Nirvana Cosmopolitan 5*– Atsauksmes

47
Novērtējums 7.410
№23 viesnīcas reitingā Antālija
6.6 Numurs
8.4 apkalpošana
6.8 Tīrība
8.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2020. gadā. Viesnīcas oriģinālais dizains XXI gadsimta augsto tehnoloģiju stilā. Galvenie būvmateriāli ir stikls, metāls un plastmasa. Milzīgajā zālē aptuveni 500 m garumā viesus pārsteigs uz grīdas uzstādīti plakanā ekrāna monitori, kas rāda MTV programmas. Stikla sienu koridori iziet uz pagalmu. Oriģināls lāzeršovs īpašā baseinā, "dziedošās" strūklakas. Liela, ne pārāk zaļa zona. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар xeops
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas majestā tiskā ē ka ir pā rsteidzoš a! Man likā s, ka braucam uz kā das rū pnī cas darbnī cu, vai uz lidostas terminā li, bet noteikti ne uz viesnī cu. Bet pē c pā ris dienā m sapratu, cik š eit viss ir pā rdomā ts, atradu savas mī ļ ā kā s mā jī gā s vietas, novē rtē ju arhitektonisko risinā jumu! Ļ oti labs restorā ns un vispā r ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī cas majestā tiskā ē ka ir pā rsteidzoš a! Man likā s, ka braucam uz kā das rū pnī cas darbnī cu, vai uz lidostas terminā li, bet noteikti ne uz viesnī cu. Bet pē c pā ris dienā m sapratu, cik š eit viss ir pā rdomā ts, atradu savas mī ļ ā kā s mā jī gā s vietas, novē rtē ju arhitektonisko risinā jumu!

Ļ oti labs restorā ns un vispā r ē diens. Piemē ram:
– Lasis citā formā bija katrā s pusdienā s un vakariņ ā s.
- Garš ī gi saldie ananā si un pū ķ a augļ i. Un jums nav jā jautā.
- Starbucks kafejnī ca ir iekļ auta "viss iekļ auts" cenā . Lai gan salī dzinā jumā ar parasto kafejnī cu viņ iem ir saī sinā ta ē dienkarte, kafija ir lieliska!
- Bā rmeņ i ā tri ielej, un ko jū s prasā t. Sagatavo kompleksus kokteiļ us.
- Teritorijā ir atseviš ķ a "tē ja" prom no burzmas.

Bez volā niem, moderni, oriģ inā li un ē rti. Ir nelielas nianses, bet snobi visur atradī s, par ko sū dzē ties. Ziepes un citi š ampū ni ir ī sti L'Occitane.

Lieliska apkalpoš ana, meitenes reģ istratū rā ļ oti izpalī dzī gas!
Teritorija nav ļ oti zaļ a, un lī dz pludmalei ir laba pastaiga. Ja pē c brokastī m iesi peldē ties jū rā un aizmirsi peldbiksī tes, iekodī si elkoņ os : -) Pludmale plaš a, liela un tī ra. Ieeja ir sekla, ē rta ar maziem bē rniem. Saulrietā dī dž ejs spē lē lounge uz mola, atmosfē ra vienkā rš i aizlido ...

Tik lielisku Wi-Fi nebiju redzē jis nevienā viesnī cā . Internets ir absolū ti visur un absolū ti vienmē r.

Visā s Turcijas viesnī cā s ir kaķ i. Bet, tā kā š ī ir pretencioza viesnī ca, kaķ i š eit ir tikai melni, ar spī dī gā m apkaklē m ar zvaniņ iem.

Es š eit atgrieztos! Un kopā ar ģ imeni, draugiem un sevi, lai strā dā tu attā linā ti.
аватар aas1978
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā , atpū ta iet uz beigā m, saistī bā ar kuru nolē mā m uzrakstī t atsauksmi. Uz š o viesnī cu ieradā s pē c radinieku ieteikuma, kuri iepriekš š eit bija atpū tuš ies. … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā , atpū ta iet uz beigā m, saistī bā ar kuru nolē mā m uzrakstī t atsauksmi. Uz š o viesnī cu ieradā s pē c radinieku ieteikuma, kuri iepriekš š eit bija atpū tuš ies. Ieradā mies 16.00 un uzreiz mū s iekā rtoja, prasī ja ģ imenes istabu, tā tad 2+2, daž ā du dzimumu bē rni jau nav mazi, bet mums atteica. Tā kā viņ i saprata, ka viņ iem vienkā rš i vajadzī ga istaba, kur pavadī t nakti, viņ i uz to nekoncentrē jā s. Istabu uzkopš ana ir cits stā sts. Pirms tam es lasī ju daudz atsauksmju par š o trū kumu, un principā biju gatavs, bet es to nedomā ju tik lielā mē rā . Putekļ us neslauka, grī das it kā mazgā tas ar vienu mopu pa visu grī du, gulta mainī ta tikai pē c prasī š anas, atkritumi arī izvesti pē c izsaukuma. Ja kā dam tas nav svarī gi, tad kopumā viesnī ca nav slikta. Ē diens garš ī gs, bet nedaudz vienmuļ š . Mani bē rni ir izvē lī gi attiecī bā uz ē dienu, tač u, neskatoties uz to, viņ i vienmē r atrada, ko ē st. Pie jū ras restorā nā gardi burgeri, shawarma. Bē rnu restorā nā vienmē r bija tī rradņ i un sī polu gredzeni. Darbinieki visur ir ļ oti pieklā jī gi, mums tas ir jā izsaka ar cieņ u! Par pā rē jiem iespaids nav slikts, ja nā kamajos. Ja viņ i pabeigs telpu remontu, jū s varat atgriezties š eit)
аватар iaurora
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Stilī gs remonts, gari koridori stā vos kā lidosta. Labs ē diens, jū ras veltes. Jauns nereā ls akvaparks pieauguš ajiem. Ieeja smiltis, sekls ū dens, dziļ ums sā kas pē c pontona. Ala carte Fellini bez maksas no pusdienā m lī dz 23.00. Starbucks kafejnī ca atvē rta - neierobež oti lī dz 23. … Tomēr ▾ Stilī gs remonts, gari koridori stā vos kā lidosta. Labs ē diens, jū ras veltes. Jauns nereā ls akvaparks pieauguš ajiem. Ieeja smiltis, sekls ū dens, dziļ ums sā kas pē c pontona. Ala carte Fellini bez maksas no pusdienā m lī dz 23.00. Starbucks kafejnī ca atvē rta - neierobež oti lī dz 23.00. Konditorejas izstrā dā jumu izvē le ir visaugstā kajā lī menī . Istabas 2 + 1 ar pilnā m gultā m, dbl vispā r nav ī stie izmē ri. Istabā ieslē dzas sarkanā s gaismas uz grī das. Kas vē las redzē t Antā liju un baudī t pludmales brī vdienas, tas ir pareizi.
аватар XomenkoBB
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni vecumā no 4 un 12 gadiem. Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra, turklā t tū rē bija akcija "2 bē rni lī dz 12 g. v. par viena cenu". … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni vecumā no 4 un 12 gadiem. Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra, turklā t tū rē bija akcija "2 bē rni lī dz 12 g. v. par viena cenu".
Viesnī cā mū s atveda ap 9:00, lai gan pati reģ istrē š anā s bija 14:00. Ierodoties reģ istratū rā , viņ i mums uzlika rokassprā dzes, atstā ja koferus, un, gaidot reģ istrē š anos, izmantojā m visus viesnī cas pakalpojumus. Reģ istrē joties mums tika nodroš inā ts ģ imenes numurs bez papildu maksas, lai gan mē s rezervē jā m standarta numuru, kas principā iepriecinā ja. Istaba tī ra, laba. Minibā rs tika tī rī ts un papildinā ts ar dzē rieniem katru dienu. Tiesa, no rī ta pirms izieš anas no istabas vienmē r atstā jā m uz gultas 1-2 dolā rus.

Viesnī ca un teritorija ir liela un labi uzturē ta. Daudzi darbinieki nerunā krieviski. Lai gan ar to nebija nekā du problē mu, jo mana sieva ir angļ u valodas skolotā ja.
Viesnī ca bija gandrī z pilna. No atpū tniekiem daudz eiropieš u, turku, kā arī krievu, ukraiņ u, kazahu u. c.
Ē diens bija lī menī un visiem pietika ar visu, milzī gs saldumu klā sts. Nelielas rindas bija tikai pie bā ra. No alkoholiskajiem dzē rieniem alus pamatā ir normā ls, vietē jam vī nam nepatika.
Animā cija laba, vakaros ir daž ā di š ovi. Bē rniem bija bē rnu klubs. 4 gadus vecs bē rns gā ja ar prieku un gribu atzī mē t, ka valodas barjera tur bē rniem nemaz netraucē ja.
Un pats galvenais, jū ra ir vienkā rš i super. Tajā varē ja noturē ties stundā m ilgi, neizkā pjot krastā .
Kopumā mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s, un ceram atgriezties š ogad.
аватар Kozyr_Aleksandr
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ir vidē ji pieci, nevis saspringta brī vdiena. Personā ls labs, uzkopš ana ir regulā ra, apkalpoš ana laba. Iespē jams, vecas telpas. Ē diens nav lielisks, bet arī ne slikts, kopumā labi. Pludmale laba, teritorija, slidkalniņ i, akvaparks, viss bija, viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Viesnī cā ir vidē ji pieci, nevis saspringta brī vdiena. Personā ls labs, uzkopš ana ir regulā ra, apkalpoš ana laba. Iespē jams, vecas telpas. Ē diens nav lielisks, bet arī ne slikts, kopumā labi. Pludmale laba, teritorija, slidkalniņ i, akvaparks, viss bija, viss kā rtī bā . Č etru zvaigž ņ u viesnī ca, atklā ti sakot. Blakus bija veikali un kafejnī cas.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū s interesē ja apkalpoš anas kvalitā te, jū ras tuvums un ē dieni. Tieš i pē c š iem kritē rijiem tika izvē lē ta viesnī ca. Istabas labas, ā tri tikā m apsē duš ies. Personā ls ļ oti jauks, nekā tā da nebija. … Tomēr ▾ Mū s interesē ja apkalpoš anas kvalitā te, jū ras tuvums un ē dieni. Tieš i pē c š iem kritē rijiem tika izvē lē ta viesnī ca. Istabas labas, ā tri tikā m apsē duš ies. Personā ls ļ oti jauks, nekā tā da nebija. Teritorija nav ī paš i liela, bet pati viesnī ca iekš ā ir ļ oti liela. Pludmale ir vairā k vai mazā k iztī rī ta ļ oti slikti. Tas ir vienī gais, kas mums nederē ja. Bija salū zuš i lietussargi, nepietika sauļ oš anā s krē slu. Pludmale nav laba. Ē diens ļ oti labs, animā cija klusa un neuzbā zī ga.
аватар vinsav29
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s ar draugiem 2019.  gada jū lijā . Tū risma operators Biblio Globus. Kurš ir pā rā k slinks, lai izlasī tu visu pā rskatu - pē dē jā rindkopā ir ī ss kopsavilkums. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies ap 10:00 un bija laiks brokastī m. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugiem 2019.  gada jū lijā . Tū risma operators Biblio Globus. Kurš ir pā rā k slinks, lai izlasī tu visu pā rskatu - pē dē jā rindkopā ir ī ss kopsavilkums.
Norē ķ ins.
Viesnī cā ieradā mies ap 10:00 un bija laiks brokastī m. Reģ istratū rā mums teica, ka reģ istrē š anā s parasti notiek pē c 12, bet istabu var atbrī vot arī agrā k. Ap 11 mē s atkal devā mies uz reģ istratū ru un viņ i mums iedeva istabas atslē gas. Mums bija Sea Side istaba, š ī ir viesnī cas puse, bet skats uz jū ru ir ļ oti skaists. Dzī vojā m 8. stā vā , bija labs skats. Zem treš ā stā va jū s diez vai kaut ko redzē sit, pievē rsiet tam uzmanī bu, ja jums ir nepiecieš ams skaists skats. Bezmaksas Wi-Fi ir tikai pie reģ istratū ras, ā trums ir mazs, bet pietiek sarakstei caur WhatsApp.
Numurs.
Ir plusi un mī nusi. Istaba plaš a, ē rtas gultas, liela vannas istaba ar duš u, fē ns. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, papildinā ts minibā rs (dzeramais ū dens, minerā lū dens, sula, kola). Gaisa kondicionieris darbojā s labi. Numuriņ ā bija arī seifs (bez maksas). Uz balkona ir daudz vietas ar galdu un krē sliem. No mī nusiem: gultas veļ a nebija nomainī ta, grī da lipī ga, nu istabā bija č ī bas. Telpā ir vecas mē beles ar skrā pē jumiem un š ķ embā m. Lampa nedarbojā s. Arī aizkari un logs bija netī ri.
Uzturs.
Ē dienu ir daudz, daž ā di un garš ī gi. Pietiek visu: gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, liela saldumu un konditorejas izstrā dā jumu izvē le. No dzē rieniem: soda, tē ja, kafija, alus, alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i. Atš ķ irī bā no daž ā m citā m viesnī cā m, š eit jū s nekad nebū sit izsalcis, ja pē kš ņ i nokavē tu brokastis vai pusdienas. Pē c brokastī m un pusdienā m pludmalē un pie baseina ir uzkodu bā rs. Tur var ē st gaļ u un dā rzeņ us (paš i sarullē t š avarmu), daž reiz mē s pat negā jā m pusdienā s un diezgan paē dā m. Pē c vakariņ ā m no pulksten 12 lī dz 1 ir nakts maltī te (uzkoda), kurā var arī labi paē st. Man un maniem draugiem bija svarī gi, lai viesnī cā bū tu normā ls ē diens, te ir pamatī gs 5. Bet Ala carte restorā ns pievī la, vienu no 3 restorā niem var apmeklē t bez maksas. Bijā m pierakstī ti uz ķ ī nieš u virtuvi, bet ierodoties izrā dī jā s, ka ē diens bū s meksikā ņ u. Viss ir pikants, ne pā rā k garš ī gs, nesagaidī jā m desertu un devā mies vakariņ ā s uz parastu viesnī cas restorā nu.
Pludmale.
Patī kama smilš aina pludmale, protams ne baltas smiltis, sauļ oš anā s krē sli ir pietiekami, tie ir neskarti, nav redzē ti saplī suš i. Ja vē laties ieņ emt vietu jū ras tuvumā vai piestā tnē , labā k ir ierasties pludmalē pirms brokastī m un atstā t dvieli sauļ oš anā s krē slā . Pē c brokastī m jū s varat atrast vietu tikai zem nojumes vai tieš i saulē . Š ur tur guļ izsmē ķ i, bet pā rsvarā strā dnieki savā c atkritumus.
Jū ra.
Ieeja nav dziļ a, sā kumā ir neliels kritums apmē ram lī dz 1.60 dziļ umam, bet pē c tam bū s 10 metrus sekls, vietā m var stā vē t lī dz viduklim. Bojas nav ī paš i tā lu, lī dz tā m var piepeldē t bez pā rlieka noguruma. Peldē ties vietas pietiek, bē rni netraucē . Jū ra ir tī ra, silta, bet ne tik patī kama kā augustā - jū lijā ir nedaudz vē sā ks, bet peldē ties var bez problē mā m.
Baseini un viesnī cu teritorija.
Teritorijā ir divi peldbaseini, vienā tiek veikta animā cija un ir slidkalniņ i, otrs ir paredzē ts atpū tai un peldē š anai. Treš ais baseins atrodas viesnī cas -1 stā vā . Ir arī dž akuzi, sauna, hammam, kā arī maksas spa, masā ž a. Kopumā viesnī ca ir diezgan skaista, var vienkā rš i staigā t un fotografē t. Peldš ortus, T-kreklus un č ī bas var iegā dā ties tieš i viesnī cā . Vai arī dariet to lē tā k veikalos, 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Arī suvenī rus, saldumus un citas lietas labā k tur iegā dā ties.
Animā cija.
Volejbols, š autriņ as, boč a (nav ne jausmas, kas tas ir) netā lu no pludmales, fitness un ū dens polo baseinā . Varat arī spē lē t galda tenisu un tenisu. No tā , ko redzē jā m vakara animā cijā pē c vakariņ ā m: dejotā ju (ne striptī zs) un vingrotā ju priekš nesumi, Bingo spē le, konkurss Miss Hotel, brī vdabas diskotē ka. Bē rnu animā cija tiek veikta arī ar dejā m un dziesmā m, bē rniem š ķ iet jautri.
Personā ls.
Kad mē s reģ istrē jā mies, mums detalizē ti izstā stī ja uzturē š anā s noteikumus un atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Par reģ istratū ras darbiniekiem sū dzī bu nav. Sā kumā mū s, bā lus, ā tri vien izdomā ja suvenī ru un maksas viesnī cu pakalpojumu pā rdevē ji, uzmā cī gi piedā vā jot piemiņ ai iegā dā ties kaž okā das peldkostī mus vai fotografē ties, kas gan nedaudz kaitinā ja. Restorā na darbinieki ā tri iztī ra netī ros traukus un vienmē r ir pieklā jī gi. Bā rmeņ i uzkodu bā ros nerunā krieviski, bet zina “alus” un vā rdu pamatkopu.
Ekskursijas un izbraukš ana no viesnī cas.
Nā kamajā dienā pē c reģ istrē š anā s bija tikš anā s ar gidi Olgu, kura pastā stī ja, kā tiks veikta izrakstī š anā s no viesnī cas, kā arī piedā vā ja ekskursijas. Mē s izvē lē jā mies divas ekskursijas Dalyan un Demre-Mira-Kekova. Dienu pirms ekskursijas Olga WhatsApp ierakstī ja izbraukš anas laiku un atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Pirmā ekskursija ir kuģ oš ana ar laivu, zilo krabju ķ erš ana, skaistas smilš u pludmales un ā rstniecisko dū ņ u apskate. Otra ekskursija – senā amfiteā tra – Svē tā Nikolaja Brī numdarī tā ja baznī cas apmeklē jums, kuģ oš ana ar jahtu uz nogrimuš o pilsē tu un peldē š anā s lagū nā , kā arī vī na degustā cija. Visas ekskursijas laikā jū s tiekat nogā dā ti vietā s, kur tiek piedā vā ti suvenī ri, daž reiz pā rā k uzmā cī gi. Izbraukš ana uz ekskursiju bija agri no rī ta un reģ istratū rā varē ja pasū tī t pusdienu kastī tes ar brokastī m, lai pa ceļ am nepaliktu izsalcis.
Dienu pirms izlidoš anas reģ istratū rā varat uzzinā t visu nepiecieš amo informā ciju par izlidoš anas laiku un transfē ru uz lidostu. Viņ i ieradā s pē c mums bez kavē š anā s, atveda uz lidostu 3 stundas pirms izlidoš anas.
Vispā rē ji iespaidi.
Laba viesnī ca. Ā rzemnieku ir daudz, vismaz puse tū ristu nav no Krievijas. Arī š ajā viesnī cā ir daudz turku viesu, kas runā par labu viesnī cai. Ē diens garš ī gs, personā ls atbilstoš s, pludmale tī ra, ieeja jū rā nav asa, animā cija vidē ja, bet ir ko darī t. Atpū sties var gan pie jū ras, gan pie baseina. Numurs nav ideā li tī rs, bet plaš s, un tajā ir viss nepiecieš amais.
номер вид из номера анимация отель снаружи отель внутри
аватар www.savchenkova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atpū tā mies ar kompā niju no 5.07, 18 lī dz 16.07, 18. Iekā rtojā mies uzreiz, istabas labas, katru dienu tī rī tas. Ē diens vienmē r daudzveidī gs un izsalcis nekad nepaliks. Pludmale ir apjomī ga smilš aina. Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti, ja š ogad sanā ks tikpat izdevī ga tū re, tad dosimies turp bez vilcinā š anā s. … Tomēr ▾ atpū tā mies ar kompā niju no 5.07, 18 lī dz 16.07, 18. Iekā rtojā mies uzreiz, istabas labas, katru dienu tī rī tas. Ē diens vienmē r daudzveidī gs un izsalcis nekad nepaliks. Pludmale ir apjomī ga smilš aina. Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti, ja š ogad sanā ks tikpat izdevī ga tū re, tad dosimies turp bez vilcinā š anā s.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss nebū tu nekas, ja ne pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Tī rī š ana istabā s ir pretī ga, var teikt, ka tā nemaz nav. Vienmē r pietrū kst tī ras veļ as un dvieļ u. … Tomēr ▾ Viss nebū tu nekas, ja ne pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Tī rī š ana istabā s ir pretī ga, var teikt, ka tā nemaz nav. Vienmē r pietrū kst tī ras veļ as un dvieļ u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар erogovas
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas Kundu rajonā , nevis paš ā Larā (kā saka). Vajadzī gs remonts. WiFi maksā . Personā ls nerunā krieviski. Animā cija arī nav krievu valodā . laba vieta un pludmale. Tī rs un smilš aina. Uz Antā liju var nokļ ū t ar sabiedrisko transportu saviem spē kiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Kundu rajonā , nevis paš ā Larā (kā saka). Vajadzī gs remonts. WiFi maksā . Personā ls nerunā krieviski. Animā cija arī nav krievu valodā . laba vieta un pludmale. Tī rs un smilš aina. Uz Antā liju var nokļ ū t ar sabiedrisko transportu saviem spē kiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums simona_77
Kervansaray Lara aprakstā teikts, ka no visiem numuriem ir 100% vai daļējs skats uz jūru!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums mitro_74
35400r - vai ekskursijas izmaksas ir diviem vai vienam?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Построен в 2005 году, последняя реновация проведена в 2020 году. Оригинальный дизайн отеля в стиле хай-тек XXI века. Основные строительные материалы — стекло, металл и пластик. В огромном холле длиной около 500 м, гостей удивят вмонтированные в пол плоские мониторы, показывающие программы MTV. Коридоры со стеклянными стенами выходят во внутренний двор. Оригинальное лазерное шоу в специальном бассейне, «поющие» фонтаны. Большая, не очень зеленая территория. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta Расположен в 9 км от аэропорта и в 12 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 170 м. Вход в море песчаный. 2 пирса, душ, бар.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 6 конференц-залов, 47-1759 кв.м, Wi-Fi (бесплатно, на территории), вызов врача (платно), прачечная (платно), основной ресторан на 800 чел., 7 аля карт ресторанов (морепродукты и лаунж, стейк-хаус, Brasserie, бистро, дальневосточный и суши, турецкий, веганский). Размещение домашних животных допускается. Данная услуга может быть платной.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна площадью 20 м² и глубиной 0,40 м (1 открытый, 1 крытый в Spa & Wellness), водные горки, мини-диско, мини-клуб, макси-клуб (0-3 с родителями, 4-7, 8-12, 13-16 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Библиотека, игры в игровом зале платно, 2 футбольных поля, аквапарк, 1600 кв.м, 15 горок, освещение и уроки тенниса — платно, аквааэробика, дартс, школа дайвинга платно, мини-гольф. Анимация: активная.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 579 номеров.

Istabās

В номерах представлено: мини-бар (пополнение ежедневно), душ, халаты и тапочки, туалетные принадлежности, фен, центральный кондиционер, ТВ с российскими каналами, телефон, набор чай-кофе, кофемашина Nespresso, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), услуга общего ассистента для всех номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • droši (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Güzeloba Mah. Yaşar Sabutay Bulv, Lara Cd. No:32, 07230 Muratpaşa/Antalya, Турция
Tālruņi: +90 4440458
Tīmekļa vietne: Nirvana Cosmopolitan
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.