Augstas klases viesnīca

Rakstīts: 7 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 21 septembris — 1 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā.6 cilvē ku grupā . Viesnī cas vadī ba uzlaboja mū su brī vdienas, numuru vietā nodroš inot villu (liels paldies). Ierodoties viesnī cā mū s gaidī ja privā tais transfē rs. Ieradā mies komfortabli. Nogurums no lidojuma aizmirsā s uzreiz, tiklī dz iegā jā m š ajā pasakainajā zā lē . Mū s uzreiz apņ ē ma uzmanī ba – tika piedā vā ti dzē rieni un saldumi. Pā rē jā laikā jutā m rū pes (lai neuzskaitī tu visu). Pludmalē mums tika nozī mē ta mež acū ka, kas tika pasniegta uzreiz (augļ i, dzē rieni, uzkodas).
Apkalpoš ana numurā ir lieliska (daž kā rt nā cā s ieslē gt pogu "netraucē t", jo mums nebija laika netī riet istabu))) Ē diens ir visaugstā kā s kvalitā tes (man ir problē mas ar vē deru, bet es nekad neesmu pieredzē jis diskomfortu tur, lai gan es daudz mē ģ inā ju). Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Daudz augļ u un desertu. Augstas kvalitā tes alkohols (dzē ra daudz))) Es nevaru saprast, kā pē c daž i cilvē ki raksta negatī vas atsauksmes? ? ? Jū ra ir tī ra. Pludmale ir nevainojama. Blakus esoš ā upe netraucē . Pē c pusdienā m biež i ir viļ ņ i un ū dens kļ ū st duļ ķ ains, jo apakš ā ir smiltis (bet tas nav atkarī gs no viesnī cas, tā da ir daba).
Netā lu no viesnī cas pludmalē piedā vā daž ā das ū dens aktivitā tes. Mē s izmantojā m priekš rocī bas. Mū s ieveda laivā paskatī ties uz ū denskritumiem un tur mē s peldē jā mies atklā tā jū rā . Brauciens bija iespaidī gs. Gribu atzī mē t, ka viesnī cā ir lielisks SPA (izmantojā m, bijā m ļ oti apmierinā ti). Aizbraucā m ar skumjā m, jo ​ ​ negribē jā m š ķ irties no š ī s pasakas. Noteikti nolē mu, ka nā kamgad braucienu atkā rtosim.

Es arī aizmirsu nedaudz izcelt bē rnu tē mu (paš i bija bez bē rniem, bet es gribē ju redzē t viņ u pasauli). Un viņ iem ir š iks akvaparks, sava ē ka, kur viņ i pavada savu brī vo laiku. Bē rni tur ir sadalī ti pē c vecuma un viņ u vecumam atbilstoš as ​ ​ izklaides. Pieņ emt tur kopš gada. Mazajiem ir bē rnu gultiņ as un manē ž as. Lielajiem ir savs kinoteā tris un skatuve. Manuprā t, tas ir ļ oti pareizi, ka pieauguš o animā cijā nav bē rnu. Un animā cija pieauguš ajiem ir ļ oti cienī ga. Centā mies nepalaist garā m. Pē c animā cijas izrā de pā rcē lā s uz nakts bā ru, kur visiem tika izdalī ta tematiskā atribū tika un sā kā s diskotē ka. Atsauksmes izrā dī jā s lieliskas.
Ceru, ka varē ju palī dzē t tiem, kuri š aubā s, iet vai nē . Arī mū s samulsinā ja negatī vā s atsauksmes, bet atsijā jā m š aubas un devā mies, ko nemaz nenož ē lojam. Vē lreiz gribu pateikt visiem, kas palī dzē ja mums ienirt š ajā pasakā , liels paldies!! ! Veiksmi un labklā jī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu