Kas mainījās?

Rakstīts: 27 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 16 oktobris — 2 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Kas mainī jā s?

Pirmkā rt, nosaukums, tagad viesnī cu sauc Titā nika Mardana pils, jo to pā rņ ē ma Titā niks. Viesnī ca, tā pat kā iepriekš , ir atvē rta visu gadu. Tiesa, viesnī ca nekad agrā k nebija bijusi pilnī bā piepildī ta, tā bija klusā ka un intī mā ka. Galvenais atpū tnieku kontingents š obrī d ir Krievijas Federā cijas un NVS valstu iedzī votā ji. Iepriekš bija daudz atpū tnieku no Indijas, Pakistā nas, Irā nas, Vā cijas.

Pludmale ir paplaš inā ta. Palielinā jā m vietu skaitu galvenajā restorā nā . Ir koncertu norises vieta.


Viesnī cas vestibils nav ī paš i mainī jies, ir saglabā ts greznais pils stils. Bija milzī ga kristā la lustra (svars 2.5 tonnas), vitrā ž as griesti ar apgaismojumu, zelta apmetums un masī vas Osmaņ u stila mē beles.

Saglabā jā s galvenā viesnī cas foto zona - elegantas kā pnes, un celiņ a krā sa tika mainī ta no sarkanas uz tirkī zzilo.
Mardana Ismailova (Telmana Ismailova tē va) portrets, pē c kura viesnī ca ieguva savu nosaukumu, palika tajā paš ā vietā , tač u tagad rozes netiek mainī tas katru dienu. Ir arī citi ziedu puš ķ i.

Telpas nav remontē tas, bet ir labā stā voklī . Mums patī k Osmaņ u spā rns. Mē s vienmē r paliekam š ajā viesnī cas daļ ā.

Gondolas vairs nepeld centrā lajā baseinā . Tika samazinā ta baseina teritorija un paplaš inā ta galvenā restorā na platī ba, un Duplex telpas tika norobež otas ar puķ u dobē m, agrā k tā bija atklā ta teritorija. Viesnī cā ir liels bē rnu klubs, ū dens atrakciju parks un rotaļ u laukums.

Pludmalē un ap baseinu ir pievienotas lapenes ar personī go apkalpoš anu (maksa 75 € dienā ), uz mola tagad arī lapenes (100 € dienā ).

Pludmale joprojā m ir baltas smiltis.

Viesnī ca ir paplaš inā jusi animā cijas programmu: sporta aktivitā tes (š autriņ as, ū dens aerobika, joga, pilates u. c. ).
) bē rniem (mini diskotē ka, radoš uma nodarbī bas, bē rnu kino, klauni, burvji un daudz kas cits) viesnī cā š obrī d nav zoodā rza.

Uzturs GOLDEN ALL INCLUSIVE ir autora nosaukums sistē mai Ultra All Inclusive, ar kuru darbojas Titanic Mardan Palace. Ē diens viesnī cā bija visaugstā kajā lī menī . Garš ī gi, daudzveidī gi (ja ir jautā jumi, pastā stī š u sī kā k).


Kosmē tika telpā s (š ampū ns, duš as ž eleja, matu balzams, ķ ermeņ a losjons) agrā k bija Hermes, tagad Kenzo. Ir arī zobu birstes, zobu pasta, mazgā š anas lupatiņ as, vates paliktņ i un č ī bas) Istabā s ir peldmē teļ i un č ī bas. Papildinā ts ē rts serviss: visus jautā jumus var rakstī t WhatsApp grupai, tajā paš ā grupā ir pasā kumu grafiks nedē ļ ai, restorā na darba laiks un cita informā cija par viesnī cu. Strū klakas strā dā , bet lā zerš ova vairs nav.

Esiet uzmanī gi, izvē loties telpas! No numuriem ar skatu uz dā rzu un baseinu paveras skats uz ceļ u un diskotē ku. Un diskotē ka viesnī cā ir jautra, skaļ a un lī dz 4 no rī ta.
Iesaku izvē lē ties luksusa numuru, mū su datumos cenu starpī ba bija nedaudz vairā k par 10%. Tač u š ī s telpas ir lielā kas un daudz ē rtā kas.

Personā ls ir uzmanī gs, satika daudzas paziņ as, kas iepriekš strā dā ja Maxx Royal.

Viesnī cai ir trī s trū kumi:

1. Netā lu no pludmales jū rā ietek upe, ū dens nav lī dz galam caurspī dī gs, brī ž iem jū tama dubļ u smaka.

2. Viesnī cā ir problē mas ar elektrī bu (gaismas, dalī ta sistē ma, istabā s ieslē dzas TV), reizē m naktī.

3. Lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m wi-fi sā ka darboties slikti.

Ceru, ka viesnī ca atradī s labu elektriķ i un atrisinā s otro un treš o problē mu.

Kopumā viesnī ca mums patika, varam droš i ieteikt. Mē s nā ksim vē lreiz. Labprā t atbildē sim uz jautā jumiem.

Viesnī cas fotogrā fijas un video mū su Instagram lapā - https://instagram. com/dusikimarusiki? igshid=7qwb6fznvze0
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu