Un atkal "Santa Marina"

Rakstīts: 21 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 17 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Kas liek tū ristiem atgriezties š ajā viesnī cā ? Pirmajā vietā es liktu ī paš u mā jī gu atmosfē ru. Š is ir draudzī gs personā ls, ā tri reaģ ē un novē rš jebkā das problē mas (uz lū gumu nekavē joties reaģ ē ja un iztī rī ja kondicionieri, uzpildī ja freonu) Neliels tū ristu skaits, kā arī nav trokš ņ a, satraukuma. Otrajā vietā es liktu jū ras tuvumu, skaisto Konyaalti pludmali ar maziem oļ iem, silto, dzidro jū ru un, protams, ekskursijas cenu. Istabas ir normā las *3*, dzī vojā m kopā trī svietī gā istabā . Istabu tī rī ja katru dienu, uzkopš anas laiku mainī ja, dvieļ us mainī ja, kad tie bija netī ri (mē tā jā s uz grī das), gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi 13 dienā s. Patī kami atzī mē t, ka viesnī ca iepazī stas ar tū ristu atsauksmē m un uz tā m reaģ ē .
Š ogad uzlabots uzturs, vairā k parā dī juš ies gaļ as ē dieni (vistas, liellopa gaļ a), kartupeļ u biezenis no rī tiem, frī kartupeļ i, pankū kas, garš ī gi vā rī ti brokoļ i, diezgan kā rtī gas biezzupas, olu kultenis, gards arbū zs pā rpilnī bā katru dienu. Mums bija HB ē diens, par pusdienā m neko nevaru pateikt. Dzesē tā jā vienmē r ir dzeramais ū dens, dabū t var jebkurā laikā , turklā t katru dienu uz istabu tika atnestas 2 pudeles ū dens, katra pa 0.5 litriem. Viesnī cā ir diezgan normā ls Wi-Fi, skatī jos filmas internetā otrajā stā vā , sazinā jos caur Viber, WhatsApp. Dozatoros ir š ampū ns un ž eleja, dī vaini, bet ziepes iedeva tikai 1 reizi, ierodoties. Tualetes telpa bez komentā riem. Ir neliels ledusskapis, vienreizē jā s č ī bas.
Viesnī cā ir neaizstā jams cilvē ks Domirs, viņ š ļ oti labi runā krieviski, viņ š vienmē r palī dzē s sazinā ties ar administrā ciju, pastā stī s, kā tur nokļ ū t, kur pā rsē sties un kurā autobusā , kur nopirkt kvalitatī vu turku prieku utt. Teritorija neliela, bet ir 2 peldbaseini, bē rniem un pieauguš ajiem, ieejas priekš ā.3 galdiņ i, kur var dzert kafiju, ir saimniecī bas telpa ar gludekli. 10 minū š u gā jiena attā lumā atrodas aptieka, kurā strā dā tulkotā ja Vika, kura pā rvalda krievu un ukraiņ u valodu. 5 minū š u gā jienā lī dz sabiedriskā transporta pieturai, centrā otrdienā s var nokļ ū t ar autobusu KL08, tirgus 10 minū š u gā jienā . Viesnī cā atpū š as galvenokā rt krievi, vā cieš i, kazahi. Ir atpū tnieki ar maziem bē rniem, izmantojiet ī paš u krē slu. Pilsē tas viesnī ca, kas atrodas klusā Konjaalti dzī vojamajā rajonā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu