Pelējuma valstība un vietas trūkums pludmalē

Rakstīts: 8 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 21 jūnijs — 5 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tos ar ģ imeni "Venē cijā " no 2017. gada 21. jū nija lī dz 5. jū lijam standarta numurā.1346 ar skatu uz baseinu. Bē rni ir 5 un 7 gadus veci. Š o viesnī cu izvē lē jos tikai tā pē c, ka pirms 4 gadiem biju WOW Topkapi pilī un WOW Kremlin pilī . Tad š ai "Venē cijai" bija prefikss "WOW", un es drosmī gi izvē lē jos "Venē ciju" no labā s atmiņ as par pirmajā m divā m viesnī cā m. Lai gan pamanī ju, protams, ka tas jau ir pā rdots (pazuda uzraksts WOW). Jā , un š ī viesnī ca 2 nedē ļ as maksā ja par 500 USD lē tā k, un es noteikti to iekritu. Skopulis maksā divreiz ir lielisks teiciens.
Pirms lidojuma, protams, lasī ju, ka viesnī cas numuriņ os smird pē c pelē juma un tā visa...Bet ne tik lielā mē rā , puiš i...Kad ieč ekojā mies, domā ju, ka istabene vienkā rš i uzklā ja kaut kā du ķ ī miju ar indī ga smaka telpā , noņ emot daž us traipus. Tas stipri smirdē ja, gandrī z lī dz asarā m no acī m.
Bet tas mani ī paš i nesatrauca, es vienkā rš i atvē ru logu un nolē mu to izvē dinā t ...Aiz loga bija +28 grā di (auksts jū nijs), un es pat nedomā ju pā rbaudī t gaisa kondicionieri. Pē c 5 minū tē m mū su koferi tika vilkti, un mē s sā kā m izkravā t. Lī dz vakaram es ieslē dzu gaisa kondicionieri...un tad mē s visi sapratā m - no viņ a nā ca š ī s ķ ī mijas smaka. Vē l pē c 30 sekundē m sapratu, ka š ī asā smaka nav nekā da ķ ī mija, bet gan liela pelē juma uzkrā juma receklis. Smirdoņ a bija kā garā ž as pagrabā paš ā tā lā kajā telpā , kur konservu skā rdenes parasti pā rklā j ar 1 cm biezu š ā da baltā pelē juma kā rtu.

Tā kā mana sieva nolē ma mierī gi visu savu garderobi lī dzi paņ emt jū rā.4 koferos, no kuriem pusi jau bijā m izkā rtojuš i, tad domu par pā rvā kš anos atmetu. Un pirmā s trī s dienas nebija ī paš i karstas.
Lī dz vakaram istabā nebija ne smakas, ja neieslē dz kondicionieri. Kas tas ir: griestos - parasta biroja ventilatora spoles iekā rta (caurule, pa kuru plū st auksts ū dens). Karstā gaisa ieplū de, lai jū s saprotat, iet savā istabā , tas ir, nav gaisa vadu (ventilators vienkā rš i iedzen gaisu no jū su istabas uz jū su istabu, to atdzesē jot). Tas ir, pelē jumu varē tu vienkā rš i likvidē t, mainot filtrus. Jautā jums - kur skatī jā s administrā cija?
Kopumā es pavadī ju 10 naktis bez gaisa kondicionē š anas. Trī s dienas vē lā k uz ielas kļ uva +44. Trī s reizes sazinā jos ar reģ istratū ru. Jaunie viesnī cas ī paš nieki savervē ja tikai turkus. Š ķ iet, ka viņ i runā krieviski, bet viņ i nemaz nevē las saprast tavu problē mu. Viņ i ieradā s istabā , katru reizi rā dī ja, kā aiztaisī t balkona durvis tā , lai sā ktu pū st auksti.
Kad es pateicu, ka man griestos ir sē nī š u sporas un pelē jums (iztulkoju viņ iem telefonā no krievu uz turku), ka jū s nevarat bū t š eit un viss, viņ i teica: "Labi, 5 minū tes, mē s tagad nā kš u! ! Un, protams, neviens neatnā ca. Vispā r es nospļ ā vu uz š o situā ciju, jo man ir tikai viena doma - ja manī smird, tad bū s citā s telpā s - nu, varbū t nedaudz labā k, ir jē ga pā riet no vienas veidnes uz otru.

10 naktis tu guli ar atvē rtu logu kā miegā staigā tā js. Ja no logiem paveras skats uz baseinu, ņ emiet vē rā , ka jū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs - jū s visu nakti klausī sities, kā viesnī cas teritorijā tiek liets ū dens, kaķ i bļ auj, tiek vesti rati ar kaut kā diem netī riem traukiem vai veļ u, atpū tnieki pļ ā pā savā starpā . , pastaigas piedzē ries ar diskotē ku. Es nerunā ju par visu nakti iebraucoš o un aizejoš o viesu visu diennakti ceļ ojoš ajiem koferiem.
Diskotē ku skaņ a lī dz vieniem naktī...Vā rdu sakot, gulē ju ar atvē rtā m acī m, ik pa laikam izejot uz balkona un mē ģ inot 4os no rī ta uzmest pudeli kā dam runā tā jam galvā...diemž ē l koki traucē ja, precizitā te bija slikta.
Vispā r 10. dienā vē l tiku cauri krievvalodī gajā m sievietē m istabā ar nosaukumu "Gastrolation" un pē c manas sejas izteiksmes (tā bija apā tija un apokalipse) sapratu, ka kondicionieris ir š odien iztī ra - vienalga. Uzkopts. Š ķ ita, ka nesmirdē ja, 4 naktis nevē ru vaļ ā logus, kļ uva klusā ks. Lidoju mā jā s, strutas nā ca ā rā no rī kles un deguna, man bija slikti. Sieva un bē rni nav. Varbū t tas nav pelē jums. Bet es domā ju, ka tas ir tajā , jo man ir alerģ ija. Dē ļ uznā koš ā karstuma - pirmā s 10 naktis nā cā s pat pilnā vannā ar aukstu ū deni, tualetē ieslē gt kapuci.
Naktī ieejot 3-4 aukstā s duš ā s...Tas nepalī dzē ja...Es pat domā ju par pā rnē sā jama gaisa kondicionē š anas ventilatora iegā di Terrasitijā par divsimt dolā riem...


Otrā nepatikš ana. Otrajā dienā atvadī jā mies no jū ras, ceļ u uz turieni lī dz 16.00 mums vienkā rš i sā ka pasū tī t. Nav vietas, pludmale nav gumijas. Mē mie viesnī cas ī paš nieki pludmalē atstā ja sauļ oš anā s krē slus aptuveni 30% atpū tnieku. Tas ir tikai kliedziens, tā du idiotiskumu nebiju redzē jis nevienā pē cpadomju Krimas pludmalē...Cilvē ki ceļ as iekš ā ! ! 3-4 no rī ta! ! , jā ja uz pludmali ar dvieļ iem un ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus. Es nepā rspī lē ju...6:00 brī vu sauļ oš anā s krē slu vairs nav. It kā visas naktis negulē ju no karstuma, varē ju aiziet uz pludmali un paņ emt mums 4 sauļ oš anā s krē slus, bet es uzskatu, ka tas ir zem savas cieņ as ...Ne Turcijā ...Kad es redzē ju š o spē li, es vienkā rš i uzreiz visiem paziņ oja - š ogad jū ra bū s tikai vakarā . Saņ ē mu tik lielu triecienu, es bū tī bā neņ emš u sauļ oš anā s krē slus.
Mē s zinā jā m, kur lidojam un starp kuru kontingentu atpū tī simies. Ja reiz uz to gā juš i, tad bū s zinā tne.
9:00 citos jautā jumos visi sauļ oš anā s krē sli jau ir aizklā ti un baseina tuvumā . Tā pē c man bija jā izmanto simetriska pieeja, jo ir augstā kā izglī tī ba: jū s noņ emat atkritumus no jums nepiecieš amā daudzuma sauļ oš anā s krē sliem un 3-4 gulē jat tā lu ē nā , virs 100 metriem. Zem daž iem kokiem, kur ganā mpulks vē l nav izpletis. Citas izejas nav. Tas atrodas netā lu no baseina. Uz jū ras, ja vajag sauļ oš anā s krē slus, meklē jiet tos 400 metrus no baseina, citas izejas nav. Lai turki redz š ī s š ausmas un kaut ko maina savā vadī bā , citā di neviens viņ us nemā cī s.
Turklā t joks ir tā ds, ka pludmalē iepriekš bija vairā k ē nainu vietu (zem teltī m) (ir bildes no vecā s pludmales pludmalē ). Š ie gudrie puiš i nojauca divas nojumju rindas un uzcē la 12 kabī nes, kuras sauc par VIP. Iedomā jieties, pludmalē nav vietas apmē ram 500-700 cilvē kiem, un viņ i uzcē la 12 kajī tes, kurā s uzturē š anā s maksā.60 USD, tā pat kā VIP viesiem.

Nopietni ienā kumi kasierei par tik lielu viesnī cu, ko tu)))...tik 720 dolā ri dienā...Un, ja es negribu gulē t pludmalē pē c 12:00, vai es par tā du maksā ju arī.60 dolā rus. mā ju uz 2 stundā m? Turklā t tas nemaz nav dā rgi, ņ em un trī skā rš o nojumju skaitu pludmalē , to var izdarī t 3-4 dienā s...Acī mredzot viņ i tā dzen uz baseinu, nezinu...Bet nav arī vietas, it kā . Atkā rtoju - š ī ir viesnī ca, kur uz sauļ oš anā s krē sliem atpū sties nā ca dvieļ i, nevis cilvē ki...Tā vietā , lai saliktu kopē jā grozā.3-4 turku puikas, kuri periodiski izgā zī s š os dvieļ us no sauļ oš anā s krē sliem, vē rojot š o nelikumī bu, viņ i tikai iedroš ina Š o. . Apsargi saka - tas ir ļ oti labi - cilvē ki saka, ka ieņ ē muš i savas tiesī bas)))) Acī mredzot viņ iem sauļ oš anā s krē sli plī st mazā k, es nezinu ...Topkapi un Kremlī nebija tā da idiotisma, puiš i ...
Tas pats attiecas uz nakts izklaidē m pie skatuves, diskotē ku utt.
Neatceros, kā sauc kafejnī cu ar dzī vo mū ziku ceļ ā uz jū ru...Galdiņ i – nu, varbū t 50-60 uz pusotru tū kstoti ģ imeņ u. Atnā cu uz otro vakaru ar sievu, ir 10 galdiņ i pē c kā rtas, tukš i, pā rē jie aizņ emti. Mē s apsē dā mies aiz viņ iem, mū s uzreiz padzina. Izrā dā s, ka karā jas zī me - VIP. Viņ i to patur daž iem turkiem, kuri apstā jā s uz divā m naktī m. Sajū tas par visu pā rē jo bija tā das, ka š o vietu apbraucā m pa desmito ceļ u. Š ī ir kanalizā cija, puiš i, š ī nav viesnī ca. To cē la gudri cilvē ki, tagad saimnieko redneki, kas ar galvu nemaz nedomā.
Kā pē c man neviens neteica pirms biļ eš u pā rdoš anas uz š o viesnī cu, ka bū š u viesis "soda" statusā ? Kā pē c vietē jie turki var ierasties š ajā viesnī cā uz 2-3 naktī m un bū t ar "VIP" statusu, kam galdiņ i tiek glabā ti pat galvenajā restorā nā )))? Es tikai pasmaidī ju no visiem š iem sū diem, es neesmu mā jā s, lai "izlemtu" sev galdus ...Es vienkā rš i pastaigā jos un garī gi atvadī jos no š ī s Antā lijas piekrastes uz 2 nedē ļ ā m.
Ja kā dreiz lidoš u uz Turciju, tad tas bū s kaut kur pie Marmarisas...Vispā r viesnī cas š ajā rajonā , godī gi sakot, ir aptuveni vienā das. Vai arī vajag ielikt viņ iem x2 naudu un doties uz Rixos.

Galvenais restorā ns...Ja gribi sē dē t kondicionē tā telpā , lai nenotecē tu no sevis 1-2 litrus sviedru, nā ksies stā vē t virs galvas pie citiem ē dā jiem, gaidī t, kamē r paē dī s...Ļ oti jauki) grili galvenajiem ē dieniem. Ja ierodaties vakariņ ā s tieš i pulksten 19.00, varat paņ emt lī dzi pilnu š ķ ī vi karaliskā s garneles, mī dijas un kalmā rus. Pē c jums š ie ē dieni tiks papildinā ti varbū t vē l 1-2 reizes, un rezultā tā.4-5 ģ imenes redzē s š ī s jū ras veltes pusotram tū kstotim atpū tnieku. Patiesī bā , tī ri nejauš i, 13. dienā es ierados vakariņ ā s uz tā s atklā š anu pulksten 19.
00 pats atklā ja, ka interesantā m atsauksmē m internetā atrodamas arī jū ras veltes)))) Bet par ē dienu nesū dzos - restorā nā viss kā rtī bā , bū si apmierinā ts. Visa sula ir iepakota, ņ em tik, cik tī k. Tā pat arī pudelē s pildī tie vī ni. Lē tā s tač u pat nav aiztaisī tas ar korķ iem, bet vienkā rš i savī tas ar vā ku, bet iedzert jau reizē m var.
Viesnī ca ir pilna ar lielisku saldē jumu, bez maksas. Ir ledusskapji - ņ em, cik gribi, bē rni bija sajū smā . Lieliska turku kafija divā s kafejnī cā s. Patiesī bā tas arī viss. No plusiem varu atzī mē t arī iepriekš ē jo ī paš nieku apbū ves mē rogus (viss marmorā ), tī ra teritorija, normā li kokteiļ i bā ros, alus...Bē rnu klubiņ š kur var ņ emt bē rnus no 10.30 lī dz 12.30 un no 14.30 lī dz 17.00 ...Bet pludmales un gaisa kondicionē š anas trū kums istabā ...Troksnis istabā piespiedu atvē rtā loga dē ļ ...Š ī ir neveiksme, tā pē c es nekad neesmu atpū tusies š ajā valstī.
Ceturto reizi Turcijā , pē dē jā s trī s - Vidusjū ras piekraste...Laiks atgriezties Marmarisā...Bet nu jau 5 gadus es nelidos uz š o valsti atpū sties, ar to pietiek...Laiks redzē t Spā niju , Melnkalne.

Mani arī pā rsteidza tas, ka viesnī cā bija tikai puse slā vu. Pā rē jie ir irā ņ i un turki. Un citi arā bi. Vienmē r teica tikai to, ka viesnī ca ir ļ oti lē ta. Uz Sherwood Kemer bū tu labā k lidot, kā plā nots, piemaksā jot 600-800 dolā rus. Š eit jū s joprojā m atstā sit š o naudu, lai kaut kā attā linā tos no cilvē ku pū ļ a: vai nu maksā jiet par citu numuru ar skatu uz citā m viesnī cā m, vai arī maksā sit 60 USD dienā par š ī m mā jā m pie jū ras. Ja viņ i, protams, ir bez maksas.
Un ja arī tev ir tik “paveicies”, ka tiksi iekā rtots pirmajā stā vā , tad ņ em vē rā , ka dzī vosi tieš i pie baseina: nav balkona, principā nav kur ž ā vē ties...Garā mbraucē ji ieskatī sies savus logus un padara jū s par lieciniekiem jū su sarunā m ))) "Topkapi" istabā m priekš ā bija vismaz daž as terases.
Secinā jums: ja dodaties š eit, tad ne agrā k kā.20. septembrī . Varbū t tad varē si atpū sties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu