Labākā viesnīca Turcijā atkal atbilst šim titulam!

Rakstīts: 17 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 12 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu iesaku ģ imenē m ar bē rniem, pilnī gi viss ir pielā gots bē rniem, izņ emot nojumes virs rotaļ u laukuma, bet nojumē m vajadzē tu parā dī ties tuvā kajā laikā .
Viesnī ca ir piemē rota arī tiem, kas ierodas atpū sties un relaksē ties. Š eit ir ļ oti mierī gi un ē rti. Lieliska apkalpoš ana, kvalitatī vs un daudzveidī gs ē diens, izcils Eiropas alkohols.
Viss, kas jums trū kst, jū su viesa palī gs izcelsies no zemes.
Bē rnam tika sagā dā ts jauns (ar etiķ eti) podiņ š . Bē rnu peldmē telis un istabas č ī bas. Visas bē rnu ziepes (veļ as lupatiņ a, organiskā s putas, eļ ļ a, autiņ biksī š u krē ms). Bē rnu gultiņ a bija ļ oti ē rta.

Es nejauš i teicu viesasistentei, ka spilveni man ir ļ oti augsti un ir neē rti gulē t. Viņ š saka: tagad minū ti, mē s mainī simies.
Vispā r. Viss, ko vē laties. Numurs tika pagarinā ts, vē lā izrakstī š anā s bez maksas. Pludmale ir klā ta ar importē tā m baltā m smiltī m, un tā patieš ā m negaismo saulē . Tas ir neticami ē rti ar mazu bē rnu.
Ļ oti ilgi varu aprakstī t visu, kas man patika. Viesnī ca noteikti ir daudz vairā k vē rta nekā tā s vē rtī ba š ajā pirmajā sezonā pē c renovā cijas.
Š ogad, tuvā k rudenim, noteikti vē l atgriezī š os tajā paš ā Viesnī cā .
Nevilcinieties un neskatieties š ajā vietnē sniegto novē rtē jumu. Š ā ds novē rtē jums tika veikts tajos gados, kad viesnī ca tika slē gta. Labi, ka š o vē rtē jumu neredzē ju pirms mū su ceļ ojuma.
Nav sū dzī bu. Viss ir ideā li!! !
Un pat labā k, nekā jū s gaidā t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu