Trendy Lara Hotel 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 9.110
№13 viesnīcas reitingā Antālija
9.7 Numurs
9.4 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.0 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kundu rajonā, Laras pilsētā, 14 kilometrus no Antālijas lidostas. Uzcelta 2016. gadā. Viesnīca sniedz iespēju pavadīt ekskluzīvas brīvdienas vientulībā ar dabu un pilnībā izbaudīt jūru, sauli, baseinus, izsmalcinātas garšas un jautras izklaides. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар gadasyk
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š oreiz esam kopā ar savu 3 gadus veco mazmeitu! Kā pē c atkal izvē lē jā ties š o viesnī cu, tikai Trandi Larā jū s tiekat sagaidī ts kā labs viesis, uzreiz visa personā la uzmanī bas ieskauts! Tie ir pieklā jī gi numuriņ … Tomēr ▾ Š oreiz esam kopā ar savu 3 gadus veco mazmeitu! Kā pē c atkal izvē lē jā ties š o viesnī cu, tikai Trandi Larā jū s tiekat sagaidī ts kā labs viesis, uzreiz visa personā la uzmanī bas ieskauts! Tie ir pieklā jī gi numuriņ i (mums ir divstā vu ģ imenes numurs), š ajā viesnī cā nav par ko uztraukties, vienmē r pietiek visiem! Jū s nekavē joties ienirt patī kamā laikā ! Man patī k, ka pludmalē ir sekls ū dens maziem bē rniem, mū su mazmeita pati iemā cī jā s iekā pt jū rā ! Un galvenais, ka tagad viesnī ca ir pilnī bā pilna, bet neviens nesē ž uz galvas, kur atpū sties ir gana!
Padoms Ja jū s gaidā t relaksē još u un patī kamu uzturē š anos no viesnī cas, Trendy Lara ir domā ts jums!
Par restorā nu varu teikt, ka š is ir restorā ns ar daž ā diem restorā na ē dieniem!
Un viesmī ļ i zina savas lietas!
Gribu atzī mē t, ka varu apstiprinā t Lux lī meni!
аватар gadasyk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē lē jos pateikties viesnī cas ī paš niekam par satriecoš o atmosfē ru! Š ī ir atraš anā s vieta, milzī ga, ar ziedu ziedē š anu smarž ojoš a teritorija, liels moderns numurs, kas katru gadu tika iztī rī ts lieliski, plaš as, milzī gas paš as viesnī cas zā les, acij tī kamas, pā rsteidzoš as ikdienas pastaigas uz pludmali pa karabelē m, zilā karoga pludmale, kur krabji mudž smiltī s blakus peldē tā jiem. … Tomēr ▾ Vē lē jos pateikties viesnī cas ī paš niekam par satriecoš o atmosfē ru! Š ī ir atraš anā s vieta, milzī ga, ar ziedu ziedē š anu smarž ojoš a teritorija, liels moderns numurs, kas katru gadu tika iztī rī ts lieliski, plaš as, milzī gas paš as viesnī cas zā les, acij tī kamas, pā rsteidzoš as ikdienas pastaigas uz pludmali pa karabelē m, zilā karoga pludmale, kur krabji mudž smiltī s blakus peldē tā jiem. vistī rā kajā ū denī !
A la carte restorā nu pā rpilnī ba ir pieprasī ta, galvenais restorā ns katru dienu pā rsteidz ar gardiem gaļ as un zivju ē dieniem (vē ž i, garneles, lasis, mī dijas u. c. ).
Ikdienas mini diskotē ka bē rniem un pē c tam pieauguš ajiem ar relaksē još iem kokteiļ iem, š ampanieti un citiem alkoholiskajiem dzē rieniem pē c izvē les!
Un mū ž ī ga relaksē tas svē tlaimes sajū ta!
аватар amikseev
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas personā ls ir ļ oti jauks, draudzī gs un izpalī dzī gs. Viesnī cas numurs ir jauns, tī rs un uzkopts katru dienu. Ē dieni viesnī cā ir ļ oti labi, garš ī gi un daudzveidī gi. Š ajā viesnī cā mums nekad nebija garlaicī gi, jo tajā ir ļ oti laba animā cijas komanda. … Tomēr ▾ Viesnī cas personā ls ir ļ oti jauks, draudzī gs un izpalī dzī gs.
Viesnī cas numurs ir jauns, tī rs un uzkopts katru dienu.
Ē dieni viesnī cā ir ļ oti labi, garš ī gi un daudzveidī gi.
Š ajā viesnī cā mums nekad nebija garlaicī gi, jo tajā ir ļ oti laba animā cijas komanda.
Paldies visiem par š o jauko laiku, mē s ciemosim vē l.
аватар Karpova.anzhelicka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Ļ oti tī rs, moderns un mā jī gs. Numuros ir mā jī ga sajū ta. Ledusskapis tiek regulā ri papildinā ts. Istabā s tē ja, kafija, krē jums, ū dens. Draudzī gs personā ls, runā krieviski. Bā ri ir atvē rti gandrī z visu diennakti. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Ļ oti tī rs, moderns un mā jī gs. Numuros ir mā jī ga sajū ta. Ledusskapis tiek regulā ri papildinā ts. Istabā s tē ja, kafija, krē jums, ū dens. Draudzī gs personā ls, runā krieviski. Bā ri ir atvē rti gandrī z visu diennakti. Tur tiek pagatavota turku kafija. Ē diens lielisks, ir viss katrai gaumei. Ī paš s paldies par Bistro House un Eclair Cafe. Viņ iem patika tur sē dē t. Viesnī cā ir laba frizē tava. Iesakā m apmeklē t arī spa. Man ļ oti patika turku Orkhon un Shchemus masā ž a. Arī tur jū s varat veikt spa procedū ru komplektu par nelielu naudu. Neaizmirsti iedot dzeramnaudu, tad turki centī sies vē l vairā k. o Privā ti apsildā mi baseini. Netī rā pludmale nepatika. Kad ieradā mies, tā nebija iztī rī ta. Pludmales bā rs nebija atvē rts.
аватар 3logik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pā ris dienas atpakaļ no viesnī cas un joprojā m nevaru atgū ties! Bet viss kā rtī bā ! Atpū tā mies š ajā viesnī cā ar 2 bē rniem (1 un 5 gadi), ierodoties ā tri nokā rtojā mies, pē c mana lū guma iedeva istabiņ u klusā kā vietā , korpuss 3. … Tomēr ▾ Pā ris dienas atpakaļ no viesnī cas un joprojā m nevaru atgū ties! Bet viss kā rtī bā ! Atpū tā mies š ajā viesnī cā ar 2 bē rniem (1 un 5 gadi), ierodoties ā tri nokā rtojā mies, pē c mana lū guma iedeva istabiņ u klusā kā vietā , korpuss 3.5 stā vs ar skatu uz upi un jū ru, klusums par bē rni, brī niš ķ ī gi , viens mī nuss, kad grils bija cepts, ar atvē rto balkonu ļ oti, ļ oti smarž oja ((( un tā , istabas labas, lielas, viss jauns! Tī rī š ana istabā ir ikdienas, bet vidē ji, daudz pē c tī rī š anas palika putekļ i, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu! Kas attiecas uz ē dienu galvenajā restorā nā , tad izvē le ir ļ oti maza, nebija jū ras velš u, nebija nedaudz sā lī tu zivju, augļ u izvē le bija normā la, viss bija nogatavojies. Bē rnu galdiņ a nav ((((tur nav ko ē st! Pirmais, kas mani pā rsteidza, ka vestibilā notika mini diskotē ka (arī labos laikapstā kļ os), dienas aktivitā tes ar bē rniem) ir arī istabā ). foajē , kamē r ir labs miniklubs, bet kā man paskaidroja, uz ziemas periodu bija slē gta tipa (nav skaidrs kas tas bija), kamē r darbojā s ū dens parki gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, un miniklubs bija slē gts , muļ ķ ī bas! Jū s pat nevarat izmantot batutu, tas arī ir slē gts uz ziemu ((((bez bē rnu animatoriem, bez programmā m (((nu un pats galvenais, 2 dienas pirms mū su izbraukš anas, mē s visi saslimā m ar rotovī rusu (() ((pirmais gadu vecs bē rns, mums pat bija jā brauc uz slimnī cu (nu tas ir cits stā sts) vienī gais, ko es varu ieteikt š ā dā situā cijā , pajautā jiet apdroš inā š anai par labu klī niku Antā lijā un nevis kaktiņ os un š ķ autnes, kur tiek ā rstē ti visi draņ ķ i un par trim kapeikā m (mē s tur bijā m), nu, mē s jau ļ oti ilgi atpū tā mies Turcijā un nekad nav bijusi tā da nelaime, bet š eit ir pagā juš as 4 dienas un joprojā m jū tamies ļ oti slikti ((((
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Trendy Lara Hotel ir lieliska viesnī ca ar ļ oti augstu apkalpoš anas lī meni. Apbrī nojams, apmā cī ts personā ls, vienmē r draudzī gs, jū s gandrī z nekad nesatiekat viņ us bez smaida. Teritorijā ir restorā ns, kur ir ļ oti garš ī gi un, galvenais, viņ i ā tri gatavo. … Tomēr ▾ Trendy Lara Hotel ir lieliska viesnī ca ar ļ oti augstu apkalpoš anas lī meni. Apbrī nojams, apmā cī ts personā ls, vienmē r draudzī gs, jū s gandrī z nekad nesatiekat viņ us bez smaida. Teritorijā ir restorā ns, kur ir ļ oti garš ī gi un, galvenais, viņ i ā tri gatavo. Mē s tur biež i pavadī jā m vakarus. Ar pā rē jo biju apmierinā ts.
аватар l.b.oleynik
Pirmo reizi 15 gadu laikā mē s ar vī ru atgriezā mies no atvaļ inā juma Turcijā nemierī gi un ar savu atvaļ inā jumu neapmierinā ti. Pavasarī un rudenī brī vdienā m biež i izvē lē jā mies Laras reģ ionu, š ajā reģ ionā apmeklē jā m 8 5 * viesnī cas. … Tomēr ▾ Pirmo reizi 15 gadu laikā mē s ar vī ru atgriezā mies no atvaļ inā juma Turcijā nemierī gi un ar savu atvaļ inā jumu neapmierinā ti. Pavasarī un rudenī brī vdienā m biež i izvē lē jā mies Laras reģ ionu, š ajā reģ ionā apmeklē jā m 8 5 * viesnī cas. Un Trendy Lara Hotel 5 * atstā ja vismazā k patī kamus iespaidus.
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, un augsti rezultā ti jaunai viesnī cai Larā bija izš ķ iroš s faktors, izvē loties viesnī cu.
Viesnī cā ieradā mies naktī.00. 30-1.00. Atslē gas tika izsniegtas diezgan ā tri - 10-15 minū tē s un viss. . . Bijā m palikuš i vieni pie reģ istrā cijas galda, neviens mū s nepavadī ja lī dz istabiņ ai, neviens nevarē ja nogā dā t mū su bagā ž u un neviens pat neparā dī ja, kuru veids, kā pā rvietoties. Pē c 10 minū š u gaidī š anas devā mies patstā vī gi meklē t istabu.
No istabas paveras skats uz kalniem un principā mums derē ja: skats uz zaļ o zonu, daļ ē ji uz upi, daļ ē ji uz saimniecī bas ē kā m. Tad sapratā m, ka telpas, no kurā m paveras skats uz citu ē ku vai baseinu, ir daudz sliktā kas: starp ē kā m ir betona jumti un ne grama zaļ uma, nepā rtraukti trokš ņ i no baseina puses.
Numurs ir ē rts, tajā ir viss nepiecieš amais relaksē još ā m pludmales brī vdienā m: veļ a un dvieļ i tika mainī ti vai nu pē c pieprasī juma, vai pē c 2 dienā m.
Sliktā kais š ajā s brī vdienā s bija tas, ka ē diens viesnī cā nepā rprotami neatbilda deklarē tajam 5 * un UAI: virtuve ar devī zi "100 dā rzeņ u ē dieni": 3-4 gaļ as veidi (vista, malta gaļ a un jē rs), zivis (parasti Turcijas upes forelei) redzē jā m 2 reizes, jū ras veltes nekad nebija. No augļ iem bija ā boli, apelsī ni, ļ oti skā bi nektarī ni, arbū zi. 1 reizi bija kivi. 7 dienas atpū tai nebija ne zemeņ u, ne ķ irš u, neskatoties uz to, ka tie ir sezonas augļ i. Svaigi - par maksu.
Alkohols ir normā ls: gan izvē le, gan kvalitā te, kas raksturī ga deklarē tā s kategorijas viesnī cā m.
Un pats sliktā kais atvaļ inā jumā . Saskaņ ā ar atsauksmē m, viesnī ca ir vē rsta uz vā cieš iem un britiem. patiesī bā izrā dī jā s, ka vā cieš i - 2-3%, divas itā ļ u ģ imenes un horvā tu kompā nija. . . Daž i ukraiņ i.
krievi - 90-95%. Š ķ iet, ka nokļ uvā m Krievijas Federā cijas Urā lu vai Sibī rijas apgabalā : Surgutā , Permā , Č eļ abinskā...ar attiecī giem iespaidiem. .
Visi krievi pastā vī gi kliedz viens uz otru: mā tes - uz bē rniem (daž reiz neķ ī trī bas), vī ri - uz sievā m utt. Viņ i velk plastmasas maisiņ us ar pā rtiku no restorā na, izstumj sevi no rindas, satver ē dienu ar rokā m (lai gan visur ir knaibles vai karotes) un pat ieliek ē dienu no š ķ ī vjiem atpakaļ ē diena sildī tā jos. . .
Mums ir radies iespaids, ka viņ i pā rcē lā s pirms 30 gadiem. Un š ī nav tikai "lokš ķ ere", bet gan cieta, "Sibī rijas lā pstiņ a".
Tā pē c es nevaru ieteikt š o viesnī cu tiem, kas vē las izbaudī t relaksē još u un ē rtu uzturē š anos Antā lijas piekrastē .
аватар Natalia1421
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē dē jo reizi Turcijā bijā m 2014. gada rudenī . Un, varē tu teikt, garlaicī gi. Braucieni turp bija plā noti gan Jaungada brī vdienā s, gan februā ra nedē ļ as nogalē , tač u daž ā du iemeslu dē ļ tie nesaauga. … Tomēr ▾ Pē dē jo reizi Turcijā bijā m 2014. gada rudenī . Un, varē tu teikt, garlaicī gi. Braucieni turp bija plā noti gan Jaungada brī vdienā s, gan februā ra nedē ļ as nogalē , tač u daž ā du iemeslu dē ļ tie nesaauga. Izejot cauri visā diem variantiem, uzdū ros š ai viesnī cai - viss, laika pavadī š ana maija brī vdienā m bija noteikta : ))
Protams, apskatī ju visā das un daž ā das viesnī cas - gan dā rgā kas, gan lē tā kas. Bet te es atradu optimā lo attiecī bu starp cenu un sniegto pakalpojumu klā stu savai ģ imenei - 2 pieauguš ie un 2 bē rni (meitenei gandrī z 7 gadi un puikam 5 ar pusi). Kā vē lā k izrā dī jā s, kvalitā te mū s nepievī la. Man tas bija svarī gi: jauna viesnī ca, zaļ ā zona, apsildā ms baseins (bet tas bija ar aploksni, par to vē lā k).
Sā ksim ar. . . Viesnī cā ieradā mies ap 11:00. Mums iedeva istabu otrajā stā vā . Iepriekš rakstī ju Soneram Kilink kungam (atvainojos, ja rakstot kļ ū dī jos) par iespē ju nakš ņ ot augstajos stā vos, par ko tika ziņ ots reģ istratū rā . Mums teica, ka nav problē mu, bet mums bū s nedaudz jā pagaida. Jā , nav jautā jumu : )) Tikā m sagaidī ti ar š ampanieti un kolu (bē rniem š is dzē riens ir svē tki), apskatī jā m teritoriju, paē dā m un droš i iekā rtojā mies pirmā s ē kas sestā stā va istabiņ ā . Tagad ar pilnu atbildī bu paziņ oju, ka mums paveicā s dzī vot ar skatu uz Kremli : )) (skat. foto)
Pilnī bā sakā rtotas sugas pazī mes. Tač u š ai atraš anā s vietai ir arī mī nuss - telpa atrodas virs ieejas, tā pē c pastā vī gs troksnis no tuvojoš iem un izejoš iem autobusiem, kā dam tas var bū t svarī gi. No ceļ a nav trokš ņ a, tā pē c ir maza satiksme. Un no rī tiem kaut kur tuvumā (š ķ ita, ka Mardā nā ) dzied gaiļ i, un mež ā pretī dzī vo ļ oti skanī gs putns)))
Par numuru. Liels, ietilpī gs, ē rts, jauns, kas vē l. . . Pateicoties spoguļ iem vē l ietilpī gā ks. Š ī slavenā lā de, kas atradā s blakus gultai, bē rniem ļ oti patika, viņ i vakarā tajā vienkā rš i iemeta drē bes, bet no rī ta izņ ē ma no skapja svaigas. Nu tur glabā jā s arī visā das rotaslietas (č aumalas, kokteiļ spieķ i, oļ i utt. ). Kopumā , pateicoties š ai lā dei, es varē ju vismaz kaut kā du kā rtī bu istabā panā kt no bē rniem))). Vannas istaba, protams, ir interesanta, bet mums nez kā pē c nepatika, iespē jams, vecmodī ga. Jā , un bē rnu mazgā š ana duš ā galu galā nav ī paš i ē rta, bet tas tā ir, nav saistī ts ar viesnī cu. Starp citu, ū dens ir slikti regulē ts, jums ir jā bū t gatavam tam. Visvairā k vannasistabā man patika plaukts zem spoguļ a, tas arī viss, tur visu var sakā rtot un tas viss ir acu priekš ā .
Uz balkona ir ž ā vē tā js, bet tas ir diezgan niecī gs. No iepriekš ē jiem viesiem mē s saņ ē mā m uzlabotu dizainu (skatī t fotoattē lu)
Gandrī z aizmirsu, peldmē teļ i! Jā , mū su tē tim (185 cm, 120 kg) pirmo reizi piestā vē ja viesnī cas halā ts. Viņ am viņ š nav vajadzī gs FIG, viņ am viņ š nepatī k, bet viņ š ir jā nomē ra. Un otrs peldmē telis ir mazā ks, slaidā kā m radī bā m)))
Gultas ir ē rtas, mī kstas, varbū t pat nevajadzī gi. Pē c kā da laika tē tis pamā ja ar dē lu un pā rcē lā s uz dī vā nu, tas ir grū tā k. Jā , der)))
Kas attiecas uz tī rī š anu: iznesti atkritumi, mainī ti dvieļ i, reizē m noslaucī ta grī da. Nav sū dzī bu. Vienī gais, ka paš ā pirmajā dienā nā cā s vairā kas reizes (gan pa telefonu, gan klā tienē ) atgā dinā t, ka otram bē rnam saklā s gultiņ u vai vismaz atnes komplektu. Un, kad deviņ os vakarā atnā cā m uz istabu, lai iet gulē t, bet neko nenesā m, tas, protams, bija nepatī kami. Turklā t kaitī gie bē rni atteicā s gulē t kopā (es gribē ju atstā t visu demontā ž u lī dz rī tam). Viss tika atrisinā ts, bet, kā saka, nogulsnes palika. Un pā ris reizes viņ i aizmirsa par mū su istabu, tā pē c mums nav vajadzī ga tī rī š ana, tikai lū dza nomainī t dvieļ us, tie nemaz neizž uva pat uz balkona.
Par teritoriju. Es neteiktu, ka tas ir ļ oti liels, bet par mazu to arī nevar saukt. Viss ir labi izplā nots, tā pē c viesnī cā nav sā ta sajū tas. Ir kur staigā t, ir kur pabū t klusumā . Ž ē l, protams, ka daudzas priedes reaģ ē ja uz traucē jumiem bū vniecī bas laikā . Bet gandrī z pie katras š ā das priedes jau ir iestā dī tas jaunas, tā pē c domā ju, ka viesnī ca varē s saglabā t vienu no savā m priekš rocī bā m - “zaļ ž ubī ti”.
Mani iepriecinā ja rotaļ u laukums: gan ē na, gan saule, gan zā le, kas tobrī d vē l bija svaiga. Bet nepietiek! Tik daudziem bē rniem, un viņ u ir gandrī z vairā k nekā pieauguš ajiem, rotaļ u laukums ir acī mredzami mazs. Gribē tos ticē t, ka vadī ba atradī s iespē ju paplaš inā t bē rnu zonas.
Par bē rnu izklaidi. Manai meitai patī k bē rnu klubi. Viņ ai patī k bū t komandā un kaut ko darī t kopā . Dē ls, gluž i otrā di, nevirpuļ o, bet, ja uzzinā s, ka ceps, piemē ram, cepumus, vai ir ieplā nots saldē juma ceļ ojums, tad š is bizness viņ am netrū ks, bet tikai kopā ar mā su. Š oreiz bē rnu klubu apmeklē jā m tikai daž as reizes. Ne tā pē c, ka man kaut kas nepatiktu, mana meita vienkā rš i iemā cī jā s peldē t! Tā pē c, kad jautā jums bija: uz klubu vai uz baseinu, tad, protams, baseins atsvē ra. Un š eit ir kaut kas par baseinu. Viens no viesnī cas izvē les kritē rijiem bija apsildā ms baseins, jo. skaidrs, ka maija sā kumā ū dens vē l nesasils. Bet, ak un, ī si pirms mū su ieraš anā s apkure tika izslē gta. Mana aprunā š ana, neuzmanī gi pē tī ja viesnī cas koncepciju. Viss jau bū tu labi, bet bē rniem ū dens nepā rprotami auksts, ī paš i akvaparkā . Mana vairā kas reizes mē ģ inā ju braukt ar slidkalniņ iem, bet neuzdroš inā jā s. Un, ja viņ i nolē ma, tad sildī jā s uz krā snī m.
Un tikai paš ā pē dē jā dienā (9. maijā ) viņ i tur savaldī jā s, ū dens kļ uva nedaudz siltā ks. Ir divi apsildā mi baseini - iekš telpu SPA centrā un ā ra ar jū ras ū deni. Pē c apkures atslē gš anas š is ar jū ras ū deni palika siltā ks par pā rē jo.
Par jū ru. Piegā de uz pludmali ar laivu ir papildu izklaide bē rniem. Viņ i ir sajū smā ! Vispā r mū su bē rniem nepatī k peldē ties jū rā , baidā s no izmē ra, viņ iem baseinā ir ē rtā k. Bet š ajā braucienā uz pludmali kopā ar mums viņ i gā ja gandrī z bez pierunā š anas, jo. mē s brauksim ar laivu un ē dī sim saldē jumu))) Un manam dē lam joprojā m ļ oti patika atvē rt un aizvē rt laivas durvis. Uzturē š anā s laikā ar pā reju ī paš u problē mu nebija, pā ris reizes nā cā s pagaidī t. Bet kaut kā mē s par to ī paš i nesatraucā mies, š ampū ns droš i vien palī dzē ja))) Pludmale ir liela, tī ra, ē rta ieeja jū rā . Ū dens š ķ iet siltā ks nekā baseinā . Arī pie bā ra nebija ī paš u rindu, viss bija pieklā jī bas robež ā s.
Jā , tieš as piekļ uves trū kums jū rai ir mī nuss, ī paš i rī ta peldes cienī tā jiem, piemē ram, manam vī ram. No viņ a saš utuma mani paglā ba tikai tas, ka naktī bija diezgan vē ss, un rī tausmā nebija ī paš as vē lmes peldē ties. Bet arī š eit ir izeja: varat staigā t pa Mardanu (protams, nedaudz tā lu) un peldē ties tā s pludmales nomalē . Runā jā m ar apsargu, pē c viņ a teiktā , neviens netiks izmests, ja nemē ģ inā s tikt tā lā k Mardana pils teritorijā .
Par pā rtiku. Ak, lai kā es centos sevi ierobež ot, liekie kilogrami pielipa apaļ ajiem gurniem : )) Nu gribas izmē ģ inā t visu. Kā dam patika, kā dam ne tik ļ oti. Domā ju, ka katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Brokastis ir standarta: olas visā s formā s, pankū kas, pankū kas, bulciņ as, ievā rī jumi, sieri utt. Š eit, starp citu, ir vē l viena nianse: pē c 9 no rī ta bija problē mas ar tē ju un deserta karotē m. Tiesa, trī s reizes brokastojā m tik vē las, bet visas trī s reizes bija tieš i tā ))) Mē s nekad neesam bijuš i pusdienā s galvenajā restorā nā , ē dā m vai nu uzkodu restorā nā pē c ē dienkartes (ļ oti garš ī gi), vai arī uzkodas pludmalē (arī garš ī gi). Vakariņ ā s galvenie ē dieni neatkā rtojā s, iespē jams, pē c daž ā m dienā m ir atkā rtojums, vairā ku veidu piedevas. Vienā no vakariem bija zivis, cilvē ki pulcē ja garneles baseinos. Es tā s neē du, pē c vī ra domā m, tā s nebija tā s veiksmī gā kā s.
Galvenais restorā ns ir vieta, kur jū s varat nekavē joties noteikt viesnī cas noslogojumu un izjust visus pā rapdzī votī bas priekus. Jā atzī st, ka pat kulminā cijā (nedē ļ as nogalē s) nebija problē mu ar brī viem galdiņ iem, bet jā sē ž pē c iespē jas tuvā k viesmī ļ u atraš anā s vietai (kur viņ iem ir naktsgaldiņ i ar galda piederumiem un salvetē m), tad bū s pamana ā trā k, un uz galda dzē rieni parā dī sies ā trā k. Puiš i un meitenes ir lieliski, viņ i cenš as. Viņ u nav pietiekami daudz, tā pē c periodiski rodas nelielas nepatikš anas. Vienmē r lū dzā m atnest š ampanieš a pudeli uzreiz un atstā t paš apkalpoš anai, ne reizi netika atteikts. Ir rindas, bet tā s ir uz ē dieniem, kas tiek gatavoti uzreiz. Mē s pielā gojā mies tā : mans vī rs stā v rindā , un es š ajā laikā cenš os pabarot bē rnus. Bē rnus pabaro, laiž pē c saldē juma - tas arī viss, varam droš i baudī t ē dienu. Sē dē t klusumā ir a la carte. Man labā k patika zivī s (saukta arī par grieķ u), vī ram itā liski, starptautiskajā virtuvē viss ir garš ī gi, bet viņ i pasniedza ļ oti ilgi, bē rns aizmiga. Neesmu bijusi Ā zijas restorā nā (uz Stambulu braucu ekskursijā ), pē c vī ra teiktā , pī le ir zolī te, pie mums lielveikalā rullī š i garš ī gā ki, kaut kas tamlī dzī gs.
Tas ir tas, kā saka. Kaitinoš ā kais brī dis visu svē tku laikā manam vī ram bija sā ls. Jā , tā ir sā ls traukā , tā ir lielā ka par caurumiem. Sā kumā viņ š domā ja, ka tikai ielu sā lstraukos tā da problē ma, sā ls ir mitrs, bet nē . Kā ds pasmiesies, kā ds palaidī s garā m š o ziņ u. Un pē kš ņ i kā dam tas ir svarī gi, tā pē c paturiet prā tā )))
Kas attiecas uz alkoholu, tad š ampanieti kaut kā dzē rā m vairā k, kas mums derē ja. Tas labi atbalsta pozitī vu attieksmi))) Mans vī rs vairā kas reizes paņ ē ma Chivas Regal viskiju, viņ š teica - dzimtā , nevis pievienotā .
Par animā ciju. Animā cija ir, es nevaru pateikt vairā k, jo. nepiedalies - slinks. Mē s nepā rdzī vojam, lai redzē tu vakara izrā des. Reiz mē ģ inā jā m skatī ties deju izrā di, pietika ar piecpadsmit minū tē m, bē rni aizmiga mū su rokā s. Mē s domā jā m, ka aizvedī sim uz istabu un atgriezī simies, bet diemž ē l miegs uzvarē ja, vecums nav prieks)))
Par SPA. Nav ī paš i labi iet uz SPA ar pludmales dvieļ iem, varbū t vismaz paredzē t apmaiņ u pret tī riem un sausiem. Vai varbū t kaut kas jau ir mainī jies, kad es nokļ uvu apskatā ))). Pirts ir karsta, bet nez kā pē c daudzi aizmirst, ka pirts ir sauss karstums. Mitrā vanna - tas ir blakus. Un katrs, maigi izsakoties, piedzē ries vī rietis uzskata par savu pienā kumu ienā kt un noteikti uzliet ū deni uz akmeņ iem, apsē sties apakš ē jā plauktā un pē c piecā m minū tē m aizbē gt. Un vē l labā k, kad, neprasot citu viedokļ us, sā k liet visā das smirdī bas. . . Nu labi, te vairs nav runa par viesnī cu.
Viss apkā rt ir skaisti, ir kaktiņ i, kur var atpū sties, bet, nez kā pē c, tikai viena duš a (ir rinda), nu ļ oti slidena grī da, par to es personī gi pā rliecinā jos, tad bija jā pierā da savē jiem. vī rs, ka zilums uz pā vesta bija rezultā ts nolaiš anā s uz kā da š ī fera)). Hamam: Es personī gi nesaprotu, kā ds prieks ir grimt siltā akmenī , manam vī ram tas patī k. Tā tad, ieejot turku pirtī , uz š ī lielā akmens var redzē t vairā kus ķ ermeņ us, kuri apkā rt plosā s, lej ū deni virsū visiem un visam. Hamam iesaku izmantot paredzē tajam mē rķ im - mazgā š anai. Pie ieejas pa labi un pa kreisi ir nelielas istabiņ as arī ar apsildā mu akmeni, kur var brī niš ķ ī gi viens otram veikt putu masā ž u. Bē rni ar prieku mē rcē ja savu tē ti, es putoju bē rnus no papē ž iem lī dz vainagam, un kulminā cija ir mammas vanna - bē rni ir tikai sajū smā )). Es iesaku, ietaupiet uz pī lingu))) Galvenais ir neaizmirst pē c sevis sakopt.
Un, lū k, vē l viens trū kums – daudzos ģ ē rbtuves skapī š os nedarbojas slē dzenes. Personī gi es par lietā m ī paš i neuztraucos, to paš u atstā jam pludmalē un pie baseina. Bet kaut kā nav jauki vai kaut kas tā ds, ka š ā dā viesnī cā ir salauztas durvju slē dzenes)))
Secinā jums. Patika viesnī ca. Mums ir patī kamā kie iespaidi. Tā s galvenā priekš rocī ba ir jaunums. Viesnī ca ir tī ra, sakopta, nav noslī pē tu flī ž u, sapelē jis, taukains. Ļ oti ē rti ģ imenē m. Gribē tos ticē t, ka, neskatoties uz visiem ar alkoholu pā rā k tā lu aizgā juš o viesu dī vainī bā m, darbinieki saglabā s visdraudzī gā ko attieksmi pret atpū tniekiem. Vai es atgriezī š os? Iespē jams, bet ne sezonā . Jo vairā k viesu - jo vairā k parā dā s visā di nepatī kami sī kumi.


iemiesojums anna_litun
Labdien. fotogrāfija atsauksmēs parāda, ka mini bārs istabā ir piepildīts ar ūdeni, un bērniem ir alus un pat piens. vai tas viss ir bez maksas?
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в районе Кунду, в местечке Лара, в 14 километрах от аэропорта Анталии. Построен в 2016 году. Отель предоставляет возможность провести эксклюзивный отдых в уединении с природой и в полной мере насладиться морем, солнцем, бассейнами, изысканными вкусами и веселыми развлечениями. Отель идеально подойдёт для отдыха всей семьёй.

Atrašanās vieta 15 км от аэропорта г. Анталия. 25 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж в 450 м от отеля. Протяженность пляжа – 200 м. Заход в море – песок. До пляжа можно добраться на катере за 4 минуты, катер возит бесплатно, с 07:00 до 20:00, пристань расположена рядом с отелем. Душ, кабинки для переодевания, спасатель, бар на пляже (10:00-18:00). Wi-Fi на пляже (бесплатно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, 6 A’la Carte ресторанов: интернациональный, итальянский, греческий, дальневосточный; стейкхаус и теппаньяки (платно).

7 баров, 1 ночной клуб.

5 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева).

1 открытый подогреваемый бассейн с морской водой (работает с 1/11 по 31/03).

1 крытый бассейн (подогрев в зимний сезон).

9 конференц-залов: 80, 90, 2 по 120, 2 по 140, 560, 750 и 1300 кв.м, на 70-1000 чел.

Мини-маркет, услуги фотографа, круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-диско. Мини-клуб (4-12 лет), тинэйджер-клуб (12-17 лет). Открытый детский бассейн с горками 582 кв.м, 4 горки, крытый детский бассейн 12 кв.м. Детская коляска (платно). В основном ресторане можно воспользоваться блендером и микроволновой печью для приготовления детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 6 водных горок для взрослых и 4 для детей, часы работы 10.00-12.00/14.30-17.30. Анимация на русском языке, живая музыка, турецкая ночь, турецкая баня, сауна, парная, дартс, волейбол, пляжный волейбол, баскетбол, мини-футбол – бесплатно. Массаж, пилинг, компьютерные игры, игровые автоматы, освещение теннисных кортов и уроки тенниса, боулинг – платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 674 номера, с видом на море, бассейн и окрестности. Отель состоит из трех основных 7-этажных зданий (A, B, C), 26 блоков Сьют в саду и десяти 2-этажных вилл. Для удобства имеется 9 лифтов (в главных зданиях).

Istabās

Центральный кондиционер, спутниковое телевидение с российскими каналами, музыкальный канал, мини-бар (безалкогольные напитки, пиво и вода - пополняется ежедневно), телефон, интернет (бесплатно), набор для чай/кофе, душ, фен, тапочки и халат, сейф (бесплатно), балкон, дополнительная кровать (по запросу).

Adrese 07112 Kundu Mah. Tesisler Cad. No: 454 Aksu / Antalya / TURKEY
Tālruņi: Phone: +90 242 321 25 10, Fax: +90 242 321 25 11
Tīmekļa vietne: Trendy Lara Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).