Pavasaris pirms grafika

13 Marta 2019 Ceļošanas laiks: no 16 Februāris 2019 ieslēgts 23 Februāris 2019
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Veltī ts mē reno platuma grā du iedzī votā jiem.

Š im tekstam nav praktiskas nozī mes, kā saka, nedaudz saules jū su plū smā : ))

Ziema, protams, ir skaista - sals un saule. . . Š eit, piemē ram, ir mans "Ziemas skats uz Muromu". Ko darī t, ja nav saules? Un tas ir pagā jis ļ oti ilgu laiku...Kļ ū st skumji, "nervozē ti" un sirdī pelē ki, pat skrien uz solā riju : )). Un visi š ie losjoni ar telpas papildu apgaismojumu un spilgtiem elementiem telpas interjerā ir tikai ā trā palī dzī ba ziemas depresijai, bet ir nepiecieš ama ā rstē š ana. Un mē s nolē mā m priekš laicī gi sakā rtot pavasari un februā rī doties uz Turciju saulī tē , bē rniem tikai brī vdienas un tajā paš ā laikā izdzert manu dzimš anas dienu. Godī gi sakot, otrais ir svarī gā ks : ))

Atzī š os, ka daudzi mū su paziņ as nesaprata un nesaprot, ko darī t Turcijā ziemā . Es atbildu: nekas nav jā dara!

Un jū ra? Jā , jū ra nekur neceļ as. Š eit tas ir, izbaudiet


Kas par peldē š anu? Ak jā , cik gribi, var pat jū rā , padomā , ū dens temperatū ra ir tik +17, ne ledū : ))

Patiesī bā , protams, Turcijas Antā lijas piekrastē ir daudz viesnī cu, kur var pavadī t laiku ar labumu (vai ne visai izdevī gi) dvē selei un ķ ermenim, piemē ram, sanatorijā . Mē s apmetā mies vienā no š ī m viesnī cā m - Adalya Elite Lara 5* š eit ).

Nevaru to tieš i ieteikt ar pā rliecī bu, tač u tam ir ziemas brī vdienā m nepiecieš amā funkcionalitā te, ko varat paturē t prā tā .

Ziema Antā lijā ir piemē rota apskates vietā m.

Un pat mums, slinkajiem, radā s doma par auto nomu izglī tojoš iem braucieniem. Bet tas nesasildī ja, liesma neuzliesmoja no dzirksteles : )). Bet tik un tā tikā m lī dz Antā lijai, ko iesaku visiem ziemas atpū tniekiem. Nav karsts, nav cilvē ku pū ļ a.

Lai gan pē c pamestajiem kū rorta rajoniem Antā lijas centrā lā daļ a ir ļ oti pā rpildī ta

Bet ir vē rts iedziļ inā ties Kaleici ielā s — tikai garlaikotiem tirgotā jiem, kurus, š ķ iet, pā rsteidz paš i tū risti.

Vai pat satikt princesi, kā teica mana meita. Tas tomē r bija mū su citā ceļ ojumā , bet arī ne gluž i sezonā ls, paš ā maija sā kumā

Lai ko teiktu, bet visas ielas ved uz veco ostu. Ī paš a až iotā ž a tur nav, pā rsteidzoš i ir sarī koti braucieni ar kuģ ī ti pa Antā liju. Bet mē s apbrī nosim seno un mū sdienu pilsē tu kontrastus no krasta.

Starp citu, izmantojot panorā mas liftu, varat bez maksas viegli ceļ ot laikā no tagadnes uz pagā tni vai otrā di. Bet fotogrā fiju pa kreisi var redzē t.

Apakš ā dakstiņ u jumti

Augš pusē stikls un betons, ko ierā mē labiekā rtoti laukumi

Ak, tie mandarī ni

Antā lijā mums bija mē rķ is — dondurma. Nez kā pē c ilgi nesatikā m dā rgos ratus, bet atradā m. ! Sā kumā bē rni to uztvē ra kā parastu saldē juma iegā di, bet pē c tam izrā de sā kā s par lielu prieku bē rniem un neaprakstā mu prieku retajiem tū ristiem.

Un, iespē jams, tikai Antā lijā var bū t tik skaisti augļ u stendi

Un visgarš ī gā kā svaigi spiesta granā tā bolu sula ($ 1)


Atceros, ka pagā juš ajā gadā Krē tā mums neizdevā s redzē t ū denskritumu, bet bē rni tik ļ oti gribē ja : )). Lai ko jū s darī tu bē rnu labā...Mē s arī iegriezā mies Duden parkā , lai apskatī tu Lejas Dudenas ū denskritumu.

No jū ras, viņ i saka, tas izskatā s iespaidī gi. Bet arī ar to pietiek mū su kopē jai attī stī bai. Vispā r pati vieta ir ļ oti jauka. Mē s š eit bijā m pirms "tū kstoš " gadiem, kad nebija ne parka, ne tuvumā esoš u dzī vojamo kompleksu.

Didenes upe

Piekrī tu, tas ļ oti atgā dina mū su aprī ļ a beigas, kad uz dienu vai divā m uznā k karstums, no zemes joprojā m pū š vē sums un gaiss jau smarž o pē c saules. Koki vē l nav sasiluš i. Vē l nedaudz, un jū s nevarat apturē t zaļ umu dumpjus.

Tā tas bū s, bet nedaudz vē lā k : ))

Patiesī bā treniņ nometnē Turcijā ziemas laikā mē s noskaņ ojā mies uz iespē jamajā m lietusgā zē m. Un atceroties, kā oktobra Prā ga mū s sagaidī ja ar lietusgā zi, vī rs izvirzī ja nosacī jumu - lietussarga klā tbū tne koferī ir obligā ta! ! ! Tad man bija slinkums paņ emt lietussargu bezbagā ž as biļ etes dē ļ : )). Š oreiz paņ ē mu to paš u Prā gā pirkto, tikai tā pē c, ka tā ir tik traka un viegla, mū su ģ imenes č emodā na savvaļ ā pilnī gi neredzama. Es uzticē jos Yandex, viņ š solī ja nedē ļ u bez lietus un mani nepievī la.

Lai vienmē r spī d saule!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Кто-кто в теремочке живет?
Ах, эти мандарины
река Дюден
Дерево - ежик :)
Līdzīgi stāsti
komentāri (26) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums