Lara Hadrianus Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.310
№48 viesnīcas reitingā Antālija
6.6 Numurs
6.8 apkalpošana
6.5 Tīrība
4.1 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Ekonomiska neliela pilsētas viesnīca. Uzcelta 2006. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар yaroslava5152
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es devos ar bē rnu un tā pē c izvē lē jos 3 zvaigznes. viesnī ca pē c principa - "cena-kvalitā te". Nokā rtots uzreiz. Istaba normā la, kondicionieris, bez prusaku. Neaizmirsti paņ emt lī dzi ziepes un š ampū nu! Pludmales dvieļ i netiek izsniegti! Viesnī ca ir normā la. … Tomēr ▾ Es devos ar bē rnu un tā pē c izvē lē jos 3 zvaigznes. viesnī ca pē c principa - "cena-kvalitā te". Nokā rtots uzreiz. Istaba normā la, kondicionieris, bez prusaku. Neaizmirsti paņ emt lī dzi ziepes un š ampū nu! Pludmales dvieļ i netiek izsniegti! Viesnī ca ir normā la. Budž eta iespē ja. Pludmale atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā . Smiltis. Jū ra tī ra, cilvē ku maz. Ir maksa - 3-5 dolā ri, ir bezmaksas - netā lu, un ir pludmale no viesnī cas bez maksas, bet tā ir tā lu.
Ē diens ir slikts, lai gan es nepaliku izsalcis, bet bē rns neko neē da! Nemitī gi deva vistu, tad spā rnus, tad muguriņ as, tad gabaliņ us nesaprotamā mē rcē , tad tī rradņ us – š ausmī gi. Blakus bija restorā ns, tur vakarā bē rnu pabaroja par 40 kā rtā m liru - 5 dolā ri.
Reģ istratū rā visi labi runā krieviski. Pilsē tas centrā var nokļ ū t ar pilsē tas autobusu par 4 lirā m (bet iepriekš jā iegā dā jas autobusa karte).
Море
аватар genanika
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir normā la. Trī s zvaigznes. Tā ir patiesī ba. Budž eta iespē ja. Pludmale atrodas 7 minū š u gā jiena attā lumā . Smiltis. Ē diens labs, daudz dā rzeņ u un ē dieni no dā rzeņ iem. . . Alkohols uz krā na ir viss turku. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir normā la. Trī s zvaigznes. Tā ir patiesī ba. Budž eta iespē ja. Pludmale atrodas 7 minū š u gā jiena attā lumā . Smiltis. Ē diens labs, daudz dā rzeņ u un ē dieni no dā rzeņ iem. . . Alkohols uz krā na ir viss turku. . . Bezalkoholiskie dzē rieni: fanta, kola, ir minerā lū dens ar gā zi. Kafija laba. Tē ja. Mī nus viens - lidmaš ī nas. . . Pā rē jais viss kā rtī bā . Iesakā m budž etam.
аватар irren7_ukr.net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Noticē juš i atsauksmē m par viesnī cu vietnē TurPravda (vē rtē jums 9.5), nopirkā m ceļ ojumu visai ģ imenei un ļ oti ž ē l. Iekā rtojā s bez problē mā m (iedeva atslē gas un pateica kur jā iet), bet istabiņ a reģ istrē š anā s brī dī bija netī ra, putekļ u kā rta, it kā. … Tomēr ▾ Noticē juš i atsauksmē m par viesnī cu vietnē TurPravda (vē rtē jums 9.5), nopirkā m ceļ ojumu visai ģ imenei un ļ oti ž ē l. Iekā rtojā s bez problē mā m (iedeva atslē gas un pateica kur jā iet), bet istabiņ a reģ istrē š anā s brī dī bija netī ra, putekļ u kā rta, it kā.2 mē neš us noteikti nebū tu tī rī juš i. Viņ i lū dza noņ emt, noņ ē ma, bet rezultā ts ī paš i nemainī jā s. Istabā C505 ir saplē stas tapetes, gultā ir caurumi. Bet man svarī gā kais bija ē diens, mē s ceļ ojā m ar trim bē rniem. Kuponā bija viss iekļ auts, bet bē rni bija nemitī gi izsalkuš i, jo, piemē ram, pusdienā s pasniedza tomā tu ar sieru, ceptus kartupeļ us (ciema tipa mizā ), tukš us rī sus, tukš us vermicelli, reizē m parā dī jā s kaut kas lī dzī gs panē tajā m kotletē m ( gaļ a un nesmarž oja) un daž i salā ti (no brokastī m neē sti cukini, pā rlieti ar kā du mē rci vai sē nes ar kā du mē rci). Ja neskaita melones, arbū zus un ziemas ā bolus, septembrī nebija nekā no augļ iem. Un to visu pavā ri izdalī ja caur stiklu tā , it kā jū s apzagtu viņ u mā ju. Izlidojā m 23:00, nā ca klā t lū gt palikt istabā lī dz 14:00 (izrakstī š anā s 12:00), jo 4 gadus vecs bē rns guļ pusdienā s, atbildot man atteica, bē rns gulē ja manā s rokā s netā lu no reģ istratū ras. Mē s Turcijā atpū š amies ne pirmo reizi, bet tā das š ausmas vē l neesam redzē juš i, š is nav 4*, kā bija rakstī ts mū su norē ķ inu kuponā , un pat ne 3*, tas ir stabils 2.
аватар OLENA595379
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Naktsmī tņ u dē ļ izvē lē jā mies š o viesnī cu, lī dz pludmalei 5 minū š u gā jiens, blakus bazā ri, proti, man viss patika. Istaba, kurā mē s tikā m izmitinā ti, ir brī niš ķ ī ga. Ē diens labs, pilns ar visu, neviens nepalika izsalcis. … Tomēr ▾ Naktsmī tņ u dē ļ izvē lē jā mies š o viesnī cu, lī dz pludmalei 5 minū š u gā jiens, blakus bazā ri, proti, man viss patika. Istaba, kurā mē s tikā m izmitinā ti, ir brī niš ķ ī ga. Ē diens labs, pilns ar visu, neviens nepalika izsalcis. Bija baseins bē rniem, pieauguš ajiem, bija slidkalniņ š , rotaļ u istaba bē rniem, ikdienas izklaides programmas.
аватар lena-angell
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patī k š ī viesnī ca, kā pē c jū s neesat 4*? ESAT PELNIJIS 4*! ! ! ! ! Dvieļ i un pasts. veļ a tika mainī ta dienas laikā . Virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga, personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs. Dzē rienu pā rpilnī bā , interesantas kultū ras programmas: bē rnu un pieauguš o diskotē kas, austrumu un tautas dejas, konkursi, dī dž eji, spē ļ u istaba, dzī vā mū zika! ! ! ! ! ! ! Istabā ir fē ns, š ampū ns, ziepes. … Tomēr ▾ Man patī k š ī viesnī ca, kā pē c jū s neesat 4*? ESAT PELNIJIS 4*! ! ! ! ! Dvieļ i un pasts. veļ a tika mainī ta dienas laikā . Virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga, personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs. Dzē rienu pā rpilnī bā , interesantas kultū ras programmas: bē rnu un pieauguš o diskotē kas, austrumu un tautas dejas, konkursi, dī dž eji, spē ļ u istaba, dzī vā mū zika! ! ! ! ! ! ! Istabā ir fē ns, š ampū ns, ziepes. Istabā ir arī daudz mē beļ u. Hamam reiz bija bez maksas. Un viens iepirkš anā s brauciens uz pilsē tu, bet savas iespē jas neizmantojā m. pludmale 10 min iet, ja vispā r, ja pludmale no viesnī cas, autobuss tiek pā rvadā ts trī s reizes dienā.9. 45.10 gads. un 14 gadi. un atvest pulksten 12.45, 13 gadi. , 17 gadus vecs.

IESAKU Š O VIESNĪ CU! ! ! ! ! TU ESI LABĀ KAIS. VĒ LU JUMS KLIENTU JŪ RU JŪ SU VIESNĪ CĀ .
аватар LiliyaWitness
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i to ielika uzreiz. Lielisks baseins, Lielisks ē diens, tī rs, nauda tika atstā ta istabā , neviens neuzkā pa, baroja kauš anai. Milzī gas gultas, ē rtas, kondicionieris, spoguļ i. Trū kumi: ne visi ietilps duš ā , tā lu no jū ras, apmē ram 800 metri. … Tomēr ▾ Viņ i to ielika uzreiz.
Lielisks baseins, Lielisks ē diens, tī rs, nauda tika atstā ta istabā , neviens neuzkā pa, baroja kauš anai.
Milzī gas gultas, ē rtas, kondicionieris, spoguļ i. Trū kumi: ne visi ietilps duš ā , tā lu no jū ras, apmē ram 800 metri.
Ē diens svaigs, laba izvē le, bē rns bija pilns, apkalpoš ana ā tra.
Man nepatika attā lums lī dz jū rai, baseins lī dz 19-00, pē c tam nevar, diskotē ka lī dz 11, bē rns neguļ .
аватар Olga359730
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu bijis š ajā viesnī cā jau iepriekš un nolē mu atgriezties. Viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Visur diezgan tī rs, istabiņ as nav sliktas. Teritoriā li normā lā vietā , tuvu jū rai, ko var staigā t kā jā m. … Tomēr ▾ Esmu bijis š ajā viesnī cā jau iepriekš un nolē mu atgriezties. Viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Visur diezgan tī rs, istabiņ as nav sliktas. Teritoriā li normā lā vietā , tuvu jū rai, ko var staigā t kā jā m. Netā lu ir kaut kas lī dzī gs parkam, lai gan to grū ti nosaukt par parku. Š ī s viesnī cas mī nuss ir tā ds, ka viņ i jū s aizvedī s uz pludmali nedaudz nepareizā laikā . Internetu neizmantoju, tā pē c neko par to nezinu. Bet ē diens š eit ir diezgan labs. Š ī ir diezgan normā la viesnī ca, mī nus tikai transports uz pludmali nav ī stajā laikā .
аватар natad0684
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas pilsē tā , netā lu no veikaliem, tū risma firmā m un ceļ a, pa kuru transports ved uz pilsē tu. Lī dz jū rai kopē jā pludmalē pastaiga 15 minū tes. Un privā tā pludmalē no viesnī cas, kas atrodas 3 km attā lumā no viesnī cas, autobuss kursē divas reizes no rī ta un divreiz pē cpusdienā pulksten 16:00 ved cilvē kus atpakaļ . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pilsē tā , netā lu no veikaliem, tū risma firmā m un ceļ a, pa kuru transports ved uz pilsē tu. Lī dz jū rai kopē jā pludmalē pastaiga 15 minū tes. Un privā tā pludmalē no viesnī cas, kas atrodas 3 km attā lumā no viesnī cas, autobuss kursē divas reizes no rī ta un divreiz pē cpusdienā pulksten 16:00 ved cilvē kus atpakaļ . Autobusu krā mu tirgū jū s nevarat nokļ ū t.
Virtuve laba, daudz pā rtikas, ī paš i dā rzeņ i.
Personā ls ir pretimnā koš s un draudzī gs.
Ekskursijā s labā k doties caur vietē jiem uzņ ē mumiem, kas atrodas uzreiz pā ri ceļ am, jo ​ ​ tie ir daudz lē tā ki. Bet daž ā s ekskursijā s varat doties arī ar parastu pilsē tas autobusu, vadoties pē c tieš saistes kartes tā lrunī . Piemē ram, ū denskritumi, smilš u figū ru muzejs (ļ oti tuvu), The Land Of Legends Kingdom Hotel, kuras teritorijā atrodas izklaides slidkalniņ i (maksas), gaisa balons (maksas), Dubaijas mini strū klakas un liela teritorija butiki. Un pats galvenais, katru vakaru sā kas pasaka, kuras varoņ i ir smaiļ oš ana, daudz ziepju burbuļ u, debesu pē rkona instalā cija un aktierspē le ir tik skaisti iestudē ta, ka atcerē sies visu mū ž u (ieeja š ī kompleksa teritorija ir brī va).
Interneta nozvejas numurā un viesnī cas teritorijā . Un viesnī cas teritorijā ir daž ā das izklaides programmas.
аватар DGYDI
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Esmu Turcijā , ne pirmo reizi, bet tā du maldinā š anu nebiju redzē jis! ! ! Pirmkā rt, š ī ir viesnī ca ar maksimums divā m zvaigznē m, jo ​ ​ sā kot no reģ istratū ras, kur tevi neieved uz tavu istabu, bet vienkā rš i iedod istabiņ as atslē gu un vienu uz diviem un saka ej pa labi vai pa kreisi, tas arī viss ! ! ! Otrais ir netī rumi un vē lreiz netī rumi, 10 dienas gulta netika mainī ta, grī da tika izslaucī ta vienu reizi, dvieļ i tika vienkā rš i izlikti, lai uz balkona nož ū tu, un uz balkona nebija veļ as auklas un viss tika piekā rts uz sarū sē juš ā m margā m - starp citu, viņ iem nav pludmales dvieļ u, velciet no mā jā m. … Tomēr ▾ Esmu Turcijā , ne pirmo reizi, bet tā du maldinā š anu nebiju redzē jis! ! ! Pirmkā rt, š ī ir viesnī ca ar maksimums divā m zvaigznē m, jo ​ ​ sā kot no reģ istratū ras, kur tevi neieved uz tavu istabu, bet vienkā rš i iedod istabiņ as atslē gu un vienu uz diviem un saka ej pa labi vai pa kreisi, tas arī viss ! ! ! Otrais ir netī rumi un vē lreiz netī rumi, 10 dienas gulta netika mainī ta, grī da tika izslaucī ta vienu reizi, dvieļ i tika vienkā rš i izlikti, lai uz balkona nož ū tu, un uz balkona nebija veļ as auklas un viss tika piekā rts uz sarū sē juš ā m margā m - starp citu, viņ iem nav pludmales dvieļ u, velciet no mā jā m. Un jums vajadzē ja redzē t, kā viņ i taupa tualetes papī ru....ieveda pā rtī tus gabalus! ! ! Treš ais ir ē diens, tas ir arā biem un ne jau tā pē c, ka esmu tik izlutinā ts un mā jā s ē du 9 veidu ē dienus, NĒ , bet izdariet secinā jumus dienā s, vienu reizi cepta siļ ķ e un vienreiz cepta skumbrija, tikai vista, garnē jums rī si un frī kartupeļ i un tad baklaž ā ni plus cukini, sasmalcinā ti tomā ti plus gurķ is, redī si, citrons, dilles, č ili pipari, sasmalcinā ti kā posti un burkā ni, arbū zs ar meloni, airā ns ar piparmē tru un vē l kafija....paņ em no viņ iem savē jo, knapi silts nesaprotams dzē riens, tā pē c visi gā ja uz veikalu un pirka maisos, bet tik un tā bija problē ma ar verdoš u ū deni. Ir baltvī ns un sarkanvī ns, ir dž ina paveids, degvī na raki un alus, BET visiem tiek dots ar neapmierinā tu skatienu, un viss ir š ausmī gi atš ķ aidī ts. . . un pusdeviņ os viņ iem beidzas glā zes, un ja neesi viens un vē lies paņ emt divus dzē rienus, tad tev rokā s iedos tikai vienu, kaut kur piecpadsmit lī dz desmitiem pie bā ra ir ļ auž u pū lis, gan mū sē jie, gan arā bi, bet bā rmenis spī tī gi spē lē uz laiku un pat kolu nelej, blakus stā v ģ enerā lmenedž eris un saka 10os viss bū s tikai par naudu, un vē l no viņ a palikuš i taukaini plankumi, it ī paš i ja tu ņ em kolu, tā s ir tik pretī gi redzamas glā zē . Baseinā peldas irā ņ u pū ļ i, un viņ u tur ir 80%. Un vakari vispā r ir atseviš ķ s jautā jums, krievi sē ž č ī bā s un klikš ķ sē klas, un arā bi ieslē dz turku mū ziku, sē ž pie bā ra un izklaidē jas, bet tas viss ilgst kaut kur lī dz 11 nu lī dz 11.30 un viss viesnī ca guļ.... Nu ar pā ris izņ ē mumiem. . . ir krievi un arā bi, kas kaut kur staigā...Ī sā k sakot - GARLAICĪ GI! NETĪ RĪ GI! SLIKTI UN Ē NOŠ I! Ž ē l, ka tū roperatori reklamē ja š o nelaimī go viesnī cu, kur ē damistabā virtuves vajadzī bā m ir TIKU KASTE, kā da netī ra un nabadzī ga virtuve! Ticiet man, visu laiku mē s neskandalē jā m un nedusmojā mies. jebkurš , mē s vienkā rš i devā mies uz pludmali un baudī jā m jū ru. Mē s tikai vē lamies JŪ S paglā bt no kļ ū das, piekrastē ir arī citas viesnī cas š ajā cenu kategorijā . Bet, ja biļ ete jau iegā dā ta, atceries, ka laiks skrien ā tri un esi ieradies jū rā , tā pē c peldies, sauļ ojies un mī li !! ! !
аватар Olexy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i. . jo tā atrodas tuvu vietai, kur vē lē jos atrasties. Ierodoties mani ilgi nelika istabiņ ā . . tad vispā r piedā vā ja uz citu viesnī cu . . kā uz vienu nakti. . bet uzzinot, ka paņ ē ma biļ eti caur Tez tour viņ i apmetā s gandrī z nekavē joties. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i. . jo tā atrodas tuvu vietai, kur vē lē jos atrasties. Ierodoties mani ilgi nelika istabiņ ā . . tad vispā r piedā vā ja uz citu viesnī cu . . kā uz vienu nakti. . bet uzzinot, ka paņ ē ma biļ eti caur Tez tour viņ i apmetā s gandrī z nekavē joties. Kopumā labas brī vdienas. telpas ir tī ras. smaidī gs un mē reni augstprā tī gs personā ls)). bez animā cijas. . vakara diskotē ka pagrabā . krievvalodī go ir ļ oti maz . . ģ imenes ar bē rniem . . tā das . .
no plusiem - bezmaksas Wi-Fi un 10-15 min. vismaz pilsē tas pludmale. ē diens ir ierasts uz 3 ar pusi zvaigznē m . . dā rzeņ i, augļ i, visā di sautē jumi - labi! gaļ a-zivis-vista - apmierinoš i.
Vienī gais, kas mani nedaudz sarū gtinā ja, bija vietē jais pipars Mustafa reģ istratū rā . No rī ta, 2 stundas pirms izlidoš anas, es gribē ju audzē t 200 USD par papildu veidu. pakalpojumi (es pati gā ju un manā istabā ieradā s viesi, kuri neizmantoja nekā dus pakalpojumus, piemē ram, baseinu, ē dienu. . ). Protams es saku - Sauc mani par savu menedž eri! ! un viņ š , stulbenis, sauca apsargu, viņ i stā vē ja pie durvī m un nelaida iekš ā . . un ir tik agrs - kā di 6-7 no rī ta. . viesnī cas vadī ba bū s tikai no 9. . tieš i tā kad mana lidmaš ī na izlido. . Mustafa ir brī niš ķ ī gi saprasts. .
Es, protams, biju nedaudz apbē dinā ts. . Es domā ju, pie velna viņ am ar lidmaš ī nu. Es labā k tē rē š u naudu par biļ eti nā kamajam reisam, nekā iedodu š os blē ž us. . nu un tur varē tu tā lā k ar priekš niecī bu apspriest, ka ja ir tā ds noteikums, tad uzreiz jā runā un jā ņ em nauda par to. . un nevis tad kad tu aizbrauc. . un tikai tad, kad es jau biju atteicies no transfē ra, noliku savas mantas un grasī jos gaidī t viesnī cas vadī tā ju, pats č alis aizskrē ja pē c mikroautobusa, kurš jau bija gandrī z aizbraucis, apturē ja š oferi un pateica apsargs FU!
Parādīt vairāk »


iemiesojums bininel
Šī viesnīca tiek piedāvāta TA. Cik tālu ir pludmale un vai to var sasniegt ar kājām? Un kā notiek ieiešana jūrā?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums natglvk
Lūdzu pasaki man. Kā kopumā ir viesnīca? Ēdiens, atrašanās vieta, izklaide (diskotēkas) pludmales animācija Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums anna-brekke
sveiki))) Es lieliski pavadīju laiku jūsu viesnīcā 2011. gada februārī. Vai jūs lūdzu iedodiet man Ahmet (vīrieši, kuriem jūsu viesnīcā ir mazs veikals. Viņš ir arī šoferis) tālruņa nr. lūdzu! paldies +77772445550. [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Экономичный небольшой городской отель. Построен в 2006 году, последняя реставрация сделана в 2012 году. Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 7 км от аэропорта, в 10 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts В 300 м через дорогу от городского пляжа. Автобус до пляжа: бесплатно (2 раза в день), пляжные полотенца (платно), бар на пляже платно).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, чистка обуви (платно),

услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), room service: платно (10:00 – 22:00), ТВ-зал, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 бар, 1 ресторан, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Волейбол на пляже бесплатно. 1 водная горка, часы работы с 10:00-12:00 и с 14:00-17:00.(работает в зависимости от погодных условий).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 132 номера. Отель состоит из трех 6-этажных зданий (40% номеров с видом на море).

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, мини-бар (только вода бесплатно), спутниковое ТВ с российским каналом, прямой телефон, интернет (платно), душ/ванна, банные принадлежности, фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Lara Mahallesi Lale 3 Sokak No:1, Lara, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 349 66 01
Fax: +90 242 349 66 04
Tīmekļa vietne: Lara Hadrianus Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.