Šausmas!

Rakstīts: 25 jūnijs 2010
Ceļošanas laiks: 10 — 25 maijā 2010
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Laba diena visiem!
Lai jū su atvaļ inā jums nekļ ū tu par sliktā ko, es jū tu nepiecieš amī bu pastā stī t par savē jo.
Maijā devā mies ar mā su uz Turciju, uz Lara beach 5* viesnī cu. Pakalpojumus sniedza “Anex-Tour” ar Jekaterinas Mamijevas pā rstā vē tā s aģ entū ras “Ginis Tour” (Sanktpē terburga) starpniecī bu.
Es atzī mē ju, ka septī to reizi lidoju uz Turciju un nevaru sevi klasificē t kā meiteni ar trauslu psihi)))
No biļ eš u saņ emš anas sā ka parā dī ties pumpuri. Izrā dī jā s, ka lidojā m nevis ar lī gumā norā dī tajā m aviokompā nijā m. Tas, protams, neietekmē ja mū su garastā vokli, drī zā k tas likā s dī vaini.

Tagad ziedi. Transfē rs mū s sagaidī ja, gide Olga laiski trakojā s par mū su “brī niš ķ ī go atpū tu” augstā k norā dī tajā viesnī cā un pē c tam izsē dinā ja citā viesnī cā ar lī dzī gu nosaukumu un izmeta ar maš ī nu. Nedaudz pietū kuš i, reģ istratū rā uzzinā jā m, ka dzī vosim š ajā viesnī cā . Protams, atteicā mies, zvanī jā m uz visiem iespē jamiem numuriem, nekā das atbildes, “Anex tour” devā s mā jā s. Kuponā pat nebija norā dī ta viesnī cas adrese. Piedraudot izsaukt policiju, mums izsauca taksi (par mū su naudu) un aizsū tī ja no grē ka uz mū su viesnī cu. Te jau ogas applū duš as. . . Mums piedā vā ja piemaksā t 15 eiro no katra, par katru uzturē š anā s dienu viesnī cā . Mē s atteicā mies. Joprojā m mē ģ ina zvanī t uz Krieviju. Krievijā tieš ais biļ etes pircē js zvanī jis arī ceļ ojumu aģ entam un tū risma operatoram. Viņ i mū s apmetinā ja, draudot izmest no viesnī cas, vienkā rš i dariet to mazā istabiņ ā ar 1 gultu un logiem uz bū vlaukumu un viesnī cas izkrauš anas punktu. Nebija iespē jams gulē t ne dienu, ne nakti (visas uzturē š anā s laikā darbinieki neizrā dī ja nekā du iesaistī š anos mū su problē mā s. Viņ i ar visu savu uzvedī bu parā dī ja, ka viņ i mū s š eit negaida. Viņ i nenē sā ja dvieļ us, daž reiz tur nebija ziepes un tualetes papī rs! Starp citu, restorā nā ir ļ oti maz augļ u, ā bolu un citrusaugļ u, vē l skā bs augļ u kokteilis). No rī ta man ieteica klusē t un dzī vot tur, kur viņ i apmetuš ies. Gide "Aneks Tour" Ilona parā dī jā s nā kamajā dienā , izturē jā s rupji, piedā vā ja piemaksā t naudu. Tad uzradā s tie paš i nesaprotamie “Anex Tour” pā rstā vji, kas vainoja mū s un pā rliecinā ja, ka tas, ko dabū jā m, ko samaksā jā m un atsakā s no papildu izdevumiem “uzvedas izaicinoš i”. Informā cija par papildu pakalpojumiem un atgrieš anā s lidojumu un transfē ru netika sniegta. Tā mē s pavadī jā m brī vdienas.
“Anex Tour” vienkā rš i neatbildē ja uz manu prasī bu (ar akcepta parakstu), kā rtē jo reizi parā dot savu nevē rī bu pret klientiem un patē rē tā ju tiesī bā m. Viesnī ca izrā dī ja tā du paš u attieksmi!
Es vē rsos tiesā un dalos ar visiem, kam rū p savs atvaļ inā jums!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu