Apbrauciet šo viesnīcu pa desmito ceļu!

Rakstīts: 13 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 26 septembris — 5 oktobris 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Es patieš ā m vē los dalī ties savā atsauksmē ar ceļ ojumu aģ entiem un tū risma operatoriem, kas pā rdod š o viesnī cu. Viesnī ca tagad piedā vā.3* lī meņ a servisu, bet cena atbilst 5*, ar labu, tā lu no budž eta pieci.
Ģ imene atpū tusies 9 dienas septembra beigā s - oktobra sā kumā . Un š ī ir pirmā viesnī ca Turcijā mū su ceļ ojumu 12 gadu laikā , kas mums nepatika, es gribē ju pievē rt acis uz daudzā m lietā m, bet tas neizdevā s, ne š ajā viesnī cā ! No priekš rocī bā m - teritorija rudenim skaista (vasarā bū s ļ oti karsts, jo aleja ir 150 m lī dz pludmalei pilnī gi saulē ), akvaparks nav tā lu no pludmales, te plusi beidzas .
Reģ istratū rā strā dā nepatī kami nedraudzī gi robotcilvē ki, kuriem ir vienalga par raduš ajā m problē mā m, tomē r to paš u var teikt par visu personā lu, izņ emot gaismas staru - vecs onkulis uz zupā m un viens bā rmenis uz pludmale, tas arī viss! Tas liek domā t, ka viesnī cai vispā r nav vadī bas no vā rda – zivs pū st no galvas. Pat skaistā kā viesu stafetes meitene ir vairā k dekorā cija, viņ a nezinā ja ne par vienu problē mu, ko es izteicu un izlikos, ka tikai tagad notika š ā da neuzmanī ba, agrā k tā nebija, nē , nē un nav kam iet un redzē t paš iem, Jā , un nevajag, cilvē ki un tā pū ļ i iet. Viņ i vairs nebrauks, ticiet man!

Iebraukš ana stingri no 14:00, izrakstī š anā s stingri 12:00, par istabas pagarinā š anu 45 eiro no 12 uz 15 vai 90 eiro no 12 lī dz 18, iedeva 20, vajadzē ja lī dz 18, viņ i neņ ē ma. tas, tikai 90. Tas ir ar tā du un tā du nulles apkalpoš anu, zā dzī bu viesnī cā - par to zemā k, piemaksa par luksusa viesnī cu ir ļ oti nepatī kama, jo ī paš i tā pē c, ka Anex tū roperators paņ ē ma tos paš us 90 eiro par vē lu lidojumu. Vienkā rš i stulbi!
Istaba atradā s 4. stā vā.2409 ar skatu uz Asteria Kremli, vienkā rš i nav iespē jams gulē t ne ar atvē rtā m, ne aizvē rtā m durvī m. Skaņ as izolā cijas vispā r nav, piektajā stā vā matracis č ī kstē ja no kaimiņ iem it kā mū su istabā . Zem balkoniem un pē cpusdienā s un naktī s nepā rtraukti ar rū koņ u braukā ja rati pa bruģ akmens plā ksnē m, klaiņ ojoš ie suņ i rē ja naktī un lī dz rī tam, katru nakti 9 dienas. Liels suns mierī gi pastaigā jā s pa pludmali, gar molu, iegā ja jū rā tieš i pludmalē . Istabā nebija tī rī š ana, neviens nemanī ja smiltis uz paklā ja un balkona, gulta nekad netika mainī ta, mē s paš i noņ ē mā m spilvendrā nas no rezerves spilveniem skapī , neviens neslaucī ja glā ž u pē das uz galda, dvieļ us netika mainī ti, pat tad, kad mē s tos salokā m izlietnē , viņ i atnā ca 18:00, un viņ i tur guļ ! ! ! Par š ampū nu, kas beidzā s 3. dienā , nā cā s dzenā t istabeni otrā stā vā , viņ u noķ ē ra ar ratiem. Neviens no darbiniekiem nesaprot ne krievu, ne angļ u valodu. Pirms brauciena izlasī ju atsauksmes par zā dzī bā m istabā s, tā pē c viņ i iespē ju robež ā s visu slē pa seifā , bet kaimiņ i teica, ka viņ iem cigaretes nozagtas no kastes! Tas ir 1* lī menis!
Smiltis pludmalē ir ļ oooooti netī ras ar kaudzi sī kiem gruž iem, izsmē ķ iem, kas nav izņ emti kopš sezonas sā kuma, vai varbū t vispā r nekad) Ar sauļ oš anā s krē sliem ē nā nepā rprotami nepietika. Tie, kas ieradā s 10 - novietoti saulē pie jū ras.
Jū ra silta no rī ta, lī dz 12 un pirms pusdienā m nesa putas, un tad virsū bija vē sa ū dens kā rtiņ a, lejā silts upes dē ļ , paskaties kartē , caur 2 ir ļ oti tuvu viesnī cas Kremlis un Topkapi.

Antisanitā rie apstā kļ i tualetē s ir š ausmī gi, tā du tualeti kā Venē cijas pludmalē un pie restorā na ieejas nebiju redzē jis. Pludmalē tikai viena kajī te, M un F, pa dienu netika tī rī ta vispā r, t. i. 16:00 bija pilnī gs srach, nebija ziepju, papī ra un dvieļ u, tie vienkā rš i beidzā s un neviens tos nepievienoja. Restorā na priekš ā tas pats stā sts, pē c vakariņ ā m nevienā bodē nav papī ra, nevienā dozatorā nav ziepju. To visu pateica viesu stafete, rezultā ts nulle. Tas ir 3* lī menis!
Nepietiek darbinieku. Ī paš i tas bija jū tams restorā nā . Pastā vī gā s rindas, jo ir 10 sadales logi, un ir 6 izplatī tā ji, kamē r viņ i lē nā m pā riet no viena pie otra, un pat nav apmā cī ti š ajā biznesā , viņ i nesaprot ne valodu, ne ž estus, paņ emt ē dienu ir vē l viens meklē jums) Nav nekā da prieka no ē dot, tas aizņ em daudz laika, lai: atrastu brī vu galdiņ u, piezvanī tu, lai to notī ra, aiziet pats sameklē t salvetes un galda piederumus, stā vē t rindā s pē c ē diena, aiziet uz bā ru pē c dzē rieniem - te neviens tos nepiedā vā , ir nav darbinieku. Ē diens parasts, nekas dā rgs netiek pasniegts. Bā rmenes meitene vestibila bā rā pā ris reizes uzmeta ar tā du nepatiku, citā di nevar nosaukt, mū su dzē rieni, kurus viņ i jau izš ļ akstī ja, un vē lme tuvoties š ai vietai pazuda. Tas ir 3* lī menis!
Animā cijas praktiski nav, viņ iem nav vadī tā ja. Visi animatori tika redzē ti brokastu laikā , un tad viņ i pazuda) Pludmalē neviens neko nepiedā vā ja, tā pat kā citā s viesnī cā s. Jā , bija volejbols un joga ar zumbu, kurā piedalī jā s 5-6 cilvē ki. Vakarā man patika tikai cirka izrā de, deju kolektī vi bija mū su rajona atpū tas centra lī menī , un nebija arī piedā vā juma no animatoriem, ī paš i tas bija jū tams "bohē mas ballī tē ", salī dzinot ar citā m viesnī cā m. tas izskatī jā s dī vaini, viņ i atnesa daudz dekorā ciju, dī dž eju, rezerves dejotā jus un tas? kur ir animatori, kas dejo, aicina citus, rada noskaņ u? Jā , neviens š eit ī sti nerada noskaņ u. Mums palaimē jā s satikt forš us puiš us no ziemeļ iem un no Ukrainas, lieliski dejojā m arī atseviš ķ ā diskotē kas zonā ))) Paldies viņ iem par patī kamo komunikā ciju mū su atvaļ inā juma laikā !
Priekš pē dē jā dienā pakavē jā mies pludmalē , fotografē jā mies ar saulrietu, bijā m pē dē jie, kas izgā ja un aizmirsā m savu firmas vā ciņ u un saulesbrilles sauļ oš anā s krē slā . Pē c stundas viņ i atgriezā s, viņ us nozaga pludmales darbinieki, kuri pabeidza sakā rtot sauļ oš anā s krē slus, bet viņ i saprot tikai turku valodu un izlikā s ļ oti aizņ emti un nevē lē jā s ar mums runā t. Apelā cija viesu stafetē skaidru rezultā tu nedeva.

Kopumā izdariet secinā jumus, mā cieties no citu kļ ū dā m, ticiet sliktajā m atsauksmē m (es neticē ju un 100 reizes nož ē loju). Pati nolē mu, ka nā kamreiz varē š u atgriezties viesnī cā s, kuras man ļ oti patika, un nekrist uz tik skaistā m bildē m 5*, bet gan iekš ā.3*.
P. S. Apsolī ju viesu stafeti uzrakstī t atsauksmes par visiem resursiem un solī jumu turē ju! Tik ilgi, Venē cija. Es noteikti š eit neatgriezī š os un neieteiktu to citiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu