kalni, jū ra. Istaba. Istabu skaits viesnī cā normā ls, bet 5 zvaigznes nevelk. Es teiktu, ka vannas istabas aprī kojums ir nedaudz novecojis. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, š ampū ns un ž eleja daž reiz tika aizmirsts piegā dā t.


Vienai personai katru dienu izdzer divas puslitra pudeles. Vienreiz nav atvests, bet ar š o problē mu nav, jo ū deni var dzert jebkurā vietā viesnī cā (restorā nā , baseina bā rā vai pludmalē ).

Viesnī ca tika uzkopta katru dienu, bet gulta netika mainī ta 7 dienu laikā . Kas attiecas uz 5 zvaigznē m, tas nav pieņ emami. Skaņ as izolā cija telpā s - nav. Gandrī z visi, pat kā kā ds, atvainojos, iet uz tualeti vai noskalo tualeti. Viesnī cas rajons, patika, daudz zaļ umu, tī rs. Personā ls cenš as. Pludmale - kas neprot peldē t, bū s problē ma. Jo dziļ ums sā kas no 5 metriem, bet izeja ir piepū š amie vai putu gadž eti. Ū dens vienmē r ir tī rs, tirkī zs. Izha - bijā m apmierinā ti. Lai gan augļ i bija tikai ā boli, apelsī ni un bumbieri, un es joprojā m neatceros mū su aprikozē m lī dzī gus ogu nosaukumus. Varē ja bū t ķ irš i vai zemenes, bet to nebija, kaut gan tirgū jau tirgoja.

Ē diens daudzveidī gs, bet pē dē jā s dienā s jau esam paē duš i, jau gribē jā m savu borš č u. Vī ns ir lē ts, sulu atš ķ aida ar ū deni, bet tas nav galvenais, jo nā cā m ne tikai paē st un pasē dē t istabā , bet arī uzzinā t ko interesantu.

Mē s veicā m 70 $ vē rtu ceļ ojumu no Thesis tū risma operatora. Tajā ietilpa: pā rgā jiens akvā rijā (iesaku visiem, kas apmeklē s Antā liju), uz Sniega istabu, vaska figū ru muzeju, ekskursija pa vecpilsē tu, pusdienas, Duden ū denskritums un vī nu un turku saldumu degustā cija. Bijā m apmierinā ti. Tiesa, solī ja braucienu ar funikulieri, bet pandē mijas dē ļ tas neizdevā s un tika aizstā ts ar degustā ciju, arī nekā . Vienī gais, kas man vakariņ ā s nepatika, bija bulgura putra, zā le un vista. Par tā du naudu var labā k pabarot. Tū roperatoram liktu 2, jo viena atvaļ inā juma diena tika nozagta, jo ieradā mies ne mū su vainas dē ļ vē lu vakarā un lidostā no viesnī cas izgā jā m 4:30 no rī ta, lai gan lidmaš ī na pacē lā s plkst. 8:00.

Divas stundas klaiņ ojā m pa lidostu. Kopumā š ī ir viesnī ca klusā m ģ imenes brī vdienā m. Nav skaļ as mū zikas, diskotē ku vai animatoru, bet man tas ir pluss. Es dodu š ai viesnī cai stabilu 4. Man patika

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums