Ramada Resort by Wyndham Lara 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.010
№22 viesnīcas reitingā Antālija
8.8 Numurs
9.2 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Larā, Antālijas apgabalā. Ir neliela teritorija, attīstīta infrastruktūra, labas telpas. Tā tika atklāta 2013. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Sastāv no četrām 8 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Tatka007
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ā rkā rtī gi forš a viesnī ca! Atpū ties ar ģ imeni, 100% apmierinā ts. Sā kš u ar izlī gumu, sveicu reģ istratū rā , bez papildus maksā m iedod labu istabiņ u. Wi-Fi visā pasaulē ir lielisks! Starp citu, arī pludmale stiepjas visā teritorijā . … Tomēr ▾ Ā rkā rtī gi forš a viesnī ca! Atpū ties ar ģ imeni, 100% apmierinā ts. Sā kš u ar izlī gumu, sveicu reģ istratū rā , bez papildus maksā m iedod labu istabiņ u. Wi-Fi visā pasaulē ir lielisks! Starp citu, arī pludmale stiepjas visā teritorijā . Istabas tī ras, plaš as. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u un gultas veļ as maiņ a. Minibā rs tiek papildinā ts ar dzē rieniem (ieskaitot alu) katru dienu. Lifts darbojas nevainojami, brauc ļ oti ā tri un klusi. Marš ruta autobuss kursē uz jū ru ik pē c 5-7 minū tē m. Uzturoties š eit ilgā k par 2 minū tē m. negaidī ja.
Virtuve… Ī paš s paldies par tik gardā ko ē dienu izlasi. Zivis (asaris, forele, lasis) garneles, mī dijas katru dienu.
Rindu nav, jo darbinieki ir tik kompetenti, ka cilvē ku skaitu nemaz nemana. Visi apkalpo ā tri. Dzē rieni puiš i viesmī ļ i labi darī ts, vienmē r piedā vā atvest. 7 dienas neē du). Tieš i otrā di, pietrū ks to gardumu.
Pludmales restorā nā ē diens nav zemā ks par galveno restorā nu. Viss ir garš ī gi pasniegts un daudz.
Jū ra. pludmale. Ļ oti plaš a piekrastes lī nija, sauļ oš anā s krē sli visiem, 3 bā ri ar kokteiļ iem, saldē jumu, uzkodā m. Kā rtī gs, tī rs. Gluds saulriets. Ir tenisa korti, biljards, teniss, rotaļ u laukums, volejbols. Labi paveikti animatori neļ auj jums garlaikoties.
Š ī viesnī ca ir ļ oti forš a! Labi darī ts komanda cenš as! Es gribu atgriezties š eit!
Paldies par burvī gajā m brī vdienā m!
аватар Shuk3005
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c vairā kiem kritē rijiem: - Lai bū tu tuvu lidostai; Pludmalē , lai ir smiltis; Nav skaļ š . Tā tas viss notika. ))))) 15 minū tes no lidostas)))))) (viesnī cā nav trokš ņ a no lidmaš ī nā m)))) Smiltis ir dzeltenas))))) ne oļ i, Protams, mazie oļ i jau ir aizgā juš i jū rā ))). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c vairā kiem kritē rijiem: - Lai bū tu tuvu lidostai; Pludmalē , lai ir smiltis; Nav skaļ š .
Tā tas viss notika. ))))) 15 minū tes no lidostas)))))) (viesnī cā nav trokš ņ a no lidmaš ī nā m)))) Smiltis ir dzeltenas))))) ne oļ i, Protams, mazie oļ i jau ir aizgā juš i jū rā ))). Nav trokš ņ ains))) Klusa atpū ta, bez diskotē kā m zem logiem)))) Š ī viesnī ca ir liels pluss, ka animā cija ir novietota pludmales zonā ) Š ī zona ir ļ oti liela (sadalī ta smilš u zonā un zaļ ajā zonā , kur visi ciemiņ i gatavo kū kas, tur restorā ns, ja negribas pusdienot uz viesnī cu, vestibila bā rs, rotaļ u laukumi, vienkā rš i atpū tas zonas, amfi teā tris ar skatuvi....No 20-30 visi pasā kumi (diskotē kas, š ovi u. c. ) ) Paš ā viesnī cā ir vairā ki baseini, ir iekš telpu, bet vasarā sienas tiek pā rbī dī tas, vestibila bā ri, urbji, bē rnu baseins ar dziļ umu 35 cm un pieauguš ajiem )))) Vienmē r tī ri sauļ oš anā s krē sli, katru vakaru baseini tiek tī rī ti (pats skatī jos))))) Restorā ns ir pilns ar ē dienu, ir arī grila virtuve, kur jū su vakariņ as tiks ceptas pē c jū su vē lmes)) ))) Ir daudz daž ā du augļ u, ž ā vē ti augļ i, saldumi arī . Es vienmē r ņ ē mu to bē rnam, piena pudiņ u un desertu)))) Bē rnam ir 1 gads)))) Protams, problē ma ir ar graudaugiem (š ito viņ i nemā k gatavot)) Bet jū s neiepriecinā s visas tautī bas)))) Un tā du bija diezgan daudz, tie ir vā cieš i, indieš i, turki, briti, poļ i, itā ļ i, ukraiņ i, baltkrievi un protams krievi kaut kur ap 20%. Reģ istratū rā administratore Nadež da arī atbildē ja uz visiem jautā jumiem, un, ja radā s problē ma, viņ a palī dzē ja atrisinā t (nevis reklā ma))))) Ala-card: - viņ i paņ ē ma zivju restorā nu......pē c tam traukus)) ) Breki...Forele)))))) Bet gribē jā s austeres)))))) Ņ emā m arī meksikā ņ u virtuvi))))) Man ļ oti patika, lai arī pikanti, bet viss (pasniegš ana, attieksme, ē dieni)) ) viss ir labā lī menī.... Mī nuss gan š ur, gan tur: _ Bē rnu pasū tī jums tiek atnests paš ā s beigā s.........Lai gan man kā mammai vispirms jā pabaro bē rns (( (Lī dz pludmalei vajag 5 minū tes gā jienā , pa aleju, atbraucā m ar ratiem vienā lī menī ar pā rsē š anos (Kamē r savieno luksoforus)))) Bet kā tas var bū t bez mī nusiem protams: - Mū su istabiņ ā pie ledusskapja bija nelieli bugs....tas visdrī zā k no iepriekš ē jo iemī tnieku pā rtikas paliekā m. Jautā ju citā s istabā s, tā nebija. Tad viņ i visur smē ķ ē ja, (iespē jams, mē s zaudē jā m krievu ieradumu)))) Vē l viens mī nuss viesi no kaimiņ u viesnī cas Lara uzvā rds 4 *, (tā ir mū su viesnī cas mā sa, tā teikt, viens ī paš nieks) Mums bija uz viesnī cas teritorijā , un tie ir baseini un restorā ni. Tas, kas mums 5 * viesiem ī sti nepatika))))) Jā , wi-fi slikti noķ ē rā s, var bez problē mā m sarakstī ties, bet video tika sū tī ts reti. Pludmalē zaļ ajā zonā es arī labi noķ ē ru))) sarakstei))))) Bet tad atkal, cik viesu, un slikts internets))))) tā pē c, ja kā dam ir vajadzī gs jaudī gs internets, ielieciet savienojumu savā personī gajā tā lrunī ))) ) Liels paldies))) Ja mans pā rskats kā dam palī dz))))
вид из номера зеленая зона пляжа аллея ведущая на пляж перед морем, лежаки от моря на расстоянии 25 метров
аватар tan195050
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies tikai cenas dē ļ . Wi-fi reģ istratū rā knapi ir, un numuriņ i ir ļ oti slikti. . . Atpū tā mies Ramada Resort Kundu no 2017. gada 31. maija lī dz 9. jū nijam. Viesnī ca pieder ekonomikai. Un tas apstiprinā s visā ! Dzī vojā m 4404 istabā. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies tikai cenas dē ļ . Wi-fi reģ istratū rā knapi ir, un numuriņ i ir ļ oti slikti. . . Atpū tā mies Ramada Resort Kundu no 2017. gada 31. maija lī dz 9. jū nijam. Viesnī ca pieder ekonomikai. Un tas apstiprinā s visā ! Dzī vojā m 4404 istabā.4 stā vā . Istaba ir normā la, katru dienu istabā tē ja, kafija, tē jkanna, dzeramais ū dens un tē jkannai. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu bez atgā dinā jumiem. Ē diens nebija daudzveidī gs, bet neviens nepalika izsalcis! Bija augļ i: ā boli, apelsī ni, cietie nektarī ni, ē st nevar, aprikozes arī zaļ as...ogas nepiedā vā ja, bija zemeņ u un ķ irš u sezona...paš i pirka Migros...tur arbū zi arī nebija. . . Svarī gā kais, kā pē c izdomā ju rakstī t ir zagš ana, pē dē jā dienā pirms izbraukš anas no manas garderobes nozagtas 2 tunikas, kas pirktas Turcijā ! Turcijā jau 10. reizi gan viesnī cas bija cita lī meņ a (delfī nu ķ ē de). Tā ds traucē klis mums š ajā viesnī cā notika.. .
аватар olga700
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
pirmo reizi nolē mā m doties uz savu mī ļ o Turciju agrā pavasarī , jo tur bija lielisks viesnī cas ī paš ais piedā vā jums mū su randiņ iem. Norē ķ ini notiek ā tri. Viesnī ca tiek reklamē ta kā gandrī z jauna, tač u tā s dizains ir nedaudz skumjš ar biroja pelē ko krā su salikumiem. … Tomēr ▾ pirmo reizi nolē mā m doties uz savu mī ļ o Turciju agrā pavasarī , jo tur bija lielisks viesnī cas ī paš ais piedā vā jums mū su randiņ iem. Norē ķ ini notiek ā tri. Viesnī ca tiek reklamē ta kā gandrī z jauna, tač u tā s dizains ir nedaudz skumjš ar biroja pelē ko krā su salikumiem. Bet tas ir no pirmā acu uzmetiena. Visur tī rī bas pasū tī jums dzē rienus vestibilā . Viesnī ca mums par pā rsteigumu bija pilna ar eiropieš iem un arā bu tū ristiem, kas diezgan mierī gi sadzī voja, sē ž ot uz omulī giem dī vā niem vestibilā un visur. Telpas, mums š ķ iet, ir diezgan ekonomiski saspiestas, dabū jā m 1. korpusu, visa santehnika š ika, viss darbojas labi. bet gultas arī diezgan š auras un mums nepatika matrač i. Ikdienas gultas tī rī š ana reizi nedē ļ ā , dvieļ u maiņ a katru dienu. Mums nepatika, ka apkopē jas ļ aujas rakņ ā ties pa mantā m un izmantot mū su kosmē tiku (droš i vien mē s nebijā m vienī gie, kas to pamanī ja). Visur personā ls ir ļ oti, ļ oti pieklā jī gs, viss tiek darī ts zibens ā trumā . Labs spa, laba trenaž ieru zā le. Restorā ns nav slavē jams, ē dieni ir lieliski pasniegti, un apkalpoš anas kvalitā te ir vienkā rš i prasmju virsotne. Tas pats pludmales augstā kā lī meņ a restorā nā . Pati pludmale ir plaš a, tī rī bu 100% uztur milzī gs daudzums sauļ oš anā s krē slu un daž ā di citi atribū ti servisam. nokļ ū t pludmalē nav problē mu. Ja noņ emam mazos trū kumus, viesnī cai liksim stabilu pieci no pieciem. Nedomā jiet atgriezties š eit vē lreiz. Ekskursiju Kijevā iegā dā jā s operators ANNex tour, tas pats - transfē ra lidojums, viss kā rtī bā ! ieteikt
аватар OlegAE
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar to, ka savā ziņ ā viesnī ca ir unikā la - Kundu tā ir vienī gā.5* ekonomiskā klase. Ar saprā tī gu cenu politiku tas bū s hit. ) Otrajā rindā viņ am priekš ā ir Dolphins Imperial un Diva. Viesnī ca acī mredzot celta kā parasts dzī vojamais komplekss - blakus esoš ā s mā jas ir tieš i tā das paš as arhitektū ras - t. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka savā ziņ ā viesnī ca ir unikā la - Kundu tā ir vienī gā.5* ekonomiskā klase. Ar saprā tī gu cenu politiku tas bū s hit. ) Otrajā rindā viņ am priekš ā ir Dolphins Imperial un Diva. Viesnī ca acī mredzot celta kā parasts dzī vojamais komplekss - blakus esoš ā s mā jas ir tieš i tā das paš as arhitektū ras - t. i. viss ir kapitā li izdarī ts, sienas starp istabā m biezas, perfekta skaņ as izolā cija. Nekad neko tā du lī dzī gā s viesnī cā s nebiju redzē jis. Ko diemž ē l nevar teikt par logiem. . . Ja pē kš ņ i dabū si istabu 3. vai 4. korpusā ar skatu uz rotaļ u laukumu starp š ī m ē kā m - kategoriski atsakieties - nevarē siet normā li gulē t. Un iemesls tam ir disko klubs. Uz tā s pat ir uzraksts, kur krieviski baltā krā sā rakstī ts, ka stipra skaņ a var radī t diskomfortu. ) Tā s apmeklē tā ji nez kā pē c uzskata par savu pienā kumu atvē rt durvis plaš ā k, acī mredzot, lai visi viesnī cā dzirdē tu. cik lieliski viņ iem tur ir. Miegs nav iespē jams. Varbū t tas ir apsolī tais diskomforts. . . Bet jaunieš iem - tas tā !
Pludmale vienkā rš i ideā la, vietas pietiek visiem, puse no sauļ oš anā s krē sliem jau zem jumta, ir lapenes (tikai tā s ir tā lu no jū ras). Arī restorā ns pludmalē ir ļ oti ē rts (pusdienā s liek kā dus augļ us, kas nav galvenajā restorā nā ; -)). Ī paš s paldies par pludmales dvieļ u sakā rtoš anu - atnā c uz pludmali no rī ta - paņ em dvieli, nodod pusdienā s, pē c vakariņ ā m atkal paņ em svaigu. Jums tas nav jā ņ em lī dzi uz viesnī cu. Viņ i jū s aizvedī s uz pludmali ar vē su atvē rtu autobusu. Lai gan ar kā jā m vajag tieš i tik pat laiku - 5 minū tes. Autobuss - ik pē c 15 minū tē m.
Animā cijas pludmalē var teikt, ka nav vispā r. No parastajiem - tikai ū dens aerobika un volejbols. Kopumā es animā cijas komandai liktu 3. Ietaupa tikai uzaicinā tie mā kslinieki - tas ir patieš ā m interesanti.
Arī ē diens viesnī cā ir lielisks! Ļ oti daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs! Jū s laizī sit savus pirkstus kū kas. Ļ oti bī stami svaram ; -) Gaļ a ir daudzveidī ga katru dienu - gan pusdienā s, gan vakariņ ā s. Liellopu gaļ a daž ā dā s versijā s, grilē ts tī tars, vistas spā rniņ i, stilbiņ i, reizē m bija jē ra gaļ a. Arī katru dienu grilē tas zivis, starp salā tiem bija pat marinē tas brē tliņ as. Arī daudz daž ā du augļ u. Viss alkohols ir ļ oti kvalitatī vs. Pudelē s pildī ts vī ns, š ampanietis, visā di liķ ieri, ļ oti labi vermuti, rums, degvī ns, viskijs, brendijs, vē ž i. . . Vispā r katrai gaumei. 24 stundas diennaktī . ) Pā rsteidzoš i, es nekad neesmu redzē jis, ka kā ds miskastē bū tu piedzē ries, kauties utt. , lai gan mū su tautieš i viesnī cā , iespē jams, ir vairā kumā .
Personā ls gandrī z visi saprot krievu valodu, ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi cilvē ki. Uzkopš ana istabā s ir arī.5.
Vispā r, ja nebū tu diskotē kas kluba trokš ņ a - viss ir 5 plus!
аватар NadyaFakak
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar diviem bē rniem 2013. gada jū nijā . Labas istabas, ā tri novietotas. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Tī rī ts katru dienu, veļ a mainī ta ik pē c trim dienā m. Viesnī cas teritorija ir maza, bet vairā k nekā piemē rota ģ imenē m ar bē rniem – grū ti apmaldī ties. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar diviem bē rniem 2013. gada jū nijā . Labas istabas, ā tri novietotas. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Tī rī ts katru dienu, veļ a mainī ta ik pē c trim dienā m.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet vairā k nekā piemē rota ģ imenē m ar bē rniem – grū ti apmaldī ties. Barī bas pietiek, tikai ar augļ iem - nepatikš anas, iespē jams, ir ietekmē juš as atpū tas laiku - jū nija sā kumu. Izklaide bē rniem - rotaļ u laukums, bē rnu baseins ar slidkalniņ iem. animā cija - ne pā rā k laba, bet mū su bē rni vienmē r atrada, ko darī t. Lī dz pludmalei - 400 metri, ar bē rniem vē l tā lu. Bet pludmale ir tī ra, pludmalē ir daž ā di gumijas slidkalniņ i, batuti, animā cija. Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti.


iemiesojums pavel-buk
Sveiki, vai viesnīcā ir iespējams smēķēt jebkur?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в Ларе — районе города Анталия. Имеет небольшую территорию, развитую инфраструктуру, хорошие номера. Был открыт в 2013 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Состоит из четырех 8-ми этажных зданий. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в Лара, в 9 км от центра Анталии и в 14 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится в 330 м от отеля, через дорогу. Длина пляжной полосы — 150 м. Пляжный клуб — 27 000 м2. Заход в море — песок. 1 деревянный пирс. Курсирует шаттл на пляж, бесплатно. Пляжные полотенца — бесплатно. Павильоны платно. Бар на пляже (10.00-18.00).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (бесплатно, на территории), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), магазины, 7 ресторанов — 1 основной ресторан и 6 A’la Carte ресторанов (требуется резервация, Барбекю A’la Carte ресторан – платно) рыбный, турецкий, итальянский, азиатский, мексиканский. При проживании 7 ночей по системе UAI одно посещение одного ресторана бесплатно, при проживании от 7 ночей и выше - 2 А`ля карт ресторана по одному разу бесплатно, 5 баров, открытый бассейн 750 кв.м, спортивный бассейн 250 кв.м (отдельная часть большого бассейна), аквапарк с 4 горками 140 кв.м (8+), крытый бассейн с подогревом, работает с 20 ноября по 31 марта.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский открытый бассейн 140 кв.м, с 4 горками, аквапарк с 4 горками (8 лет и старше), мини-клуб (4-12 лет), мини-диско, кинотеатр для детей, спальная комната (в мини-клубе), детское меню (обед, ужин), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — анимация, живая музыка (в определенные дни), турецкая баня, сауна, парная, амфитеатр, баскетбол, мини-футбол, пляжный волейбол, дартс, 1 теннисный корт с искусственным покрытием, аренда оборудования. 4 водные горки. Платно — массаж, салон красоты, парикмахерская, освещение теннисного корта, все виды водного спорта на пляже, курсы дайвинга.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 396 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер (в зависимости от погодных условий и в определенное время), телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), прямой телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (безалкогольные напитки — пополнение ежедневно, пиво в день прибытия), электрический чайник и набор для приготовления чая и кофе, гладильная доска и утюг (по запросу), ванная комната c душевой кабиной, фен (бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 2 раза в неделю room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Kemerağzı Mah. Tesisler Cad. No: 333, Muratpaşa, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 352 33 33 Fax: +90 242 352 43 32
Tīmekļa vietne: Ramada Resort by Wyndham Lara
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).