Asteria Kremlin Palace 5*– Atsauksmes

162
Novērtējums 7.110
№25 viesnīcas reitingā Antālija
6.7 Numurs
7.2 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.3 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kundu kūrorta jūras krastā. Tā ir Maskavas Kremļa kopija. Viesnīca tika uzcelta 2003. gadā un tika atjaunota 2019. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes un aktīvai atpūtai, svinībām un pasākumiem.Vairāk →
аватар Fil1107
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bijā m ar bē rnu 2022. gada oktobrī , no labas tā ir iekopta plaš a teritorija un bē rnu klubiņ š un rotaļ u laukums. Viss! Tiek norā dī ts, ka viesnī ca ir 5 zvaigznes ...... ! Mums bija istabiņ a ar privā to baseinu (kas nav apsildā ms, kā izrā dī jā s), tī rī ja pretī gi pat par dzeramnaudu (bē rnu nevarē ja nolikt uz grī das, netī rumi! ), Mē beles visas vecas un salū zuš as, kā padomju deputā tu padomē ! Pludmale nav tī rī ta, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Bijā m ar bē rnu 2022. gada oktobrī , no labas tā ir iekopta plaš a teritorija un bē rnu klubiņ š un rotaļ u laukums. Viss! Tiek norā dī ts, ka viesnī ca ir 5 zvaigznes ...... ! Mums bija istabiņ a ar privā to baseinu (kas nav apsildā ms, kā izrā dī jā s), tī rī ja pretī gi pat par dzeramnaudu (bē rnu nevarē ja nolikt uz grī das, netī rumi! ), Mē beles visas vecas un salū zuš as, kā padomju deputā tu padomē ! Pludmale nav tī rī ta, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Zā lē vienmē r notiek kā das sarunas, pilna ar sportistiem, cilvē kiem, kā stacijā . Ē dienkarte ir kaut kas.... pilna ar visu veģ etā rieš iem, bet gaļ a un zivis nav garš ī gas un katru dienu vienā di! Vispā r jau vizuā li daudz ē st, bet ē st nav ko laba atpū ta, meklē t ko citu. Ne tikai mē s palikā m neapmierinā ti ar š o viesnī cu.
аватар dariya.tulina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca pā rsteidza ar savu grā ciju un skaistumu, iekš ē jo apdari un bagā tī go interjeru! Reģ istrē jies laicī gi, pat pirms paredzē tā laika. Vestibila bā rs strā dā lieliski, reģ istratū ra nekavē joties atrisina problē mas. … Tomēr ▾ Viesnī ca pā rsteidza ar savu grā ciju un skaistumu, iekš ē jo apdari un bagā tī go interjeru! Reģ istrē jies laicī gi, pat pirms paredzē tā laika. Vestibila bā rs strā dā lieliski, reģ istratū ra nekavē joties atrisina problē mas. Uz skaista interjera fona var uzņ emt labas fotogrā fijas, pa dienu strā dā arī pie reģ istratū ras kafejnī cas, kur var dabū t saldumus un kafiju. Gidi detalizē ti pastā stī s par viesnī cas atraš anā s vietu, ekskursijā m un atrisinā s problē mas. No mī nusiem: BRIESMĪ GAS, VECAS un nobruž ā tas istabas, istabā s sabrukuš i dī vā ni, vaļ ī gi skapji ar sarū sē juš ā m eņ ģ ē m, atseviš ķ ā s istabā s no komunikā cijas ar tū ristiem raduš ā s problē mas ar paš reizē jo kondicionieri. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, tajā skaitā kosmē tika un vannas piederumi, te arī beidzas uzkopš ana. . . balkons netika iztī rī ts pat vienu reizi. Personā ls ir vienaldzī gs, acī mredzot ļ oti pā rpildī tā s viesnī cas dē ļ .
Runā jot par ē dienu, izsalcis noteikti nepaliksi, tač u viss ir vienmuļ i un garlaicī gi. Baseini milzī gi un skaisti, bet tī rī š anas kvalitā te atkal cieš...pat no rī ta smiltis un mati nā k zem kā jā m. Animā cija ir lieliska un daudzveidī ga! Jū ra ir krā š ņ a, ieeja ū denī ļ oti patī kama, ir divas atpū tas zonas ar zaļ u zā li un smiltī m. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, dvieļ i ir bez maksas un ar tiem nekad nav bijis problē mu, pietika visiem. Ja š ā da lī meņ a viesnī cā ierodaties pirmo reizi un nav ar ko salī dzinā t, tad kopumā ir ļ oti labi, tač u, balstoties uz iepriekš ē jo atpū tu pieredzi Turcijā , varu droš i teikt, ka apkā rtne un “luksuss” kas piesaistī s jū su uzmanī bu no brī ž a, kad paliksit, nomainī s vilš anā s. Es pieš ķ irš u š ai viesnī cai 4 zvaigznes. Biļ etes cenas un kvalitā tes attiecī ba - daž ā dos lī meņ os.
аватар _322718
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ i mū s sagaidī ja ideā li, bet ar istabu, neskatoties uz to, ka viesnī ca bija puspilna, viņ i iekā rtojā s sliktā kos istabiņ ā s, konkrē ti tā , ka prasī ja naudu, lai pā rceltu uz citu labā ku istabiņ u. Personā ls atsaucī gs, laipns, visi jautā jumi tika ā tri atrisinā ti. … Tomēr ▾ Viņ i mū s sagaidī ja ideā li, bet ar istabu, neskatoties uz to, ka viesnī ca bija puspilna, viņ i iekā rtojā s sliktā kos istabiņ ā s, konkrē ti tā , ka prasī ja naudu, lai pā rceltu uz citu labā ku istabiņ u. Personā ls atsaucī gs, laipns, visi jautā jumi tika ā tri atrisinā ti. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Ē diens restorā nā bija diezgan labs, ž ē l, ka nebija jū ras velš u, ļ oti pietrū ka. Liels paldies AHMEDOV NURIDDIN restorā nā palī dzē ja, kad tas bija nepiecieš ams, nepalaida izsalkuš u))))
Liels paldies meitenē m spa reģ istratū rā , ī paš s paldies VOLKAN, masieris super. Ja atpū š aties Kemerā , tad tikai jums!! !
Pievienojiet jū ras veltes
аватар anna.petrova831
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imene (2 pieauguš ie + bē rni 15 un 6 gadi). Viesnī ca patika visiem – gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Nevarē tu teikt, ka viņ š mū s ar kaut ko pā rsteidza - negaidiet nekā du š iku, bet viss ir skanī gs, kvalitatī vs. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imene (2 pieauguš ie + bē rni 15 un 6 gadi). Viesnī ca patika visiem – gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Nevarē tu teikt, ka viņ š mū s ar kaut ko pā rsteidza - negaidiet nekā du š iku, bet viss ir skanī gs, kvalitatī vs. Divstā vu numurs ir ē rts ar 2 vannas istabā m, lai gan tai ir nepiecieš ams neliels kosmē tiskais remonts. Ē diens labs, daudz sezonas augļ u, gaļ as, dā rzeņ u. Bar Elegy man mazliet nepatika - tur kokteiļ i ir dī vaini, kam nav nekā da sakara ar to nosaukumu. Citā di viss kā rtī bā - teritorija sakopta, pludmale arī , baseini tī ri. Aprī kojums pludmalē ir labā stā voklī , viss nepiecieš amais ir pieejams. Diezgan ē rta uzturē š anā s. Kā priekš rocī bu uzskatu arī iespē ju izmantot Tokapi pils infrastruktū ru. Nu, protams, lidostas un Antā lijas tuvums priecē . Jū ra bija diezgan silta un tī ra, brī ž iem vē traina. Laikapstā kļ i oktobra sā kumā ir nestabili, nedē ļ as laikā ir mainī juš ies vairā kas reizes, tā pē c, protams, labā k izvē lē ties septembri.. .
аватар rafikova21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska, izsmalcinā ta un ļ oti ē rta – tie ir tikai daž i vā rdi, lai raksturotu š o viesnī cu. Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai, lai viesi bū tu apmierinā ti. Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , telpas ir ideā li tī ras. … Tomēr ▾ Lieliska, izsmalcinā ta un ļ oti ē rta – tie ir tikai daž i vā rdi, lai raksturotu š o viesnī cu. Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai, lai viesi bū tu apmierinā ti. Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , telpas ir ideā li tī ras. Teritorija ir brī niš ķ ī ga. Bet visvairā k mani iespaidoja personā ls. Strā dā ļ oti profesionā li, nemanā mi un neuzkrī toš i, vienmē r ar draudzī gu smaidu. Vienmē r gatavs palī dzē t jebkuras problē mas risinā š anā . Š ķ iet, ka tas tika izvē lē ts ļ oti labi. Liels paldies par ļ oti pozitī vo pieredzi. Sī kus komentā rus nerakstī š u, jo atpū tā mies janvā rī un nī stas pandē mijas apstā kļ os. Un pat š ā dos apstā kļ os viesnī ca sevi parā dī ja ar visaugstā ko punktu skaitu un visaugstā kajā lī menī .
аватар olga.vilasova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmeklē ju š o viesnī cu otro reizi! Tā pat kā pirmo reizi š ajā viesnī cā viss ir visaugstā kajā lī menī ! Es lū dzu uzrakstī t a la carte uz manu dzimš anas dienu, un viņ i man neatteica, viņ i to pierakstī ja. Numurs atnesa komplimentu no viesnī cas. … Tomēr ▾ Apmeklē ju š o viesnī cu otro reizi! Tā pat kā pirmo reizi š ajā viesnī cā viss ir visaugstā kajā lī menī ! Es lū dzu uzrakstī t a la carte uz manu dzimš anas dienu, un viņ i man neatteica, viņ i to pierakstī ja. Numurs atnesa komplimentu no viesnī cas. Viesnī cas darbinieki ir ļ oti jauki, pieklā jī gi un izpalī dzī gi cilvē ki. Ceļ vedis no Anex, Leila, labā kais ceļ vedis visos manos ceļ ojumos. Pieklā jī gs, neuzbā zī gs, neuzbā zī gs. Liels paldies viņ ai!! ! ! Es ļ oti mī lu jū su viesnī cu un plā noju katru gadu ierasties pie jums savā dzimš anas dienā! ! !
аватар olga.hellwig
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Atbrauca atpū sties kopā ar vī ru Kremlī . Viesnī ca ir lieliska! ! ! Mē s esam jaunlaulā tie un visur rā dī jā m laulī bas apliecī bu. Tas mums deva virkni bonusu, atlaiž u un daž ā du ē rtī bu. Divi bezmaksas braucieni uz restorā nu, brokastis numurā utt. … Tomēr ▾ Atbrauca atpū sties kopā ar vī ru Kremlī . Viesnī ca ir lieliska! ! ! Mē s esam jaunlaulā tie un visur rā dī jā m laulī bas apliecī bu. Tas mums deva virkni bonusu, atlaiž u un daž ā du ē rtī bu. Divi bezmaksas braucieni uz restorā nu, brokastis numurā utt. Istaba, starp citu, tika pieš ķ irta jaunajā ē kā . Jauki, tī ri un mā jī gi.
Katru vakaru viesnī cā bija daž ā das aktivitā tes, bija jautri, mums arī patika.
Pats forš ā kais ir tas, ka viesnī cai ir sava smilš u pludmale. Pludmale tī ra, jū ra silta, nu, vienkā rš i pasaka! Jū s varat iznomā t apkalpotu bungalo uz visu dienu (ko mē s darī jā m vienā no dienā m).
Tagad par pā rtiku. Man personī gi nebija mē rķ is pā rē sties, man bija pietiekami daudz uzkodu uzkodu bā rā un augļ iem brokastī s. Lasī ju citu atpū tnieku atsauksmes, ka "ē damistabā " veidojas liela rinda pē c ē diena un tas sagā dā neē rtī bas. Jā , ir rinda, bet tas nebojā kopē jo iespaidu par pā rē jiem. Tas viss ir sī kumi.
Bā rā ir labs alkohols, ievests. Kokteiļ i ir garš ī gi.
Viesnī cas teritorijā bija arī restorā ni: meksikā ņ u, turku un citi. Bet ja godī gi - tur bezgarš ī gi un serviss ne pā rā k labs.
Lai daž ā dotu atvaļ inā jumu, mē s ar vī ru devā mies 2 ekskursijā s, kuras mums piedā vā ja gids. Ļ oti apmierinā ts, iespaidi uz gadiem!
Paš ā viesnī cā ir daudz izklaides, tostarp bē rniem. Bet mums vienkā rš i nebija laika visu fiziski izmantot)
Atpū tā s no 23.10 lī dz 31.10. Laiks ir lielisks, cilvē ku nav tik daudz. Kopumā.10 00.000 zvaigznes no 5.
аватар evgenya.yugna
Neparasti oriģ inā la arhitektū ra viesnī cai. Ē rts numurs. Istaba atradā s 1. ē kā . Tikko izremontē ts, tī rs, santehnika strā dā ja bez problē mā m. Papildus gaisa kondicionē š anai telpā ir interesants ventilators ar lampu pie griestiem, kuru vajadzī bas gadī jumā var izslē gt. … Tomēr ▾ Neparasti oriģ inā la arhitektū ra viesnī cai. Ē rts numurs. Istaba atradā s 1. ē kā . Tikko izremontē ts, tī rs, santehnika strā dā ja bez problē mā m. Papildus gaisa kondicionē š anai telpā ir interesants ventilators ar lampu pie griestiem, kuru vajadzī bas gadī jumā var izslē gt. Ir tē jkanna un mini bā rs. Bija arī maskas un dezinfekcijas salvetes. Peldmē teļ u nebija, bija č ī bas. Skaists skats no istabas uz jū ru un sakoptu teritoriju. Internets lieliski darbojā s gan istabā , gan pludmalē.

Teritorijā ir uzstā dī ti dezinfekcijas lī dzekļ i. Temperatū ra tiek mē rī ta pirms ieieš anas restorā nā . Tagad restorā nā pē c pieprasī juma tika uzlikti ē dieni, tač u rindu nebija, jo restorā na darbinieki strā dā ja ā tri. Visi galda piederumi atseviš ķ os iepakojumos. Galdauti nemitī gi mainā s. Ē dienu izvē le ir liela. No rī ta tiek piedā vā tas 3 veidu putras. Bā ri ir atvē rti, maizes ceptuves ir atvē rtas. Vakarā - animā cijas un mū zikas programmas.
Bē rniem ir slidkalniņ i, rotaļ u laukums, spē ļ u automā ti. Tiek organizē ti konkursi.

Viesnī cas personā ls cenš as darī t visu iespē jamo komfortablai un droš ai atpū tai mū sdienu sarež ģ ī tajos apstā kļ os. Liels paldies par lieliskajā m brī vdienā m visiem viesnī cas darbiniekiem, ī paš i reģ istratū ras darbiniekiem un Aidai no viesu attiecī bu nodaļ as.
аватар semelova.eva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Apmetā s uzreiz pulksten 12:00 ē kā numur 3, kas tika lū gts. Tas atrodas vistuvā k jū rai. Bet š ajā ē kā numuriņ i nav izremontē ti (zinu, jo biju š ajā viesnī cā pirms 5 gadiem. Vistā lā kajā bija remonts. Istabā viss tī rs, viss ir un darbojas. … Tomēr ▾ Apmetā s uzreiz pulksten 12:00 ē kā numur 3, kas tika lū gts. Tas atrodas vistuvā k jū rai. Bet š ajā ē kā numuriņ i nav izremontē ti (zinu, jo biju š ajā viesnī cā pirms 5 gadiem. Vistā lā kajā bija remonts. Istabā viss tī rs, viss ir un darbojas. Paņ emiet tikai tē ju par kontaktligzda ar tevi (istabā tā s ir tikai divas), mums nepietika.
Ar ē dienu viesnī cā viss kā rtī bā , izvē le liela, atradī si pē c savas gaumes. Pandē mijas gadī jumā ē dienu ņ emt lī dzi tieš ā m nav ī paš i ē rti, jā jautā apkalpojoš ajam personā lam. Ne vienmē r varē ju saprast, ko prasī t (nav redzams) - attā lums lī dz ē dienam 1.5 metri (nosaukumi uz š ķ ī vjiem grū ti saskatā mi) ((((. Labā k pasniegt ē dienu caur stiklu, kā citā s viesnī cā s .
Baseini lieli, skaisti, man likā s, ka ū dens ir nedaudz auksts, nesasilst.
Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pusdienlaikā ir bā rs ar ē dienu. Jū ra nav skaistā kā Turcijā , bet jū ra : -)
Viesnī cā ir daudz bā ru, un visur viss ir labi, ieskaitot importē to alkoholu. Vestibils 24 stundas diennaktī .
Vakara izklaides pandē mijas laikā ir pieejamas katru dienu. Un amfiteā trī un pē c tam uz ielas uzstā jas daž ā das mū zikas grupas (lai gan lī dz 24:00). Slē gtā diskotē ka nedarbojas (Turcijā aizliegts visā s viesnī cā s).
аватар luidmila.bak
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru š ajā viesnī cā palikā m pirmo reizi. Man viss ļ oti patika. Istaba atradā s 3. ē kā ar skatu uz dā rzu. Viss strā dā ja. Kad mē s reģ istrē jā mies, mē s atklā jā m, ka spuldze ir izdegusi, un viņ i to nekavē joties nomainī ja. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru š ajā viesnī cā palikā m pirmo reizi. Man viss ļ oti patika. Istaba atradā s 3. ē kā ar skatu uz dā rzu. Viss strā dā ja. Kad mē s reģ istrē jā mies, mē s atklā jā m, ka spuldze ir izdegusi, un viņ i to nekavē joties nomainī ja. Mini bā rs un ziepes tiek regulā ri papildinā tas. Pludmales dvieļ us var mainī t katru reizi, kad atgriež aties no jū ras. Ļ oti ē rti.
Ē diens nav slavē jams, katrai gaumei. Restorā nā vienmē r bija vietas, daudz vietu, kur var paē st.
Vakara animā cija bija ļ oti laba. Par dienu pie baseina neko nevaru pateikt, atpū tā mies, visu laiku bijā m pie jū ras.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista un kopta. Ja dosimies atpū sties uz Turciju, atgriezī simies š ajā viesnī cā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums rabinin
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums rashad83
Labdien, lūdzu, pastāstiet man, kā strādā bāri, 24 stundas bez maksas vai pēc 24:00 par maksu?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infokremlin
‹ Viesnīca Asteria Kremlin Palace 5*
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен на берегу моря на курорте Кунду. Представляет собой копию Московского Кремля. Отель был построен в 2003 году, косметический ремонт проводился в 2019 году. Отель прекрасно подойдёт для семейного и активного отдыха, проведения торжеств и мероприятий.

Atrašanās vieta 20 км от центра г. Анталия. 17 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, протяженностью 200 м, расположен рядом с отелем (200 м от главного здания). Имеется 2 пирса (один из них с павильонами, платно), работают в зависимости от погодных условий.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, 4 A'la Carte ресторана, 7 баров. Открытый бассейн (1938 кв.м), крытый бассейн с подогревом (180 кв.м; подогрев – в зависимости от погодных условий), бассейн с горками (75 кв.м). Комнаты для переговоров (77-253 кв.м), конференц-залы (846-2520 кв.м). Услуги фотографа. Телефон, факс, ксерокопирование, медицинские услуги.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Крытый детский бассейн (239 кв.м), открытый детский бассейн (12 кв.м). Мини-диско, мини-клуб (4-12 лет), детский буфет в основном ресторане (открыт во время обеда и ужина), детская площадка, батут.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports 3 водные горки. Аэробика и аквааэробика, теннис (освещение и уроки платно), футбол (платно), живая музыка (в определенные дни), стрельба из лука, дартс, бочча, тематические шоу, игровой центр (платно), игры у бассейна и на пляже, пляжный волейбол, водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 875 номеров. Состоит из главного пятиэтажного здания и трех 4-6-этажных блоков.

Istabās

В номерах представлено: сейф (бесплатно), прямой телефон, ТВ с российскими каналами, мини-бар (софт-напитки, пиво, вода – пополнение ежедневно, бесплатно), халаты, тапочки, фен, Wi-Fi (бесплатно), центральный кондиционер, душ/ванна, банные принадлежности, чайник, чай/кофе.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • kabeļa internets $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Özlü Mahallesi, Lara Turizim Yolu Aksu, Antalya
Tālruņi: +90 242 431 24 00
Tīmekļa vietne: Asteria Kremlin Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.